Loading...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου


Ώρα να γιορτάσουμε τον Έρωτα και … το Χρήμα! ToΤρίγωνο Αφροδίτης-Δία, μας δίνει την εύνοια της, για έρωτα, τύχη, γοητεία και οικονομικά κέρδη, ιδίως αν ανήκουμε στα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου! Οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου, οφείλουν όμως να προσέξουν υπερβολές σε χρήμα και έρωτα, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα!
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Φίλε Κριέ, είσαι απόλυτα ευνοημένος και τυχερός σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, σε ομορφαίνει, σε ανανεώνει και φέρνει απανωτά ευχάριστα νέα και χαρμόσυνες εκπλήξεις, κάθε είδους! Επιπλέον με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, απολαμβάνεις σταθερότητα και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου! Προσοχή όμως στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αν αφεθείς σε πάθη, νεύρα και λάθος συμπεριφορές, εσύ θα είσαι που θα χάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες ή και σχέσεις, τύχη, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα και νέα, φλερτ, προτάσεις και γενικά ανανεωτική ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα, ό,τι κι αν κάνεις με τον σύντροφο σήμερα, αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους και να μην δημιουργείς εντάσεις χωρίς λόγο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σίγουρη η οικονομική τύχη σήμερα και τα έσοδα σου αυξάνονται! Επαγγελματικά να έχεις το νου σου, γιατί λόγω ανεμελιάς, παραμελείς υποχρεώσεις!
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, απολαμβάνεις ψυχική ηρεμία, ξεκούραση και ανακούφιση από τα προβλήματα! Σήμερα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, θα το πετύχεις, αφού φέρνει παρασκηνιακά κάποια νέα ή μηνύματα, που σε χαροποιήσουν! Επιπλέον, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, όνειρα και επιθυμίες μπορούν να πραγματοποιηθούν τώρα και η ζωή σου γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστη και συναισθηματική, σε όλους τους τομείς! Προσοχή μόνο σε αδικαιολόγητες εμμονές και φοβίες, που σου χαλούν την διάθεση, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός, παλαιός, απωθημένος ή απαγορευμένος έρωτας σε απασχολεί σήμερα και παρασύρεσαι προς τα εκεί, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι! Προσοχή όμως στις αποκαλύψεις, για να μην εκτεθείς! Αν πάλι, δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για να απολαύσεις ρομαντικές και συναισθηματικές στιγμές, με το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι με δημιουργικός, αλλά και πολύ αφηρημένος! Μείνε συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις σου! Οικονομικά, έχεις τύχη και άπειρες ευκαιρίες για βελτίωση!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα σε βοηθήσει να ενδυναμώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και φιλίες, να αλλάξεις ότι δεν σ’ αρέσει και να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους και όνειρα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία! Επιπλέον, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, παρασκηνιακές δραστηριότητες ευνοούνται σήμερα και σίγουρα θα σου δώσουν, αυτό που συναισθηματικά έχεις ανάγκη! Απέφυγε μόνο υπερβολές και υπερβολικές εκκεντρικότητες, στις επαφές σου, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, φέρνει νέες ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες και μπόλικο φλερτ! Πιθανόν, ένας φίλος σου, να σε βοηθήσει πολύ στην έναρξη και στην εξέλιξη μίας νέας γνωριμίας, ώστε να μεταμορφωθεί σε μία σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ανανέωση στη σχέση σου, μέσα από εξόδους ψυχαγωγίας, αλλά και συζητήσεις με τον σύντροφο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν εδώ και καιρό περιμένεις μία είδηση ή ένα νέο, σήμερα είναι η ημέρα που θα ακούσεις αυτό που θες, στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, ήρθε η κατάλληλη ημέρα, για να κάνεις αυτό που θες πραγματικά, να τελειοποιήσεις την κοινωνική εικόνα σου και τις σχέσεις σου με τον κοινωνικό σου περίγυρο, αλλά και να πετύχεις ψυχική ηρεμία επιτέλους! Συγκεκριμένα, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, φέρνει ενδείξεις σεβασμού και θαυμασμού από τους γύρω σου, γεγονός που θα σε ευχαριστήσει πολύ! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, έρχονται ευχάριστες στιγμές με φίλους και γνωστούς, αλλά με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα πρέπει να αποφύγεις υπερβολές, που ίσως πλήξουν την κοινωνική σου εικόνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος μόνο για σοβαρά πράγματα και έτσι, έρχεται τώρα η ευκαιρία για μία νέα σταθερή και πολλά υποσχόμενη σχέση, που θα σε ανεβάσει και κοινωνικά! Αν είσαι δεσμευμένος, μία συζήτηση για επισημοποίηση ή για ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο, είναι εξαιρετικά πιθανή τώρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συγκυρίες σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου σκοπούς! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς!
ΛΕΩΝ
Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα περάσεις σίγουρα υπέροχα, ιδίως μέσα από επαφές και συναντήσεις, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, το οποίο θα φέρει ανανέωση στην κοινωνική σου ζωή, ανέλπιστα χαρούμενα νέα, θετικές αλλαγές και καλοπέραση! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, καταφέρνεις και εκπληρώνεις φιλοδοξίες, ωστόσο μην επαναπαύεσαι και συνέχισε την προσπάθεια! Περιόρισε μόνο, υπεραισιοδοξία και οξυθυμία στις επαφές σου, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα μπορείς να προτείνεις και να οργανώσεις ένα ταξίδι με τον σύντροφο, που θα ανανεώσει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα, τηλεφώνημα, συνάντηση ή μία νέα γνωριμία, θα σου δώσουν χαρά και θα σου αλλάξουν την ζωή! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για συμφωνίες, υπογραφές και νέες συνεργασίες!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Φίλε Παρθένε, η σημερινή ημέρα φέρνει εκπλήξεις, που θα σε ανανεώσει ψυχικά και συναισθηματικά, δίνοντας σου την δυνατότητα να αναγεννηθείς και να μεταμορφώσεις την ζωή σου, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα ζήσεις σίγουρα όμορφες στιγμές μέσα από επαφές, μηνύματα, ειδήσεις, μετακινήσεις και συναντήσεις! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που προκαλεί αδικαιολόγητη καχυποψία και υπερβολικές απαιτήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και γοητεύεις σήμερα το άτομο που επιθυμείς, λόγω της γοητείας και του ερωτισμού που εκπέμπεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος, καυτές στιγμές και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών και ο σύντροφος σου αποδεικνύει με πράξεις, την αφοσίωση του και την πίστη του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα έχεις ξαφνικά κέρδη, ανέλπιστες λύσεις και αφθονία! Η καλύτερη ημέρα για υπογραφές και επενδύσεις! Στην καριέρα, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να διεκδικήσεις προαγωγή!
ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φίλε Ζυγέ, μία ημέρα που θα σε κάνει σίγουρα να ξεχάσεις την μοναξιά, αφού πολλοί θα είναι αυτοί που θα σε θέλουν δίπλα τους σήμερα, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, που θα σου φέρει θετικές εξελίξεις και χαρά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Επιπλέον, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, γοητεύεις τους πάντες με τον ισχυρό συναισθηματισμό και την παθιασμένη σου προσωπικότητα! Προσοχή μόνο, στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε παραλογισμούς και σε υπερβολικές απαιτήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, εξομολογήσεις, προτάσεις, εκπλήξεις, νέα ξεκινήματα ή και νέες σχέσεις, αλλά και θετικές εξελίξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι σήμερα στον σύντροφο και την σχέση σου, αφού είναι και αυτός που θα σου δώσει και την μεγαλύτερη χαρά! Η ανάγκη σου, για ουσιαστική αγάπη και συντροφικότητα, τώρα ικανοποιείται πλήρως!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, διορθώνεις κάθε κλονισμένη συναδελφική σχέση! Οικονομικά πετυχαίνεις στόχους, ακόμα κι αν ξοδέψεις λίγο παραπάνω σήμερα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα, πρόκειται για μία ημέρα γεμάτη ικανοποίηση, που σε απαλλάσσει από άγχος και προβληματισμούς! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία καταφέρνεις και διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες και επιπλέον βρίσκεις χρόνο για σένα, βελτιώνοντας την εμφάνιση σου! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μπορείς να κατακτήσεις αυτά που επιθυμείς μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Προσοχή, μόνο, στην τάση σου για προσωπική επικράτηση, εγωισμούς και κόντρες, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο, ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατήσει το πάθος του για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ένα άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και το φλερτ μεταξύ σας, θα έχει πλέον το αποτέλεσμα που θες, αφού πλέον θα εκδηλωθεί καθαρά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός τομέας είναι αυτός που ευνοείται απόλυτα, σήμερα! Η επιτυχία είναι εδώ! Οικονομικά, απαλλάσσεσαι από παλαιά προβλήματα και χρέη, με την βοήθεια κάποιου άλλου!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Φίλε Τοξότη, μία απόλυτα τυχερή, ευχάριστη και διασκεδαστική ημέρα, είναι η σημερινή για σένα! Όλα τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου, χάρη στο Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, που φέρνει ευχάριστες στιγμές, χαρά, έντονη κοινωνική ζωή, λάμψη και επιτυχίες κάθε είδους! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ομορφαίνεις και η καθημερινότητα γλυκαίνει! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, που σε παρασύρει σε συμπεριφορές που χαλούν και την φήμη σου
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος σήμερα! Πολλές οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές και θα χορτάσεις φλερτ και επιτυχίες! Υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα, να γνωρίσεις το άλλο σου μισό τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε κακομαθαίνει, σου κάνει εκπλήξεις και δωράκια και απολαμβάνετε μαζί πάθος και ερωτισμό!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, η αυξημένη δημιουργικότητα σου, θα φέρει σίγουρα επιτυχία και διακρίσεις! Ευνοούνται σήμερα τα τυχερά παιχνίδια, αλλά προσοχή στα υπερβολικά ρίσκα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σου δώσει επιτέλους την δυνατότητα να απαλλαγείς από άγχος, συναισθηματικές και ψυχολογικές ανασφάλειες, στεναχώριες και πληγές του παρελθόντος! Επιπλέον, φέρνει ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές μέσα στην οικογένεια και το σπίτι και ενδυναμώνει τις συγγενικές σχέσεις! Με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, λάμπεις και βελτιώνεις την φήμη σου, αρκεί να μην παρασυρθείς από το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σε συναισθηματικά ξεσπάσματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αναπολείς ένα άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τώρα να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε προσεγγίσει ξανά! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνετε μαζί με τον σύντροφο, παρελθοντικά λάθη και ανανεώνεται την καθημερινότητα σας, μέσα από ήρεμη συζήτηση και συναισθηματική ενδυνάμωση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα, αφού στόχοι και επιθυμίες, πραγματοποιούνται τώρα! Οικονομικά, θα υπάρχουν κάποιες εξελίξεις σήμερα, όσον αφορά τα οικονομικά του σπιτιού!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, πετυχαίνεις στόχους, αλλά επιπλέον περνάς και υπέροχα! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις κοινωνικές σου σχέσεις και επαφές, όπου και εκεί θα γευτείς και την επιτυχία! Επίσης, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το οικογενειακό περιβάλλον, χαρακτηρίζεται από αγάπη και συναισθηματικό δέσιμο! Απέφυγε μόνο κουτσομπολιά και λάθη στις μετακινήσεις, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο ή μία νέα γνωριμία! Οι ερωτικές επαφές σου και το φλερτ, θα φέρουν θετικές αλλαγές και έτσι πετυχαίνεις στόχους συναισθηματικούς! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο και επιτέλους βρίσκετε λύσεις μέσα από συζήτηση, στα μέχρι τώρα προβλήματα σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, πες ναι σε νέες συνεργασίες σήμερα, όπως επίσης και στις οικονομικές συμφωνίες ή συμβόλαια! Ιδανική ημέρα για αποφάσεις ή υπογραφές
ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Ήρθε η στιγμή, φίλε Ιχθύ, να νιώσεις ξανά σιγουριά και ασφάλεια στην ζωή σου, ανακτώντας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, μέσα από χαρμόσυνα γεγονότα σήμερα, χάρη στο Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία! Επιπλέον, με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, τα επικοινωνιακά σου και τα εκφραστικά σου μέσα γοητεύουν και με μία σου λέξη πετυχαίνεις όνειρα και επιθυμίες! Κοινωνικοποιείσαι και απολαμβάνεις επαφές, συναντήσεις και γνωριμίες! Προσοχή μόνο στην τάση σου για σκληρή συμπεριφορά κάποιες φορές, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, βεβαιώνεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου και επιπλέον λύνετε μαζί, παλαιά προβλήματα και απολαμβάνετε αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ σοβαρεύει και έτσι πολύ πιθανόν σήμερα, να κάνεις μία αξιόλογη γνωριμία ή να κάνεις ουσιαστικά βήματα μπροστά, με το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη οικονομική επιτυχία σε περιμένει και τα έσοδα σου αυξάνονται! Λύνεις παλαιά επαγγελματικά προβλήματα και δέχεσαι καλά νέα, στον τομέα της καριέρας!
Πηγή: oroskopos.gr
Ζώδια 7104821842980204677
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε