Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και προσανατολίζεσαι σε υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχουν προκύψει στην καριέρα σου και μπορεί να σε αγχώνουν, όμως είναι αυτές που σου δίνουν την ευκαιρία να δείξεις την εργατικότητα και την υπευθυνότητα που σε διέπει και να επιτύχεις το σκοπό σου, την προσωπική σου εξέλιξη. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στο ζώδιό σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περίγυρου λόγω τη συμπεριφορά σου, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να σκεφτείς πολύ καλά πριν μιλήσεις. 

Σήμερα παρεξηγήσεις είναι πιθανόν να προκύψουν με το ταίρι σου καθώς ο εκνευρισμός σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, όμως η ένταση μπορεί να προκαλέσει παρεξήγηση.
Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και αυτό σηματοδοτεί την εκτόξευση της θετικότητας, της αισιοδοξίας, της χαράς και της ανάγκης για διασκέδασης που σε διέπει. Σημαντικό είναι το να ασχοληθείς με πιθανές σπουδές και σεμινάρια για πνευματικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν και ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό δεν αφήνει περιθώρια για καθαρή σκέψη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις σε συζητήσεις άτομα από την παρέα σου, κάτι που θα προκαλέσει εντάσεις και προβλήματα. Μην προτρέχεις να βγάλεις συμπεράσματα και μην βιαστείς να μιλήσεις. 

Σήμερα το καλό κλίμα της ημέρας μπορεί να χαλάσει αν δεν είσαι προσεκτικός, καθώς ο εκνευρισμός πιθανά να σε οδηγήσει στο να πεις πράγματα στο ταίρι σου που να προκαλέσουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό του περιβάλλον, πρόσεξε όμως γιατί η συμπεριφορά σου θα δημιουργήσει εμπόδια στην όποια εξέλιξη.
Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και ο εκνευρισμός εντείνεται, καθώς πιθανές φοβίες, ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και σου είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς. Προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Να έχεις υπόψη σου ότι η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις λόγω της έντονης νευρικότητας που νιώθεις και να ειπωθούν λόγια που θα δημιουργήσουν βαθιές πληγές σε προσωπικό επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο.

Σήμερα καχυποψία και ανασφάλεια μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις πράγματα που δεν εννοείς και αυτό να προκαλέσει πληγές στο/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επικοινωνία καθώς εκνευρισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.
Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να υπάρξει αρμονία και ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι έντονη η ανασφάλεια και ο φόβος της μοναχικότητας που σε κατακλύζει. Πιθανές είναι οι νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, καθώς έχεις την άμεση αντίληψη να καταλάβεις ποιες είναι αυτές που σε συμφέρουν. Το βράδυ το τετράγωνο του Ερμή στον Κριό εκτοξεύει τον εκνευρισμό και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με συνεργάτες ή με ανώτερο σου που μόνο εμπόδια θα φέρουν στους επαγγελματικούς σου στόχους. 

Σήμερα πιθανή η ένταση θα προκαλέσει προστριβές με το ταίρι σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να σκεφτείς πολύ καλά πριν μιλήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανές, πρόσεξε όμως γιατί η νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει ανάλογες αντιδράσεις και να μην υπάρξει η επιθυμητή εξέλιξη.
Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η καθημερινότητα επιφορτίζεται με πάρα πολλά πράγματα, όπως και η εργασία με υποχρεώσεις και αγγαρείες που καλείσαι να διεκπεραιώσεις. Το άγχος αυξάνεται, η επικριτικότητα στους γύρω σου επίσης, καλά θα κάνεις όμως να μετριάσεις αυτά σου τα συναισθήματα για να μην υπάρξει δυσαρέσκεια. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό το βράδυ ενισχύει τη νευρικότητα και πιθανό είναι να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με συναδέλφους ή με πρόσωπα σε παρέες που θα βρεθείς, σκέψου όμως ότι η δική σου συμπεριφορά θα προκαλέσει τις όποιες αντιδράσεις, γι’ αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους.

Σήμερα η νευρικότητα που μπορεί να υπάρξει θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή που παράλληλα με την επικριτικότητα και την γκρίνια μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η η ένταση της καθημερινότητας πιθανά να μην σου επιτρέψει να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. 

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και κυρίως σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με το σύντροφό σου, να διασκεδάσεις, να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Η χαρά, το κέφι και η παιδικότητα είναι κυρίαρχα συναισθήματα και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στο περιβάλλον σου, αφού δεν αποκλείεται να κανονίσεις με παρέες να διασκεδάσεις δείχνοντας ότι νιώθεις με έντονο τρόπο θέλοντας να τραβήξει την προσοχή. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό μπορεί να σε κάνει καυστικό, νευρικό και απότομο στη συμπεριφορά σου προκαλώντας ζητήματα τόσο σε παρέες που θα βρεθείς όσο και με το σύντροφό σου.

Σήμερα καβγαδάκια μπορεί να υπάρξουν σήμερα αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσει στη διάθεσή σου και εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους, πρόσεξε όμως για την καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι.
Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η ανάγκη να βρεθείς με το οικογενειακό σου περιβάλλον είναι διάχυτη, καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια, ζεστασιά, τρυφερότητα ερχόμενος σε επαφή με τις ρίζες σου. Προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία αφού έρχονται στο μυαλό σου πιθανά αναμνήσεις που σου δημιουργούν έντονη εσωστρέφεια. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό δημιουργεί έντονες παρεξηγήσεις λόγω του εκνευρισμού που σε χαρακτηρίζει τόσο με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος όσο και με το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. 

Σήμερα προσπάθησε να διαχειριστείς πιθανή ένταση που νιώθεις γιατί οι παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου δεν αποκλείονται. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η νευρικότητα πιθανά να μη σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με τον έρωτα και το φλερτ.
Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και η διάθεση να επικοινωνήσεις με κοντινά σου πρόσωπα είναι κυρίαρχη γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να συναντήσεις αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και να συζητήσεις διάφορα θέματα μαζί τους βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να χαλαρώσεις. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις σε συζητήσεις που παρευρίσκεται με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, πρόσεξε όμως γιατί η δική σου συμπεριφορά θα είναι καθοριστική.
Σήμερα σημαντικό είναι να διαχειριστείς πιθανή νευρικότητα για να μην δυναμιτίσει το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία σε κάποιο κοινωνικό γεγονός ή πάρτι που θα βρεθείς, πρόσεξε όμως γιατί οι αντιδράσεις σου θα παίξουν σπουδαίο ρόλο.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και προσανατολίζεσαι στο να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα, λογαριασμούς και πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Ανάλογη είναι και η συναισθηματική ανασφάλεια γι’ αυτό δεν αποκλείεται να εκφράσεις κτητικότητα και ζήλια στο σύντροφό σου. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με το σύντροφο σου, καθώς η τάση να είσαι αδιάλλακτος και εγωιστής θα δημιουργήσει προβλήματα.

Σήμερα διαχειρίσου με ψυχραιμία πιθανές ανασφάλειες και οξυθυμία για να μην υπάρξουν συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η φόβοι και νευρικότητα πιθανά να μη σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στην ερωτική σου ζωή. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και αυτό που επιζητάς είναι να εκδηλώσεις άμεσα τις προσωπικές σου ανάγκες προκαλώντας τους γύρω σου στο να σε προσέξουν και να προσπαθήσουν να σε ικανοποιήσουν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι κινήσεις για νέες συνεργασίες, καθώς ο δυναμισμός σε χαρακτηρίζει και δεν θα με σταματήσεις πουθενά αν θεωρείς ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να προωθήσει τα συμφέροντά σου. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό αυξάνει κατακόρυφα την ένταση, τα νεύρα είναι τεταμένα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς είτε με συνεργάτες είτε με πρόσωπα της οικογένειας με δυσάρεστες συνέπειες.
Σήμερα σημαντικό είναι να διαχειριστείς με ηρεμία τα νεύρα σου για να μην προκαλέσεις προστριβές στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καλό είναι βέβαια να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο φως, κάτι που σε οδηγεί στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να είσαι έντονα μοναχικός. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με αντικείμενα σε σχέση με την τέχνη, καθώς είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό ενισχύει τη φορτισμένη σου διάθεση αρνητικά και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα της καθημερινότητας ή με το στενό σου περιβάλλον λόγω τις οξυθυμία σου.

Σήμερα λανθασμένες εντυπώσεις μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σου και να πεις πράγματα που μετά να μετανιώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι συγκρούσεις με πρόσωπα από το παρελθόν που μπορεί να εμφανιστούνκαι πάλι είναι πολύ πιθανές.
Ιχθύες

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και αυτό που έχεις έντονα ανάγκη είναι να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα, να συζητήσεις και να διασκεδάσεις μαζί τους. Οι ιδέες που έχεις είναι πρωτοποριακές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον πρόσωπα που θα σε στηρίξουν να πραγματοποιήσεις στόχους και φιλοδοξίες. Το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Κριό εντείνει την εριστική διάθεση, την απαξιωτική στάση και την αδιαλλαξία και αυτό θα οδηγήσει σε συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να το χαλιναγωγήσεις.

Σήμερα προσπάθησε να διαχειριστείς τα νεύρα σου και πιθανή η απαξιωτική τάση προς το/η σύντροφό σου για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο είναι πιθανές, ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι όμως μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές.
Ζώδια 6467713763829628196
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε