Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η αισιοδοξία είναι διάχυτη. Έντονη είναι η διάθεσή σου για να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος, να τους συναντήσεις και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Επαφές και ταξίδια με το εξωτερικό μπορεί να σηματοδοτήσουν την ημέρα. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους δημιουργεί ένταση και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί σου σε παρέες που θα βρεθείς, προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. 

Σήμερα απέφυγε τις έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καθώς θα χαλάσουν την ψυχολογία σου και την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό του περιβάλλον, πρόσεχε όμως γιατί η ένταση θα δημιουργήσει προβλήματα.
Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και διάχυτος είναι ο εκνευρισμός από το πρωί, κάτι που δεν είναι σου είναι εύκολο να εξηγήσεις. Πιθανό είναι να σε απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα ή επιχειρηματικές δράσεις και οι σκέψεις σου να επικεντρώνεται σε αυτά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ζήλεια και καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους εντείνει ακόμα περισσότερο τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με συνεργάτες σου για οικονομικά θέματα προκαλώντας προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. 

Σήμερα προσωπικές ανασφάλειες και φοβίες μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να χαλιναγωγήσει στην ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα είναι έντονη και άκρως ερωτική, προσπάθησε όμως να μην έρθεις σε αντιπαράθεση.
Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι έντονη η ανασφάλεια και ο φόβος της μοναξιάς και αυτό σε οδηγεί στο να κρατήσεις ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλό είναι όμως να μην καταπιέζεις τα προσωπικά σου θέλω και τις ανάγκες σου γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιό σου εντείνει το κλίμα πιθανά με συνεργάτες σου και δεν αποκλείεται σε συζητήσεις να προκληθούν εντάσεις, γι’ αυτό καλό είναι να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους.

Σήμερα οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου πιθανά να μην λείψουν αν δεν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να κοντρολάρεις τα νεύρα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν, προσπάθησε όμως να μην έρθεις σε προστριβές γιατί θα κοστίσουν στην όποια εξέλιξη των πραγμάτων.
Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και κυρίως στρέφεσαι στην καθημερινότητα και σε δουλειές ρουτίνας που μπορεί να σε απασχολούν. Αυτό αυξάνει το άγχος, την επικριτικότητα και την γκρίνια και δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις ή δυσαρέσκεια σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η άσκηση είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις αυτό το ψυχικό δυναμικό. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους δημιουργεί εντονότερη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να προκύψουν προστριβές με συναδέλφους σου ή πρόσωπα που βλέπεις καθημερινά προκαλώντας εντάσεις πρόσεξε την συμπεριφορά σου.

Σήμερα το άγχος της καθημερινότητας μπορεί να δημιουργήσει ένταση στη σχέση σου, απέφυγε τη σύγκρουση που θα χαλάσει το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η η νευρικότητα και το στρες λόγω υποχρεώσεων δεν είναι εύκολο να σε αφήσουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και είναι γεγονός ότι βιώνεις μία πολύ ευχάριστη μέρα, καθώς είσαι χαρούμενος, αισιόδοξος και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές στο περιβάλλον σου. Η διάθεσή σου είναι τέτοια που θέλεις να βάλεις καλλιτεχνικές δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου και δεν αποκλείεται να επισκεφθείς ένα θέατρο, κινηματογράφο ή εκθέσεις που σου φτιάχνουν την ψυχολογία. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους το βράδυ μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και αντιπαραθέσεις σε παρέες που διασκεδάζεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις τη νευρικότητα και τον εγωισμό στην άκρη για να μην προκληθούν σημαντικά ζητήματα.

Σήμερα ιδιαίτερα το βράδυ ο εκνευρισμός είναι στα ύψη, καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις με το ταίρι σου γιατί θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν, προσπάθησε να διαχειριστείς τη νευρικότητα για να αποφύγεις τα προβλήματα. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και αυτό που έχεις έντονη ανάγκη είναι να έρθεις σε επαφές με τις ρίζες σου, να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου και να νιώσεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα του προσωπικού του χώρου. Πιθανό είναι να έρθουν στην επιφάνεια αναμνήσεις του παρελθόντος που εντείνουν τον συναισθηματισμό και την κυκλοθυμία. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους εκτοξεύει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται σε συζητήσεις που μπορεί να βρεθείς να αντιπαρατεθείς σε έντονα με οικεία πρόσωπα, καλά θα κάνεις να αποφύγεις τους καβγάδες.

Σήμερα δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε ρήξη με το/η σύντροφό σου, καθώς η νευρικότητα από εξωτερικούς παράγοντες μπορεί να μεταφερθεί στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έντονος συναισθηματισμός, ο εκνευρισμός και η εσωστρέφεια πιθανά να μη σου επιτρέψουν να φλερτάρεις ή να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.
Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και αυτό που κυρίως αποζητάς είναι να βρεθείς με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, να επικοινωνήσεις μαζί τους και να συζητήσεις χαλαρά, κάτι που έχεις ιδιαίτερη ανάγκη. Έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν και να τα διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους περιπλέκει την κατάσταση, εκτοξεύει την ένταση και δεν αποκλείεται σε συζητήσεις να συγκρουσθείς με κοντινά σου πρόσωπα δημιουργώντας προβλήματα. 

Σήμερα δεν χρειάζεται να εκτονώσεις την κυκλοθυμία και την ένταση που νιώθεις στο ταίρι σου γι’ αυτό απέφυγε να δημιουργήσεις διενέξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το στενό του περιβάλλον, η νευρικότητα όμως μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στην όποια εξέλιξη των πραγμάτων.
Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και οικονομικά ζητήματα κυριαρχούν, καθώς μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια λογαριασμοί και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν. Είναι βασικό να προσπαθήσεις να διαχωρίσεις την προσωπική σου αξία με το πορτοφόλι σου, καθώς νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου όταν το εισόδημά σου είναι ικανοποιητικό. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει ένταση, αδιαλλαξία και συγκρούσεις με πρόσωπα που πιθανά συναλλάσσεται σε οικονομικό επίπεδο, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. 

Σήμερα πιθανές ανασφάλειες και νευρικότητα έρχονται στην επιφάνεια και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να χαλάσουν την οποία ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός μπορεί να μη σου επιτρέψουν να ασχοληθείς με το φλερτ για τον έρωτα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες, θέλοντας να τις εκφράσει σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου με σκοπό να τις ικανοποιήσουν. Σημαντικές κινήσεις μπορεί να κάνεις για νέες συνεργασίες, καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα σου δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους εγείρει ζητήματα ανταγωνιστικών διαθέσεων και προστριβών με συνεργάτες σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αν δεν θέλεις να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Σήμερα οι διενέξεις δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν με το ταίρι σου αν δεν συγκρατήσεις τα νεύρα σου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν προσπάθησε να διαχειριστείς τη νευρικότητα για να μην υπάρξουν διενέξεις. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις και εμπειρίες του παρελθόντος που έρχονται στο φως και μπορεί να σε οδηγούν σε έντονη εσωστρέφεια, συναισθηματισμό και μοναχικότητα. Είναι επιτακτική ανάγκη να ασχοληθείς με την τέχνη ή με κάτι πρακτικό καθημερινό για να καταφέρεις να ισορροπήσεις τη διάθεσή σου. Το βράδυ γιατί η θέση της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους εκτοξεύει την καταπιεσμένη οργή και η συναισθηματικότητα σε οδηγεί να χάσεις τον έλεγχο και να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι κυρίως στην καθημερινότητα. Πρόσεχε.
Σήμερα η ένταση που νιώθεις πιθανά να εκδηλωθεί στο σύντροφό σου και να χαθεί η ευκαιρία για ένα όμορφο βράδυ, άκρως ρομαντικό. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να επιστρέψει πρόσωπο του παρελθόν στη ζωή σου, η νευρικότητα όμως είναι τέτοια που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και στρέφεσαι κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς είναι ιδιαίτερη χαρά για σένα να βρίσκεσαι με φίλους σου, να εκφράζεις τις πρωτοπόρες και καινοτόμες απόψεις σου και να επηρεάζεις τον περίγυρό σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και αυτό να δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις σου. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους εγείρει νεύρα και διάθεση για αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που πιθανά διαφωνούν για εσένα ή σε αμφισβητούν, κάτι που θα σε εκνευρίσει έντονα με δυσάρεστα αποτελέσματα αν δεν συγκρατηθείς.

Σήμερα προσπάθησε να μην έρθεις σε διενέξεις με το/η σύντροφό σου και να είσαι διαλλακτικός σε περίπτωση που διαφωνείς με κοινούς στόχους που θέλετε να θέσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περίγυρομ η νευρικότητα όμως μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και αυτό που σε απασχολεί κυρίως είναι υποχρεώσεις και αγγαρείες της καριέρας σου, κάτι που σου δημιουργεί άγχος που δεν είναι εύκολο να αφήσεις στην άκρη. Πίστεψε στις δυνατότητές σου, στη μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που δείχνεις και να είσαι βέβαιος ότι θα ηρεμήσεις. Το βράδυ η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει διενέξεις και έριδες με πρόσωπα σημαντικά της επαγγελματικής σου ζωής ή ανωτέρους σου, κάτι που θα είναι εμπόδιο σε όποιες εξελίξεις εσύ επιθυμείς, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Σήμερα καλό είναι να μην εκτονώσεις την ένταση των επαγγελματικών σου στο ταίρι σου ανοίγοντας ένα νέο πεδίο διένεξης. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, προσπάθησε να αφήσεις τη νευρικότητα στην άκρη για να μην επηρεάσει την εξέλιξη των πραγμάτων.
Ζώδια 5531647751854215309
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε