Loading...

Σε εκλογικό πυρετό η ΝΔ, που ξεκινάει μπαράζ εξορμήσεων


Σχεδόν 80 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές, που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ορίσει ως τη "μητέρα των μαχών", σε περίπτωση που μέχρι τότε δεν έχουν στηθεί βουλευτικές κάλπες, το εσωτερικό οικοσύστημα της Νέας Δημοκρατίας έχει τεθεί σε διάταξη κόκκινου συναγερμού.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στον απόηχο της παρέμβασής του στην Ολομέλεια της Βουλής, στη διάρκεια της οποίας έφερε στο προσκήνιο το τετράγωνο των παρεμβάσεων της οδού Πειραιώς για το δημογραφικό, πραγματοποιεί σήμερα ακόμα μία περιοδεία στην περιφέρεια.
Αυτή τη φορά, θα βρεθεί στη Ρόδο, για να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού οι ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, τη στιγμή που οι "γαλάζιοι" σηκώνουν αυλαία στη στρατηγική των εξορμήσεων, με στόχο την επικοινωνία του προγραμματικού λόγου του κόμματος και τη συνεχή επαφή με τους πολίτες.
Το κεντρικό μήνυμα "για τη νίκη" είναι αυτό που ορίζει το momentum της Νέας Δημοκρατίας για το επόμενο δίμηνο. Στο πλαίσιο αυτό και με συντονιστή το γραμματέα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Λευτέρη Αυγενάκη, κλιμάκια αποτελούμενα από βουλευτές, υποψηφίους ευρωβουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, γραμματείς, αναπληρωτές γραμματείς και τοπικά στελέχη θα βρεθούν σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις Τύπου και θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις, στις οποίες θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες του προγράμματος για την Υγεία, την Παιδεία και την Κοινωνική Ασφάλιση, ενώ έμφαση θα δοθεί και στα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο τις τοπικές κοινωνίες. Οι εξορμήσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 14 Μαρτίου με επίσκεψη του τομεάρχη Υγείας, Βασίλη Οικονόμου και του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρη Αυγενάκη στη Λάρισα.
Η τομεάρχης Παιδείας, Νίκη Κεραμέως θα βρεθεί στις 22 Μαρτίου στη Λάρισα και στις 30 Μαρτίου στην Άρτα, ενώ ο τομεάρχης Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, θα επισκεφθεί τη Χαλκιδική στις 18 Μαρτίου, το Κιλκίς στις 26 Μαρτίου και την Πέλλα στις 31 Μαρτίου.
"Στις 26 Μαΐου ό,τι και να γίνει, κάλπες θα στηθούν. Και οι πολίτες, εφόσον οι εθνικές εκλογές δεν συμπέσουν με τις ευρωεκλογές, πρέπει να στείλουν το μήνυμα τους στην κυβέρνηση καθώς οι ευρωεκλογές, θα μετατραπούν -ούτως ή άλλως- σε ένα δημοψήφισμα ενόψει της πολιτικής αλλαγής που η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών επιθυμεί", είναι το μήνυμα που κρατάει εξακολουθητικά στην πρώτη γραμμή ο κ. Μητσοτάκης.
Πεπεισμένος ότι οι επόμενες εκλογές θα κριθούν στην ατζέντα της οικονομίας και της καθημερινότητας των πολιτών, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρίχνει στο πολιτικό τραπέζι τα ισχυρά χαρτιά της αξιοπιστίας, της σταθερότητας και του ισχυρού μεταρρυθμιστικού προσήμου, που μία νέα κυβέρνηση μπορεί να χρησιμοποιήσει, με στόχο να ανοίξει το δρόμο της χώρας προς την κανονικότητα και την ανάπτυξη. Παράλληλα, νούμερο ένας στόχος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ήταν και παραμένει το…σπάσιμο των κομματικών τειχών και η διεύρυνση της "γαλάζιας" παράταξης σε νέες δεξαμενές ψηφοφόρων. Μία διεύρυνση που αποτελεί κεντρικό αφήγημα για την οδό Πειραιώς, καθώς δε θα προσθέτει μόνο συνεχείς πόντους στον αέρα της κυβερνησιμότητας, αλλά θα ανοίγει το δρόμο προς την επίτευξη του στόχου της αυτοδυναμίας.
Πολιτική 5398732343135380986
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε