Loading...

Κ. Μητσοτάκης: Το 2019 θα είναι το έτος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής


Κ. Μητσοτάκης: Το 2019 θα είναι το έτος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής

Επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα όλων των Ελλήνων και κοντά σε όσους έχουν την περισσότερη ανάγκη ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάλεσε τους πολίτες σε συστράτευση, ενόψει των απανωτών εκλογικών αναμετρήσεων.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέδειξε και πάλι την ανάγκη για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή στη χώρα, μιλώντας σε εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους. "Σας θέλω όλους στην πρώτη γραμμή", τόνισε χαρακτηριστικά  ο κ. Μητσοτάκης, που θα είναι υποψήφιος στο δυτικό τομέα της Β' Αθηνών.
"Η ΝΔ δεσμεύεται ότι θα μειώσει τη φορολογία για όλους. Ξέρουμε πως θα κινήσουμε την οικονομία και θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας. Θέλω να αισθάνεστε ασφαλείς στις γειτονιές σας, ο νόμος και η τάξη θα επανέλθουν. Αυτά θα πείσουν τους καχύποπτους συμπολίτες. Δεν προσβλέπουμε μόνο στην αρνητική ψήφο. Διεκδικούμε παραπάνω γιατί αξίζουμε κάτι καλύτερα, μπορούμε καλύτερα. Αυτή είναι μια κυβέρνηση που δεν μας αξίζει", σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έδωσε νέα ώθηση στη στρατηγική των ανοιγμάτων της οδού Πειραιώς.
"Το 2019 θα το θυμόμαστε ως το έτος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής", πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα, κάνοντας λόγο για ένα οικοδόμημα σε αποδρομή  και χαρακτηρίζοντας πρωτοφανή  όσα συμβαίνουν στη Βουλή.  "Πλέον, έχουμε 302 βουλευτές καθώς οι δύο είναι και συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι", ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του.
Πολιτική 359118251292589830
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε