Loading...

ΝΔ: Ο Α. Τσίπρας δεν πείθει πια κανέναν


"Ο κ. Τσίπρας και 4-5 υπουργοί του επιχείρησαν σήμερα, σε πανελλήνια μετάδοση, να πείσουν τους Έλληνες ότι εδώ και 4,5 χρόνια ζούσαν σε μια άλλη χώρα". 
Αυτό επισημαίνει, σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσίαση του προγράμματος του. "Δυστυχώς για τους ίδιους, οι Έλληνες ήταν εδώ αυτά τα χρόνια και στις 26 Μαΐου επέβαλαν με την ψήφο τους τις πρόωρες εθνικές εκλογές. 
Ο κ. Τσίπρας είναι πια και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός. Όσα νέα ψέματα κι αν πει κι όσα σχέδια κι αν υποσχεθεί δεν πείθει πια κανέναν", τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. "Το γεγονός ότι το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ αντί ειδήσεων, μετέδωσε σήμερα το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα μνημονεύεται ως μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση", σημειώνει η οδός Πειραιώς. 
Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία είχε δείξει με ανακοίνωσή της τον δρόμο της πολιτικής αλλαγής στον απόηχο της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
"Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 26 Μαΐου ανάγκασε τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εθνικές εκλογές. Στις 7 Ιουλίου και πάλι με την ψήφο του θα ολοκληρώσει την πολιτική αλλαγή που τόσο χρειάζεται η χώρα, για να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη και η ευημερία σε όλους τους Έλληνες", τονίζει, σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 
Πολιτική 8733260047661275770
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε