Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 16 Μαρτίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και αυτό δείχνει πως το πρωί θα ξυπνήσεις και θα έχεις τα ζητήματα του σπιτιού και των δικών σου ανθρώπων σε προτεραιότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στους Ιχθύς είναι πολύ βοηθητικό για να αναλάβεις πρωτοβουλία και δράση προκειμένου να μπορέσεις να κλείσεις εκκρεμότητες. Σε αυτό θα βοηθήσει και το τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή καθώς θα φέρει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο με σκοπό να τα επιλύσεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι τον εκνευρισμό σου που δεν θα σε βοηθήσει.

Σήμερα επιδίωξε να συζητήσεις με το/η σύντροφό σου για ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σας μέχρι το μεσημέρι, καθώς τότε το διάστημα θα είναι περισσότερο ευνοϊκό για τέτοιου είδους συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό στο ζήτημα θα έρθει στο προσκήνιο όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για να μη σε εκπλήξει δυσάρεστα.

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο για λίγες ώρες ακόμα για αυτό και το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσεις με διάθεση να πιείς ένα καφέ και να ανταλλάξεις τα νέα σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως η ήμερα θα είναι γεμάτη με τηλέφωνα από φίλους, συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο και με τον ανάδρομο Ερμή δείχνει πως θα έρθουν κάποιες παλαιότερες παρεξηγήσεις στο προσκήνιο. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες καθώς σήμερα θα μπορέσεις να τις λύσεις και να τις αφήσεις πίσω σου. Σήμερα είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις κοντά με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο με το οποίο είχες απομακρυνθεί για ασήμαντο λόγο.
Σήμερα αν έχει σκοπό να βρεθείς με το/η σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο κάποια γεγονότα του παρελθόντος τα οποία όμως θα μπορέσεις να λύσεις αν έχεις θέληση. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε σπασμωδικές κινήσεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα που θα έχουν ως αποτέλεσμα το αντίθετο από αυτό που θέλεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και αυτό δείχνει πως θα σε απασχολήσουν για άλλη μία ημέρα ζητήματα που σχετίζονται με τα χρήματά σου καθώς θα αρχίσεις να αναζητάς τρόπους προκειμένου να τα αυξήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ήλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις σχετικά με μία επαγγελματική συμφωνία, όμως καλό θα είναι να μην υπογράψεις τώρα κάτι. Βολιδοσκόπησε την κατάσταση, έλεγξε τα δεδομένα που έχεις όμως πρόσεξε καθώς η ήμερα δεν ευνοεί νέα ανοίγματα. Αντιθέτως ευνοεί πολύ να κλείσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος τα οποία σχετίζονται με λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου και κατά συνέπεια στη συμπεριφορά σου απέναντι στο/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις στα αισθηματικά σου ζητήματα γιατί μπορεί να μάθεις κάτι το οποίο θα σε μπερδέψει και θα σου προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα.
Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για να αποφύγεις παρορμητικές ενέργειες λόγω της κυκλοθυμικής σου διάθεσης. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς είναι πολύ βοηθητικό για να αναζητήσεις τη θετική σου αντίληψη και να μην παρασυρθείς από τον αρνητισμό. Την ίδια στιγμή θα κάνει και ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως θα μπορέσεις να επαναφέρεις ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο. Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν αυτά που σχετίζονται με εκπαιδευτικά θέματα, κάποιο ταξίδι ή ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον καθώς θα είναι πιο εύκολο να τα διευθετήσεις.
Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις το/η σύντροφό σου καθώς μετά μπορεί να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες είτε δεν θα σου αφήσουν χρόνο είτε δεν θα σου αφήσουν τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλές προϋποθέσεις όμως θα πρέπει να προσέχεις τα παρορμητικά σου λόγια.
Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Καρκίνου για αυτό και είναι πιθανόν να ξυπνήσεις χωρίς ιδιαίτερη όρεξη να αδράξεις την ημέρα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως όσο περνάει η ώρα τόσο θα ξαναβρίσκεις και τη διάθεσή σου αλλά και την όρεξη να ασχοληθείς με οτιδήποτε, με ιδιαίτερη έμφαση στις δουλειές της καθημερινότητας. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει και με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στους Ιχθύς δείχνει πως καλό θα είναι να είσαι όσο γίνεται πιο φειδωλός/η με τα επόμενα σχέδιά σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να τα εκμυστηρευτείς σε ανθρώπους που δεν πρέπει. Προτίμησε να κρατήσεις δίπλα σου μόνο ανθρώπους που έχουν αποδείξει πως αξίζει να τους έχεις εμπιστοσύνη.
Σήμερα θα έχεις την τάση να μπερδεύεις ζητήματα του παρόντος με ζητήματα του παρελθόντος και αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση με το/η σύντροφό σου αν δεν το σταματήσεις εγκαίρως. Αν είσαι ελεύθερος/η η λύση σε ένα αισθηματικό ζήτημα θα δοθεί σαν «μάννα εξ ουρανού».
Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε προτρέπει να δεις τους φίλους σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που «απαιτούν» κόσμο, καθώς η συναναστροφή σου με άλλους θα σου φτιάξει τη διάθεση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δεν αποκλείεται να φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα ζήτημα που σχετίζεται με τους αγαπημένους σου φίλους ή με μία παρεξήγηση που είχε γίνει μεταξύ σας, εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες για να τη λύσεις. Το τρίγωνο με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δεν αποκλείεται να φέρει μία πρόταση συνεργασίας από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον. 

Σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η με το/η σύντροφο σου καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις, οι οποίες θα γίνουν ακόμα πιο μεγάλες αν ξεκινήσεις να εμπλέκεις σε αυτές και ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η μη θεωρήσεις πως γνωρίζεις τα αρκετά για κάποιον άνθρωπο που έχεις συναντήσει πρόσφατα καθώς τα δεδομένα μπορεί να σε εκπλήξουν. 

Ζυγός

Σήμερα είναι ευκαιρία για να ασχοληθείς με κάποια επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει για αυτά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς σου λέει πως η αυτοπεποίθηση και η πίστη στις ικανότητές σου θα είναι τα πιο δυνατά σου χαρτιά για να μπορέσεις να διαπραγματευτείς ένα επαγγελματικό θέμα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει και με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στους Ιχθύς δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπερδεύεις με ένα εργασιακό project το οποίο έχεις αναλάβει καιρό, αλλά μέχρι τώρα δεν είχες φέρει εις πέρας. Σε γενικότερο πλαίσιο η σημερινή ημέρα είναι ότι πρέπει για το κλείσιμο εκκρεμοτήτων για αυτό μην την αφήσεις να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς.
Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως μεγαλύτερη σημασία έχει το πως θα πεις κάτι στο/η σύντροφό σου παρά το περιεχόμενο του, καθώς ο τρόπος σου μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ξαφνική απομάκρυνση από κάποιον/α που σου αρέσει μπορεί να γίνει αιτία για να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά μία σχέση του παρελθόντος.
Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να περάσεις ένα χαλαρό πρωινό καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σε κάνει -ακόμα και αν έχεις δουλειά- να ταξιδεύεις με το μυαλό σου σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς είναι βοηθητικό στη διάθεσή σου και θα είναι εύκολο να βρεις ανθρώπους που βρίσκονται στην ίδια διάθεση με εσένα. Την ίδια στιγμή σχηματίζει και ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στους Ιχθύς, το οποίο είναι πιθανόν να φέρει ξανά στη ζωή σου ανθρώπους του παρελθόντος. Προσπάθησε να σκεφτείς τους λόγους για τους οποίους έφυγαν ώστε να καταλάβεις αν αξίζει να τους αφήσεις μία πόρτα για ανοιχτή για να ξαναγυρίσουν.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα σε γυρίσει με το/η σύντροφό σου σε ευχάριστες αναμνήσεις του παρελθόντος, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αυτές μπορεί να δημιουργήσουν υπερβολικές προσδοκίες για το παρόν αλλά και για το μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που είχες κάνει κατά το παρελθόν θα κάνει ξανά την εμφάνισή της.
Τοξότης
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και από όλα προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως η επαφή με τους ανθρώπους της οικογένειας σου θα σου προσφέρουν συναισθηματική υποστήριξη και θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές, για αυτό επεδίωξε τες. Το τρίγωνο που σχηματίζει και με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στους Ιχθύς θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος όμως αυτό θα είναι για καλό. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν μέσα από συζητήσεις, για να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σχετικά με κάποιες ενέργειες που είχες κάνει και αφορούν ζητήματα εντός οικίας.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά την επαφή με το/η σύντροφό σου και να μην ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι με κάθε τι που θα θυμάσαι ιδιαίτερα αν αυτό το «κάτι» είναι εκτός τόπου και χρόνου. Αν είσαι ελεύθερος/η Αν θέλεις να συναντηθείς ξανά με κάποια «ταραχώδη» γνωριμία από το παρελθόν και αν η απάντηση είναι αρνητική κράτησε αποστάσεις.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα τονίσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο θα δημιουργήσει ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο ακόμα και με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι σε επίπεδο επαγγελματικής συνεργασίας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα σε κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακό/η και αυτό θα φέρει ανθρώπους κοντά σου οι οποίοι θα αποκτήσουν την καλύτερη γνώμη για εσένα. Την ίδια στιγμή το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται και εκείνος στους Ιχθύς δείχνει πως θα δεις και ανθρώπους τους οποίους έχεις να δεις για αρκετό διάστημα και αυτό θα σε χαροποιήσει πάρα πολύ. Βέβαια θα πρέπει να έχεις το νου σου σε συζητήσεις καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο ανάδρομος μπορεί να δημιουργήσει μικρές παρανοήσεις.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν έχεις σκοπό να συναντήσεις το/η σύντροφό σου καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες δουλειές οι οποίες θα μπερδέψουν το πρόγραμμα έστω και προσωρινά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα θα επιστρέψει δριμύτερη στη ζωή σου και θα διεκδικήσει κάτι.
Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και αυτό δείχνει πως θα ξεκινήσεις την ημέρα σου με αρκετές εργασίες και καθημερινές υποχρεώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βάλεις στόχο πως θα καταφέρεις να ξεμπερδεύεις εδώ και τώρα με ότι έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και να τον επιτύχεις. Την ίδια στιγμή σχηματίζει και ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή ο οποίος βρίσκεται και εκείνος στους Ιχθύς που δείχνει πως μπορεί να σου γίνει μία πρόταση εργασιακής φύσεως η οποία σου είχε γίνει και κατά το παρελθόν. Έλεγξε προσεκτικά τα δεδομένα όμως να θυμάσαι κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή χρειάζεται προσοχή στις αποφάσεις σου.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα νιώσεις την ανάγκη να αφήσεις πίσω το/η σύντροφό σου καθώς έχεις πάρα πολλές δουλειές να κάνεις, όμως ο τρόπος που θα τον/ην ενημερώσεις για αυτό θα κάνει τη διαφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να μην ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις όμως είναι στο χέρι σου να τις λύσεις άμεσα.
Ιχθύες
Σήμερα ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου είναι κάνοντας κάτι που σε ευχαριστεί καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο σε προτρέπει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο αλλά και με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιό σου είναι βοηθητικά για να αρχίσεις να θυμάσαι συνήθειες και δραστηριότητες του παρελθόντος, οι οποίες σε ευχαριστούσαν πολύ, προκειμένου να τις φέρεις ξανά στο παρόν. Η καλή σου διάθεση θα βοηθήσει και τη διάθεση των ανθρώπων που θα συναναστραφείς για αυτό θα παρατηρήσεις πως θα γίνεις πόλος έλξης για τους άλλους. Πρόσεξε καθώς η ανάγκη σου να χαλαρώσεις και να μείνεις μακριά από υποχρεώσεις μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις εντελώς κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου εξαιτίας μιας δουλειάς της καθημερινότητας όμως σκέψου αν εκείνος/η έχει μερίδιο ευθύνης σε αυτήν και αν δεν έχει μην τον/ην μαλώνεις! Αν είσαι ελεύθερος/η ο αισθηματικός τομέας πιθανόν να αποτελέσει λόγο για να μπερδευτείς σήμερα για αυτό μη βγάλεις συμπεράσματα!

Ζώδια 5746050416703983656
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε