Loading...

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια




Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Μαρία Ραπτοδήμου


Κριός

Στις 19.12 ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επαγγελματικά, οικονομικά και επιχειρηματικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή εναρμονίζονται με τη διαίσθηση και την ωριμότητα και μπορούν να σου δώσουν σημαντικά αποτελέσματα, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τη συγκυρία για να κάνεις καθοριστικά βήματα σε όποιον τομέα κινείσαι.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως στο το να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι αυτό που κυρίως απολαμβάνεις περισσότερο. Η έντονη τάση ανεξαρτησίας δεν αποκλείεται να ενοχλήσει το ταίρι σου, φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο και να μπορέσεις να δείξεις ότι το να οριοθετηθείς μέσα στη σχέση δεν σημαίνει ότι αποστασιοποιείσαι. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να δείξουν τα έντονα συναισθήματά τους για εσένα.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και αρχίζει για μία περίοδο για εσένα που είναι άκρως έντονη σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς φαίνεται να επωμίζεσαι περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες, κάτι που δημιουργεί και περισσότερο άγχος. Έχεις όμως τη δυνατότητα να δείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες και δυνατότητες καθώς δείχνεις ωριμότητα, σταθερότητα και υπεύθυνη στάση σε ότι και αν αναλάβεις, κάτι που εντυπωσιάζει. Προσοχή γιατί η ένταση που μπορεί να προκύψει από τις περίσσιες ευθύνες θα σε οδηγήσει στο να συγκροτήσουν πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου.

Ταύρος

Στις 19.12 ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και σε βοηθάει να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς έχεις τη δυνατότητα να βάλεις γερά θεμέλια σε νέες συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Είναι σημαντικό ότι η επιθυμία σου να βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι σταθερή και ειλικρινής και αυτό βάζει γερά θεμέλια για την πορεία της και σε ότι αφορά το μέλλον.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βελτιώσεις την δημόσια εικόνα σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανέβεις ιεραρχικά σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που θα κάνει αίσθηση στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Πολλές μπορεί να είναι οι υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς, εκεί δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν τόσο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσουν.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας το κέφι σου κατακόρυφα και στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια, ημερίδες για πνευματικά ζητήματα που σε κεντρίζουν. Η διασκέδαση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανή, όπως και το έντονο ερωτικό παιχνίδι καθώς πρωταγωνιστείς με την αισιοδοξία και τη χαρά σου σε όποια παρέα και αν βρεθείς.

Δίδυμοι

Στις 19.12 ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες μέσω του εργασιακού χώρου στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Αυτό μπορείς να το κάνεις με πολύ δυναμικό τρόπο καθώς έχεις σταθερό πλάνο και ενέργεια για να ολοκληρώσεις με άψογο τρόπο ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσει. Πιθανό είναι να υπάρξουν και θετικά οικονομικά αποτελέσματα που θα σε ικανοποιήσουν.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και τη διάθεση να φλερτάρεις όπου κι αν βρεθείς. Η διασκέδαση παίζει κυρίαρχο ρόλο και δεν θα διστάσεις να βρεθείς σε παρέες με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού τους περιβάλλοντος αλλά και με πρόσωπα που σας φέρνουν κοντά και να πνευματικά ενδιαφέροντα. Η αισιοδοξία που εκπέμπεις κερδίζει τις εντυπώσεις και μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι στο να κινηθείς σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που μπορεί να προκύψουν ή σε ότι αφορά επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να πραγματοποιήσεις. Φρόντισε να μην εκτονώνεις την καχυποψία που νιώθεις στο ταίρι σου ή σε πρόσωπα που συναλλάσσεσαι γιατί μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Επικεντρώσου σε προσωπικό επίπεδο στο πάθος, τον αισθησιασμό και τις μοναδικές στιγμές έρωτα που μπορείς να βιώσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

Καρκίνος

Στις 19.12 ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εναρμονίζοντας το πάθος και το δυναμισμό μου με τη λογική και την ωριμότητα, κάτι που μπορεί να γίνει έντονα αντιληπτό τόσο σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Είναι βέβαιο ότι η δημιουργικότητα δεν σου λείπει ,όμως έχεις και το ρεαλισμό να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που μπορεί να έχεις το νου σου. Σε προσωπικό επίπεδο πάθος και ρεαλισμός εναρμονίζονται και θέτουν γερές βάσεις στη σχέση σου.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο εντείνοντας τα συναισθήματα και την καχυποψία που έρχεται στην επιφάνεια λόγω πιθανών ανασφαλειών και απωθημένων που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι δεν πρέπει να εκτονώσεις την καχυποψία και τη ζήλια που νιώθεις το ταίρι σου γιατί θα επιτυχείς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που ελπίζεις. Επικεντρώσου στο να βιώσεις μοναδικές στιγμές πάθους για να αποφύγεις συγκρούσεις που τελικά θα σου κοστίσουν.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και μπαίνεις σε μία διαδικασία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να καταφέρεις να υπάρξει ηρεμία και αρμονία σε σχέση με τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Προσοχή γιατί αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταπιέζεις τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και τελικά να βρίσκεσαι εγκλωβισμένος σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και ασφυκτιείς.

Λέων

Στις 19.12 ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με δυναμισμό με τρέχοντα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την καθημερινότητα και την οικογένεια. Έχεις την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γι’ αυτό μη διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ζητήματα που μπορεί να έχεις αναλάβει σε ότι αφορά τη δουλειά ή θέματα οικογενειακής φύσεως.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να φλερτάρεις, να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου, να αφοσιωθείς στην κοινωνικότητα και στο να περάσεις όμορφα τις μέρες που έρχονται. Είναι γεγονός ότι εντυπωσιάζεις με τη χάρη και τον τρόπο που εκφράζεσαι και προσεγγίζεις τους άλλους και αυτό είναι βέβαιο ότι μπορεί να φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες στην ζωή σου. Για τον δεσμευμένο, έκδηλη είναι η ευκαιρία να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή απολαμβάνοντας τη συντροφικότητα και τον έρωτα με το ταίρι σου.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς που μπορεί να έχεις επωμιστεί. Φρόντισε βέβαια να μην επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες που μπορεί να σε αγχώνουν γιατί είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει να συγκρουστεί με όποια πρόσωπα συνεργάζεσαι ή με συναδέλφους σου. Μπορείς να μπεις σε μία διαδικασία φροντίδας και σωματική σου υγείας βάζοντας τη γυμναστική στη ζωή σου ή διαμορφώνοντας τη διατροφή σου ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Παρθένος

Στις 19.12 ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δίνοντάς σου τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να δρομολογήσεις πιθανές εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχεις την ευκαιρία τώρα να κινηθείς προς ζητήματα επικοινωνιακής φύσεως ή δημοσίων σχέσεων με ωριμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως από τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και εμπλέκονται.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι στο πώς να δημιουργήσεις καλύτερη καθημερινότητα εναρμονίζοντας σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί το τελευταίο καιρό με πρόσωπα που κυρίως συναναστρέφεσαι στον εργασιακό χώρο. Μπορείς να ασχοληθείς με τη φροντίδα του σώματος σου και της υγείας σου και αυτό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να αγοράσεις προϊόντα που θα σου δημιουργήσουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση και θα σε ξεκουράσουν από το άγχος και την ένταση των πολλών υποχρεώσεων.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και είναι βέβαιο ότι νιώθεις αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό σου και διάθεση να βιώσεις κάθε στιγμή της ζωής απολαμβάνοντας την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Επιδιώκεις να βρεθεί σε καλλιτεχνικά δρώμενα που κινούν το ενδιαφέρον γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει μία θεατρική παράσταση ή μία κινηματογραφική παράσταση που θα βάλεις στο πρόγραμμά σου για να περάσεις όμορφα. Φρόντισε μόνο να μην εγκλωβιστείς στον εγωισμό και την ανάγκη να φοβηθείς γιατί αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου.

Ζυγός

Στις 19.12 ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υποθέσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν. Έχεις τώρα τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες ή λογαριασμούς και να συναλλάσσεσαι με σπουδαία, ωριμότητα σταθερότητα και ρεαλιστική σκέψη δίνοντάς σου έτσι την ευκαιρία να μπορέσεις να είσαι κερδισμένος μετά από κάθε οικονομική δραστηριότητα.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου για ερωτικό παιχνίδι καθώς η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται και νιώθεις ότι μπορείς να γίνεις το επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με την ψυχή σου και να τραβήξεις τα βλέμματα πολλών, κάτι που θα φέρει σημαντικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά πιθανές εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου στο να λύσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι μία περίοδος που θέλεις να την περάσεις με την οικογένεια καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια, σταθερότητα και τρυφερότητα. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς τον εαυτό σου γιατί είναι βέβαιο ότι η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά.

Σκορπιός

Στις 19.12 ο Άρης στο ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε ό τι αφορά τα επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα που σε απασχολούν, παράλληλα όμως δείχνεις να έχεις σχέδιο και να μπορείς να κινηθείς με ωριμότητα και σταθερότητα. Αυτό είναι που θα φέρει και ιδανικά αποτελέσματα γι’ αυτό μη διστάσεις να κάνεις το καλύτερο δυνατό γιατί μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε όποιο τομέα και αν αναπτυχθείς.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο καθώς θέλεις να τον διαμορφώσεις όσο πιο όμορφα γίνεται και να υποδεχθείς τα κοντινά σου πρόσωπα για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Ο έρωτας διέπεται από τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές για δύο με το σύντροφό σου που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία που πιθανά να ταλαιπωρήσει τη σχέση σου άνευ λόγου.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντική η ανάγκη σου να κοινωνικοποιηθείς και να συζητήσεις θέματα που σου κινούν το ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο καθώς είναι τομείς που μπορούν να αποδώσουν πολλά αυτή την περίοδο αφού η πειθώ και τα επιχειρήματά σου δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Τοξότης

Στις 19.12 ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και σε βοηθά να ξεπεράσεις ζητήματα που μπορεί να σε έχουν οδηγήσει σε θλίψη και μελαγχολία και εκκρεμούν από το παρελθόν. Νιώθεις πια ότι μπορείς να πραγματοποιήσεις σταθερά βήματα που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο πιθανών τραυμάτων του παρελθόντος που ακόμα σε κρατάνε εγκλωβισμένων σε ψυχολογικό επίπεδο. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν έσοδα από χρήματα που μπορεί να μην έχουν καταβληθεί από το παρελθόν που θα σε γεμίσουν ασφάλεια την περίοδο που έρχεται.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να βγεις να φλερτάρεις να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Η ανάγκη για διασκέδαση μπορεί να σε φέρει σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι και αυτό να οδηγήσει σε σημαντικές νέες γνωριμίες αφού θέλεις να γνωρίσεις πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε παράλληλα παιχνίδια που μπορεί να σε εκθέσουν και τελικά να μην περάσεις όπως πραγματικά θα πίστευες.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να αντιμετωπίζεις έξοδα που μπορεί να υπάρχουν ή λογαριασμός και εκκρεμούσες υποθέσεις που πιθανά σε ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με αυτά που σε ικανοποιούν γι’ αυτό δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία εξόδων που τελικά ίσως ανακαλύψεις ότι δεν ήταν απαραίτητα. Μπορείς να απολαύσεις ήρεμες στιγμές με δικά σου πρόσωπα όπου θα κυριαρχήσει το καλό φαγητό και η καλή παρέα.

Αιγόκερως

Στις 19.12 ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς φαίνεται να ξέρεις πού πατάς και πού πηγαίνεις. Ο δυναμισμός και η ωριμότητα εναρμονίζονται και μπορούν να δώσουν σημαντικά αποτελέσματα, μην διστάσεις να κάνεις τις κινήσεις που θέλεις για να προωθήσεις και να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Σταθεροποιητικά λειτουργείς και σε ότι αφορά φιλίες που μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχουν διαταραχθεί.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να μπεις σε μία διαδικασία εύρεσης νέων οικονομικών πόρων που θα σου δημιουργήσουν σταθερότητα. Σημαντικό είναι όμως παράλληλα να μην μπεις και σε διαδικασία εξόδων καθώς είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει τον προϋπολογισμό σου σε μεγάλα προβλήματα. Επικεντρώσου στο πάθος, στον ερωτισμό και στις μοναδικές στιγμές που μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου και δεν θα χάσεις.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και απομάκρυνσης από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Τώρα βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου καθώς νιώθεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου από πότε. Πρόσεξε μόνο γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις έντονα εριστικός και επιθετικός διεκδικώντας τα θέλω σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Στις 19.12 ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνει σημαντικά ζητήματα που μπορεί να αφορούν την επαγγελματική σου ζωή και να αποτελούν βάρος που δεν έχουν λυθεί ακόμα. Τώρα έχεις το δυναμισμό να πάρεις τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να προχωρήσεις με ρεαλιστικούς όρους και βήματα στο να πετύχεις επαγγελματικούς στόχους. Γεγονός είναι ότι αυτό θα εντυπωσιάσει και πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου καθώς φαίνεται η αυτοπεποίθηση και η ωριμότητα που δείχνεις να εντυπωσιάζουν.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και αποτελεί στο επίκεντρο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κεντρίζεις το ενδιαφέρον και τα βλέμματα γύρω σου. Πρωταγωνιστείς στο ερωτικό παιχνίδι καθώς είσαι κοινωνικός και εξωστρεφής και αυτό πιθανό είναι να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές νέες γνωριμίες. Ο δεσμευμένος καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στο πώς ζητάς να καλυφθούν οι ανάγκες σου από το ταίρι σου γιατί μπορεί να γίνει σαν τον εγωιστής και αυτό να ενοχλήσει.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα σε ότι αφορά τον προηγούμενο χρόνο και θα τα πεπραγμένα σου. Αυτό σε οδηγεί στην εσωστρέφεια και στο να απομακρυνθείς από το περιβάλλον σου γι’ αυτό και κλείνεσαι στις σκέψεις σου. Προσοχή γιατί ο έντονος συναισθηματισμός λόγω αναμνήσεων και καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα ενοχλήσουν.

Ιχθύς

Στις 19.12 ο Άρης στον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και μπορείς να εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κάνεις σημαντικά βήματα σε ότι αφορά σπουδές, νομικά ζητήματα, που σε απασχολούν σε ότι αφορά την επικοινωνία και τη διαφήμιση που μπορεί να ασχολείσαι καθώς έτσι μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Η ωριμότητα που χαρακτηρίζει τις κινήσεις σου και ο δυναμισμός δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη.

Στις 20.12 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προσφέρει σε όποιο πρόσωπο θέλει τη βοήθειά σου και χρειάζεται τη στήριξή σου καθώς η ευαισθησία απογειώνεται και θέλεις να προσφέρεις το συνάνθρωπο. Μοναδικές στιγμές για δύο μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις όμως να είσαι προσεκτικός σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν και να φαίνονται ιδανικές όμως γεγονός είναι ότι δεν έχουν ξεκάθαρα δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα.

Στις 22.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και αυτό που κυρίως επειδή ότι σε αυτή την περίοδο είναι να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφεί σου μαζί τους και να περάσεις όμορφες στιγμές. Δεν αποκλείεται να θέσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να ενδιαφέρουν πρόσωπα μέσα από το κοινωνικό περίγυρο και να θέλουν να σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Πρόσεξε την εριστική και αλαζονική σου διάθεση γιατί θα ενοχλήσει έντονα πρόσωπα που μπορεί να μη συμφωνούν μαζί σου.

Πηγή: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από το e-zwdia.gr

Ζώδια 2242644748995252047
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε