Loading...

Παναγιώτης Γρηγοριάδης: «Θα εξαλείψω την εγκληματικότητα και το εμπόριο των ναρκωτικών»



Η πόλη των Αχαρνών είναι υπό κατοχή και θεωρώ πως η παράταξή μας είναι μια παράταξη που θα απελευθερώσει την πόλη των Αχαρνών από τους κατακτητές, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές που εδώ και είκοσι χρόνια δεν δίνουν αναφορά στον πολίτη, πόσα δανείζονται, από πού τα δανείζονται, γιατί τα δανείζονται και εν τέλει πού πηγαίνουν  τα χρήματα από όλα αυτά τα δάνεια που έφτασαν τα 100 εκατομμύρια ευρώ, λέει στο attikinewsο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών, Παναγιώτης Γρηγοριάδης. Και δεσμεύεται ότι θα εξαλείψει το οργανωμένο έγκλημα στην πόλη. 


Στη Λίνα Παρασκευοπούλου 

Ήρθε η ώρα για το «παλικάρι του λαού», όπως σας αποκαλούν πολλοί εδώ στο Μενίδι;  


Κοιτάξτε, πάντα πίστευα, ότι όταν κάνεις κάποιους έντιμους αγώνες, κάποια στιγμή αμείβεσαι και θεωρώ αυτή τη στιγμή η αναγνώριση από την κοινωνία, με τιμά ιδιαίτερα, αλλά θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια ακόμα για να διεκδικήσεις αυτόν τον τίτλο.

Πρόσφατα επισκεφθήκατε τον Δήμο Τρικκαίων. Τι αποκομίσατε από εκεί, που μπορεί να εφαρμοστεί στο Δήμο Αχαρνών; 


Εδώ και τέσσερα χρόνια, οι τομεάρχες της παράταξής μας συνεργάζονται με δήμους επιτυχημένους, που έχουν κάνει πράξη αυτά τα οποία εμείς ονειρευόμαστε για την πόλη μας. Θεωρώ αυτή τη στιγμή ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο για εμάς τέτοιου είδους συνεργασίες, γιατί το ίδιο βράδυ που θα είμαστε δημοτική αρχή, θα είμαστε σε θέση  να κάνουμε πράξη αυτά για τα οποία δεσμευόμαστε απέναντι στους πολίτες των Αχαρνών.

Αναζητείται εκείνος που «θα βάλει ‘φρένο’ στην χαοτική και καταστρεπτική τροχιά στην οποία έχει μπει ο Δήμος», για να χρησιμοποιήσω τα δικά σας λόγια. Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε μέσα σε μια τετραετία τα σοβαρά και συσσωρευμένα προβλήματα δεκαετιών; 


Πολλές φορές έχω πει ότι η πόλη των Αχαρνών είναι υπό κατοχή και θεωρώ πως η παράταξή μας είναι μια παράταξη που θα απελευθερώσει την πόλη των Αχαρνών από τους κατακτητές, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές που εδώ και είκοσι χρόνια δεν δίνουν αναφορά στον πολίτη, πόσα δανείζονται, από πού τα δανείζονται, γιατί τα δανείζονται και εν τέλει πού πηγαίνουν  τα χρήματα από όλα αυτά τα δάνεια που έφτασαν τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, υπάρχουν χρέη περίπου 50 εκατομμυρίων ευρώ από τις δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Αχαρνών, τις οποίες αφού πρώτα τις καταχρέωσαν έπειτα τις πτώχευσαν, τη στιγμή που θα μπορούσαν να είναι βιώσιμες και να προσφέρουν σημαντικά πλεονάσματα στο Δήμο μας.  Αξίζει μόνο να σας αναφέρω ότι μέχρι σήμερα καμία δημοτική αρχή δεν μας έχει καταθέσει ξεκάθαρα τα οικονομικά στοιχεία για όλα τα παραπάνω δημιουργώντας ένα αβέβαιο μέλλον το οποίο σε συνδυασμό με την έλλειψη υποδομών, δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να κυριαρχούν η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια και η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Και για να έρθω στην ερώτησή σας, η δημοτική μας παράταξη έχει καταθέσει στους πολίτες των Αχαρνών πολύ πριν τις εκλογές το πρόγραμμά μας, το οποίο έχει προκύψει μέσα από την 25ετή προσωπική μου εμπειρία και γνώση πάνω στα ζητήματα του Δήμου Αχαρνών και από την σκληρή δουλειά που από κοινού με τα καταξιωμένα στελέχη της παράταξης έχουμε καταβάλει. Κατά συνέπεια, μπορώ με βεβαιότητα να σας πω, ότι η υλοποίηση του προγράμματός μας θα ξεκινήσει από το ίδιο βράδυ που θα είμαστε δημοτική αρχή, με άμεσα αποτελέσματα, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη και τις προσδοκίες των πολιτών που έχουν εναποθέσει σε εμάς. 

Η εγκληματικότητα δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στο Μενίδι και βυθίζει τους κατοίκους στην απόγνωση. Τι σκοπεύετε να κάνετε για να την καταπολεμήσετε; Είπατε ότι θα παραιτηθείτε αν δεν τα καταφέρετε στον τομέα αυτόν… 


Η δέσμευσή μου τόσο απέναντι στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που εκτίθενται μπροστά στους πολίτες ζητώντας την ψήφο τους όσο και απέναντι στους ίδιους τους πολίτες ότι θα εξαλείψω την εγκληματικότητα και το εμπόριο των ναρκωτικών και θα απομακρύνω τους τοξικομανείς από την πόλη μας, είναι απόλυτη. Κατά κανόνα, οργανωμένο έγκλημα χωρίς εξουσία δεν υπάρχει και γνωρίζω πολύ καλά τους κανόνες που το διέπουν και διαθέτω την ψυχή, τη δύναμη και τις γνώσεις και κάνοντας χρήση του αξιώματός μου ως δήμαρχος, δεσμεύομαι ότι θα το εξαλείψω στο 100%. 

Εδώ και χρόνια, οι δημοτικές παρατάξεις που αναλαμβάνουν να διοικήσουν στο Δήμο Αχαρνών, φυλλορροούν. Ο Κλεισθένης αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρότατα προβλήματα στη λειτουργία των Δήμων. Πως θα αποφευχθεί το χάος; 


Όταν ως αυριανή διοίκηση αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και διαφάνεια τα χρόνια και μείζονα προβλήματα του τόπου φέρνοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ουσιαστικές λύσεις που θα εγγυώνται την ανάπτυξη, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών και όταν η κάθε απόφαση θα λαμβάνεται με μοναδικό γνώμονα το όφελος της πόλης και των πολιτών της, οι οποίοι θα έχουν ενεργή συμμετοχή στα Δημοτικά Συμβούλια και στη λήψη των αποφάσεων, τότε να είστε σίγουρη ότι οι αποφάσεις μας θα είναι όλες ομόφωνες και η πόλη μας θα αλλάξει σελίδα. 

Περιφέρεια Αττικής 2081442690911004942
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε