Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στην Παρθένο οπότε μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα σου δοθούν για να ξεμπερδεύεις με ζητήματα της καθημερινότητας. Επίσης είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα και να το καταφέρεις να το λύσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και η προσοχή σου θα στραφεί στους ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για οτιδήποτε σχετίζεται με νέες συμφωνίες και νέες συνεργασίες, για αυτό αν έχεις κάτι κατά νου προώθησε το.
Σήμερα προτίμησε να δεις το/η σύντροφό σου από το απόγευμα και έπειτα καθώς πιο πριν και να τον/ην δεις, θα νιώσεις τη συνάντησή σας σαν υποχρέωση και δεν θα την ευχαριστηθείς, λόγω των υπολοίπων υποχρεώσεων που θα έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να δείξει τις προθέσεις σου αυτόν/ην που σου αρέσει ώστε να δεις αν τύχουν της αποδοχής που περιμένεις.
Ταύρος
Σήμερα θα ξεκινήσεις την ημέρα σου γεμάτος/η ενέργεια καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου τις τελευταίες ημέρες έχει φέρει κοντά σου ευχάριστους ανθρώπους και έχει στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ευχάριστα πράγματα! Εκμεταλλεύσου το χρόνο που θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο και αφιέρωσε το σε μία δραστηριότητα που σε γεμίζει με όμορφα συναισθήματα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα σημάνει το τέλος του ευχάριστου διαλλείματος. Κάποιες υποχρεώσεις είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους και εσύ καλείσαι να τις αναλάβεις πριν προκύψουν και άλλες!
Σήμερα προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο να πιείς ένα καφέ με το/η σύντροφό σου το πρωί, για να ξεκινήσει καλά η ημέρα και ύστερα να ασχοληθείς με όλα τα υπόλοιπα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία ευχάριστη γνωριμία μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια μιας εργασιακής υποχρέωσης.
Δίδυμοι
Σήμερα ενδέχεται να ξυπνήσεις το πρωί χωρίς ιδιαίτερη όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο σε προτρέπει να βρεις τρόπο να μείνεις σπίτι, χωρίς να κάνεις τίποτα! Όσο περνούν οι ώρες αυτή η διάθεσή θα φύγει οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις και να νομίζεις πως κάτι έπαθες! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει το ζώδιο του Ζυγού και θα βοηθήσει πολύ ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Το δεύτερο μισό της ημέρας ενδείκνυται για να ασχοληθείς με προσωπικές υποθέσεις, να συναντήσεις αγαπημένους σου φίλους και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν ενέργεια.
Το δεύτερο μισό της ημέρας προμηνύεται πολύ καλό για εσένα και το/η σύντροφό σου για αυτό αν έχεις σχέδια για τους δυο σας, προτίμησε να τα υλοποιήσεις από το απόγευμα και μετά. Αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται να δεχθείς το φλερτ κάποιου/ας και θα επανέλθεις στην ενεργό δράση!
Καρκίνος
Η ημέρα πέρα από τις γνωστές υποχρεώσεις της θα έχει και αρκετές συναντήσεις με ανθρώπους από το στενό σου περιβάλλον, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα εξακολουθήσει να γεμίζει το πρόγραμμά σου. Εκμεταλλεύσου τις καλές συγκυρίες αλλά και την καλή σου διάθεση καθώς σήμερα θα είναι εύκολο να γνωρίσεις νέο κόσμο και μάλιστα να κάνεις γνωριμίες οι οποίες θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει το Ζυγό και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα σε επαναφέρουν στην «τάξη».
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις να συζητήσεις θέματα που δεν αφορούν εσάς καθώς οι γνώμες σας για θέματα τρίτων ενδέχεται να είναι αντίθετες. Αν είσαι ελεύθερος/η εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που θα σου δοθεί για να προσεγγίσεις αυτόν/ην που θέλεις.
Λέων
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στην Παρθένο και αυτό σημαίνει πως θα ξυπνήσεις και στο μυαλό σου θα υπάρχουν μόνο λογαριασμοί, υποχρεώσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με χρήματα! Η ημέρα δεν αποκλείεται να φέρει μία επαγγελματική πρόταση η οποία θα συνοδεύεται και από μία οικονομική, όμως θα πρέπει να σκεφτείς πριν πάρεις αποφάσεις καθώς η ανασφάλεια που θα νιώθεις δεν θα είναι καλός σύμβουλος. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα εμπλουτίσει τον περίγυρό σου με νέες γνωριμίες και ενδιαφέροντες ανθρώπους!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το/η σύντροφό σου και να μοιραστείς μαζί του/ης τις σκέψεις σου και οτιδήποτε νιώθεις πως σε αγχώνει. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ενδώσεις σε μία πρόταση για ένα αισθηματικό ραντεβού αν δεν είσαι σίγουρος/η για αυτό ή αν δεν έχεις όρεξη.
Παρθένος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως τα δικά σου θέλω θα έχουν προτεραιότητα έναντι των άλλων. Αυτό μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους όμως είναι μία καλή ευκαιρία για να «θυμηθείς» πως μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και θα φέρει στο μυαλό σου οικονομικές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να τακτοποιήσεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περιορίσεις λίγο τα έξοδα, ώστε να είσαι πιο άνετος/η με αυτές και να μην ξεκινήσεις να αγχώνεσαι.
Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι απόλυτος/η με τις απόψεις σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα ξεκινήσει να σε ενδιαφέρει μόνο αν παρατηρήσεις πως δεν θα σου δώσει σημασία καθώς θα πεισμώσεις!
Ζυγός
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις πως έχεις υποτονική διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο δεν θα σε βοηθήσει να βρεις τη συνηθισμένη σου ενέργεια. Όσο περνούν οι ώρες θα νιώθεις όλο και καλύτερα με αποκορύφωμα το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου. Μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο θα σε βάλει στην «πρίζα» και θα γίνει αφορμή για να βγεις ξανά στο προσκήνιο και να διεκδικήσεις κάτι που θέλεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια θα πρέπει να προσέξεις καθώς ενδέχεται να περάσεις στο άλλο άκρο και η εγωκεντρική σου διάθεση μπορεί να σου στοιχίσει μία συμφωνία.
Ένα ραντεβού με το/η σύντροφό σου θα σε ανανεώσει και θα σε αναζωογονήσει για αυτό επίλεξε να τον/ην δεις σήμερα ακόμα κι αν πιάσεις τον εαυτό σου να βαριέται στην ιδέα να κάνεις οτιδήποτε. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να κάνεις κάτι προκειμένου να δώσεις το πράσινο φως για να σε προσεγγίσει αυτός/η που σε ενδιαφέρει.
Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται για λίγο ακόμα στην Παρθένο και αυτό δείχνει πως κάποιος φίλος σου θα γίνει το ευχάριστο διάλειμμα για την ημέρα σου, καθώς θα απομακρύνει τις σκέψεις σου από δουλειές και υποχρεώσεις. Επεδίωξε να βρεθείς με ανθρώπους που έχεις κοινές απόψεις μαζί τους καθώς θα είναι εύκολο να νιώσεις ακόμα καλύτερα μέσα σε μία παρέα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται καχύποπτα ακόμα και για κάποιους ανθρώπους που ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον. Εξέτασε με λογικά επιχειρήματα αν έχεις λόγο που κάνεις αυτές τις σκέψεις και μην τις αφήσεις να φανούν αν δεν συντρέχει λόγος για αυτό.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου προκειμένου να απομονωθείτε και να βρείτε την ησυχία σας από το απόγευμα και μετά, καθώς είναι αυτό που έχετε ανάγκη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή σου.
Τοξότης
Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να ασχοληθείς με κάποιο πρόβλημα που έχει προκύψει στη δουλειά, να κάνεις ένα επαγγελματικό ραντεβού ή να παρουσιάσεις ένα επαγγελματικό project με επιτυχία. Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στην Παρθένο και θα σου προσφέρει την αναγνώριση που ζητάς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το απόγευμα θα περάσει στο Ζυγό και θα βρει τρόπο να σου δείξει πως τις τελευταίες ημέρες η εμμονή με τη δουλειά σου, σε είχε απομακρύνει από τους φίλους σου και από δραστηριότητες που σε ευχαριστούν.
Ο/η σύντροφός σου θα βρει τρόπο να σου δείξει πως τον/ην έχεις παραμελήσει τις τελευταίες ημέρες για αυτό καλό θα ήταν να τον/ην πάρεις και να κάνετε μία βόλτα το βράδυ σε ένα αγαπημένο σας στέκι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία βόλτα με φίλους σου θα γίνει αφορμή για να κάνεις μία νέα γνωριμία.
Αιγόκερως
Η ημέρα θα ξεκινήσει χαλαρά για εσένα καθώς ακόμα και αν έχεις αρκετές δουλειές να τακτοποιήσεις, το μυαλό σου μπορεί να βρίσκεται σε ένα ταξίδι που έχεις κάνει πρόσφατα και σε γέμισε με ευχάριστες αναμνήσεις. Ακόμα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι το επόμενο σου ταξίδι και να ψάχνεις τρόπους να το υλοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε βοηθάει να εστιάσεις σε πράγματα που κάνουν το μυαλό σου να ξεφεύγει. Το απόγευμα θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και είναι πιθανόν να δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο για να έρθουν στο προσκήνιο κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις…
Η ημέρα θα ξεκινήσει ευχάριστα για εσένα και το/η σύντροφό σου ιδιαίτερα αν βρείτε χρόνο να συναντηθείτε στο πρώτο μισό της που θα είναι πολύ καλύτερο για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με αφορμή κάποια συνάντηση με ένα πρόσωπο του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.
Υδροχόος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στην Παρθένο και αυτό δείχνει πως θα είναι εύκολο να υπάρξουν πράγματα που θα σου προκαλέσουν αναστάτωση είτε πρακτική είτε συναισθηματική. Είναι πιθανόν να θυμηθείς ένα λογαριασμό που δεν έχεις πληρώσει ή να έρθει στο μυαλό σου μία παλαιότερη σου σχέση και αυτό θα είναι ικανό για να σε ταράξει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα δώσει τέλος στα έντονα συναισθήματα και τις εμμονές οι οποίες σε ακολουθούσαν τις τελευταίες ημέρες. Βρες χρόνο για να ασχοληθείς με κάτι που σε ευχαριστεί προκειμένου να καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να αναπληρώσεις το χρόνο που δεν ήσουν στα πάνω σου.
Το δεύτερο μισό της ημέρας προβλέπεται πολύ καλό για εσένα και το/η σύντροφό σου για αυτό πάρε την ευκαιρία και τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα υπάρξουν και βγείτε μία βόλτα, πιείτε ένα ποτό ή παρακολουθήστε μία παράσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία θα ξεκινήσει να σε ενδιαφέρει από το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς τότε θα της δώσεις σημασία!
Ιχθύες
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στην Παρθένο και αυτό δείχνει πως σε απασχολούν ιδιαίτερα τα ζητήματα που απασχολούν και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η πρόθεση να προσφέρεις τη βοήθειά σου θα είναι έκδηλη σήμερα και θα σε βοηθήσει να αναθερμάνεις κάποιες σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και ενδέχεται να δημιουργήσει ένα περίεργο συναισθηματικό υπόβαθρο εξαιτίας αναμνήσεων και προσώπων που θα φέρεις στο μυαλό σου. Προσπάθησε να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου και μην το φέρεις στο παρόν με οποιοδήποτε τρόπο. 

Σήμερα από το απόγευμα και έπειτα δεν θα είναι εύκολο να μη βρεθεί κάτι το οποίο θα σε εκνευρίσει στο ταίρι σου, για αυτό προσπάθησε να το δεις πιο πριν! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα ξεκινήσει να σου δημιουργεί κτητικές διαθέσεις!

Ζώδια 599817420794112531
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε