Loading...

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου


Γεμάτη ρομαντισμό η ημέρα, αλλά και ψέματα στον Έρωτα, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Ποσειδώνα! Επίσης, σκληρότητα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις αναμένονται, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου, ιδίως αν ανήκουμε σε Παρορμητικό Ζώδιο του 3ου δεκαημέρου!
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ψυχραιμία, λογική και αυτοσυγκράτηση! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, προκαλεί κάποιες ψευδαισθήσεις, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα , τηλεφωνήματα, συναντήσεις, μετακινήσεις και ταξίδια, λόγω του δικού σου υπέρμετρου ενθουσιασμού! Επιπλέον, το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα σε ωθήσει σε λάθη και σε εγωιστικές και δογματικές συμπεριφορές, που μπορεί να σου προκαλέσουν απώλειες κάθε είδους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα βοηθηθείς από το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ώστε να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και τάσεις εγωισμού και έτσι με ώριμη σκέψη και συζήτηση, να βρείτε λύσεις με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, διεκδικείς στις προσδοκίες σου και, σε τυχόν νέες γνωριμίες και αποφεύγεις το επιπόλαιο και ίσως ανώριμο φλερτ! Βρίσκεις αυτό που πραγματικά θες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις καυγάδες και τάση για επικράτηση, στο χώρο της καριέρας! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν κάποια αγχωτικά έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Σήμερα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αλλά και με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου, πετυχαίνεις μεγάλους στόχους και ενδυναμώνεις γενικά φιλικές και κοινωνικές ομάδες, στις οποίες ανήκεις! Το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου όμως, πιθανόν να φέρει κάποιες ψυχικές μεταπτώσεις και συναισθηματική ανασφάλεια! Προσπάθησε να ξεπεράσεις κακές σκέψεις, ανασφάλειες και καχυποψία, αφού όλο αυτό είναι προσωρινό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι αστρολογικές όψεις σήμερα, σε παρασύρουν σε απωθημένους έρωτες, που έχεις βάλει σκοπό να κατακτήσεις και να ξαναέρθεις σε επαφή μαζί τους! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, θα ασχοληθείς με έναν έρωτα του παρελθόντος ή με έναν έρωτα που για κάποιο λόγο πρέπει να παραμείνει κρυφός. Καλό θα ήταν, να μην παρασυρθείς σε μοιραίους παθιασμένους λάθος έρωτες και να προκαλέσεις άσχημα σχόλια για το πρόσωπο σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα θα φέρει κάποιες οικονομικές απογοητεύσεις, οι οποίες όμως θα είναι σίγουρα προσωρινές! Επαγγελματικά, κάποια άτομα θα σε αγχώσουν και πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες μικρές κόντρες!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, θα κάνει πραγματικότητα ορισμένες φιλοδοξίες σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις να μην το παρακάνεις σε προσδοκίες και υπερβολές, ώστε να μην βλάψεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Επίσης το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, ενδεχομένως να φέρει ισχυρές ρήξεις ανάμεσα σε σένα και ένα φίλο σου, γι’αυτό περιόρισε νεύρα και εγωιστική τάση και χρησιμοποίησε τα σωστά εκφραστικά μέσα που σου δίνει το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, για να μιλήσετε ήρεμα και να λύσετε διαφωνίες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, επηρεάζει άμεσα την σχέση σου και θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Αν κινήθηκες όλον αυτόν τον καιρό έντιμα και με ειλικρίνεια απέναντι στο σύντροφο, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, διαφορετικά έρχονται αποκαλύψεις! Επιπλέον, καλύτερα να είσαι λίγο παραπάνω υποψιασμένος απ’ ό,τι συνήθως, ιδίως στις υποσχέσεις που δέχεσαι, από τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος μην ξεκινάς κάτι καινούργιο σήμερα και μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια που ενδεχομένως να ακούσεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα υπάρξουν απομυθοποιήσεις κάποιων συνεργασιών και συναδέλφων! Οικονομικά βρίσκεις λύσεις σε πολλούς από τους προβληματισμούς σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα θέλει λογική, υπομονή και ωριμότητα! Το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, τρίζει τα θεμέλια σημαντικών για σένα διαπροσωπικών σχέσεων, γι’αυτό καλύτερα να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματα σου! Επιπλέον, καλό θα ήταν να σκεφτείς, το ενδεχόμενο να προχωρήσεις σε αλλαγές της εμφάνισης σου τώρα, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα! Ό,τι κι αν αποφασίσεις, θα έχει τέλειο αποτέλεσμα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα αυξήσει την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο και θα σε κάνει, να σιγουρευτείς και να ηρεμήσεις για κάποια πράγματα που ανησυχούσες! Αν είσαι ελεύθερος, αλλάζεις πορεία στα αισθηματικά σου και να στρέφεσαι σε νέες πιο αξιόλογες επιλογές, που τώρα είναι σίγουρα πολλές! Δοκίμασε κάτι καινούργιο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι σημερινές όψεις επηρεάζουν άμεσα τον τομέα της καριέρας και ίσως φέρει αποκαλύψεις που θα σε σοκάρουν μεν, είναι απαραίτητες δε! Οικονομικά, πρέπει οπωσδήποτε σήμερα, να αναδιοργανώσεις τον προγραμματισμό των εξόδων σου!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αγαπητό Λιοντάρι, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, ίσως πάρεις κάποια πράγματα πιο σοβαρά απ’ ότι συνήθως και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα πως η προβολή του εαυτού σου, είχε το αποτέλεσμα που ήθελες και οι στρατηγικές αυτοβελτίωσης, πέτυχαν τον στόχο τους! Προσοχή όμως! Το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, σε προειδοποιεί να είσαι προσεκτικός και συνετός σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες και μετακινήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει ρομαντικές αλλά και αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο, ωστόσο σε προειδοποιεί να μην μπλεχτείς σε παράνομες ερωτικές ιστορίες, εκτός σχέσης ή γάμου! Αν είσαι ελεύθερος, κάποιες προσδοκίες σου στον έρωτα θα ναυαγήσουν και το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσει λόγω ψεμάτων ή υποσχέσεων που δεν κράτησε!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά έρχονται ριζικές αλλαγές! Δέξου τα νέα δεδομένα και τις νέες καταστάσεις, χωρίς κανένα απολύτως άγχος! Οι αλλαγές είναι υπέρ σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, μπορείς σήμερα να ανακαλύψεις κρυφά λόγια ή κουτσομπολιά, τα οποία σε ωφελούν πολύ όσον αφορά τις αποφάσεις και τις κινήσεις που θα κάνεις μετέπειτα και αφορούν διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές. Στις οικογενειακές σχέσεις ωστόσο, τα πράγματα καλυτερεύουν και εξομαλύνονται, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που γλυκαίνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα παρασκηνιακές σχέσεις ή καταστάσεις, γιατί υπάρχει έντονα η πιθανότητα να βγουν όλα στην φόρα και να εκτεθείς στον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος και ακόμα ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, απέφυγε οποιαδήποτε επαφή σήμερα, διότι αναμένονται απογοητεύσεις και ρήξεις, λόγω του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, κάποια παλαιότερα λανθασμένα έξοδα σου, θα δείξουν τις αρνητικές τους συνέπειες, στον οικονομικό τομέα! Επαγγελματικά απογοητεύεσαι, γιατί κάποιες υποσχέσεις ή συμφωνίες, δεν τηρούνται από τους συνεργάτες σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Φίλε Ζυγέ, οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις σήμερα, εφιστούν την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχεις! Μπορεί η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα να αυξήσει την διορατικότητα σου και την διαίσθηση σου, αλλά επιπλέον αποκαλύπτει ψέματα και λόγια που στεναχωρούν! Ευτυχώς που το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα λειτουργήσει υπέρ σου και έστω επικοινωνιακά, θα καταφέρεις εύκολα να πάρεις τον έλεγχο και να αποκτήσεις το “πάνω χέρι”!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις καυγάδες, ρήξεις και εγωιστικές συμπεριφορές στην σχέση σου, λόγω της επιρροής του Τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται μέλλον και σταθερότητα, απλά λόγω πάθους και παρορμητισμού που σε διακρίνουν τώρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα παρουσιαστούν πιθανόν, κάποια ασήμαντα και προσωρινά προβλήματα με συναδέλφους και συνεργάτες! Τα οικονομικά σου δεν σημειώνουν κάποια μεταβολή τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, το σύμπαν και οι πλανήτες σε συγχαίρουν για την συνετή συμπεριφορά και επιστράτευση της λογικής, των τελευταίων ημερών! Σιγουρεύεσαι για τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχτιζες σε διαπροσωπικές σχέσεις! Η ανασφάλεια και η αδικαιολόγητη μειωμένη αυτοεκτίμηση σου λαμβάνει τέλος σήμερα! Με Ερμή σε Εξάγωνο με Πλούτωνα και με μία Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, περνάς απλά υπέροχα! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, που ίσως πλήξει σχέσεις με φίλους και γνωστούς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η σχέση μεταξύ εσένα και του συντρόφου, βελτιώνεται αρκετά, κυρίως λόγω συναισθηματικής έξαρσης! Αν είσαι ελεύθερος, κάποια γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε προσγειώσουν και θα αλλάξεις στρατηγική, που θα είναι σαφώς καλύτερη!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δύσκολα τα πράγματα σήμερα στα επαγγελματικά, αφού πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις, που δεν σε συμφέρουν. Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποιες απώλειες, κυρίως λόγω σπατάλης και λανθασμένης διαχείρισης χρημάτων!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για ψευδαισθήσεις, ουτοπίες και εξαπατήσεις, σε κάθε σημαντική για σένα διαπροσωπική σχέση και επαφή, γιατί αναμένονται μεγάλες και καταλυτικές απογοητεύσεις! Οι συγκυρίες θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου, αλλά και να αλλάξεις στρατηγική για την διεκδίκηση των ονείρων σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτικός τομέας επηρεάζεται άμεσα από την Σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αλλά και το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, σήμερα! Κάποιες υποθέσεις του μυαλού σου, συμπεράσματα και καταστάσεις που νόμιζες ότι θα είχαν μέλλον, τώρα διαψεύδονται με ποικίλους τρόπους, γεγονός που σου δημιουργεί ανασφάλεια! Επίσης, η τάση σου για έπαρση και υπερβολή, προκαλεί επιπλέον εντάσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, σήμερα οφείλεις να κόψεις τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα! Επαγγελματικά, όλα πάνε καλά και ήρεμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η προσοχή σου στρέφεται σήμερα στην διατήρηση μίας ευνοϊκής κατάστασης, σε σπίτι και οικογένεια, τομέας που για σένα, είναι ιδιαίτερα σημαντικός και ευαίσθητος! Το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, θα φέρει έκρυθμες καταστάσεις, νευρικότητα και βιαστικά λόγια ή αντιδράσεις, που πιθανόν να φέρουν σοβαρές ρήξεις. Επιπλέον, μην διατυμπανίζεις παντού την προσωπική σου ζωή ή τα σχέδια σου, αυτήν την περίοδο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, αλλά και η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει κάποιες θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές, για τις μετέπειτα κινήσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις νέες γοητευτικές γνωριμίες και αν είσαι δεσμευμένος, μία έκπληξη θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα υπάρξουν αρκετοί προβληματισμοί, αλλά και επαγγελματικά, αρκετές παρεξηγήσεις και καυγάδες! Φρόντισε να παραμείνεις συγκρατημένος και λογικός, οπωσδήποτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επηρεάζονται σημαντικοί για σένα τομείς, από τις πλανητικές όψεις! Τομείς που αφορούν την φιλία, την κοινωνική σου ζωή, τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και γενικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ένας φίλος ίσως σε πλησιάσει σήμερα και πιθανόν να νιώσεις πως τον είχες παραμελήσει τον τελευταίο καιρό, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Ποσειδώνα! Επιπλέον, το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, φέρνει εκνευρισμό, αλλά και σοβαρές ρήξεις, με αδέρφια και γείτονες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, θα σε ωθήσει να αναθεωρήσεις, ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στην συντροφική ζωή! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, κάποιες καταστάσεις ανατρέπονται και η σχέση φτάνει στο σημείο που εσύ επιθυμούσες, αφού χρησιμοποιείς αυτές τις αλλαγές, υπέρ της σχέσης αυτής! Αν είσαι ελεύθερος, μην φερθείς παρορμητικά σε μία πιθανή νέα γνωριμία, τώρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σχέσεις και οι συνεργασίες, κλονίζονται από αντιθέσεις και αντιδικίες! Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες μεταβολές ή εξελίξεις σήμερα!

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, οι πλανήτες και οι όψεις τους σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις! Η Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει χαρές, αλλά ταυτόχρονα απογοητεύσεις από σημαντικές για σένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Θα αισθανθείς πως πρέπει άμεσα να κινηθείς με σοφία και να διορθώσεις την κακή σου εικόνα, λόγω κάποιων λαθών που έκανες ή ψεμάτων που είπες στο παρελθόν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου σήμερα, αρκετές θα είναι οι εντάσεις με τον σύντροφο, αλλά θα φέρεις τα πράγματα με το μέρος σου, χάρη στο Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τις οποίες χωρίς λόγο θα τις πάρεις πιο βαριά από όσο πρέπει! Μην είσαι υπερβολικός!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα περισσότερα προβλήματα, θα παρουσιαστούν στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι επιρρεπής σε σοβαρά λάθη, παραλήψεις και εντάσεις! Οικονομικά, θα έχεις απώλειες, αν δεν σταματήσεις άμεσα τις σπατάλες!
Πηγή: oroskopos.gr

Ζώδια 1104187250008378761
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε