Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 30 Μαρτίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα ξεκινά μία πολύ ευνοϊκή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και από αυτή τη θέση θα τονίσει την ανάγκη σου να συναναστραφείς με αγαπημένους σου φίλους και να περάσεις χρόνο με την παρέα σου. Η ημέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις λίγο από τα επαγγελματικά σου και να θυμάσαι πως ευνοούνται ιδιαίτερα οι συλλογικές δραστηριότητες. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο απλά να είσαι ο εαυτός σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα έχεις το χρόνο να τον/ην δεις, το μόνο που μένει είναι να έχεις και τη διάθεση! Αν είσαι ελεύθερος/η η συναναστροφή σου με κόσμο θα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με νέους και ιδιαίτερα ενδιαφέροντες ανθρώπους.
Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την αίσθηση πως πρέπει να δεις διεξοδικά κάθε επαγγελματικό ζήτημα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα εδώ και τώρα. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις ιδιαίτερα σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά καθώς αυτές θα έχουν μόνιμα αποτελέσματα. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό θα σου υπενθυμίσει πως η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που ξεκινάει από μέσα και δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει από εξωτερικούς παράγοντες.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για τα επαγγελματικά ζητήματα και ως εκ τούτου τα αισθηματικά σου ίσως πάνε λίγο πίσω. Αν έχεις βρει το/η σύντροφό σου προσπάθησε να του/ης αφιερώσεις έστω και λίγο χρόνο προκειμένου να μην ξεκινήσει να παραπονιέται. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο πρόσωπο που θα συναντήσεις θα σου δώσει κίνητρο για να σκεφτείς την προσωπική σου ζωή!
Δίδυμοι
Σήμερα ξεκινά μία ευνοϊκή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου! Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα γίνει ακόμα καλύτερη αν επιλέξεις να βγεις μία βόλτα και να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, φίλους και γνωστούς! Το βράδυ προμηνύεται ακόμα καλύτερο καθώς το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό δείχνει πως θα περάσεις πολύ καλά σε περίπτωση που αποφασίσεις να βγεις έξω παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους. Επίσης θα περάσεις πολύ καλά και σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση για αυτό αποδέξου μία πρόταση που θα σου γίνει.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και όσο περνούν οι ώρες θα γίνεται καλύτερη καθώς θα έχεις έναν ξεχωριστό τρόπο να του/ης εκφράσεις τι θέλεις και να γίνεις κατανοητός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα είναι εύκολο να κάνεις μία νέα γνωριμία είτε μόνος/η σου είτε μέσω κάποιου φίλου σου.
Καρκίνος
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα σε ωθήσει να δεις καλύτερα κάποια οικονομικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα στρέψει την προσοχή σου σε αυτά. Αν έχεις εκκρεμότητα οτιδήποτε σχετίζεται με τράπεζες, δημόσιους φορείς αλλά και ασφαλιστικούς οργανισμούς προσπάθησε να τα τακτοποιήσεις άμεσα καθώς η ήμερα θα είναι ευνοϊκή για αυτό. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό δείχνει πως θα σου έρθει μία πολύ καλή ιδέα που θα σχετίζεται με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις πίστη πως θα τα καταφέρεις σε οποιαδήποτε πρόκληση και αν σου παρουσιαστεί.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα υπάρχει ένα διάχυτο ερωτικό κλίμα ανάμεσά σας το οποίο θα είναι πολύ βοηθητικό για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που γνωρίζεις θα είναι ηλεκτρισμένη και με πάθος.
Λέων
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε ωθήσει να δουλέψεις για αυτές. Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή σου είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους θα είναι το φόρτε σου και μέσα από αυτές μπορείς να κερδίσεις αρκετά πράγματα. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Κριό δείχνει πως η ήμερα θα έχει και συναντήσεις με ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά ή με ανθρώπους οι οποίοι έρχονται από το εξωτερικό.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς αν αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σας τότε σίγουρα θα ανταμειφθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση περί σχέσεων με κάποιον/α πού βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον θα σε κάνουν να ανακαλύψεις πόσα κοινά έχεις μαζί του/ης.
Παρθένος
Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα βοηθήσει να επικεντρωθείς τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Είναι πιθανόν να χρειαστεί να αναλάβεις πέρα από τις δουλειές που έχει ήδη στο ημερήσιο σου πλάνο και κάποιες άλλες. Αυτό θα συμβεί είτε λόγω απουσίας ενός συναδέλφου σου στη δουλειά είτε γιατί ένα δικό σου πρόσωπο θα σου ζητήσει μία αγγαρεία. Καλό θα ήταν να τις ιεραρχήσεις και να ξεκινήσεις με τις πιο σημαντικές ώστε να είσαι σίγουρος/η πως θα τις προλάβεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Κριό το βράδυ δείχνει πως αν τελειώσεις ότι έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας θα νιώσεις πολύ υπερήφανος/η για τον εαυτό σου.
Σήμερα προτίμησε να κάνεις μία βόλτα με το/η σύντροφό σου το βραδάκι καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κλείσει η ημέρα σας αλλά και να αποφορτιστείς από τις δουλειές που είχες καθ’ όλη τη διάρκεια της. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση μέσα στο εργασιακό περιβάλλον.
Ζυγός
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με δραστηριότητες με τις οποίες είσαι «ερωτευμένος/η». Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σε προτρέπει να αφιερώσεις χρόνο σε μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή σε κάποιο χόμπι σου, καθώς θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ανάγκη από μερικές στιγμές αφιερωμένες σε αυτά που σε ευχαριστούν. Το βράδυ θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό το οποίο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να συναναστραφείς με αγαπημένους σου ανθρώπους και να τους παρασύρεις στη δική σου καλή διάθεση.
Η ημέρα χρειάζεται έρωτα για να περάσει όμορφα για αυτό αν έχεις ήδη βρει το/η σύντροφό σου βάλε τον/ην σε προτεραιότητα και αφιέρωσε του/ης την προσοχή σου αλλά και το χρόνο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με κάποιον/α θα σε κάνει να νιώσεις έντονα συναισθήματα κατευθείαν, προσοχή στον υπέρ ενθουσιασμό.
Σκορπιός
Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και δείχνει πως ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου και με τους δικούς σου ανθρώπους θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο. Σήμερα είναι πιθανόν να υπάρξει ένα οικογενειακό συμβούλιο στο σπίτι σχετικό με ένα θέμα που σας αφορά από κοινού. Πάνω στη συζήτηση μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο παράπονα που έχεις από εκείνους τα οποία θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα. Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό θα σε βοηθήσει να ανακτήσει την αυτοκυριαρχία σου και να συνειδητοποιήσεις πως δεν αξίζει να επικεντρώνεσαι σε αυτά που έχουν γίνει, αλλά σε αυτά που θέλεις να γίνουν.
Σήμερα προτίμησε το σπίτι σου για να βρεθείς με το/η σύντροφό σου ή κάποιο χώρο όπου θα μπορείτε να έχετε διακριτικότητα καθώς δεν θα νιώθεις άνετα με την πολυκοσμία αλλά ούτε και με τα βλέμματα των άλλων. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις μικρά παράπονα που έχεις από κάποιον/α που σε ενδιαφέρει να σε οδηγήσουν σε συμπεράσματα καθώς θα έχεις και μία τάση να υπερβάλλεις.
Τοξότης
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ξαναβρείς την καλή και χαλαρή σου διάθεση καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει σε αυτό. Ένα στενό συγγενικό σου πρόσωπο, ένας γνωστός ακόμα και κάποιος γείτονας σου είναι πιθανόν να γίνουν η αιτία να βγεις μία βόλτα, να τους συναντήσεις και να πιείτε ένα καφέ μαζί προκειμένου ανταλλάξτε τα νέα σας. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πολύ πιθανό πάνω στη συζήτηση να πεις κάποια πράγματα τα οποία καλό θα ήταν να κρατήσεις για εσένα. Το βράδυ το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Κριό δείχνει πως ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.
Μία συζήτηση με το/η σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να αναθερμάνετε το κλίμα μεταξύ σας και να λύσετε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν για αυτό προτίμησε την και μην κρατάς εγωιστική στάση απέναντί του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει μπορεί να εξελιχθεί αρκεί να θέσεις σε λειτουργία τα επικοινωνιακά σου ταλέντα.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι πιθανόν να κάνει σκέψεις οι οποίες σου δημιουργούν ανασφάλειες για αυτό και η προσοχή σου θα στραφεί σε οτιδήποτε μπορεί να απομακρύνει αυτές τις σκέψεις και αυτή τη διάθεση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα στρέψει την προσοχή σου στους πόρους σου προκειμένου να δεις τι μπορείς να κάνεις ώστε να τους αυξήσεις. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις και θυμήσου να μη ρισκάρεις κάτι σίγουρο για να κερδίσεις κάτι παραπάνω, το οποίο θα είναι για λίγο. Το βράδυ θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Κριό που δείχνει πως μία συζήτηση με τους δικούς σου ανθρώπους θα σε βοηθήσει να πάρεις μία απόφαση σε κάτι που σε απασχολεί.
Σήμερα αξίζει να επενδύσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του/ης θα σε βοηθήσει να πάρεις τα «αισθηματικά εχέγγυα» που ζητάς προκειμένου να μη νιώθεις ανασφάλεια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και μέσα σε μία τράπεζα κατά την τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων!
Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και είναι πιθανόν να σου δημιουργεί κυκλοθυμικές τάσεις τις οποίες δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε περίπτωση που έχεις ραντεβού και συζητήσεις με συνεργάτες σου ή ακόμα και με το/η σύντροφο σου καθώς θα είναι εκείνοι που «θα πληρώσουν τη νύφη». Όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου θα σταθεροποιείται προς την ευχάριστη πλευρά της, καθώς το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Κριό θα είναι πολύ βοηθητικό. Επεδίωξε να βρεθείς με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος καθώς η συναναστροφή σου με κόσμο που ξέρεις πως σε νοιάζεται θα είναι ευεργετική.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε τυχόν συζητήσεις με το/η σύντροφό σου καθώς θα κάνεις τα πάντα για να έχεις τον τελευταίο λόγο και αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί και εσύ να κάνεις κάτι προκειμένου να προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει, με διακριτικό όμως τρόπο.
Ιχθύες
Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποτραβηχτείς από κοινωνικές συναναστροφές καθώς θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο αποκλειστικά με τον εαυτό σου. Αυτό θα είναι πάρα πολύ καλό καθώς θα μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις ανησυχίες σου και τα θέματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, ώστε να έχεις πλήρη επίγνωση πως ακριβώς θα κινηθείς. Το βράδυ θα σχηματίσει μία όψη εξαγώνου με τον Ήλιο από τον Κριό και αυτό θα φέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό σου ζήτημα. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν συζητήσεις οι οποίες θα αναφέρονται σε οικονομικές συμφωνίες, δούλεψε όσο καλύτερα μπορείς για αυτές.
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς με το/η σύντροφό σου όμως να θυμάσαι πως η διάθεσή σου όσο περνούν οι ώρες θα αλλάζει προς το καλύτερο. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει μυστικές συναντήσεις με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Ζώδια 3498412419528688205
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε