Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 10 Μαρτίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα τη σκέψη σου θα μονοπωλήσουν ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα και υλικά αγαθά καθώς η Σελήνη που έχει περάσει τον Ταύρο θα σου δημιουργήσει την αίσθηση της ανασφάλειας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό το πρωί δείχνει πως μπορεί να κάνεις κάποιες βεβιασμένες κινήσεις, οι οποίες θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο και το πορτοφόλι σου. Προτίμησε να μην ρισκάρεις σήμερα καθώς οι πιθανότητες να μην σου βγει αυτό που περιμένεις αυξάνονται. Σε περίπτωση που σου γίνει μία πολύ ευνοϊκή πρόταση σχετική με οικονομικά ζητήματα, δες την προσεκτικά και μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις γιατί θα έχουν μόνιμα αποτελέσματα.
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις το μυαλό σου στη σχέση με το/η σύντροφό σου για αυτό και οτιδήποτε κάνει εκείνος/η θα σου φαίνεται κουραστικό η ανούσιο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ένα περίεργο τρόπο για αυτό και θα σου τραβήξει την προσοχή.
Ταύρος
Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις πράγματα για εσένα και να ανταμείψεις τον εαυτό σου για την κούραση και το τρέξιμο της καθημερινότητας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό το πρωί δείχνει πως μπορεί να χάσεις το δίκιο σου σε μία συζήτηση με αγαπημένους σου ανθρώπους, αν εκνευριστείς. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα σε συζητήσεις που σχετίζονται με αισθηματικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα ώστε να μην εκτεθείς. Όσο περνούν οι ώρες θα είσαι όλο και πιο ήρεμος/η για αυτό προτίμησε να βάλεις σημαντικά ραντεβού κατά το δεύτερο μισό της ημέρας.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με το/η σύντροφό σου για αυτό θα είσαι προσεκτικός/η καθώς ο συνδυασμός εγωισμού και εκνευρισμού δεν θα είναι καθόλου καλός για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε λεπτό.
Δίδυμοι
Σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις όσο γίνεται δραστηριότητες και ανθρώπους που σε στρεσάρουν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο λειτουργεί καλύτερα σε ήρεμο περιβάλλον. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό το πρωί μπορεί να φέρει αφορμές για εντάσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να μην εξαπλωθούν. Αν η ημέρα σου έχει ελεύθερο χρόνο προτίμησε να τον επενδύσεις στην ξεκούραση σου, καθώς είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ασχολήσου μόνο με τις υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αφήσεις για αύριο και προσπάθησε να μην εκνευριστείς με τα απλά ζητήματα της καθημερινότητας.
Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς οι ξαφνικές ιδέες που θα έχεις για εσάς τους δύο μπορεί να μην του/ης αρέσουν και τόσο. Αν είσαι ελεύθερος/η και έχεις ξεκινήσει κάτι το οποίο θέλεις να παραμείνει κρυφό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σήμερα ώστε να μην αποκαλυφθεί.
Καρκίνος
Σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη με ευκαιρίες για να δεις αγαπημένους σου φίλους και να ασχοληθείς με τα κοινά. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την κατάλληλη διάθεση για να δραστηριοποιηθείς σε θέματα που αφορούν ομάδες, συλλόγους αλλά και όλη την παρέα σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αφορμές για να εκνευριστείς ιδιαίτερα, αν ακούσεις διαφορετική γνώμη από αυτή που προάγεις εσύ. Προσπάθησε να αφήσεις τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς να πούνε τη γνώμη τους και μη θυμώσεις αν είναι διαφορετική από τη δική σου!
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με το ταίρι σου καθώς είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς με μία διαφωνία που θα έχετε για ένα ζήτημα που υπό άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να εκνευριστείς. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος θα ξεκινήσει να σε ενδιαφέρει λόγω της διαφορετικότητας του.
Λέων
Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει κινητικότητα στα επαγγελματικά σου ζητήματα και ίσως να σε αναγκάσει να τροποποιήσεις το ημερήσιο πρόγραμμα που έχεις κατά νου. Η σύνοδος που σχηματίζει το πρωί με τον Ουρανό δείχνει πως θα παρθούν αποφάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον οι οποίες μπορεί να σε ξαφνιάσουν. Απόφυγε διεκδικήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον καθώς είναι πολύ πιθανόν αφενός να μην καταφέρεις αυτό που θέλεις, αφετέρου να αρχίσεις να εκνευρίζεσαι. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για ρίσκο για αυτό προτίμησε να κρατήσεις στάση αναμονής για επαγγελματικά ζητήματα.
Σήμερα θα είναι εύκολο να εκνευριστείς με το/η σύντροφό σου όμως η αλήθεια είναι πως δεν φταίει εκείνος αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε πιέζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να αλλάξεις γνώμη και πλεύση σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.
Παρθένος
Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις ένα ταξίδι και αν είναι δυνατόν να φύγεις εδώ και τώρα, πράγμα που θα είναι λίγο δύσκολο να γίνει. Βέβαια η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό δείχνει πως μπορεί να πάρεις αποφάσεις εν ριπή οφθαλμού. Αυτές είναι πιθανόν να σχετίζονται με διακοπές, ταξίδια είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους αλλά και εκπαιδευτικά ζητήματα. Σήμερα θα είσαι ανυπόμονος/η όσον αφορά τα παραπάνω για αυτό είναι πιθανόν να αποφασίσεις πολύ γρήγορα για την εξέλιξη τους. Πρόσεξε καθώς σίγουρα ξέρεις την παροιμία που λέει πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι η φωνή της λογικής και όχι εσύ όπως συνηθίζεις, και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη κατάσταση ανάμεσα σας στην προσπάθειά του/ης να σε συγκρατήσει σε ορισμένα ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε παρορμητικές αποφάσεις σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.
Ζυγός
Σήμερα θα έχεις την τάση να αποκτήσεις εμμονές σχετικά με δουλειές, υποχρεώσεις, οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα και είναι πολύ πιθανόν να κουραστείς από τη σκέψη σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό δείχνει πως μπορεί να πάρεις μία απόφαση που σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα εντελώς ξαφνικά. Καλό θα ήταν να μη ρισκάρεις σχετικά με αυτά γιατί είναι πιθανόν να μη σου βγει όπως το υπολογίζεις. Σε περίπτωση που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια ασφάλειες ή την εφορία προσπάθησε να τα διευθετήσεις για να μην σε ξαφνιάσουν αργότερα.
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να σου πει κάτι ο/η σύντροφός σου το οποίο θα σε ξαφνιάσει καθώς μπορεί να είναι πολύ μακριά από τον τρόπο που σκέφτεται. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή καθώς θα είναι πολύ διαφορετική από τους ανθρώπους που έχει συναντήσει κατά διαστήματα.
Σκορπιός
Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες του αλλά και το/η σύντροφό σου και λιγότερο τα ζητήματα που έχεις εσύ. Η Σελήνη έχει μπει στον Ταύρο και δείχνει πως οι άνθρωποι που έχεις μαζί τους μία στενή σχέση ή μία συνεργασία πιθανόν να χρειαστούν τη βοήθειά σου είτε πρακτική είτε ηθική. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και ενδεχομένως ρίξεις σε κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα πρέπει να βρεις τρόπο να κατεβάσεις τους τόνους. Απόφυγε να κριτικάρεις κάποια απόφαση ενός αγαπημένου σου ανθρώπου πόσο μάλλον εκνευριστείς μαζί του καθώς αυτό δεν θα είναι υπέρ σου.
Σήμερα θα πρέπει να φιλάς τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά και αυτό ισχύει και για τη σχέση με το/η σύντροφό σου καθώς μία μικρή ένταση μπορεί να πάρει μεγάλη έκταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία, το ίδιο βέβαια μπορεί να συμβεί και με μία παλαιότερη η οποία θα φύγει με τον ίδιο τρόπο.
Τοξότης
Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να δουλέψεις. Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με εργασιακές υποχρεώσεις και δουλειές ρουτίνας. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό το πρωί δείχνει πως είναι πιθανόν να προκύψει και άλλη μία έκτακτη υποχρέωση ή μία αγγαρεία η οποία θα σου αλλάξει το πρόγραμμα και θα σε εκνευρίσει. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτή και όχι στον εκνευρισμό σου, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρεις να τη φέρεις εις πέρας και να μη χάσεις χρόνο.
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις κάποιες δουλειές οι οποίες μπορεί να σε αναγκάζουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμα που έχεις με το/η σύντροφό σου και να προκαλέσουν ένα γενικότερο εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει μία ευχάριστη τυχαία συνάντηση στο δρόμο με κάποιον/α που σου αρέσει!
Αιγόκερως
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σε ωθήσει να τα αφήσεις όλα και να ασχοληθείς με κάτι που θέλεις εσύ. Αυτό είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα σε δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις να κάνεις και να σε αφήσει εκτεθειμένο/η απέναντι σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και πριν ασχοληθείς με αυτά που θέλεις φρόντισε να έχεις τελειώσει και κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει. Σήμερα θα είναι δύσκολο να μπεις σε καλούπια και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε κάποια συζήτηση που θα έχεις είτε με τους φίλους σου είτε με τον/ην αγαπημένο/η σου σύντροφο.
Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς είναι πολύ πιθανόν να κάνεις την επανάστασή σου σε ένα ζήτημα που σας αφορά από κοινού! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου που έχεις σχετικά με την αισθηματική σου ζωή.
Υδροχόος
Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο και θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθείς με το σπίτι σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα δημιουργήσει εκνευρισμό σε περίπτωση που και οι άνθρωποι της οικογένειάς σου δεν έχουν την ίδια ανάγκη και δεν σε βοηθήσουν με δουλειές και υποχρεώσεις που σχετίζονται με την οικία σας. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα καθώς αν δεν το κάνεις είναι σίγουρο πως θα πεις κουβέντες τις οποίες θα μετανιώσεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα που έχεις κατά νου να ακολουθήσεις και θα χρειαστεί και εκεί ευελιξία.
Σήμερα θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και το/η σύντροφό σου με αφορμή κάποιο ζήτημα ‘η κάποια δουλειά που σχετίζεται με το σπίτι σας. Αν είσαι ελεύθερος/η οι εξελίξεις σε ένα αισθηματικό ζήτημα που έχεις σε εκκρεμότητα θα είναι αξιοπρόσεκτες.
Ιχθύες
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, να ανταλλάξεις τα νέα σου και να περάσεις κάποιες ώρες μαζί τους! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Ταύρο θα σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό/η, όμως η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό αξίζει την προσοχή σου. Είναι πιθανόν να εκνευριστείς με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο με αφορμή κάτι θα σου πει, όμως και ο τρόπος που θα αντιδράσεις σίγουρα δεν θα είναι ο κατάλληλος. Προσπάθησε να συγκρατηθείς ώστε να μη δώσεις αξία σε μία διαφωνία η οποία μπορεί να λυθεί πολύ απλά.
Σήμερα δεν θα είναι τόσο εύκολο να ακούσεις τη γνώμη του/ης συντρόφου σου, για αυτό θα πρέπει να σκεφτείς πως αξίζει και εκείνος/η να έχει τη δική του/ης άποψη ακόμα και αν δεν συμπίπτει με τη δική σου! Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος ενδιαφέροντας «στόχος» θα εμφανιστεί εκεί που δεν το περιμένεις!

Ζώδια 4737989307854159272
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε