Loading...

Κωνσταντίνος Μώρος: «Οι νέοι - το λέω από καρδιάς αν και ακούγεται τετριμμένο - είναι το μέλλον της χώρας. Αρκεί μόνο να έχουν αγάπη για τα κοινά και την πολιτική, την τοπική αυτοδιοίκηση.»




Ο Κωνσταντίνος Μώρος, διακεκριμένος στον χώρο του, χειρούργος, μαιευτήρ και γυναικολόγος, συγγραφέας του βιβλίου ‘’ Διασπορά καρκινικών κυττάρων μετά από λαπαροσκοπική αφαίρεση καρκίνου των ωοθηκών’’ και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου μιλάει στο attikinews. Συγκεκριμένα αναφέρεται στην βελτίωση και τις προοπτικές του Δήμου του λέγοντας : «Το καλύτερο μέλλον θα το πετύχουμε μόνο με καθημερινή δουλειά. Με τη βοήθεια και της κοινωνίας. Και την εποικοδομητική με προτάσεις συνεργασία της αντιπολίτευσης. Μόνο όλοι μαζί θα πάμε μπροστά»

Στην Ευαγγελία Γουλέτα

Κύριε Μώρο, 

Τι σας έχει οδηγήσει στο πλευρό του κύριου Βαγγέλη Μπουρνούς;


Η επιτομή της λέξης εργατικότητα και αφοσίωση στα κοινά ταιριάζει απόλυτα στον Βαγγέλη Μπουρνούς. Η ζωή του μετά την οικογένειά του είναι ο δήμος. Το μόνο που τον νοιάζει είναι πώς θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος. Η πόρτα του πάντα ανοικτή. Το τηλέφωνο πάντα στη διάθεση όλων. Εξαιρετικός δήμαρχος, παράδειγμα προς μίμηση. Η επόμενη τετραετία θα είναι εμβληματική για τον κ. Μπουρνούς. Η Ραφήνα και το Πικέρμι θα τον ''αγκαλιάσουν'' θερμά. Τον εμπιστεύομαι συνεπώς και ως πολίτης και ως αυτοδιοικητικός.

Πρόσφατα δηλώσατε ότι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές η σκέψη για την ψήφο πρέπει να είναι: Ποια παράταξη εγγυάται καλύτερο μέλλον για τις πόλεις μας. Ποιο χαρακτηρίζετε εσείς ‘’καλύτερο’’ μέλλον για τους πολίτες και πως σκοπεύετε να το πετύχετε; 


Είμαι σίγουρος πως η επόμενη ημέρα για τη Ραφήνα και το Πικέρμι θα είναι μια ημέρα με φως, ελπίδα και αισιοδοξία. Η ''Σύγχρονη Πολιτεία'' υπό τον δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς, θα συνεχίσει το μεγάλο έργο που ξεκίνησε και η κοινωνία θα δει πράγματα που δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από μία δεκαετία. Ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου στο τέλος της επόμενης τετραετίας τον Μάιο του 2023 θα είναι ένας ευρωπαικός δήμος πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Το καλύτερο μέλλον θα το πετύχουμε μόνο με καθημερινή δουλειά. Με τη βοήθεια και της κοινωνίας. Και την εποικοδομητική με προτάσεις συνεργασία της αντιπολίτευσης. Μόνο όλοι μαζί θα πάμε μπροστά

Είναι γνωστή η προσφορά σας στις ανάγκες των πληγέντων της πυρκαγιάς, παρ’ ολ’ αυτά  κάνοντας μία αναδρομή λίγους μήνες πριν, πού κατά την γνώμη σας υστέρησε η δημοτική αρχή στην διαχείριση της κατάστασης του τραγικού γεγονότος της 23ηςΙουλίου;


Όλη η Ελλάδα έχει συνειδητοποιήσει πλέον πως αυτή η εθνική τραγωδία με τους 102 νεκρούς, τα εκατοντάδες κατεστραμμένα σπίτια και την αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος οφείλεται στον πρωτοφανή δυτικό άνεμο των 11 μποφόρ εκείνη την αποφράδα ημέρα, την άναρχη δόμηση επί δεκαετίες χωρίς εξόδους διαφυγής και βεβαίως όπως όλα τα ντοκουμέντα που έρχονται στο φως, δείχνουν στο ασύλληπτο αλαλούμ που επικράτησε εκείνες τις ώρες μεταξύ πυροσβεστικών και αστυνομικών δυνάμεων. Ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου από την πρώτη στιγμή με τον μηχανισμό του κινητοποιήθηκε και με υπεράνθρωπες προσπάθειες συνέδραμε στους πληγέντες. Ο δήμος δεν είχε καμία εμπλοκή με βάση το κρατικό πρωτόκολλο σε εκκένωση των οικισμών, δεν ήταν αρμοδιότητά του. Συνεπώς δεν υστέρησε, αντιθέτως έκανε ό,τι μπορούσε εκείνες τις τραγικές ώρες.

Είστε υπέρ της ανανέωσης των ψηφοδελτίων στην πολιτική και δη στην τοπική αυτοδιοίκηση;



Εννοείται! Οι νέοι - το λέω από καρδιάς αν και ακούγεται τετριμμένο - είναι το μέλλον της χώρας. Αρκεί μόνο να έχει αγάπη για τα κοινά και την πολιτική, την τοπική αυτοδιοίκηση. Όχι απλώς να συνεχίζει το όνομα της οικογένειας ή να θέλει να γίνει ''διάσημος''. Γιατί έτσι δεν πάμε μπροστά, αλλά οπισθοχωρούμε. Ο ιδανικός συνδυασμός οι μεγαλύτεροι και έμπειροι σε μία ''ομάδα'' με νέους και ορμητικούς, με δύναμη και ζωντάνια για δημιουργία. Και η ''Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών αυτό ακριβώς υλοποιεί.

Περιφέρεια Αττικής 3556897322768169985
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε