Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως μπορεί να προκύψουν ξαφνικά ζητήματα που σχετίζονται με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτά ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό καθώς θα αναγκαστείς να αλλάξεις το πρόγραμμα που έχεις κατά νου. Πρόσεξε πολύ τη συμπεριφορά σου στη δουλειά καθώς ακόμα και μία παραπάνω κουβέντα μπορεί να σε κάνει να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και μαζί της θα φέρει τη λήξη του συναγερμού!
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να επιδιώξεις να τον/ην δεις κατά το δεύτερο μισό της ημέρας που θα έχεις ξεφύγει από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία που ενδέχεται να κάνεις μέσα από το φιλικό σου περίγυρο θα σου φτιάξει τη διάθεση.
Ταύρος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως είναι πιθανόν να σου έρθουν στο μυαλό σκέψεις, οι οποίες θα σου προκαλέσουν αναταραχή. Επίσης είναι πιθανόν κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον να εμφανίσει μία ασυνήθιστη συμπεριφορά και να σε βάλει σε σκέψεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και μαζί της θα φέρει κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Απόφυγε τις εξόδους και την πολυκοσμία και στρώσου στη δουλειά!
Σήμερα είναι πιθανόν να αντιδράσεις υπερβολικά σε κάτι που θα σου πει ή θα κάνει ο/η σύντροφός σου, και αυτό θα πρέπει να το προσέξεις καθώς η δράση φέρνει αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα ξεκινήσει να σε απασχολεί περισσότερο, καθώς οι κινήσεις της θα σε μπερδέψουν.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, για κάτι που θα πει ή κάτι που θα πεις εσύ και δεν θα του αρέσει καθόλου. Κάνε υπομονή μέχρι το μεσημέρι καθώς τότε το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο θα σε ευνοήσει περισσότερο! Επιδίωξε επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους και θα δεις πως σιγά-σιγά θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τον καλό και εξαιρετικά επικοινωνιακό εαυτό σου!
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η τουλάχιστον τις πρωινές ώρες, καθώς οι υπερβολικές αντιδράσεις από και προς το/η σύντροφό σου θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει να σε ενδιαφέρει άμεσα.
Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι, οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφός σου, μπορεί να κάνουν κάτι το οποίο θα σε εκπλήξει. Η αλήθεια είναι πως οι εκπλήξεις δεν θα είναι αγαπημένες σου σήμερα, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να φανεί. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και μαζί της θα φέρει κάποιες ημέρες εσωστρέφειας οι οποίες θα είναι πολύ ευνοϊκές για σένα. Η ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την κάνεις!
Σήμερα προτίμησε να δεις το/η σύντροφό σου κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς το πρωί η ημέρα θα έχει μία περίεργη εκρηκτική διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς.
Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως πριν αλλάξει ζώδιο, θα κάνει θεαματική έξοδο! Είναι πιθανόν λοιπόν να προκύψουν κάποιες δουλειές οι οποίες θα σου αλλάξουν όλο το ημερήσιο πλάνο και θα πρέπει να ασκήσεις σημαντική βούληση για να μην εκνευριστείς. Επίσης δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναλάβεις τις δουλειές ενός συναδέλφου στη δουλειά που θα λείπει. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα φροντίσει να επαναφέρει την καλή σου διάθεση. Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει αυτό είναι να αφιερώσεις μερικές ώρες στους συνεργάτες σου ή στο/η σύντροφο σου.
Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να κάνεις μία βόλτα με το/η σύντροφό σου καθώς το πρωί θα είσαι σε εγρήγορση λόγω υποχρεώσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα σε αναζωογονήσει και δεν αποκλείεται να αποδώσει καρπούς.
Παρθένος
Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις «κινήσεις ματ», ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη μπορεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σε ευνοεί, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, σου λέει να είσαι προσεκτικός/η. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν θέματα σε κάποιες υποθέσεις που θεωρούσες τελειωμένες, ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει την προσοχή σου σε ζητήματα που σχετίζονται με εργασιακές υποχρεώσεις. Και αυτές μέσα στο πρόγραμμα είναι για αυτό μην εκνευρίζεσαι!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις με το/η σύντροφό σου οτιδήποτε σε απασχολεί και όχι για να εκνευριστείς μαζί του/ης, καθώς ο εκνευρισμός δεν θα σε βοηθήσει να επιτύχεις κάτι. Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε μικρό καλάθι στα αισθηματικά ζητήματα καθώς η ήμερα μπορεί να έχει εκπλήξεις.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως η ήμερα μπορεί να ξεκινήσει με κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα, ή με κάποιες διαφωνίες που θα προκύψουν μέσω των συνεργατών και του/ης συντρόφου σου. Το πρωί χρειάζεται να είσαι λίγο προσεκτικός/η όμως από το μεσημέρι και έπειτα το κλίμα και η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως θα έχεις προτάσεις για συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Μην τις αποφύγεις καθώς μία βόλτα με κάποιο πρόσωπο που μαζί του μπορείς να πεις δυο κουβέντες, θα είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με το/η σύντροφό σου, οι οποίες θα χαλάσουν το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα κάνει την εμφάνισή της ξαφνικά και αυτό θα είναι το καλύτερο σημείο της!
Σκορπιός
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου μπορεί να μην είναι τόσο ανάλαφρες όσο τις περιμένεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως οι συζητήσεις θα δημιουργήσουν αιτίες για αντιπαράθεση. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς η ήμερα δεν ενδείκνυται για διαξιφισμούς. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει την προσοχή σου σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Επιδίωξε να περάσεις χρόνο μαζί τους προκειμένου να μπορέσεις να τα λύσεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να υπάρξει ένταση ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου, καθώς θα έχεις την τάση να αντιδράσεις υπερβολικά και να δείξεις τη διαφωνία σου με έντονο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στον αισθηματικό τομέα καθώς η ημέρα κρύβει εκπλήξεις.
Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η κατά τις οικονομικές διευθετήσεις. Αν έχεις μία δουλειά σε κάποια τράπεζα, στην εφορία ή σε κάποιο δημόσιο οργανισμό, θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η καθώς υπάρχει περίπτωση να ξεχάσεις κάτι που χρειάζεσαι και αυτό σίγουρα θα σε εκνευρίσει. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα ελαφρύνει το κλίμα που το πρωί μπορεί να είναι λίγο ζόρικο. Μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος θα είναι ικανή για να σε χαλαρώσει, για αυτό μη την αρνηθείς.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να επιλέξεις να τον/ην δεις από το μεσημέρι και έπειτα, που θα έχεις ξεμπερδέψει με υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί με τη βοήθεια των ανθρώπων του στενού σου περιβάλλοντος!
Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους, τα οποία θα σε αποσυντονίσουν. Είναι πιθανόν να προκύψει μία έκτακτη δουλειά στο σπίτι ή ακόμα και μία βλάβη για αυτό θα πρέπει να έχεις το νου σου σε αυτό. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα οικονομικά ζητήματα! Μη βιάζεσαι και μην ανοίγεις πολλές δουλειές μαζί καθώς και αύριο ημέρα είναι!
Σήμερα θα νιώθεις υποτονικά για αυτό μην κάνεις μεγάλα σχέδια για εξόδους με το/η σύντροφό σου αλλά προτίμησε να τα πείτε κάπου ήσυχα, προκειμένου να μη νιώθεις κούραση. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να μη φέρει τα προσδοκώμενα σε μία πρόσφατη γνωριμία, για αυτό κάνε υπομονή για αύριο!
Υδροχόος
Σήμερα το πρωί μπορεί να μην έχεις την καλύτερη διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και δείχνει πως θα ξυπνήσεις με σκέψεις του παρελθόντος. Είναι πιθανόν να έχουν καρφωθεί στο μυαλό σου κάποια πράγματα που είχαν γίνει και θα πρέπει να βρεις τρόπο να τα αφήσεις πίσω, προκειμένου να μπορέσεις να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε βοηθήσει σε αυτό. Επίλεξε να κάνεις κάτι που θέλεις πολύ, καθώς που και που χρειάζεται να «καλομαθαίνεις» τον εαυτό σου!
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να σου υπενθυμίσει πράγματα που σε είχαν ενοχλήσει στο/η σύντροφό σου όμως δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να τα υπενθυμίσεις και σε εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει ξαφνικές συναντήσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους!
Ιχθύες
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, δείχνει πως η ήμερα μπορεί να ξεκινήσει φέρνοντας ανατρεπτικά νέα από το φιλικό σου περιβάλλον. Κάτι που θα ειπωθεί ή κάτι που θα ακούσεις για κάποιο φίλο σου μπορεί να σε ξαφνιάσει, όμως απόφυγε να πάρεις θέση αν δεν σου ζητηθεί. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως είσαι κουρασμένος/η και αυτό δεν γίνεται να το παραβλέψεις άλλο! Κράτησε χρόνο για εσένα και την ξεκούραση σου καθώς ο οργανισμός σου θα αρχίσει να αντιδρά!
Σήμερα θα υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα στη σχέση με το/η σύντροφό σου και αιτία για αυτό είναι η γενική κούραση που νιώθεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να «παγώσει» και μία άλλη παλαιότερη, να αρχίσει να «ζεσταίνεται».


Ζώδια 3565323100536449999
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε