Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να οργανώσεις και να τακτοποιήσεις δουλειές της καθημερινότητας προκειμένου να φτιάξεις ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα για την ημέρα σου. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο για αυτό προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και να ξεκινήσεις από τις πιο σημαντικές υποχρεώσεις σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες ακόμα και σε πρακτικά ζητήματα. Πριν ξεκινήσεις με τις σημαντικές υποχρεώσεις βεβαιώσου πως έχεις όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεσαι. Μη σε ανησυχήσει τυχόν παραπάνω κούραση που θα νιώσεις, καθώς ανήκει στις «παρενέργειες» της όψης.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου το δύσκολο θα είναι να βρεις χρόνο για εκείνον/η καθώς οι δουλειές που έχεις θα είναι αρκετές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου πει πολλά, κράτησε τις επιφυλάξεις σου μέχρι να δεις πως όντως τα εννοεί.
Ταύρος
Σήμερα θα νιώσεις πολύ καλύτερα αν επενδύσεις το χρόνο σου σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, για αυτό αφιέρωσε έστω και λίγο από αυτόν σε ένα χόμπι σου. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στις χαρές της ζωής και στους ανθρώπους που σου δημιουργούν ευχάριστη διάθεση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να φτάσουν στα αυτιά σου κάποια πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κράτησε τις επιφυλάξεις σου για οτιδήποτε σου ακούγεται περίεργο ή πολύ καλό…
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αλλά θα πρέπει να βρείτε το μέτρο, καθώς θα είναι εύκολο να το χάσετε και να παρασυρθείτε από τσιγάρα, ποτά και ξενύχτια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε εντυπωσιάσει όμως καλό θα ήταν να μην υποκύψεις άνευ όρων!

Δίδυμοι
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις τις δουλειές του σπιτιού και να κάνεις και όλες εκείνες τις «βαριές» δουλειές τις οποίες είχες αφήσει για μία ημέρα που θα έχεις όρεξη και χρόνο. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και μπορεί να μη σου δώσει άπλετο ελεύθερο χρόνο, όμως σίγουρα θα σου δώσει όρεξη να οργανώσεις τα πάντα μέσα στο σπίτι. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει ένα επαγγελματικό ζήτημα στο προσκήνιο το οποίο θα σε μπερδέψει. Προσπάθησε να μη βιαστείς να τα κάνεις όλα μαζί καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθη.
Σήμερα είναι πιθανόν να ζητήσεις μία χάρη από το/η σύντροφό σου όμως για να σου την κάνει μπορεί να «φουσκώσεις» λίγο τα πράγματα ή να του/ης πεις κάτι που δεν ισχύει και αυτό χρειάζεται προσοχή καθώς αν σε ανακαλύψει θα εκτεθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με μεγάλες υποσχέσεις.
Καρκίνος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να έρθεις σε επαφή και να επικοινωνήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για την επικοινωνία σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως μέσα από συζητήσεις με ανθρώπους του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος, θα ακούσεις πολλά. Είναι πιθανόν να μην ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιβεβαιώσεις κάτι που θα σου πουν, πριν το μεταφέρεις σε κάποιον άλλο. Πρόσεξε επίσης τους κόλακες που θα βρεθούν δίπλα σου καθώς σήμερα θα έχεις μία τάση να τους έλκεις.
Σήμερα μία συζήτηση που θα κάνεις με το/η σύντροφό σου μπορεί να μη δώσει αποτέλεσμα καθώς θα υπάρχει επικοινωνιακή διάθεση αλλά ο Ποσειδώνας θα «θολώσει» όλα τα υπόλοιπα. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς από την προτροπή του περιβάλλοντος σου και να ξεκινήσεις μία σχέση για την οποία δεν είσαι σίγουρος/η.
Λέων
Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι ανήσυχος/η και αιτία για αυτό θα είναι κάποιοι λογαριασμοί που πρέπει να διευθετήσεις και μέχρι να τους διευθετήσεις θα είναι δύσκολο να χαλαρώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσεις τα έσοδα και τα έξοδα σου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ξεμείνεις. Βέβαια η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δυσκολέψει λίγο το έργο σου και ενδέχεται να παρασυρθείς. Προσπάθησε να το ελέγχεις καθώς θα είναι πολύ εύκολο να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για υλοποίηση νέων συμφωνιών και οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα.
Σήμερα έχεις ανάγκη να ακούσεις λόγια αγάπης από το/η σύντροφό σου, σκέψου αν είναι ποιοτικά και όχι ποσοτικά. Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τα αισθηματικά σου ζητήματα γιατί μπορεί να επενδύσεις σε κάποιο ακατάλληλο πρόσωπο.
Παρθένος
Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να κάνεις τους ανθρώπους γύρω σου να ασχοληθούν μαζί σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θέλει την προσοχή των άλλων, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να λειτουργήσει. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο όμως η αλήθεια είναι πως θα είσαι αρκετά απαιτητικός/η με τους ανθρώπους που τις απαρτίζουν. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα ακούσεις πολλά λόγια από τους γύρω σου, όμως δεν θα ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα ούτε θα έχουν όλα αγνές προθέσεις. Μην παρασυρθείς από αυτά και προτίμησε τους ανθρώπους που μιλούν με πράξεις.
Σήμερα είναι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα υπάρχει μία τάση να ειπωθούν πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αυτό ισχύει και για τη σχέση με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι την παροιμία που λέει «όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι».
Ζυγός
Σήμερα καλό είναι να αναζητήσεις τρόπο να ξεκουραστείς καθώς είναι πιθανό να είχες αρκετές υποχρεώσεις το προηγούμενο διάστημα και τώρα να νιώσεις πως σου βγαίνει όλη η κούραση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και δημιουργεί συνθήκες χαλάρωσης είτε το θέλεις είτε όχι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις χρόνο για αυτό διαφορετικά θα είσαι εκνευρισμένος/η όλη την ημέρα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να προκύψει μία αναστάτωση στο εργασιακό σου περιβάλλον λόγω λάθους συνεννόησης.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να έχεις υψηλές απαιτήσεις από το/η σύντροφό σου όμως το θέμα είναι πως μπορεί να παρασυρθείς και να ζητήσεις πράγματα που δεν γίνονται. Αν είσαι ελεύθερος/η σκέψου πολύ καλά πριν αποφασίσεις να επιστρέψεις σε κάποιο πρόσωπο που σε διεκδικεί ξανά.
Σκορπιός
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βρεθείς με τους φίλους σου και να πιείτε ένα καφέ όλοι μαζί καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο, δείχνει πως θα περνάς πιο όμορφα τις ώρες που είσαι με παρέα. Βέβαια θα πρέπει να έχεις υπό όψιν σου πως πάνω στην κουβέντα που θα έχεις με τους ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να ακουστούν και αρκετές ανακρίβειες. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα είναι υπεύθυνη για αυτές και εσύ αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μην πιστεύεις οτιδήποτε ακούσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε και σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα, καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.
Σήμερα επεδίωξε να συνδράμετε μαζί με το/η σύντροφό σου σε μία εθελοντική ή ομαδική δράση καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε τον ελεύθερο σας χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις για ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς τα φαινόμενα απατούν.
Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί εμμονές με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα. Αυτές οι εμμονές μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις ή να στρέψουν την προσοχή σου κάπου που δεν χρειάζεται, αγνοώντας κάτι άλλο που είναι σημαντικό. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως οι λάθος αποφάσεις θα είναι εύκολες σήμερα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι να μεταφέρεις στη δουλειά σου ζητήματα της προσωπικής του ζωής αλλά και το αντίστροφο, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από γνώμες τρίτων.
Σήμερα είναι μία ημέρα που χρειάζεται προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό να μη «διαβάσεις» σωστά τα μηνύματα που σου στέλνει ο/η σύντροφος σου με τη συμπεριφορά του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε να μπλέξεις αισθηματικά με επαγγελματικά ζητήματα.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα σε προτρέψει να μην τη φορτώσεις με υποχρεώσεις και να βρεις χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί. Μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που δεν βλέπεις συχνά ή μία επίσκεψη σε ένα κουμπάρο ή σε ένα συγγενή σου θα είναι αρκετή για να περάσεις καλά. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να μπερδευτείς με κάτι που θα σου πουν και να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για κάποιο πρόσωπο. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τα συμπεράσματά σου καθώς αυτή η όψη δεν θα βοηθήσει την ορθή σου κρίση.
Σήμερα η αναπόληση παρελθοντικών στιγμών με το/η σύντροφό σου θα σας «ταξιδέψει» και θα σας δώσει κίνητρο για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή έστω μία εκδρομή. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθείς από τη γνώμη των άλλων για κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.
Υδροχόος
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο δεν θα σε βοηθήσει να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να κάνεις μία λάθος κίνηση που αφορά ένα οικονομικό ζήτημα. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με αυτά καθώς θα είναι δύσκολο να διορθώσεις κάποιο λάθος. Σήμερα δεν αποκλείεται να συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι θα σε παρασύρουν σε λάθος κινήσεις ιδιαίτερα σε κάποιο οικονομικό ή σε κάποιο αισθηματικό ζήτημα, για αυτό θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η πριν κάνεις οτιδήποτε.
Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα ρομαντικός/η και αυτό θα δημιουργήσει μία ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η φίλτραρε με προσοχή τα λόγια κάποιου/ας που σε ενδιαφέρει και άσε τη λογική σου να βγάλει τα συμπεράσματά.
Ιχθύες
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα που θα σε βοηθήσει να μπεις «στα παπούτσια των άλλων» και συγκεκριμένα των αγαπημένων σου ανθρώπων. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πολύ βοηθητική για εσένα καθώς θα σου χαρίσει εν-συναίσθηση θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις τους ανθρώπους γύρω σου αλλά και τα ζητήματα που τους απασχολούν. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου δείχνει πως μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν, θα υπάρξουν και άνθρωποι που η συμπεριφορά του θα σε μπερδέψει. Κράτησε αποστάσεις από αυτούς μέχρι να δεις τις προθέσεις τους.
Σήμερα ενδέχεται να πεις πολλά στο/η σύντροφό σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν είναι όλα αλήθεια, καθώς «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον». Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό σου ζήτημα μπορεί να αρχίσει να μπερδεύεται και εσύ θα πρέπει να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου.
Ζώδια 7083679182073941227
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε