Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 14 Απριλίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και είναι γεγονός ότι η διάθεσή σου απογειώνεται, αισθάνεσαι πιο κοινωνικός από ποτέ και κυρίως επιδιώκεις είτε να διασκεδάσεις είτε να ασχοληθείς με δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και ιδιαίτερα ότι αφορά την τέχνη, όπως το θέατρο, ο κινηματογράφος, πιθανές εκθέσεις ζωγραφικής που σε ικανοποιούν. Σημαντικό κομμάτι για σένα είναι η προσωπική σου ζωή γι’ αυτό στρέφεσαι στο/η σύντροφό σου επικοινωνώντας έντονα τα συναισθήματα σου. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις εγωκεντρικός και να χάσεις το μέτρο, κάτι που θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου. 

Απολαύστε μοναδικές στιγμές έρωτα με το ταίρι σου, καθώς το πάθος σε κατακλύζει. Αν είσαι ελεύθερος/η πρωταγωνιστείς σε όποια παρέα και αν βρεθείς και είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών νέων προσώπων.
Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και ο έντονος συναισθηματισμός που σε διέπει είναι χαρακτηριστικό της ημέρας, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε εσωστρέφεια. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου είναι έντονη, καθώς ερχόμενος σε επαφή με τις ρίζες σου νιώθεις ασφάλεια, ζεστασιά, σιγουριά κάτι που έχεις ανάγκη σήμερα. Οι αναμνήσεις γίνονται πιο δυνατές και ίσως μπείτε σε έντονη αναπόληση της τελευταίας περιόδου αξιολογώντας πράξεις και συμπεριφορές σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στην κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις με τους γύρω σου.

Σήμερα στιγμές για δύο στο προσωπικό σου χώρο θα είναι η καλύτερη διέξοδο για τη σημερινή ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα.
Δίδυμοι

Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα κυριαρχεί σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σου εξάπτει το ενδιαφέρον να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και να συζητήσεις χαλαρά και ευχάριστα θέματα περνώντας όμορφα την ώρα σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι γιατί η τάση να μπερδεύεσαι εκεί που δεν πρέπει μπορεί να σου δημιουργήσει μπελάδες. Εμπορικές και επικοινωνιακές συνεργασίας έρχονται στο προσκήνιο και είναι βέβαιο ότι με την εξυπνάδα και την ευφράδεια λόγου που διαθέτεις μπορείς να κερδίσεις τις καλύτερες δυνατές για σένα συμφωνίες.

Σήμερα συζήτησε χαλαρά με το ταίρι σου και εξέφρασε ότι νιώθεις, καθώς είναι βέβαιο ότι μπορεί να αντιληφθεί αυτό που νιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος/η είσαι το επίκεντρο σε πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις και είναι ξεκάθαρο ότι νέες γνωριμίες θα υπάρξουν λόγω του επικοινωνιακού σου ταπεραμέντο.
Καρκίνος

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι λογαριασμοί και πιθανές εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Μπορείς να τα δρομολόγησεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό είναι για σένα το εισόδημά σου καθώς δείχνεις να ταυτίζεις την προσωπική σου αξία με τον προϋπολογισμό σου, αυτό είναι όμως κάτι που αδικεί τον εαυτό σου και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να απεγκλωβιστείς από τέτοιες σκέψεις. Αδιαλλαξία και κτητικότητα θα προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις σου, πρόσεχε.

Σήμερα απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο με το ταίρι σου μακριά από ανασφάλειες και πιθανή κτητικότητα που θα δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η σε ήσυχες παρέες μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν σιγουριά και θα εντείνουν το πάθος.
Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι ξεκάθαρο ότι επικεντρώνεσαι στις συναισθηματικές σου ανάγκες, καθώς θα επιδιώξεις να τις ικανοποιήσεις αναφερόμενος γι’ αυτές στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Σημαντικές αποφάσεις μπορείς να πάρεις που αφορούν νέες συνεργασίες, καθώς η θέληση και η αυτοπεποίθηση που δείχνεις σε ωθούν σε δυναμικές ενέργειες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τάσεις εγωκεντρισμού και υποκειμενισμός που μπορεί να επιδείξεις, καθώς θα δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου και πιθανές συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν. Θυμήσου επίσης ότι ο παρορμητισμός δεν είναι πάντα το καλύτερο όπλο γι’ αυτό πρόσεξε τις αντιδράσεις σου.

Σήμερα εκφράζοντας τις ανάγκες σου να είσαι βέβαιος ότι ο/η σύντροφός σου θα προσπαθήσει να τις καλύψει, αρκεί να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η η κοινωνικότητα και ο δυναμισμός σου είναι βέβαιο ότι αποτελούν πόλο έλξης για πολλές νέες γνωριμίες. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και έντονος συναισθηματισμός και ευαισθησία κάνουν την εμφάνισή τους, καθώς αναμνήσεις και πληγές του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να χαλάσουν τη διάθεση σου. Είναι σημαντικό για σένα να έρθεις σε επαφή με την βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου και να αντιμετωπίσεις κατάματα ότι σε πληγώνει και δεν σε αφήνει να προχωρήσεις. Ασχολήσου με την τέχνη, τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό, την προσευχή γιατί έτσι μπορεί να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε καθημερινά ζητήματα γιατί έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. 

Σήμερα μπορείς να απολαύσεις το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα, καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κατακλύζω τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στη ζωή σου ζητώντας πιθανά μία δεύτερη ευκαιρία, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και πώς θα καταφέρεις να τους επιτύχεις. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι έντονη και ιδιαίτερα με το φιλικό σου περιβάλλον γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να φροντίσεις να δεις τους φίλους σου, να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου που το πιθανότερο είναι να είναι πρωτοποριακές και να τους εντυπωσιάσουν. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις πολλούς υποστηρικτές σε ότι εκφράζεις και φιλικά σου πρόσωπα θα θέλουν να είναι αρωγοί σε όποια προσπάθεια σου. 

Σήμερα θέτοντας κοινούς στόχους με το/η σύντροφό σου είναι βέβαιο ότι θα έρθετε πιο κοντά και θα λειτουργήσετε μοναδικά σαν ομάδα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή ακόμα και φιλικά σου πρόσωπα να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.
Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται κατακόρυφα, καθώς αναλαμβάνεις σημαντικά ζητήματα και αυτό σε αγχώνει. Καλό είναι να θυμάσαι ότι η υπευθυνότητα, η εργατικότητα και η μεθοδικότητα που δείχνεις είναι τα κατάλληλα όπλα για να επιτύχεις γι’ αυτό καλά θα κάνεις να αφήσεις το στρες στην άκρη και να επικεντρωθείς σε ότι πρέπει να διεκπεραιώσεις. Άλλωστε η ανάγκη για να προβληθείς και να εξελιχθείς σε επαγγελματικό επίπεδο είναι μεγάλη και θα κάνεις τα πάντα για να το καταφέρεις. Πρόσεξε μόνο γιατί η αδιαλλαξία σου μπορεί να δημιουργήσει καυγάδες με ανωτέρους σου και να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες.

Σήμερα μην αφήνεις την καριέρα να κατακλύσει το χρόνο σου, δείξε ενδιαφέρον στον άνθρωπό σου για να μην υπάρξουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που μπορεί να αλλάξουν το ρου της προσωπικής σου ζωής.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και η αισιοδοξία απογειώνεται καθώς νιώθεις τη χαρά και το κέφι να σε κατακλύζει. Επικεντρώνεσαι πιθανά σε φιλοσοφικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με σπουδές, σεμινάρια, ημερίδες που θέλεις να παρακολουθήσεις ανοίγοντας τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Η επικοινωνία με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον είναι σημαντική και δεν αποκλείεται να βρεθείς με άτομα που έχεις καιρό να δεις, θέλοντας να διασκεδάσεις. Δείξε προσοχή μόνο σε πιθανή αμέλεια ή αφέλεια λόγω της διάθεσης σου που μπορεί να προκαλέσει λάθη σε καθημερινό επίπεδο και να εκτεθείς.

Σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με το/η σύντροφό σου διασκεδάζοντας και ανανεώνοντας τα συναισθήματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανές μέσα από τις παρέες που μπορεί να βρεθείς, που θα εκτοξεύσουν τη θετικότητα και το κέφι. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και η ένταση που νιώθεις από τις πρώτες πρωινές ώρες είναι εμφανής και δεν μπορείς να την εξηγήσεις. Μπορείς να επικεντρωθείς σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να κάνεις, καθώς η διαίσθησή σου είναι καθοριστική και μπορεί να σε καθοδηγήσει σε άκρως θετικές αποφάσεις. Σημαντικό είναι για εσένα να μην κλειδώσεις στην καχυποψία και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου γιατί διαφορετικά θα κυριαρχήσει ανασφάλεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις επίσης σε ένταση και ζήλια που μπορεί να υπάρξει στη σχέση σου δημιουργώντας έτσι προβλήματα και συγκρούσεις που δεν ωφελούν.

Σήμερα μετουσίωσε τη ζήλια και την καχυποψία σε πάθος και ερωτισμό για να αποφύγεις εκρήξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η μοναδικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα ταρακουνήσουν για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι πολύ σημαντικό για εσένα να υπάρξουν ισορροπίες και να μην προκύψουν ζητήματα που θα διαταράξουν την καλή ατμόσφαιρα λόγω έντονου φόβου και ανασφάλειας που έχεις για τη μοναξιά. Νέες συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν, αφού δείχνεις κατανόηση στις ανάγκες των άλλων και μπορείς να συνεργαστείς με μοναδικό τρόπο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι η τάση να βάζεις στην άκρη τις προσωπικές σου ανάγκες για χάρη των ισορροπιών, κάτι που αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια με απότομο τρόπο. Η διάθεση για φλερτ και επικοινωνία είναι πασιφανής.

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να λύσεις σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου, καθώς υπάρχει κατανόηση, όμως εξέφρασε και τα δικά σου θέλω. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρχει, αφού εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και την επικοινωνιακή σου δεινότητα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητα, σε ζητήματα ρουτίνας που πιθανά σε απασχολούν, σε ότι αφορά την εργασία και πιθανές υποχρεώσεις και αγγαρείες που σε φορτίζουν, σε αγχώνουν και χαλάνε τη διάθεση σου. Θυμήσου ότι η επιθετικότητα και η γκρίνια μπορεί να προκαλέσουν συγκρούσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή με συναδέλφους σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις περιορίσει. Μην χάσεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τη σωματική σου υγεία βάζοντας άσκηση στη ζωή σου ή αρχίζοντας καλύτερη διατροφή προσέχοντας τον εαυτό σου.

Σήμερα το πρόγραμμά σου είναι πολύ φορτωμένο, όμως καλά θα κάνεις να βρεις χρόνο και το/η σύντροφό σου και να αφήσεις την γκρίνια στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό σου χώρο μπορεί να προκύψουν, μην επικεντρώνεσαι όμως στη λεπτομέρεια γιατί θα χάσεις το στόχο.

Ζώδια 7146867080872816064
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε