Loading...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου


Το Τετράγωνο Ερμή-Δία, προειδοποιεί τους Μεταβλητούς του 3ου δεκαημέρου, να ηρεμήσουν λίγο, να μην το παρακάνουν με την απληστία και να μην διακινδυνεύουν σημαντικά θέματα και σχέσεις, στο όνομα της υπερβολής! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου σταθεροποιεί ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις των Ζωδίων της Γης και του Νερού!
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο σήμερα, θα φέρει κάποια ωφέλιμα γεγονότα στη ζωή σου, ακόμα κι αν δεν γίνουν άμεσα αντιληπτά και αισθητά! Η ημέρα επιφυλάσσει για σένα, θετικές αλλαγές στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου! Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από το Τετράγωνο Ερμή-Δία και αυτή την φορά να συνδυάσεις λογική και διαίσθηση και οι αποφάσεις σου, θα είναι σίγουρα ορθές! Το πιο ρομαντικό Σαββατοκύριακο της χρονιάς έφτασε
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις, όσον αφορά έναν έρωτα απωθημένο, κρυφό ή και παρελθοντικό! Δίνεις τέλος σε αμφιβολίες και μπερδεμένα συναισθήματα, αφού το τοπίο ξεκαθαρίζει, βλέπεις την αλήθεια και ξέρεις πλέον τι πρέπει να κάνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις και πετυχαίνεις εντιμότητα, σταθερότητα και σιγουριά στην σχέση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αναδεικνύεις την αυξημένη και αποτελεσματική δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν σημαντικά σημάδια βελτίωσης!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η Αφροδίτη σήμερα, σχηματίζει ένα πολύ ωφέλιμο για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η ημέρα αυτή, αποτελεί εγγύηση για τους στόχους σου και σε αποζημιώνει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει μέχρι τώρα! Μπορείς να αισιοδοξείς και να κάνεις ριζικές αλλαγές σε ότι σε ενοχλεί! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν σε κάθε σου εγχείρημα, έμπρακτα και λεκτικά! Φρόντισε μόνο, κάποια πρόσωπα και σχέσεις που λανθασμένα εμπιστεύεσαι σήμερα, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις νέους ουσιαστικούς ερωτικούς δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, γεμάτους ευκαιρίες, εμπειρίες και εξελίξεις, ώστε να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό όνειρο! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση ή κάνεις συζήτηση με τον σύντροφο, να συμβουλευτείς και τους στενούς σου φίλους!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά πες όχι σε έξοδα και σπατάλες! Επαγγελματικά, η ημέρα θέλει σύνεση και αυτοσυγκράτηση, για να μην παρασυρθείς σε λάθη!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η Αφροδίτη σήμερα, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Κρόνο και σου δίνει επιτέλους την πολυπόθητη ευκαιρία, να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει πολύ, να καταφέρεις να εκπληρώσεις ουσιαστικούς και φιλοδοξίες, αλλά και να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα! Πιθανό σήμερα, να κάνεις και κάποιες υπερβολές, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία, αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σου και δεν θα υπάρξουν συνέπειες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και σε απασχολεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλάζεις στρατηγική διεκδίκησης, αφού θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, διότι πλέον είσαι αποφασισμένος για κάτι πραγματικά σοβαρό και επιφανές και κυρίως αποδεκτό από τους γύρω σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να έχεις τώρα την ευκαιρία, να αποφασίσεις με τον σύντροφο, ένα είδος επισημοποίησης!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματική επιτυχία να περιμένεις και κυρίως εδραίωση και σταθερότητα! Οικονομικά, διευθέτησε εκκρεμότητες και μην κάνεις ανούσια έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η Αφροδίτη σήμερα σχηματίζει ένα τυχερό για σένα, Εξάγωνο με τον Κρόνο! Η όψη αυτή θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, σε οποιονδήποτε τομέα! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και τις επαφές σου και να γευτείς την επιτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις, κυρίως μέσα από επικοινωνίες και συναντήσεις! Προσοχή μόνο στην νευρική οδήγηση, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία! Το πιο ρομαντικό Σαββατοκύριακο της χρονιάς έφτασε
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει σίγουρα ουσιαστικές νέες γνωριμίες, μπόλικο φλερτ και ευχάριστα μηνύματα ή τηλεφωνήματα! Αν είσαι δεσμευμένος, επικοινώνησε τον σύντροφο, αφού ευνοούνται πολύ οι συζητήσεις που στοχεύουν στην επισημοποίηση μίας σχέσης ή την εύρεση λύσεων στα κοινά προβλήματα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα έρθει ένα πολύ καλό νέο σήμερα! Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Φίλε Λέοντα, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου αναδείξει τον σωστό δρόμο για την εκπλήρωση των στόχων σου και θα σου προσφέρει ουσιαστικές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά τη ζωή σου! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή και να υλοποιήσεις, κάποιες χρόνιες βαθιές σκέψεις και επιθυμίες σου! Μην παρασυρθείς από το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Δία και μην αποκαλύπτεις πουθενά, κανένα από τα σχέδια σου τώρα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας έρωτας απωθημένος ή ακόμα και απαγορευμένος, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει τώρα, είτε είσαι ελεύθερος, είτε όχι! Γενικά πάντως, μπορείς τώρα να κερδίσεις, ότι έχεις σκοπό στον ερωτικό τομέα, λόγω της αυξημένης σου γοητείας! Ο σεξουαλικός τομέας, βελτιώνεται αισθητά και επιτέλους σε ικανοποιεί ουσιαστικά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, θα υπάρξει μία αποκάλυψη, η οποία εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου, ενώ οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο σήμερα, είναι απόλυτα θετικό και ωφέλιμο για σένα, αφού θα σου φέρει σίγουρα σημαντικές ουσιαστικές εξελίξεις, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Προσπάθησε μόνο, να μην παρασυρθείς σε υπερβολές, απατηλές προσδοκίες και μεγάλα λόγια, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Δία! Κράτα τις ισορροπίες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και σοβαρής, μετά από μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μία πρόταση, ένα μήνυμα, μία συζήτηση ή μία εξομολόγηση από τον σύντροφο, θα σε κάνει να νιώσεις πιο ικανοποιημένος και σίγουρος από ποτέ, για εκείνον και την σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια δεδομένα που είχες στην καριέρα, αφού σήμερα θα σου δοθεί μία σπουδαία ευκαιρία για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα! Μην πάρεις σήμερα οικονομικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις! Περίμενε καλύτερα την αυριανή ημέρα!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η Αφροδίτη και ο Κρόνος συνεργάζονται σήμερα, με την όψη Εξαγώνου, γεγονός που θα ευνοήσει αρκετά την ζωή σου και ιδιαίτερα την καθημερινότητα σου! Τελευταία κάποια θέματα και υποχρεώσεις που σε απασχολούν, σήμερα βρίσκουν την λύση τους, αρκεί να μην βιαστείς, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Δία! Ωστόσο, είναι η ιδανική ημέρα για αλλαγές σε εμφάνιση, έναρξη σωματικής άσκησης ή και υγιεινής διατροφής!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν να αποφύγεις έναν έρωτα που εξελίσσεται στο εργασιακό περιβάλλον, γιατί μάλλον δεν θα μπορέσετε να κρυφτείτε και θα εκτεθείτε σε συναδέλφους ή ακόμα και ανώτερους! Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκαταλείπεις τώρα τις προσπάθειες! Οι αγώνες σου στην σχέση σου, θα ανταμειφτούν! Συνέχισε να δείχνεις έμπρακτα την αγάπη σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις πιο πολύ στον τομέα της καριέρας και σίγουρα θα έχεις το αποτέλεσμα που θες! Οικονομικά, θα έρθει μία ουσιαστική λύση από το πουθενά, σχετικά με ένα πρόβλημα που σε απασχολεί τελευταία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο που σχηματίζουν σήμερα η Αφροδίτη και ο Κρόνος, θα σου προσφέρει την απόλυτη εύνοια! Εκμεταλλεύσου τώρα, κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, ώστε να περάσεις όμορφα και εποικοδομητικά, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες και προβολή του εαυτού σου! Ναι στην αυξημένη σου δημιουργικότητα και στην λάμψη, σε κάθε σου εγχείρημα, όχι στις υπερβολές και την έπαρση, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις απόλυτη εύνοια σήμερα στην σχέση σου, η οποία χαρακτηρίζεται, από ρομαντισμό, πάθος, αλλά και σταθερότητα! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που υπόσχεται κοινό μέλλον και σταθερότητα! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, μην χάσεις ευκαιρία τώρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάρε άφοβα σήμερα πρωτοβουλία και κάνε μία σημαντική επαγγελματική κίνηση και θα έχεις σίγουρα επιτυχία! Πες όχι στα οικονομικά ρίσκα και στα αλόγιστα έξοδα για λόγους ψυχαγωγίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, μπορεί το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Δία, να σε παρασύρει σε κάποια λάθη ή υπερβολές, το ταυτόχρονο όμως Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε σώζει τελευταία στιγμή! Κάποιες υποθέσεις, που αφορούν τις συγγενικές σου σχέσεις και ίσως σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, σήμερα διορθώνονται και εσύ προχωράς σε σημαντικές ωφέλιμες αλλαγές και αποφάσεις! Αν έχεις σκοπό να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για συμφωνίες και αποφάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε γκρίνια και παράπονα, χωρίς σημαντικό λόγο! Αντ’ αυτού τώρα μπορείς να λύσεις παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για μία μόνιμη και σίγουρη επανασύνδεση, είναι τώρα εδώ! Κάνε την πρώτη κίνηση, απλά φρόντισε να γίνει με διακριτικότητα και επιφύλαξη!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια παρελθοντικά προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, τώρα επιτέλους λύνονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα που ο Κρόνος στο Ζώδιο σου, σχηματίζει Εξάγωνο με την Αφροδίτη, θα έχεις σημαντική εύνοια, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Ήρθε η ώρα να νιώσεις ότι επιτέλους πως οι προσπάθειες και οι αγώνες σου ανταμείβονται! Οι σχέσεις και επαφές με τους γνωστούς, αλλά και με αδέρφια ή γείτονες, θα βελτιωθούν σημαντικά! Προσοχή μόνο σε οδήγηση και γενικά μετακινήσεις, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Δία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιδιώκεις μόνο ποιοτικό φλερτ και έτσι κάνεις μία γοητευτική γνωριμία, που μπορεί εύκολα να οδηγηθεί σε μία σταθερή και μόνιμη σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε τώρα μία συζήτηση που θες εδώ και καιρό να κάνεις με τον σύντροφο! Είναι σίγουρο πως θα βρείτε λύσεις, θα εξομαλύνεται καταστάσεις και θα έρθετε πιο κοντά, βελτιώνοντας την σχέση σας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική ημέρα η σημερινή για να προχωρήσεις σε επαγγελματικές ή οικονομικές πρωτοβουλίες, συμφωνίες ή συνεργασίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, αποτελεί για σένα την απόλυτη ευκαιρία, για να οργανώσεις ένα πρόγραμμα, που θα σε εξυπηρετήσει να προστατεύσεις και να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά αγαθά σου! Η αυτοεκτίμηση σου είναι σίγουρα αυξημένη και αυτό προκαλεί βλέμματα θαυμασμού, από τους γύρω σου! Εσύ φρόντισε μόνο να περιορίσεις πείσματα και δογματική συμπεριφορά απέναντι τους, παρασυρόμενος από το Τετράγωνο Ερμή-Δία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου σήμερα να εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι οι επιτυχίες σου στον ερωτικό τομέα, αυξάνονται σταθερά και ουσιαστικά! Η έναρξη μίας νέας σταθερής σχέσης με έναν άνθρωπο που μπορεί να αφοσιωθεί σε σένα, είναι πολύ πιθανή τώρα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις αισθησιασμό, αλλά και αποδείξεις ερωτικής πίστης από τον σύντροφο σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ανοίγουν νέοι επαγγελματικοί δρόμοι, ιδίως αν ψάχνεις για μια νέα εργασία! Οικονομικά οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές!

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Φίλε Ιχθύ, το Εξάγωνο που σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο σήμερα, επιτέλους σε ανταμείβει για όλες σου τις σκληρές προσπάθειες, αλλά και για τις απογοητεύσεις που κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις, προκάλεσαν! Έρχονται νέες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου επαφές, αρκεί να μην παρασυρθείς πάλι σε μεγάλες προσδοκίες και μεγάλα λόγια, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου του Ερμή στο ζώδιο σου, με τον Δία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις σήμερα, μια νέα γοητευτική γνωριμία, που πολύ πιθανόν, να καταλήξει σε έναν ουσιαστικό έρωτα και μία σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με τον σύντροφό σου και ανανεώνετε τις προοπτικές και τις εξελίξεις που μπορεί να έχει η σχέση σας! Βρίσκετε λύσεις σε παλαιά προβλήματα και πολύ πιθανόν να παρθεί ακόμα και μία απόφαση επισημοποίησης!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές είναι οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου, χωρίς όμως ιδιαίτερες μεταβολές! Οικονομικά λύνεις προβλήματα, βρίσκεις λύσεις και έχεις απόλυτη τύχη!
Πηγή: oroskopos.gr
Ζώδια 6560266009191591884
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε