Loading...

Τραγωδία στην Κερατέα: Χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητο - Μία νεκρή και δύο αγνοούμενοι


Τα ίχνη τους χάθηκαν την Πέμπτη.
Τραγωδία με μία νεκρή και δύο αγνοούμενους, που αποτελούν σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις θύματα της κακοκαιρίας, αποκαλύφθηκε σήμερα στην Κερατέα.
Συγκεκριμένα, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε αυτοκίνητο, το απόγευμα ύστερα από έρευνες αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων, ενώ αγνοούνται ο σύζυγός της και ένας γείτονας, που είναι και ο ιδιοκτήτης του οχήματος. 
Σύμφωνα πληροφορίες του Newpost πρόκειται για ηλικιωμένους που πήγαιναν σε λαϊκή αγορά, στο Λαύριο και εκτιμάται ότι παρασύρθηκαν από χείμαρρο.  
Τα ίχνη τους είχαν χαθεί χθες το πρωί στην Κερατέα και σήμερα το πρωί ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση. 
Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική. Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε μετά το Βρωμοπούσι, στην περιοχή Ομβρυόκαστρο, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό και των δύο άλλων ατόμων, που εστιάζονται στην περιοχή Βρωμοπούσι, συμμετέχουν άνδρες της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας, οι οποίοι πάντως εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό να έχουν καταλήξει.
Όσον αφορά τις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πιθανότατα το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά εξαιτίας της νεροποντής που έπληξε την περιοχή.
Περιφέρεια Αττικής 3216346282479818969
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε