Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019


H αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει καθώς θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση, η οποία θα σου χρειαστεί κατά τις επαφές σου με κόσμο. Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η επαφή μαζί τους θα λειτουργήσει τονωτικά για τη διάθεσή σου. Από το απόγευμα και έπειτα θα πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι καθώς ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις μεταξύ εσένα και των ανθρώπων του στενού σου περιβάλλοντος. Την αφορμή θα δώσει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς. Καλό θα ήταν να φυλάξεις τα νώτα σου καθώς η ημέρα κρύβει παρασκηνιακές ενέργειες και λόγια πίσω από την πλάτη σου.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με το/η σύντροφό σου διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή να έρθουν στην επιφάνεια πράγματα τα οποία θα σε εκθέσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό σου ζήτημα μπορεί να γίνει αντικείμενο συζήτησης στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, για αυτό φύλαξε τα νώτα σου.
Ταύρος
Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα ιδιαίτερα αν σχετίζεται με χρήματα και οικονομικές διευθετήσεις. Προσπάθησε να τα φέρεις εις πέρας μέχρι το μεσημέρι και αν δεν προλάβεις άφησε τα υπόλοιπα για αύριο. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με ένα φιλικό σου πρόσωπο ή να παρεξηγήσεις κάτι που θα σου πει ιδιαίτερα αν αυτό το κάτι, σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να μην αναμείξεις φίλους σου με οικονομικά ζητήματα που σε αφορούν ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες παρεξηγήσεων.
Σήμερα είναι πιθανόν να βρίσκεις ενδιαφέρον θέμα συζήτησης μόνο τα οικονομικά όμως αυτό δεν είναι ότι καλύτερο σε περίπτωση που αποφασίσεις να βρεθείς με το/η σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η κατά το δεύτερο μισό της ημέρας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάτι που θα πεις μπορεί να παρεξηγηθεί.
Δίδυμοι
Σήμερα θα «βγεις στη σκηνή» καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει καλή διάθεση και όρεξη για να τραβήξεις τα βλέμματα! Αυτό μπορείς να το κάνεις με διάφορους τρόπους όμως προσπάθησε να επικεντρωθείς στο να κερδίσεις το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις των άλλων, δείχνοντας την επικοινωνιακή σου διάθεση. Από το απόγευμα και έπειτα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις καθώς τα λόγια σου ενδέχεται να παρερμηνευθούν. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να συζητήσεις με το/η σύντροφό σου ένα σοβαρό ζήτημα όμως να θυμάσαι πως η ημέρα δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο, για αυτό προτίμησε να περάσεις μαζί του/ης χαλαρές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση όμως αυτό δεν θα πρέπει να σε εφησυχάσει, καθώς αν χαλαρώσεις μπορεί να πεις κάτι που θα είναι παρεξηγήσιμο.
Καρκίνος
Σήμερα ξεκινά μία ημέρα η οποία θα φέρει στο προσκήνιο την κούραση που νιώθεις το τελευταίο διάστημα και είναι πιθανόν να μη σε αφήσει να ασχοληθείς με δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις στο πρόγραμμα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να βρεις χίλιους δυο τρόπους προκειμένου να αποφύγεις κάποιες ζόρικες δουλειές καθημερινότητας. Από το απόγευμα και έπειτα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η με την επικοινωνία σου καθώς το τετράγωνο της με τον Ερμή από τους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα κατά τις επαφές με ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος αλλά και σε περίπτωση που έχεις σε εκκρεμότητα ένα εκπαιδευτικό ζήτημα.
Σήμερα είναι μία ημέρα η οποία μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου αν αρχίσεις να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος τα οποία υποτίθεται πως είχατε λύσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία μπορεί να συνεχίσει από εκεί που την είχες αφήσει κατά το παρελθόν…
Λέων
Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και είναι βοηθητική για να συναντήσεις φίλους σου, να ασχοληθείς με κάποιο σύλλογο που είσαι ενεργό μέλος και να κάνεις οτιδήποτε απαιτεί κόσμο καθώς μαζί του θα περάσεις καλά! Προτίμησε να «τοποθετήσεις» αυτές τις συναντήσεις στο πρώτο μισό της ημέρας, καθώς ενδείκνυται περισσότερο για επικοινωνία. Από το απόγευμα και έπειτα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων θα σε κάνει να νιώσεις πως ή εσύ δεν λες κάτι καλά ή οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Αυτό θα είναι η αίσθηση της στιγμής για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην έχεις πολλές προσδοκίες από την επικοινωνία καθώς μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα.
Σήμερα αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως η επικοινωνία με το/η σύντροφό σου δεν θα παρουσιάσει πρόβλημα απόφυγε μαζικές συναντήσεις με φίλους καθώς όσο περισσότεροι αρχίζουν να μαζεύονται, τόσο θα αυξηθούν οι πιθανότητες για παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να διευθετήσεις μόνος/η σου ένα αισθηματικό στο ζήτημα και μην βάλεις κάποιον μεσάζοντα.
Παρθένος
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων ενδέχεται να τις αυξήσει. Η αλήθεια είναι πως το μυαλό σου θα βρίσκεται μόνο οτιδήποτε σχετίζεται με την επαγγελματική σου φήμη και την αναγνώριση των προσπαθειών σου στη δουλειά. Αυτό μπορεί να σε κάνει να αποκτήσεις εμμονές κατά τη διάρκεια της ημέρας οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να διευθετήσεις τα επαγγελματικά σου ζητήματα με τον σωστό τρόπο. Καλό θα ήταν να αποφύγεις βιαστικές ενέργειες και βαρύγδουπες δηλώσεις στη δουλειά, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Ιχθύς δηλώνει πως κάτι τέτοιο θα σου γυρίσει μπούμερανγκ.
Σήμερα η ημέρα μπορεί να μην βοηθήσει την επικοινωνία με το/η σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε να βρεις τρόπους να συνεννοηθείτε αλλά χωρίς να μιλάτε πολύ! Αν είσαι ελεύθερος/η προτίμησε να έχεις μία πιο χαλαρή συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει καθώς οι «βαριές» σοβαρές συζητήσεις σήμερα, μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.
Ζυγός
Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση μέσα από συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, ενασχόληση με εξωτερικές δραστηριότητες αλλά και μία εκδρομή! Τα παραπάνω σενάρια είναι πιθανά για σήμερα όμως αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές σχεδίων ή λάθος συνεννόηση με τους συμβαλλόμενους, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς το απόγευμα μπορεί να φέρει μικρά προβλήματα και κολλήματα στην επικοινωνία σου. Προσπάθησε να μη χάσεις την καλή σου διάθεση και όλα τα άλλα μπορούν να διευθετηθούν.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να προσέξεις τους «σκοπέλους» που μπορεί να έχει η επικοινωνία σας, ακόμα και αν έχετε να αποφασίσετε κάτι πολύ απλό όπως το να κανονίσετε μία έξοδο. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.
Σκορπιός
Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα ενισχύσει τη «σκοτεινή» σου διάθεση με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη να συναναστραφείς με κόσμο. Υπάρχει περίπτωση να προκύψει ένα αισθηματικό ή οικονομικό ζήτημα το οποίο θα πρέπει να διευθετήσεις για αυτό καλό θα ήταν να μη μεταφέρεις εκεί τη συναισθηματική σου κατάσταση. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα ζήτημα που είχες με το/η σύντροφό σου ή με κάποιον/α που είχε ξεκινήσει ένα ειδύλλιο. Θα πρέπει να είσαι λακωνικός/η καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις αν πεις πολλά.
Σήμερα είναι μία ημέρα που καλό θα ήταν να προτιμήσεις να λύσεις με το/η σύντροφό σου τις διαφωνίες που θα έχετε εντός κρεβατοκάμαρας καθώς οι υπόλοιποι τρόποι -όπως είναι η συζήτηση- μπορεί να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερα θέματα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που σε ενδιαφέρει θα σου στείλει μπερδεμένα μηνύματα, μη βιαστείς να σχηματίσεις άποψη.
Τοξότης
Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα φέρει τηλέφωνα και συναντήσεις με συνεργάτες, το/η σύντροφό σου και άλλους αγαπημένους σου ανθρώπους. Αυτές οι συναντήσεις σήμερα θα είναι ευχάριστες αλλά θα πρέπει να έχεις κατά νου πως όσο περνάει η ώρα μπορεί να δημιουργηθούν επικοινωνιακά μπερδέματα. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Ιχθύς μπορεί να φέρει διαφωνίες με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τη χρήση του λόγου, καθώς λίγο εκνευρισμός και λίγο η παρορμητική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το σύντροφό σου αρκεί να αποφύγετε τις πολλές κουβέντες και να επιλέξετε κάτι λιγότερο «ριψοκίνδυνο» για να περάσετε τον κοινό σας χρόνο, όπως είναι το να δείτε μία ταινία! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει παρεξηγηθείς και παρανοήσεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.
Αιγόκερως
Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα αναμοχλεύσει δουλειές και ζητήματα της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να χρειαστεί προσήλωση και οργάνωση προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις. Να θυμάσαι πως αν ακολουθήσεις το ημερήσιο σου πλάνο κατά γράμμα και δεν παρεκκλίνεις τότε θα είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Επίλεξε να ξεκινήσεις από το πρωί καθώς όσο νωρίτερα τις διευθετήσεις τόσο το καλύτερο. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να υπάρξει κάποιο ζήτημα επικοινωνιακής φύσεως, το οποίο θα κάνει μία δουλειά σου να πάει πίσω.
Σήμερα ενδέχεται να μην καταφέρεις να τηρήσεις κάποιο ραντεβού που είχες δώσει με το/η σύντροφό σου για αυτό αν δεις ότι ο χρόνος σε πιέζει, ενημέρωσε τον/ην έγκαιρα για τυχόν αλλαγές και μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για να ξεκουραστείς καθώς το τρέξιμο της καθημερινότητας δεν θα βοηθήσει ένα αισθηματικό ζήτημα.
Υδροχόος
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων και θα σε βοηθήσει να περάσεις ευχάριστες στιγμές, αρκεί να αφιερώσεις χρόνο σε κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα ή κάποιο χόμπι που έχεις. Οι συναντήσεις με φίλους σου, με το/η σύντροφό σου είναι πολύ πιθανές όμως αν έχεις σκοπό να τις πραγματοποιήσεις κατά το δεύτερο μισό της ημέρας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Ιχθύς μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία. Προσπάθησε να κρατήσεις την καλή σου διάθεση καθώς από αυτή θα εξαρτηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα λύσεις τυχόν διαφωνίες.
Σήμερα θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου όχι για να κάνεις ατέρμονες συζητήσεις, καθώς η ήμερα δεν θα είναι βοηθητική για αυτές, αλλά για να κάνετε μαζί μία δραστηριότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με καλή διάθεση όμως μπορεί να έχει μία δυσκολία στην επικοινωνία.
Ιχθύες
Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, με τις δουλειές που απορρέουν από αυτό αλλά και με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στους Διδύμους και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στο «καταφύγιο» σου. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η επίλυση κάποιων ζητημάτων μπορεί να φαίνεται εύκολη αλλά δεν θα είναι και τόσο. Προτίμησε να ξεμπερδεύεις με σημαντικές συζητήσεις και υποχρεώσεις σπιτιού κατά το πρώτο μισό της ημέρας που θα είναι πιο ευνοϊκό. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου το απόγευμα, μπορεί να φέρει επικοινωνιακά μπερδέματα.
Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για αυτό επίλεξε να κάνεις κάτι άλλο με το/η σύντροφό σου πέρα από συζητήσεις και μία καλή ιδέα είναι να δείτε μαζί μία ταινία. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει όμως να θυμάσαι πως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Ζώδια 6193132366453582334
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε