Loading...

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαΐου 2019


Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 30 Μαϊου 2019. Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
ΚΡΙΟΣ
Το ενδιαφέρον σου προσελκύουν σπάνιοι και μοναδικοί για την ποιότητά τους άνθρωποι με αντισυμβατικούς τρόπους σκέψης και δράσης με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Δία. Αν έχεις γεννηθεί στα μέσα Απριλίου, η τάση αυτή μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ισχυρή ωθώντας σε να αναλάβεις ασυνήθιστα για σένα ρίσκα! Δεν είναι όμως η κατάλληλη χρονική στιγμή για ανάληψη υπέρμετρων ρίσκων.
ΤΑΥΡΟΣ
Εάν έχεις εξαρτημένη θέση εργασίας μπορεί ο προϊστάμενός σου να σου δώσει μια μοναδική εργασία και να σου υποσχεθεί μια γενναιόδωρη ανταμοιβή με την ολοκλήρωση του έργου. Έχεις τα προσόντα να πετύχεις! Εμπιστεύσου τι ικανότητές σου και παρουσίασε τον καλύτερο σου εαυτό, καθώς αυτό μπορεί να αποτελεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία να δείξεις τα ταλέντα και τις γνώσεις σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των επαγγελματικών ευθυνών και η αίσθηση που έχετε για τους συνεργάτες σας. Ανεξάρτητα από το εάν μοιράζεστε μυστικά με κάποιους από αυτούς, συνεργάζεστε σε ίντριγκες ή έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα, θα απαιτηθεί πολύ μεγάλη προσοχή από εσάς για να μην εμπλακείτε σε ιστορίες που θα σας στοιχίσουν σε βάθος χρόνου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ευαισθησία και η διαίσθηση σας είναι όλο και ισχυρότερη! Η κλίση σας προς το μυστηριώδες ή την μυστικότητα σας φέρνει σε ξένα μέχρι στιγμής μονοπάτια, όπου θα εξερευνήσετε νέα πεδία ενδιαφέροντος. Αρκεί να ξέρετε σε τι εμπλέκεστε και να έχετε ένα ασφαλές σενάριο διαφυγής, για να μην πάθετε ζημίες…
ΛΕΩΝ
Προσοχή κατά τις πρωινές ώρες, γιατί υπάρχει αυξημένη πιθανότητα διαπληκτισμών στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η μέρα δεν προσφέρεται για ριψοκίνδυνες ενέργειες ή τη λήψη αποφάσεων που ενέχουν στοιχεία εκκεντρικότητας. Είναι η μέρα που μέσα από τη μοναχικότητα και την ηρεμία μπορεί να βρει κάτι δημιουργικό και άξιο λόγου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η χρυσή τομή ανάμεσα στις προσωπικές σας επιδιώξεις και τις ανάγκες των εταίρων θα φέρει την ισορροπία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις παγίδες που θα βάλουν στο δρόμο σας κάποιοι αντίζηλοι σας. Έχοντας κάποιον που εμπιστεύεστε και σέβεστε δίπλα σας, μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε γειωμένοι και αντικειμενικοί.
ΖΥΓΟΣ
Αυτή είναι μια καλή ημέρα για ψυχικές δραστηριότητες κάθε είδους. Το αναλυτικό μυαλό σας  έχει μια σχετική ευαισθησία στα νέα κελεύσματα, οι  συναισθηματικές  προκαταλήψεις σας όμως ορθώνουν εμπόδια στο δρόμο σας. Είναι επίσης μια ιδανική μέρα για την αγορά προϊόντων ομορφιάς, ρούχων και αρωμάτων, ειδικά εάν πρόκειται για είδη πολυτελείας .
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εκνευριστική ψυχραιμία σας μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σας, αν δεν μπορείτε να τη χειριστείτε σωστά.  Παρ 'όλα αυτά, η μέρα θα είναι επιτυχής, εάν παραμείνετε πιστοί και προσηλωμένοι στο στόχο σας. ίσως όμως να πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας. Οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι λίγο-πολύ παράλογες αυτή τη περίοδο και οι επιθυμίες σας να μην σας αφήνουν να εκτιμήσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείτε με σχετική ασφάλεια να αφιερώσετε το πρωινό σας την διεκπεραίωση απλών διαδικασιών που δεν παίρνουν πολύ χρόνο. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα αποδειχθεί η πιο ευνοϊκό για σύνθετες δράσεις. Ιδανικό το βραδάκι σας για φιλικές παρέες, εξόδους και εκτόνωση από το άγχος και τις πιέσεις της μέρας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα δεν θα είναι εύκολη η μέρα για την εκτέλεση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Αποφύγετε εάν μπορείτε τις ιδιαίτερα περίπλοκες καταστάσεις ή τις υποθέσεις που να απαιτούν μεγάλο συντονισμό και έξυπνους χειρισμούς. Δεν είναι η μέρα σας… χαρείτε το απόγευμα και βράδυ την συντροφιά αγαπημένων σας ατόμων και ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή είναι μια τέλεια μέρα για ψυχαγωγία. Τυχόν σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη, τη φιλία και την αμοιβαία συμπάθεια θα ανθίσουν σήμερα και να σας δώσουν μια αίσθηση αρμονίας. Ταξίδια, αποδράσεις και «επικίνδυνες αποστολές» δεν συνιστώνται κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Χαλαρώστε με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι σας.
ΙΧΘΕΙΣ
Κατά το πρώτο μισό της ημέρας θα πρέπει να επικεντρωθεί στην δουλειά σας, δίνοντας έμφαση στη σωστή διαχείριση του χρόνου και των φυσικών σας δυνάμεων. Ορισμένα σχέδια και στρατηγικές θα πρέπει να αναθεωρηθούν. Αλλά παρά τις καθυστερήσεις και κάποιες αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν, η ζωή είναι καλή μαζί σας!
πηγή: alindakanaki.gr

Ζώδια 8434823671725592787
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε