Loading...

Ισίδωρος Μάδης:Σύγχρονη πόλη και Σύγχρονη εκπαίδευση.


Τη Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ουΔημοτικού σχολείου Γλυκών Νερών, ο συνδυασμός ᾽᾽Αλλαζουμε Μαζι᾽᾽πραγματοποίησε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τη Σύγχρονη πόλη και τη Σύγχρονη εκπαίδευση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες και όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση και έγινε επιτέλους μια συζήτηση για θέματα της εκπαίδευσης στο Δήμο Παιανίας.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού μας κ Ισίδωρος Μάδης, έκανε μια σύντομη αναφορά στους βασικούς πυλώνες των προγραμματικών θέσεων για το τομέα της Εκπαίδευσης και το ρόλο που επιβάλλεται να διαδραματίσει ένας σύγχρονος Δήμος, τον ρόλο που σχεδιάζουμε για το Αύριο στο Δήμο Παιανίας.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση όπου αναφέρθηκαν πολύ σημαντικά σημεία.  Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ Μάδης δεσμεύτηκε ότι με την ανάληψη της διοίκησης του δήμου, τα θέματα που για αρκετά χρόνια ουδείς δεν έχει ασχοληθεί συντεταγμένα, θα αντιμετωπιστούν με τη πρέπουσα σημασία ώστε να επιλυθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση. 
 Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν εκπαιδευτικοί ,σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της διεύθυνσης Α βαθμιας & Β βαθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής. Ευχαριστούμε για τη παρουσία τους τον Αντιπρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κ Ιωάννη Σμέρο, την υποψήφια περιφερειακό σύμβουλο κ Γεωργία Μπαντούνα, τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο κ Δημοσθένη Μπαρούτα καθώς και τον πρόεδρο της Δημ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας κ Παντελή Χριστοφορίδη.



Περιφέρεια Αττικής 8276161066483470857
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε