Loading...

Μητσοτάκης: Η ΝΔ καταθέτει πρόταση μομφής κατά του Πολάκη


Πρόταση μομφής κατά του Παύλου Πολάκη ανακοίνωσε πως θα καταθέσει μόλις ανοίξει η Βουλή μετά τις γιορτές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  Κυριάκος Μητσοτάκης.  Όπως είπε ο ίδιος λίγο πριν αναχωρήσει από το Κοινοβούλιο για να συναντήσει τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την θέση του Προέδρου της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ, εάν ο κ. Τσίπρας θέλει debate, ας έρθει στην Βουλή να κάνουμε τριήμερο debate.
Όπως τόνισε μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες "μετά το Πάσχα ξεκινάει η Εβδομάδα των παθών για τον κ. Τσίπρα" αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία κατά του κ. Πολάκη όταν ανοίξει η Βουλή. "Για εμάς συγγνώμη δεν υπάρχει. Είτε θα τον αποπέμψει είτε θα τον πάρει αγκαλιά τον κ. Πολάκη" υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  
Αφορμή για την πρόταση μομφής στάθηκε η επίθεση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας στο πρόσωπο του Στέλιου Κυμπουρόπουλου. Ο κ. Μητσοτακης μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια στη Βουλή χαρακτήρισε ανεκδιήγητο τον Παύλο Πολάκη που επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στον κ. Κυμπουρόπουλο. 
"Τον κατηγόρησε ανοιχτά γιατί έκανε χρήση του νόμου για τα άτομα με αναπηρία για να διοριστεί στο ΕΣΥ και άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα για άνθρωπο που η προσωπική του διαδρομή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Έτσι αντιλαμβάνεστε την  κοινωνία  ισότητας και ισορροπιών;", επεσήμανε. "Ντροπή σας που τον στηρίζετε σιωπηλά… Ως εδώ. Τον Στέλιο τον γνώρισα προσωπικά πριν κάποιους μήνες. Δεν του χαρίστηκε κανείς, δεν έχει την ανάγκη μας. Εμείς έχουμε την ανάγκη του δικού του παραδείγματος. Είναι ζήτημα που ξεπερνά τα όρια της πολιτικής. Είναι ζήτημα ποιότητας και ήθους στο δημόσιο διάλογο. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο διακύβευμα των εκλογών. Που ξεπερνά τα οικονομικά προβλήματα. Με ποιους θέλουμε να προχωρήσουμε και ποιους  θέλουμε να αφήσουμε πίσω.  Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν ανεχόμαστε άλλο τη στάση του Πολάκη.  Αμέσως μετά το Πάσχα η ΝΔ καταθέτει πρόταση δυσπιστίας κατά του κ. Πολάκη και ελάτε όλοι σας να τον υπερασπιστείτε,  αν θέλουμε μια πραγματική Ελλάδα των πολλών ή των Πολάκηδων", τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
"Παράλληλα, έριξε το γάντι στον πρωθυπουργό. "Ντιμπέιτ δεν θέλατε κ. Τσίπρα , φέρτε το ντιμπέιτ εδώ και πάρτε τον Πολάκη αγκαλιά. Εξάλλου ένα και το αυτό είστε", σημείωσε
Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε αναφέρει:
"Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας", σχολίασε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας.

Πολιτική 4397527391746094211
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε