Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 12 Μαρτίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Ταύρο και αυτό δείχνει πως τα οικονομικά σου ζητήματα θα εξακολουθήσουν να σε απασχολούν και να έχουν προτεραιότητα στις σκέψεις σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς θα σου δώσει ευκαιρίες να ασχοληθείς με κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν προκειμένου να τα κλείσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το απόγευμα το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα ευνοήσει τη διάθεσή σου καθώς θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η και με όρεξη να συναντήσεις κόσμο!
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και θα γίνει ακόμα καλύτερη από το δεύτερο μισό της και έπειτα καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει να λυθεί ένα παρελθοντικό ζήτημα το οποίο σας ενοχλεί. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς ξανά με μία σχέση που είχες κατά το παρελθόν.
Ταύρος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και σε βοηθά να προβάλλεις τις ανάγκες σου αλλά και τις επιθυμίες σου στους ανθρώπους με τους οποίους σας ενώνουν προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως ένα ζήτημα που σχετίζεται με κάποια παρεξήγηση του παρελθόντος ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα έρθει ξανά στο προσκήνιο. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία προκειμένου να το λύσεις μία και καλή. Το απόγευμα το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα σου υπενθυμίσει πως πρέπει να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα έχεις την ευκαιρία να λύσετε ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με μία δραστηριότητα που έχετε από κοινού και μέχρι τώρα δεν είχατε καταφέρει να βρείτε κοινή λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να σου δοθεί η ευκαιρία να δεις ξανά ένα αισθηματικό ζήτημα που είχε μείνει ημιτελές.
Δίδυμοι
Σήμερα προτίμησε να μην ξεκινήσεις την ημέρα σου γεμίζοντας την με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που παραμένει στον Ταύρο θα σου δημιουργήσει μία απροσδιόριστη κούραση η οποία δεν θα είναι βοηθητική. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο έχεις αφήσει πίσω. Μία επαγγελματική πρόταση είναι πιθανόν να ξανά έρθει και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αφήσεις τα λόγια και να περάσει στις πράξεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθει ξανά στο προσκήνιο ένα ζήτημα σχετικά με κάτι που σου είχε κάνει ο/η σύντροφός σου κατά το παρελθόν και σε είχε πειράξει, όμως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να το λύσετε μία και καλή. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι μία καλή ευκαιρία σε περίπτωση που θέλεις να αποκτήσεις ξανά επικοινωνία με έναν έρωτα του παρελθόντος!
Καρκίνος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Ταύρο και αυτό δείχνει πως κατά το πρώτο μισό της ημέρας θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι φίλοι σου καθώς θα αναζητήσεις τρόπο και χρόνο για να τους δεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να πέσουν ξανά στο τραπέζι συζητήσεις που αφορούν ένα ταξίδι που είχες πει πως θα κάνεις είτε με την παρέα σου είτε με κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε πράγματα που μπορούν να σε χαλαρώσουν. Τώρα είναι η ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου καθώς τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και μάλιστα δεν αποκλείεται να έχετε μία τυχαία συνάντηση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που θα κάνεις θα σου θυμίσει αρκετά μία σχέση που είχες και αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι.
Λέων
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο σε βοηθά να επιτύχεις τους στόχους που σχετίζονται με αυτά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό ζήτημα που είχε κολλήσει κατά το παρελθόν. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να το διευθετήσεις αρκεί να ασχοληθείς μαζί του. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και οι φίλοι σου θα κάνουν την εμφάνισή τους δυναμικά, καθώς θα αρχίσουν να παραπονιούνται πως τους έχεις ρίξει μαύρη πέτρα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα σου δοθούν ευκαιρίες να συζητήσετε κάποιο θέμα που σας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, όμως τώρα θα μπορέσετε να το λύσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με κάποιον/α που σου αρέσει αλλά δεν έβλεπες τον τελευταίο καιρό, θα ανάψει φωτιές!
Παρθένος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Ταύρο και θα σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις από τα στενά όρια των υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δεν αποκλείεται να φέρει μία τυχαία συνάντηση με ένα παλιό συνεργάτη ή ακόμα και με ένα παλιό σου φλερτ. Τέτοιου είδους συναντήσεις θα σε γυρίσουν σε γεγονότα του παρελθόντος όμως να θυμάσαι πως από αυτές μπορεί να βγει και κάτι καλό. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα έρθει στο προσκήνιο.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην αναλωθείτε στο να συζητάτε πράγματα τα οποία έχετε συζητήσει ξανά και ξανά, καθώς κάτι τέτοιο θα κουράσει και τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία σχέση που είχες κατά το παρελθόν θα κάνει αισθητή την παρουσία της στην ημέρα σου.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολη διαδικασία καθώς θα σε γυρίσει πίσω σε καταστάσεις του παρελθόντος άλλοτε θετικές και άλλοτε δύσκολες. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα μπορέσεις να διευθετήσεις πιο εύκολα ένα θέμα το οποίο σε ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και σχετίζεται με οικονομικά εργασιακά ζητήματα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα και από τις σκέψεις αλλά και από τις υποχρεώσεις και να φύγεις για ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό!
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με το/η σύντροφό σου για αυτό απόφυγε να ξεκινήσεις να θυμάσαι περασμένες ιστορίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει αλλά τον τελευταίο καιρό είχατε χαθεί είναι πιθανή.
Σκορπιός
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βρεθείς με συνεργάτες σου, με το/η σύντροφό σου και να τους δώσεις «βήμα» σε ζητήματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς σου λέει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να λύσεις οποιοδήποτε ζήτημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα από το παρελθόν και αφορά μία προσωπική μία επαγγελματική σχέση. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές πριν κάνεις κάτι καθώς η καχυποψία σου θα είναι ολοένα και αυξανόμενη.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στην περίπτωση που έχεις βρει το/η σύντροφό σου καθώς δεν αποκλείεται να έχεις μία συνάντηση ακόμα και τυχαία κάποιο πρόσωπο με το οποίο υπήρξες μαζί κατά το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος και το παραπάνω σενάριο δεν σου φαίνεται άσχημο, θα βρεις την ευκαιρία να έρθεις ξανά κοντά του και να συζητήσετε και σας είχε απομακρύνει τότε.
Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και τα εργασιακά ζητήματα θα είναι αυτά που θα σου τραβήξουν την προσοχή καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψουν και κάποια τα οποία δεν είχες το πρόγραμμά σου σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς και με ένα ζήτημα το οποίο σχετίζεται με το σπίτι σου το οποίο έχει ξεκινήσει από το παρελθόν, όμως τώρα νιώθεις πως έχει αρχίσει να σε κουράζει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα φέρει συζητήσεις για προσωπικά αλλά και εργασιακά ζητήματα. Πρόσεξε καθώς δεν πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις την απόφαση να κάνεις μία αλλαγή στο σπίτι που μένεις με το/η σύντροφό σου την οποία σκεφτόσουν καιρό αλλά μέχρι τώρα δεν την είχες υλοποιήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η η επαφή σου με κάποιο πρόσωπο που ήσουν μαζί κατά το παρελθόν ευνοείται.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου χαρίζει όρεξη, διάθεση και ζωντάνια που θα ανεβάζει εκτός από εσένα και τους γύρω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς είναι πολύ βοηθητικό σε περίπτωση που θέλεις να προσεγγίσεις ξανά ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου με το οποίο έχεις ψυχρανθεί. Σήμερα οι συζητήσεις θα γυρίζουν γύρω από παρελθοντικά ζητήματα και αυτό θα γίνει η αφορμή για να μπορέσεις να δεις κάποια πράγματα για δεύτερη φορά με τελείως διαφορετική οπτική. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα σου υπενθυμίσει κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις να κολλήσεις σε ζητήματα τα οποία έχουν λυθεί και δεν έχουν λόγο να υπάρξουν ξανά στο προσκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος/η η αναπόληση ενός ανθρώπου που υπήρξε στη ζωή σου θα γίνει αιτία να τον επιθυμήσεις, πρόσεξε να μην παρασυρθείς από πρόσκαιρα συναισθήματα.
Υδροχόος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις διεξοδικά κάθε ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου, από την πιο απλή δουλειά μέχρι άλλες πιο σύνθετες υποχρεώσεις όπως είναι τα γραφειοκρατικά ζητήματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είναι πιο εύκολο να κλείσεις ζητήματα που είχες αφήσει μέχρι τώρα σε αναμονή και όχι να ανοίξεις καινούρια. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και θα φροντίσει για να ανεβάσει τη διάθεση σου φέρνοντας συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα.
Σήμερα μην υποτιμήσεις την παραμονή στο σπίτι παρέα με το/η σύντροφό σου καθώς θα είναι μία πολύ καλή ιδέα προκειμένου να ξεκουραστείτε και να αναπολήσετε μαζί όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ενδεχομένως να σου θυμίσει κάτι από το παρελθόν.
Ιχθύες
Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος συνεχίζονται και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα φροντίσει να μη μείνεις από παρέα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να έχεις και μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και αυτό να γίνει η αφορμή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου αλλά και με τους δικούς σου ανθρώπους θα αποκτήσουν προτεραιότητα για εσένα.
Σήμερα είναι πιθανόν να υπάρξει μία συζήτηση με το/η σύντροφό σου η οποία θα σας γυρίσει σε θέματα του παρελθόντος, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η κλείσε εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις σε κάτι νέο.
Ζώδια 1274524410056218193
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε