Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με συλλογικές δραστηριότητες ή ακόμα και με θέματα που σχετίζονται με φιλικά σου πρόσωπα. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι πολύ καλός ακροατής και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεθείς στο επίκεντρο της παρέας, καθώς όλοι οι φίλοι σου θα σε αναζητήσουν προκειμένου να τους δώσεις τη συμβουλή σου. Αν επιλέξεις να περάσεις την ημέρα μαζί με ανθρώπους που ξέρεις πως απολαμβάνεις την παρέα μαζί τους τότε όχι μόνο θα κρατήσεις σε πολύ καλά επίπεδα τη διάθεσή σου, αλλά θα γεμίσεις και τις μπαταρίες σου για τις επόμενες ημέρες!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς όχι μόνο με τον/τη σύντροφό σου αλλά και με τους φίλους σου, για αυτό προσπάθησε να τους συντονίσεις όλους ώστε να κάνετε κάτι μαζί! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα «χρησιμοποιήσει» κάποιο φίλο σου προκειμένου να σε πλησιάσει περισσότερο.
Ταύρος
Σήμερα θα παρατηρήσεις που σου έρχονται στο μυαλό όλο και πιο έντονα γεγονότα που σχετίζονται με τη δουλειά σου και με επαγγελματικά ζητήματα γενικότερα. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη που θα νιώσεις να ασχοληθείς με το επαγγελματικό «φαίνεσθαι». Σήμερα είναι πιθανόν να σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια σε επαγγελματικό επίπεδο με ανθρώπους που θα συναναστραφείς μαζί τους στη δουλειά. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να κρατήσεις κάποια κομμάτια αυτών των σχεδίων αποκλειστικά για εσένα και να μην δώσεις λεπτομέρειες σε τρίτα πρόσωπα.
Σήμερα ακόμα και αν βρεις χρόνο να δεις τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για να μην παρασυρθείς από την ανάγκη που θα έχεις να μιλήσεις μόνο για τη δουλειά! Αν είσαι ελεύθερος/η οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε έχουν απορροφήσει και ίσως να μην βλέπεις πως κάποιος/α σε φλερτάρει.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι πιθανόν να βρεθείς με ανθρώπους τους οποίους έχεις καιρό να δεις και να ξεκινήσετε συζήτηση σχετικά με το πως περάσατε τις προηγούμενες εορταστικές ημέρες. Είναι πιθανόν να ακούσεις και για κάποιο ταξίδι που πήγε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και αυτό θα γίνει αφορμή για να ξεκινήσεις και εσύ να ετοιμάζεις μία απόδραση! Η Σελήνη η οποία βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι καθώς θα φροντίσει να γεμίσει το μυαλό σου με ιδέες, για να καταφέρεις μία μονοήμερη ή ακόμα και μία πολυήμερη εκδρομή! Αυτό που χρειάζεσαι είναι κέφι και σίγουρα σήμερα το έχεις.
Μία καλή ιδέα είναι να προτείνεις στον/τη σύντροφό σου να κάνετε μία σύντομη απόδραση έστω και μίας ημέρας προκειμένου να κλείσετε ευχάριστα το διάστημα των εορταστικών διακοπών. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να συναντήσεις κάποιον/α που σου αρέσει και θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον σε μία συνάντηση με φίλους.
Καρκίνος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να μείνεις σπίτι και να μην κανονίσεις τίποτα ιδιαίτερο προκειμένου να μπορέσεις να ξεκουραστείς και να «τακτοποιηθείς». Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι ότι πρέπει για να κάνεις μία ενδοσκόπηση ώστε να μαζέψεις τα συναισθήματα, τις σκέψεις σου και τις εμπειρίες που αποκόμισες τις προηγούμενες ημέρες. Είναι πιθανόν να προκύψει ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο θα κερδίσει επάξια μερίδιο από την προσοχή σου. Προσπάθησε να το διευθετήσεις με προσοχή ώστε να μη χρειαστεί να έρθει ξανά στο προσκήνιο.
Σήμερα θα έχεις ανεβασμένη ερωτική διάθεση και αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να έρθεις πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε τις κινήσεις που δείχνουν πως διεκδικείς έντονα αυτόν/ην που θέλεις και κράτησε μία πιο χαλαρή στάση.
Λέων
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να δεις ένα στενό σου συνεργάτη και να μη μιλήσετε μόνο για δουλειές και ζητήματα που σχετίζονται με αυτές, αλλά να κάνετε και μία πιο χαλαρή συζήτηση σχετική με δικά σας προσωπικά ενδιαφέροντα. Η Σελήνη η οποία βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό για αυτό εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να έρθεις κοντά -σε προσωπικό επίπεδο- με αγαπημένους σου ανθρώπους και ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι. Σήμερα δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση που σχετίζεται με μία νέα συμφωνία και αυτό σίγουρα θα έχει θετικό αντίκτυπο στη διάθεσή σου.
Σήμερα είναι μία ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του/ης αφενός θα σου φτιάξει τη διάθεση και αφετέρου θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία με ερωτικό ενδιαφέρον μέσω ενός συνεργάτη σου.
Παρθένος
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να τακτοποιήσεις ακόμα και την πιο μικρή δουλειά την οποία έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα καθώς μόνο έτσι θα νιώσεις ελεύθερος/η από τις υποχρεώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να κάνεις τη σκέψη σου πράξη καθώς θα ενισχύσει τις οργανωτικές σου ικανότητες. Πρόσεξε βέβαια να μην το παρακάνεις γιατί υπάρχει περίπτωση ο υπερβάλλων ζήλος που θα δείξεις προκειμένου να τελειώσεις κάποιες δουλειές που έχεις, να εξαντλήσει όλα τα αποθέματα της ενέργειας σου. Ιεράρχησε αυτά που πρέπει να κάνεις και βάλε προτεραιότητες προκειμένου να μην κουραστείς.
Σήμερα ο μόνος λόγος που θα θελήσεις να δεις τον/τη σύντροφό σου είναι για να του/ης ζητήσεις να σε βοηθήσει σε μία από τις υποχρεώσεις που έχεις. Σκέψου πως μία συνάντηση μαζί του/ης άνευ άλλων υποχρεώσεων θα ήταν πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σίγουρα θα βρεις τρόπο να συνδυάσεις δουλειές και φλερτ!
Ζυγός
Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για να δώσεις προτεραιότητα σε οτιδήποτε σε κάνει χαρούμενο/η. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις επαφές με φίλους σου, τις επαφές με τον/τη σύντροφό σου και την ενασχόλησή σου με ένα αγαπημένο σου χόμπι. Ο στόχος της ημέρας θα πρέπει να είναι ένας και ξεκάθαρος. Να ασχολείσαι μόνο με οτιδήποτε σου δίνει χαρά, σε βοηθά και σε γεμίζει θετική διάθεση. Σίγουρα οι πλανητικές συγκυρίες σε ευνοούν για αυτό προτίμησε να εστιάσεις στα θετικά και να μην ασχοληθείς με οτιδήποτε αρνητικό που μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση.
Μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου σε ένα αγαπημένο σας μέρος θα είναι ικανή να σας αναζωογονήσει και να σας γεμίσει με ενέργεια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα βρει τρόπο να «εισβάλει» στην ημέρα σου και σίγουρα δεν θα σε αφήσει να πλήξεις.
Σκορπιός
Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα είναι πολύ βοηθητική σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Σήμερα οτιδήποτε και αν θέλεις να κάνεις σχετικά με το χώρο που ζεις -από δουλειές και συμμαζέματα έως και γραφειοκρατικές υποχρεώσεις- θα ευνοηθούν ιδιαίτερα. Κατά διαστήματα είναι πιθανόν να νιώθεις λίγο εκνευρισμένος/η ή να σκέφτεσαι πως είσαι αρκετά κουρασμένος/η από όλα αυτά που έχεις να κάνεις και θέλεις επειγόντως ξεκούραση. Προσπάθησε να μην περάσεις τον εκνευρισμό που νιώθεις στους ανθρώπους της οικογένειάς σου καθώς θα είναι εύκολο να αλλάξει το κλίμα μεταξύ σας και να γίνει περίεργο.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξεις να την περάσετε στο σπίτι ώστε να έχετε την ησυχία σας μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση θα σε φέρει κοντά με έναν άνθρωπο που έχει μπει πρόσφατα στη ζωή σου.
Τοξότης
Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει σε οτιδήποτε σχετίζεται με επικοινωνία, συναντήσεις και εκπαιδευτικά ζητήματα. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι στα πάνω σου και η διάθεσή σου δεν θα αργήσει να «παρασύρει» και τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς. Επίλεξε ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον και έχεις να το δεις αρκετές ημέρες προκειμένου να επικοινωνήσεις μαζί του και να κανονίσετε μία συνάντηση. Θα πρέπει να θυμάσαι πως η ημέρα ευνοεί πολύ τις συζητήσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, καθώς εύκολα μπορεί να χαθεί το μέτρο και να ειπωθούν πράγματα που είναι μυστικά.
Σήμερα μπορείς να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία επίσκεψη σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο, καθώς η επαφή με τους άλλους θα ανεβάσει τη διάθεση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα αισθηματική ιστορία μπορεί να ξεκινήσει κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος.
Αιγόκερως
Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και ενδέχεται να σου δημιουργήσει ένα επιπρόσθετο άγχος το οποίο θα απορρέει από οικονομικά ζητήματα. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως έχεις αφήσει μία υποχρέωση σε εκκρεμότητα ή να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει. Σίγουρα μπορείς να καταφέρεις να κλείσεις τυχόν «κενά» που μπορεί να δημιουργηθούν στο ταμείο σου, αρκεί να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Για να είσαι ακόμα πιο σίγουρος/η πως δεν πρόκειται να βγεις εκτός προϋπολογισμού, προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος/η με αγορές και έξοδα και κάνε μόνο τα απαραίτητα.
Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να νιώθεις ανασφάλεια απέναντι στον/τη σύντροφό σου, όμως προσπάθησε να μην μπεις στο τριπάκι να κάνεις πολλές και απανωτές ερωτήσεις προκειμένου να επιβεβαιώσεις τα συναισθήματά του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η μη συγκρίνεις μία νέα γνωριμία με γνωριμίες του παρελθόντος.
Υδροχόος
Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει όχι απλά να τραβήξεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα συναναστραφείς αλλά και να το κρατήσεις! Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να έρθεις σε επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους, να αναθερμάνεις το κλίμα μεταξύ σας και να προβάλλεις τις ιδέες, τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για να γίνουν αυτά καθώς θα έχεις έναν εξαιρετικό τρόπο να τραβάς τα βλέμματα και να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Βέβαια υπάρχει περίπτωση να καλομάθεις από την προσοχή των άλλων και τελικά κάποιες συμπεριφορές σου να είναι αρκετά εγωκεντρικές, για αυτό χρειάζεται προσοχή.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα έχεις εξαιρετική πειθώ απέναντι στον/τη σύντροφό σου και αυτό θα είναι σίγουρα βοηθητικό για οτιδήποτε θελήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην πάρεις μέρος σε παιχνίδια «επίδειξης ισχύος» απέναντι σε αυτόν/ην που θέλεις.
Ιχθύες
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αποτραβηχτείς από τα «φώτα της δημοσιότητας» και να μείνεις μακριά από συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους που κατά βάθος δεν θέλεις. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα ενισχύσει την εν-συναίσθηση σου για αυτό καλό θα ήταν να επιλέξεις προσεκτικά τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς, καθώς ο οργανισμός σου χρειάζεται «ενισχύσεις» και σίγουρα θα βρει τρόπο να σου το δείξει. Μείνε μακριά από πηγές εντάσεων και δώσε προτεραιότητα σε εσένα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξετε με προσοχή τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείτε, καθώς η αρνητική διάθεση κάποιων θα επηρεάσει και εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα σχετικά με μία νέα γνωριμία και κράτησε τις επιφυλάξεις σου.
Ζώδια 1191475321946749736
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε