Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έντονος είναι ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, καθώς, η ζεστασιά η θαλπωρή και η ασφάλεια που σου δίνουν είναι σημαντικότατα για εσένα. Τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης σου μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Η σύνοδός της με τον Άρη φέρνει στο προσκήνιο οικογενειακές καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει και δεν με αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία σύγκρουσης με αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε γιατί είσαι ιδιαίτερα νευρικός και υπερβολικός και αυτό μόνο αρνητικά θα επιδράσει.
Σήμερα ο εκνευρισμός είναι στα ύψη και ο θυμός που νιώθεις δεν αποκλείεται να εκτονωθεί στο/η σύντροφό σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η η ψυχολογική ένταση και η κυκλοθυμία πιθανά να μη σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με τον έρωτα και το φλερτ.
Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η διάθεση να στραφείς σε πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος είναι πασιφανής, καθώς θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί τους, να ανταλλάξεις απόψεις, να βοηθήσει στην επίλυση πιθανών προβλημάτων που έχουν να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Πιθανές είναι οι κοντινές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη διάθεσή σου. Η σύνοδός της με τον Άρη εντείνει την μεταβαλλόμενη διάθεση και τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται σε συζητήσεις που θα βρίσκεσαι να υπάρξουν προστριβές με αδέρφια, ξαδέρφια ή καλούς φίλους που θα προκαλέσουν ζητήματα στις σχέσεις σας.
Σήμερα μην χάνεις το κέφι και την καλή σου διάθεση, καθώς αν σε καταβάλει ο εκνευρισμός το πιθανότερο είναι να υπάρξουν καβγαδάκια με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το στενό σου περίγυρο, η ένταση που νιώθεις όμως μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στην όποια εξέλιξη.
Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν σε λογαριασμούς και οικονομικές υποθέσεις θέλοντας να απαλλαγείς από το άγχος τους. Η ανάγκη για πάθος και αισθησιασμό είναι έντονη, προσοχή γιατί πιθανή απολυτότητα και κτητικές τάσεις μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Η σύνοδός της με τον Άρη ανεβάζει κατακόρυφα την οξυθυμία και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς σφόδρα με πρόσωπα που συναλλάσσεται για οικονομικά θέματα και πιθανό είναι οι εξελίξεις να είναι δυσάρεστες με ανάλογες συνέπειες στον προϋπολογισμό σου.
Σήμερα ο πόθος και η έξαψη είναι στα ύψη, πρόσεχε γιατί δεν θα είναι δύσκολο να συγκρουστείς μετωπικά με το ταίρι σου λόγω ανασφαλειών και ελλείμματος αυτοπεποίθησης που θα προκαλέσουν έντονα προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η συγκρουσιακή σου διάθεση και η ακαμψία δεν βοηθούν στην εξέλιξη πιθανής νέας γνωριμίας.
Καρκίνος

Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι προσωπικές σου ανάγκες κυριαρχούν. Δεν αποκλείεται να στραφείς στο περιβάλλον σου και εκφράσεις αυτά που αποζητάς θέλοντας οι γύρω σου να σε κατανοήσουν και να σε καλύψουν στο μέγιστο βαθμό. Η σύνοδός της με τον Άρη ανεβάζει το θερμόμετρο κατακόρυφα και τα νεύρα μπορεί να χτυπήσουν κόκκινο, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός και εριστικός με όποιους θεωρείς ότι δεν κατανοούν ότι θέλεις ή δεν σου δίνουν την προσοχή που επιθυμείς. 

Σήμερα ο εγωισμός και η υποκειμενικότητα παντρεύονται με την οξυθυμία δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να το ισορροπήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κυριαρχείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς, πρόσεξε όμως γιατί ο εκνευρισμός σου θα σταθεί εμπόδιο σε όποια νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η ευαισθησία χτυπάει κόκκινο, καθώς πληγές του παρελθόντος έρχονται στο φως και δεν σου είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Πιθανό είναι σήμερα να βιώσεις μοναξιά, καθώς έρχεσαι επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και με όλα αυτά που σε αναστατώνουν. Η σύνοδός της με τον Άρη δημιουργεί συναισθηματική τρικυμία που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις, γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να στραφείς στην τέχνη, στον εσωτερισμό ή στο διαλογισμό για να καταφέρεις να εξισορροπήσεις την ψυχολογία σου και να μην βυθιστείς στη θλίψη.

Σήμερα η κακή σου διάθεση μπορεί να είναι έκδηλη στην σχέση σου και αυτό να επηρεάσει την μεταξύ σας συμπεριφορά, γι’ αυτό προσπάθησε να βρεις τον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν, η νευρικότητα που νιώθεις όμως πιθανά να σε ωθήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς σε βοηθούν να εμπνευστείς νέα πράγματα, να εκφράσεις επαναστατικές ιδέες, να συζητήσεις μαζί τους για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα και θέλεις να κάνεις την ανατροπή. Η σύνοδός της με τον Άρη μπορεί να φέρει πιθανούς καυγάδες με φίλους λόγω διαφωνιών σε απόψεις και ιδέες που υπάρχουν για όνειρα και φιλοδοξίες που από κοινού θέτετε. Κράτησε χαμηλούς τόνους και εκτόνωσε την ενέργειά σου αυτή δραστικά στο να προωθήσεις κάθε είδους στόχο που σε ενδιαφέρει.

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές στην προσωπική σου ζωή, καθώς πιθανές είναι διαφωνίες με το ταίρι σου για κοινά σχέδια που δρομολογείτε. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους μέσα από το φιλικό περίγυρο, μην αφήσεις την ένταση να μπει εμπόδιο στην οποία κατάσταση.
Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που συσσωρεύονται μπορεί να ανεβάσουν κατακόρυφα το άγχος, καλό είναι βέβαια να δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου γιατί είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι και αν αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σύνοδός της με τον Άρη εντείνει ακόμα περισσότερο τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς μετωπικά με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα για την καριέρα σου δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου πορεία. Σκέψου πολύ καλά τις κινήσεις σου πριν αντιδράσεις απότομα. 

Σήμερα οι υποχρεώσεις της καριέρας φορτίζουν το κλίμα, πρόσεξε μην ξεσπάσει στο ταίρι σου και δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει, η ένταση που καταγράφεται μόνο εμπόδια μπορεί να βάλει.
Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι γεγονός ότι βλέπεις μόνο τη θετική πλευρά της ζωής, γι’ αυτό και πιθανά να βρεθείς με παρέες που θα διασκεδάσεις και θα φλερτάρεις ή να επικεντρωθείς στα πνευματικά σου ενδιαφέροντα θέλοντας να συναντηθείς με πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις ανοίγοντας τους ορίζοντές σου. Η σύνοδός της με τον Άρη εκτοξεύει τη νευρικότητα στα ύψη, εντείνει σημαντικά το φανατισμό και πιθανό είναι να συγκρουστείς έντονα σε όποια παρέα και αν βρεθείς με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου ή θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται την κοσμοθεωρία σου. Μείνε διαλλακτικός και απέφυγε τις υπερβολές που θα δυναμιτίσουν το θετικό κλίμα.

Σήμερα η ένταση με το ταίρι σου μπορεί να υπάρξει, εναρμόνισε πάθος και ερωτικό παιχνίδι για να αποφύγεις τα όποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, πρόσεξε μη δυναμιτίσεις το κλίμα προκαλώντας δυσάρεστες εξελίξεις. 

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ο εκνευρισμός είναι υπαρκτός από το πρωί, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και απωθημένα που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικά σχέδια έρχονται στο τραπέζι, αξιοποίησε τα όσα λέει η διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Η σύνοδός της με τον Άρη απογειώνει την καχυποψία και δεν αποκλείεται να έρθει σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που μόνο αρνητικά μπορεί να αποβεί για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και κράτησε χαμηλούς τόνους.

Σήμερα μην αφήσεις τους φόβους να κυριαρχήσουν στη σχέση σου γιατί οι σκηνές ζήλιας θα πρωταγωνιστήσουν και θα χαλάσουν την έντονα ερωτική ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα που επικρατεί πιθανά να μην επιτρέψει να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η ανάγκη να υπάρξουν ισορροπίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι καθοριστική, αφού σε διακατέχει έντονος φόβος για τη μοναξιά και δεν θέλεις να έρθεις σε ρήξη με αγαπημένα πρόσωπα της ζωής σου ή συνεργάτες. Η σύνοδός της με τον Άρη στον Καρκίνο ανεβάζει το θερμόμετρο, δημιουργεί έντονες ανταγωνιστικές τάσεις και διάθεση για αντιπαραθέσεις και είναι πολύ πιθανό εάν δεν κρατήσεις το μέτρο και δεν προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή να αντιπαρατεθείς με συνεργάτες ή το σύντροφό σου.
Σήμερα καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να διαχειριστείς με ψυχραιμία πιθανή συγκρουσιακή διάθεση για να αποφύγεις καβγάδες που θα ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως πιθανές είναι και οι κόντρες γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ήρεμος. 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ανεβάζει δραματικά τους ρυθμούς του καθημερινού σου προγράμματος, καθώς επιβαρύνεσαι με περισσότερες ευθύνες και αγγαρείες στη δουλειά και αυτό μόνο άγχος, γκρίνια και νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει. Η ανάγκη για γυμναστική είναι επιτακτική, αφού έτσι θα εκτονώσεις την οποία ένταση. Η σύνοδός της με τον Άρη δεν διευκολύνει την ατμόσφαιρα στο εργασιακό πεδίο και δεν αποκλείεται να προκύψουν έντονες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που θα χαλάσουν το θετικό κλίμα μεταξύ σας. Η επικριτική διάθεση και οι εμμονές καλό είναι να χαλιναγωγηθούν.

Σήμερα η ένταση της ημέρας δεν αφήνει περιθώρια στην προσωπική σου ζωή να πάρει βαθιά αναπνοή. Πρόσεξε μην προκαλέσεις καβγαδάκια που θα στοιχίσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα σήμερα θα μπορέσεις να αφιερωθείς στον έρωτα, η ένταση είναι μεγάλη.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι γεγονός ότι θέλεις να αφοσιωθείς σήμερα στη διασκέδαση και στον έρωτα, καθώς η χαρά και η παιδικότητα σε κατακλύζουν. Σημαντικό είναι επίσης να ασχοληθείς με την τέχνη, γι’ αυτό βάζεις το θέατρο ή τον κινηματογράφο στο πρόγραμμά σου. Η σύνοδός της με τον Άρη μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα οξύθυμο και να μην διστάσεις να συγκρουστείς με το ταίρι σου θέλοντας να επιβάλεις τις επιθυμίες σου. Θυμήσου ότι ο εγωισμός και τα νεύρα μόνο προβλήματα του δημιουργήσουν στην ερωτική σου ζωή.
Σήμερα μετουσίωσε τον εκνευρισμό σε πόθο και έξαψη για να μπορέσεις να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου είναι απαράμιλλη, όμως η νευρικότητα θα κοστίσει σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.
Ζώδια 3962690070105155496
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε