Loading...

Συνέντευξη Μητσοτάκη στον «ΣΚΑΪ»: Ο Τσίπρας ξέρει καλά ότι θα χάσει


«Δεν θα κρίνω εγώ την αλαζονεία του κ. Τσίπρα. Οι εκλογές είναι εκλογές. Εγώ έχω την βεβαιότητα ότι θα κερδίσουμε», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του, το πρωί της Τρίτης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Ο Αλέξης Τσίπρας, είπε, «ξέρει πολύ καλά ότι θα χάσει».
«Ο κ. Τσίπρας ξέρει πολύ καλά ότι θα χάσει αυτές τις εκλογές και αντιλαμβάνεται ότι είναι πρώτη φορά που οι Έλληνες πολίτες προσέρχονται στην κάλπη, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια. Θα είναι μία ετυμηγορία συνολικά για την κυβέρνηση. Πιστεύω ότι θα είναι μία ψήφος επιβράβευσης για την Νέα Δημοκρατία» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι «είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να στείλουν ένα μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης».
«Δεν θα κρίνω εγώ την αλαζονεία του κ. Τσίπρα. Οι εκλογές είναι εκλογές. Εγώ έχω την βεβαιότητα ότι θα κερδίσουμε», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που εξέφρασε την… απορία «γιατί ο κ. Τσίπρας έχει τόσο ενδιαφέρον για το πώς πορεύομαι εγώ ως πρόεδρος της ΝΔ. Θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένος αν είμαι ανεπαρκής πρόεδρος».
Σημείωσε δε με… δόση ειρωνείας πως «του επιφυλάσσω ένα δώρο το βράδυ των εκλογών. Θα ήθελα να τον στείλω πραγματικά σε μία μόνιμη ξεκούραση».
Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε «καθαρή νίκη» ώστε, όπως είπε, «να μην υπάρχει καμία αμφιβολία σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία πολιτική αλλαγή». Χαρακτήρισε επίσης προσβλητική την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα πως οι ευρωεκλογές είναι «δημοσκόπηση».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι δεν έχει μετανιώσει για τα όσα είπε την περασμένη Τετάρτη στη Βουλή για τον πατέρα του πρωθυπουργού και για μια ακόμη φορά αναφέρθηκε στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Μαζί του, είπε, είχε μια επί της ουσίας πολιτική αντιπαράθεση, σημειώνοντας πως με τον υπουργό Οικονομικών «μπορώ να μιλήσω πολιτικά».
Αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει μετά τα όσα είπε, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε την Κυριακή, για το 7ήμερο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «όλοι κατάλαβαν τι είπα για τον Παπαστράτο» και έκρινε ότι «η μονταζιέρα του Μαξίμου διαστρέβλωσε τα λόγια μου».
«Πόσο χαμηλά θα πέσει ο κ. Τσίπρας και το σύστημα επικοινωνίας του;» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ και συμπλήρωσε πως «δεν θα βάλω εγώ λόγια στο στόμα του Τσίπρα όπως κάνει εκείνος». Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν έχει κανένα σχέδιο για την επόμενη μέρα και πως η οικονομική της πολιτική σταματά στα επιδόματα.
Επανέλαβε επίσης ότι μπορεί το κράτος να δώσει φορολογικά κίνητρα στους εργοδότες που μοιράζονται τα κέρδη με τους εργαζομένους.
Πολιτική 1653350361253461854
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε