Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, θέλοντας να επικρατήσει η αρμονία στη σχέση και στις συνεργασίες σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα τόσο σε προσωπικό και επαγγελματικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς τη νευρικότητα γιατί οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι έντονες. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φορτίζει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και εντείνει την ανάγκη ελέγχου και εξουσίας λόγω των ανασφαλειών σου.
Σήμερα πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις έντονο εκνευρισμό και κατήφεια που θα επηρεάσει τη σχέση σου και θα δρομολογήσει αρνητικές εξελίξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, όμως η ψυχρότητα και η ένταση που εκπέμπεις δεν θα βοηθήσουν στην πορεία τους.
Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και καλείσαι να αντιμετωπίσεις την έντονη καθημερινότητα, καθώς αγγαρείες και ευθύνες αυξάνονται και μπορεί να σου δημιουργούν έντονο στρες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν διευκολύνει τη δράση και δημιουργεί ένταση λόγω του θυμού που μπορεί να εκδηλώσεις και της απαισιοδοξίας σου που θα επηρεάσει σημαντικά την εξέλιξη εργασιακών ζητημάτων και συναδελφικών σχέσεων. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προκαλεί έντονους φόβους που θα σε ωθήσουν να εκδηλώσεις εξουσιαστικές που θα ενοχλήσουν.
Σήμερα δύσκολα θα καταφέρεις σήμερα να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, προσπάθησε μόνο να μην εκτονώσεις την ένταση της καθημερινότητας πάνω του. Αν είσαι ελεύθερος/η οι δυσκολίες της ημέρας το πιθανότερο είναι να μη σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.
Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με το/η σύντροφό σου, καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και να απολαύσεις την κάθε στιγμή της ερωτικής σου ζωής. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τον εκνευρισμό και πιθανή αποστασιοποίηση λόγω ανασφαλειών που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε κάνουν ιδιαίτερα καχύποπτο επηρεάζοντας τη σχέση σου. 
Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει στο φως φόβους και απωθημένα που μπορεί να εκδηλωθούν έντονα και να προσπαθήσεις χειρίστηκα να κατευθύνεις το ταίρι σου δημιουργώντας περαιτέρω εντάσεις.
Σήμερα προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να δυναμιτίσουν για τα καλά το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, όμως η συγκρουσιακή σου διάθεση και η προσπάθεια επιβολής δεν θα βοηθήσουν στην όποια εξέλιξη της.
Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το σημαντικό για σένα είναι να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια, τρυφερότητα και θαλπωρή. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στο ζώδιό σου και τον Κρόνο στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός και σκληρός απέναντι στους οικείους σου προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει απωθημένα και ανασφάλειες που σε ωθούν στο να προσπαθήσεις να επιβληθείς και να χειριστείς τόσο πρόσωπα της οικογένειάς σου όσο και το/η σύντροφό σου, κάτι που θα προκαλέσει περαιτέρω εντάσεις.

Σήμερα η έντονη κυκλοθυμία, ο εκνευρισμός και η σκληρότητα που μπορεί να εκδηλώσεις θα δημιουργήσουν συγκρουσιακό κλίμα στη σχέση σου προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κατήφεια και η δυσθυμία πιθανά να μη σου επιτρέψει να στραφεί στην προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπο του κοντινού του περιβάλλοντος θέλοντας να επικοινωνήσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω χαλάει τη διάθεση σου σε κάνει ιδιαίτερα νευρικό, απόλυτο και επιθετικό και δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς έντονα σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Αργότερα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές εμμονές και φόβους που μπορεί να έχεις και θα εκδηλωθούν σε στενά σου πρόσωπα προσπαθώντας να τους χειριστείς και να τους κατευθύνεις.

Σήμερα η ένταση στον τρόπο που επικοινωνείς μπορεί να προκαλέσει σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι σου που μόνο αρνητικά θα επιδράσουν στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, πρόσεξε όμως για τη συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο.
Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις οποίες οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς μπορεί να έχεις, καθώς σου δημιουργούν έντονες ανασφάλειες. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τους φόβους και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης και το πιθανότερο είναι να είναι άκρως επιθετικός και απόλυτος με φίλους ή το/η σύντροφό σου δημιουργώντας εκρηκτικό κλίμα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αργότερα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει περαιτέρω την ένταση και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα.

Σήμερα μην αφήσεις τις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν γιατί η αδιαλλαξία και καχυποψία που πιθανά να εκδηλώσεις θα οδηγήσεις συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, όμως το έλλειμμα αυτοεκτίμησης μετατρέπεται σε οργή και μπορεί να δυσκολέψει την πορεία της.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο για να υπερασπιστείς τις απόψεις σου. Θέλεις να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να εκφράσεις τις ανάγκες σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εκτοξεύει τη νευρικότητα και πιθανή κατήφεια και δεν είναι δύσκολο να γίνεις εριστικός και επιθετικός τόσο στις σχέσεις σου, όσο και στις συνεργασίες και την οικογένεια. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα και μπορεί να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου.
Σήμερα προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία την ένταση γιατί δεν αποκλείεται οι συγκρούσεις να είναι σφοδρές και εξελίξεις πολύ δυσάρεστες για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν η εριστική σου διάθεση και η επιθετικότητα θα αποτελέσουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα τριβελίζει το μυαλό σου και χαλάνε τη διάθεση σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδιαίτερα συγκρουσιακό κλίμα ανεβάζοντας την επιθετικότητα και την απαισιοδοξία στα ύψη που θα επηρεάσουν τόσο την ψυχολογία σου όσο και τη σχέση με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει τους φόβους και τις ανασφάλειες και δεν αποκλείεται η μοναχικότητα να γίνει εντονότερη από ποτέ.
Σήμερα ότι σε έχει πληγώσει παλιότερα στη σχέση σου έρχεται τώρα στην επιφάνεια και μπορεί να εκτοξεύσει την ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι επιστροφές στο παρελθόν που θα σε αναστατώσουν και θα εντείνουν τη μελαγχολία.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφεσαι στο να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα, αφού είναι ιδιαίτερη ανάγκη να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις για οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση και να μην αφήσεις την επιθετικότητα να κυριαρχήσει. Αργότερα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω απογειώνει τις φοβίες και σε ωθεί στο να επιδιώξεις να επιβάλεις τις απόψεις σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα. 

Σήμερα αντιδικίες και διαφωνίες μπορεί να προκύψουν σε κοινούς στόχους με το ταίρι σου, μην γίνεσαι σκληρός και εριστικός γιατί οι προστριβές θα πάρουν εκρηκτικές διαστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό περίγυρο η διάθεσή σου όμως δεν είναι η κατάλληλη για να τις εξελίξεις. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και πολλές είναι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνει σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να σου δημιουργούν έντονη πίεση και άγχος. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στο ζώδιό σου φέρνει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα σε οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και θα επηρεάσουν σημαντικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις εάν δεν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου ενισχύει τη διάθεση για χειρισμό και επιβολή σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν βοηθά να εκτονωθεί η κατάσταση.
Σήμερα θυμήσου ότι με το να εκτονώσεις την ένταση της καριέρας σου στην προσωπική σου ζωή θα δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, οι απότομες αντιδράσεις σου θα βάλουν φρένο στην πορεία τους. 

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου ή με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και χαίρεσαι να συζητάς μαζί τους
Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει πιθανές εμμονές, άγχος, νευρικότητα και φόβους και δεν θα διστάσεις να επιτεθείς και φανατιστείς με όποιον διαφωνήσει μαζί σου σε συζητήσεις που θα υπάρξουν. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει τις ανασφάλειες και χειριστικές διαθέσεις κάνουν την εμφάνισή τους δυναμιτίζοντας περαιτέρω το κλίμα.

Σήμερα προσπάθησε να κρατήσεις την καλή σου διάθεση και να μην αφήσεις ότι σε φοβίζει να κυριαρχήσει γιατί αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, η επιθετική σου διάθεση όμως δεν θα βοηθήσει στο να εξελιχθούν θετικά.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και ο εκνευρισμός σου είναι στα ύψη, καθώς απωθημένα και ενοχές έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τα διαχειριστείς. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω απογειώνει τη νευρικότητα και αυτό θα γίνει έντονα ευδιάκριτο σε οικονομικά ζητήματα που καλείσαι να διαχειριστείς ή επιχειρηματικές δράσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να σκεφτείς λογικά αποφεύγοντας να δυναμιτίσεις στην ατμόσφαιρα. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν βοηθά να εκτονωθεί το κλίμα, παρά εντείνει πιθανούς φόβους και καχυποψία ωθώντας σε στο να προσπαθήσεις να επιβάλεις τα δικά σου θέλω.
Σήμερα η καχυποψία και η ζήλια βρίσκονται στο μέγιστο βαθμό, δείξε ψυχραιμία και χαμήλωσε τους τόνους για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς στον έρωτα, καθώς ο έντονος εκνευρισμός και οι φόβοι σου δεν σου το επιτρέπουν.
Ζώδια 2055396499886671075
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε