Loading...

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/3/2019)


Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Με τα βάθη της ψυχής σας θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να καταλάβετε ότι δεν είστε υπέρ ήρωες, αλλά είστε και εσείς άνθρωποι με φόβους και ανασφάλειες, τις οποίες πρέπει να πολεμήσετε. Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τις ιδέες σας με διαφορετικό τρόπο και να γίνετε πιο δεκτικοί σε πράγματα που ξεφεύγουν από την καθημερινότητα ή που δεν γνωρίζετε, αρκεί να μην πέσετε στην παγίδα του διαφορετικού και γίνετε γραφικοί.

Ταύρος

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι εσείς οι Ταύροι θα πρέπει να αλλάξετε λίγο της στάση σας απέναντι στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Σκορπιού, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να προβληματιστείτε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στις σχέσεις σας. Αυτό όμως που πρέπει να έχετε στο νου σας, και ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής  με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων είναι , ότι δεν χρειάζεται να μιμείστε τις συμπεριφορές των άλλων για να γίνετε αποδεκτοί από αυτούς.

Δίδυμοι

Ήρθε η στιγμή εσείς οι υπερκινητικοί Δίδυμοι να δώσετε λίγη σημασία στον εαυτό σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πλησιάζει το καλοκαίρι και θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ποσειδώνα, θέλει να σας επιστήσει την προσοχή, ώστε να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και να μην αφήνετε τους άλλους να σας παραμυθιάσουν.

Καρκίνος

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι θα είστε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εκμυστηρευτείτε τα μελλοντικά σας σχέδια στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο,  κάτω από την επιρροή της  όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα, στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να χτίζετε παλάτια στην άμμο , και να σχεδιάζετε πράγματα που δεν μπορούν να άμεσα να υλοποιηθούν. Αυτό που πρέπει να κάνετε, για να μην απογοητευτείτε, είναι να προσαρμόσετε τα σχέδια σας πάνω στην πραγματικότητα.

Λέων

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει, ότι πρέπει να βάλετε σε τάξη τα του οίκου σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι για να λειτουργήσουν οι οικογενειακές σας σχέσεις θα πρέπει να υπάρχει καλή πρόθεση από όλες τις πλευρές. Προσέξτε όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να πέσετε θύμα οικονομικής εκμετάλλευσης από άτομα που το παίζουν φίλοι, αλλά στην ουσία ζουν σε βάρος σας.

Παρθένος

Ο μόνος χαρακτηρισμός που δεν ταιριάζει στην σημερινή ημέρα είναι αδιάφορη. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, επιφυλάσσει για εσάς μια ευχάριστη συνάντηση, με ένα φίλο ή συγγενή που έχετε να δείτε καιρό. Προσοχή όμως, γιατί η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων,  με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να λειτουργήσει ως παραμορφωτικός καθρέφτης γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις. Γι’ αυτό καλό θα είναι αυτή τη φορά, να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες.

Ζυγός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας λέει ότι, εσείς οι Ζυγοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να κάνετε εντύπωση, να σας παρασύρει σε έξοδα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Επίσης, καλό είναι να θυμηθείτε την έννοια των ορίων,  γιατί, κάτω από την επιρροή της  όψης συνόδου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να είστε πολύ ευκολόπιστοι με τους συναδέλφους σας με αποτέλεσμα να σας χειρίζονται όπως αυτοί θέλουν.

Σκορπιός

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο, λέει ότι εσείς οι Σκορπιοί είστε από τους ευνοημένους της ημέρας. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας, σας δίνει απίστευτη ενέργεια με αποτέλεσμα, να υπάρχουν στιγμές που να εκνευρίζετε τα αγαπημένα πρόσωπα να νιώθουν ότι δεν μπορούν να σας ακολουθήσουν. Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να εξωτερικεύσετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες με δημιουργικό τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αφήσετε τον εαυτό σας να πιστέψει πράγματα που ξέρετε ότι δεν ισχύουν.

Τοξότης

Έτοιμοι για νέες περιπέτειες είστε εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, λειτουργεί προπαρασκευαστικά, αφού σας έχει βάλει στην διαδικασία να σχεδιάσετε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Επίσης, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να επαναφέρει στο επίκεντρο των συζητήσεων τα θέματα που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Εξετάστε με προσοχή τις προτάσεις που σας έχουν γίνει, και μην αφήνετε τα νεαρά άτομα της οικογένειας σας να σας επηρεάσουν, ιδιαίτερα αν σας πιέζουν να βιαστείτε.

Αιγόκερως

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου θα περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, σε δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Από την άλλη πλευρά, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα εκφραστικό, ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Τώρα θα μου πείτε, καλύτερα να εξαπατώ από το να εξαπατάμε…

Υδροχόος

Το φιλελεύθερο και ανατρεπτικό μυαλό σας πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βάλει στην διαδικασία να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εικόνα σας και να γίνετε πιο προσεχτικοί. Και αυτό δεν το λέμε τυχαία, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό κάποιοι να εκμεταλλευτούν την ευπιστία σας και να σας εξαπατήσουν αποσπώντας από εσάς είτε αντικείμενα αξίας, είτε υποσχέσεις που μπορεί στο μέλλον να τις χρησιμοποιήσουν σε βάρος σας.

Ιχθείς

Το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο λέει ότι εσείς οι Ιχθύες για άλλη μια φορά θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής. Αρχικά, η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχετε, γι’ αυτό δεν είναι περίεργο αν το μυαλό σας όλη μέρα θα ταξιδεύει. Ωστόσο, η όψη συνόδου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας, και το πιο σοβαρό,  να σας βάλει στην διαδικασία να πείτε ψέματα στον ίδιο σας τον εαυτό.
Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv
Ζώδια 4703640018528266858
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε