Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και δείχνει πως θα έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά ενδέχεται να προκύψουν και κάποιες ανησυχίες μέσα από αυτές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα είναι βοηθητικό για να ξεφύγεις από τα στενά όρια των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, αφήνοντας το μυαλό σου να ταξιδέψει σε πράγματα και ανθρώπους που μπορούν να σε χαλαρώσουν και μόνο που θα τους σκεφτείς. Όσο περνάει η ώρα μπορεί να νιώθεις ολοένα και πιο ισχυρή την αίσθηση του καθήκοντος καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα ενισχύσει τα «πρέπει». Προσπάθησε να τους δώσεις προτεραιότητα.
Σήμερα θα έχεις την τάση να αφήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά και αυτό μπορεί να δημιουργήσει απόσταση στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μη δεις ένα αισθηματικό ραντεβού σαν κάτι που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε, καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να απομακρυνθείς.
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για να μιλήσεις με κάποιο φίλο σου που ζει στο εξωτερικό, να κάνεις μία εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό ή να ασχοληθείς με ένα εκπαιδευτικό σου ζήτημα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως η επαφή με τους φίλους σου θα είναι βάλσαμο για εσένα σήμερα, για αυτό αξίζει να βρεις χρόνο και για εκείνους. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σε κάνει απόλυτο/η με τις απόψεις σου και τις ιδέες σου. Μην αφήσεις αυτό το χαρακτηριστικό σου να γίνει η αιτία για να συγκρουστείς ανθρώπους που αγαπάς.
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι πολύ καλύτερο για να ασχοληθείς με το/η σύντροφό σου όμως όσο περνάει η ώρα θα έχεις την τάση να εστιάσεις στα αρνητικά του/ης και αυτό δεν θα σε βοηθήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία χαλαρή συζήτηση με αυτόν/ην που σου αρέσει θα διευκολύνει τα πράγματα μεταξύ σας.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς με οτιδήποτε καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω αναμοχλεύει πράγματα μέσα σου τα οποία μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου λέει να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει καθώς μία ιδέα που θα σου έρθει θα είναι η λύση σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο σου εφιστά την προσοχή στα οικονομικά σου ζητήματα, καθώς είναι πιθανόν να χρειαστεί να γίνεις αρκετά φειδωλός/η με τα έξοδά σου. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικά ανοίγματα και σπατάλες για αυτό απόφυγε τους πειρασμούς.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις συναισθηματικά με το/η σύντροφό σου και αυτό θα δημιουργήσει απομάκρυνση μεταξύ σας, όμως σκέψου μήπως ψάχνεις να βρεις ψεγάδια. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να μην χαρίσει απλόχερα εύνοια σε αισθηματικά ζητήματα.
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις με προσήλωση τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις κοινό όραμα με κάποιους ανθρώπους που δεν περίμενες. Στον αντίποδα μπορεί να συνειδητοποιήσεις επίσης πως με κάποιους άλλους δεν υπάρχει πλέον τίποτα που να σας ενώνει. Η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο το απόγευμα θα κάνει ακόμα πιο έντονο αυτό το αίσθημα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να τα βάλεις με το/η σύντροφό σου αν νιώσεις πως δεν πληροί ακριβώς τις προσδοκίες σου όμως και εσύ σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός μαζί του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία έχει αρχίσει να βάζει γερά τα θεμέλια της στη ζωή σου!
Λέων
Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε προτρέπει να ασχοληθείς με υποχρεώσεις και αγγαρείες της καθημερινότητας καθώς θα είσαι τόσο οργανωτικός/η όσο χρειάζεται για να τις φέρεις εις πέρας. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα κάνει έντονη τη φαντασία σου και αυτό θα σε βοηθήσει καθώς ακόμα κι αν εσύ ασχολείσαι με μία δουλειά, το μυαλό σου θα βρίσκεται εκεί που θέλει! Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο δείχνει πως θα συνειδητοποιήσεις πως παρόλη την καλή σου διάθεση, κουράστηκες αρκετά. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και μην αποκτάς εμμονές με δουλειές που μπορείς να κάνεις και αύριο.
Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργηθούν αποστάσεις μεταξύ σένα και του/της συντρόφου σου για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, προκειμένου να μην την πληρώσει εκείνος/η για το βεβαρημένο ημερήσιο πρόγραμμα που είχες. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε για αύριο αισθηματικά ραντεβού που θα είσαι πιο ξεκούραστος/η!
Παρθένος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί σχέδιά που έχουν να κάνουν με τη διασκέδαση, τις συναντήσεις με φίλους και την καλοπέραση σε γενικότερο πλαίσιο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως στα σχέδιά που έχεις, θα σε συνοδεύσουν αγαπημένοι σου άνθρωποι με τους οποίους θα περάσεις μία πολύ καλή ημέρα, κάνοντας πράγματα που σας διασκεδάζουν. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σου υπενθυμίσει πως έχεις αφήσει κάποιες δουλειές και ενδεχομένως να σου δημιουργήσει και τύψεις για αυτές…
Σήμερα φρόντισε να δεις το/η σύντροφό σου αν έχεις χρόνο κατά το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς όσο περνούν οι ώρες θα εστιάσεις περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις και όχι σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται να αισθανθείς πως μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα σε πιέζει, για αυτό μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.
Ζυγός
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βάλεις σε μία τάξη ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και ενδεχομένως να χρειαστεί να βάλεις και σε μία τάξη ζητήματα και υποχρεώσεις που έχουν οι άνθρωποι της οικογένειάς σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα βρεθούν άνθρωποι που θα σε παρασύρουν σε μία πιο χαλαρή διάθεση και αυτό μπορεί να γίνει αιτία να αφήσεις κάποιες υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα σε επαναφέρει στην τάξη και θα σου υπενθυμίσει πως δεν είναι σωστό να αφήνεις δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα!
Σήμερα είναι πιθανόν να εκνευριστείς με το/η σύντροφό σου μόνο και μόνο επειδή δεν θα έχει να κάνει τις δουλειές που έχεις εσύ, όμως αν σκεφτείς έτσι σίγουρα θα τον/ην αδικήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται προσπάθεια προκειμένου να μπορέσεις να σπάσεις τον πάγο σε μια πρόσφατη γνωριμία.
Σκορπιός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σε κάνει να αναζητήσεις παρέα προκειμένου να πεις τα νέα σου καθώς η ανάγκη για επικοινωνία θα είναι η βασικότερη σου ανάγκη σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να «ανθίσει» μία νέα γνωριμία αισθηματικού χαρακτήρα. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα σε προσγειώσει στην πραγματικότητα μέσω μιας διαφωνίας που ενδέχεται να υπάρξει με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος. Έλεγξε αν αξίζει πραγματικά να ασχοληθείς με αυτή και έπειτα πράξε αναλόγως.
Σήμερα η ημέρα θα είναι πολύ καλή έως το απόγευμα για να περάσεις χαλαρές στιγμές παρέα με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα για αυτό προσπάθησε να μην κολλήσεις σε ανούσια πράγματα.
Τοξότης
Η ημέρα θα ξεκινήσει με μεγάλες προσδοκίες που θα σχετίζονται με την τακτοποίηση των οικονομικών σου ζητημάτων καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι αποφασισμένη να βάλει μία τάξη σε αυτά εδώ και τώρα! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν θα βοηθήσει πρακτικά ζητήματα καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάτσεις σπίτ,ι να χαλαρώσεις και να δεις τηλεόραση ή να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει. Προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες σχετικές με το ταμείο σου καθώς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα σου δημιουργήσει τύψεις σε περίπτωση που το κάνεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις κάποιες δεύτερες σκέψεις σχετικά με το/η σύντροφό σου και αυτές θα σε οδηγήσουν στο να είσαι απόμακρος/η ακόμα και εκνευρισμένος/η μαζί του/ης, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε την κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σου αρέσει να προχωρήσει χωρίς να κάνεις πλάνο!
Αιγόκερως
Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κερδίσεις τις εντυπώσεις, το θαυμασμό και τα καλά λόγια όλων των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Αν αυτό δεν γίνει είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς με όλους και με όλα και τελικά να αδικήσεις και τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα καταφέρει να σε χαλαρώσει καθώς θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους για αυτό. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο θα φέρει ξανά στο μυαλό σου κάποιες δουλειές και κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να κάνεις, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αφήσεις τις σκέψεις και να περάσεις στις πράξεις.
Σήμερα θα είσαι πολύ καλός/η με το/η σύντροφό σου όμως σε περίπτωση που διαφωνήσει μαζί σου σε κάτι, μπορεί να πεις λόγια που θα πληγώσουν και εκείνον/η αλλά και εσένα την πορεία. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται ισόποσες δόσεις ρεαλισμού και φαντασίας προκειμένου να πετύχει!
Υδροχόος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να απομονωθείς ή έστω να απομακρυνθείς από ανθρώπους και υποχρεώσεις που νιώθεις πως σε ζορίζουν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να κερδίσεις χρήματα μέσα από μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή μέσω ενός χόμπι σου. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σε απομακρύνει από αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς θα σε κάνει να κολλήσεις σε πράγματα που σε είχαν πειράξει κατά το παρελθόν. Δες αν και κατά πόσο αξίζει να τα επαναφέρεις στο παρόν και μην αποκτάς εμμονές που μπορούν να χαλάσουν καλές σχέσεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι απόλυτος/η με το/η σύντροφό σου καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου πράγματα που είχε κάνει και σε είχαν δυσαρεστήσει, όμως καλό θα είναι να τα αφήσεις στο παρελθόν και να εστιάσεις στο παρόν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία φαίνεται πολύ καλή, όμως κράτησε κάποιες επιφυλάξεις μέχρι να διαπιστώσεις πως όντως είναι.
Ιχθύες
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ένα τηλέφωνο από κάποιο αγαπημένο σου φίλο το οποίο θα σε παρακινήσει να βγεις έξω, να πιείς ένα καφέ μαζί του ακόμα και να ασχοληθείς από κοινού με μία δραστηριότητα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, δείχνει πως η ημέρα είναι πολύ καλή για να επικοινωνήσεις ρεαλιστικές ιδέες με την κατάλληλη δόση φαντασίας! Οι αγαπημένοι σου φίλοι θα είναι αρωγοί σε οτιδήποτε και αν κάνεις, για αυτό μοιράσου μαζί τους τα θέλω σου. Το απόγευμα η σύνοδος Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα σου ασκήσουν κριτική και αυτό δεν θα σου αρέσει.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να μοιραστείς με το/η σύντροφό σου τις ιδέες σου, όσο τρελές κι αν είναι, όμως δεν θα πρέπει να εκνευριστείς μαζί του/ης αν δεν ενθουσιαστεί με αυτές. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις θα σε βοηθήσουν να διακρίνεις σε ποιον άνθρωπο αξίζει να δώσεις προσοχή και σε ποιον όχι.

Ζώδια 7890812534076774827
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε