Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου ενδέχεται να φέρει κάποιες επιπλέον επαγγελματικές ευθύνες οι οποίες θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις κατά νου. Είναι πιθανόν να αναλάβεις υποχρεώσεις κάποιου συναδέλφου σου που λείπει ή να πάρεις μία προαγωγή στη δουλειά η οποία θα συνοδευτεί και με την ανάλογη αύξηση ευθυνών. Σίγουρα δεν θα έχεις το χρόνο που θα ήθελες να αφιερώσεις τον εαυτό σου ώστε να ξεκουραστείς, αλλά αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως «αγαθά κόποις κτώνται». Αυτή η έκλειψη ενδεχομένως να τονίσει επαγγελματικά ζητήματα προκειμένου να δραστηριοποιηθείς σχετικά με αυτά.
Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργηθεί ένα ζήτημα μεταξύ εσένα και τους/της συντρόφου σου και θα πρέπει να υποσχεθείς πως θα του/ης αφιερώνεις περισσότερο χρόνο παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε κρατούν δέσμιο/α. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε ένα προσωπικό σου ζήτημα καθώς το ενδιαφέρον σου θα τραβήξουν τα επαγγελματικά.
Ταύρος
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως θα υπάρξουν ζητήματα με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό αλλά και το ευρύτερο σου περιβάλλον. Είναι πιθανό να νιώσεις πως άνθρωποι που πίστευες ότι θα είναι δίπλα σου να μην είναι τόσο υποστηρικτικοί στις ιδέες σου, στις απόψεις σου ενδεχομένως και στα σχέδιά σου. Ακόμα είναι πιθανόν να πιεστείς για να φέρεις εις πέρας ένα ζήτημα που σχετίζεται με εξετάσεις πιστοποίησης σε κάποιο μάθημα ενός μεταπτυχιακού διπλώματος και όλα αυτά θα σου δημιουργήσουν μία περίεργη διάθεση. Να θυμάσαι πως με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς σήμερα μπορεί να κουραστείς, όμως η ανταμοιβή θα έρθει.
Σήμερα θα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου μόνο αν αποφασίσετε να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί μακριά από δογματικές αντιλήψεις οι οποίες δεν θα βοηθήσουν καθόλου την εξέλιξη της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο που θα σε εντυπωσιάσει αν και στην αρχή μπορεί να συγκρουστείτε λόγω διαφορετικών απόψεων.
Δίδυμοι
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις οι οποίες θα σου σου δημιουργήσουν συναισθηματική πίεση. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να τις διευθετήσεις και μετά να ασχοληθείς με τις επιθυμίες σου διαφορετικά δεν θα είναι εύκολο να κάνεις το σωστό προγραμματισμό. Είναι πιθανόν να απομακρυνθείς από τους αγαπημένους σου ανθρώπους και ιδιαίτερα από τον/τη σύντροφό σου καθώς τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα δεν θα αφήσουν περιθώρια για στενές επαφές. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως αρκεί μία ώρα μαζί με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ώστε να μπορέσεις να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου!
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να απομακρυνθείς από τον/τη σύντροφό σου εξαιτίας δικών σου υποχρεώσεων όμως αυτό να θυμάσαι πως θα εγείρει αντιδράσεις, ιδιαίτερα αν το παρακάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία του παρελθόντος ενδέχεται να επιστρέψει και να σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς ξανά μαζί της.
Καρκίνος
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω θα στρέψει την προσοχή σου στους συνεργάτες σου, στον/τη σύντροφό σου και τη σχέση που έχεις με εκείνους. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν βρίσκεις την ανταπόκριση που θα ήθελες από εκείνους και σίγουρα αυτό θα σε πειράξει. Πριν αποφασίσεις να τους κάνεις παράπονα σκέψου πολύ καλά αν όντως είναι έτσι η αν εσύ έχεις μία τάση υπερβολής. Η ημέρα θα βοηθήσει σε ξεκαθαρίσματα προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών και αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως χρειάζεται χώρος ώστε να έρθει κάτι καινούργιο στη ζωή σου σε κάθε επίπεδο.
Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργηθεί μία αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου που θα σε εκνευρίσει πολύ όμως σκέψου μήπως αυτή είναι απλά η αφορμή και τα αίτια είναι βαθύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η ενδεχομένως να αισθανθείς εγκλωβισμένος/η σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς από αυτό.
Λέων
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω θα φέρει στο προσκήνιο εργασιακά ζητήματα τα οποία με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν μία πιεστική ρουτίνα. Η ημέρα θα είναι γεμάτη δουλειές και υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να νιώσεις πιεσμένος /η και αυτό δεν θα σε βοηθήσει στη διάθεσή σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως χρειάζεσαι ξεκούραση, καθώς από κάπου πρέπει να αντλήσεις την ενέργεια ώστε να ασχοληθείς με αυτά που έχεις να κάνεις. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις νέες ευθύνες στον εργασιακό τομέα όμως αυτές θα συνοδευτούν με μία επιπλέον αμοιβή.
Σήμερα είναι πιθανόν να μονοπωλήσει η δουλειά το ενδιαφέρον σου και όχι ο/η σύντροφός σου και αν παρασυρθείς από αυτό θα απομακρυνθείς από εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να μην προχωρήσει επιπλέον λόγω φόρτου εργασίας.
Παρθένος
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι πιθανόν να σου φέρει συναντήσεις είτε τυχαίες είτε όχι και τόσο, με ανθρώπους με τους οποίους γνωρίζεις από τα παλιά. Τώρα είναι η ευκαιρία να κλείσεις οριστικά ζητήματα του παρελθόντος και να μην αφήσεις ημιτελείς υποθέσεις στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία η οποία θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου καθώς θα είναι καρμική. Σε κάθε περίπτωση αυτή η έκλειψη θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις για τα αισθηματικά σου κάνοντας είτε ένα βήμα εμπρός είτε ένα βήμα πίσω.
Σήμερα ενδέχεται να έχεις μία έκπληξη από τον/τη σύντροφό σου η οποία θα σου δείξει πως η σχέση σας είναι έτοιμη να εξελιχθεί και να πάει παρακάτω. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα είναι καθόλου τυχαία και θα σε απασχολήσει για πολύ καιρό.
Ζυγός
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα στρέψει την προσοχή σου στην οικογένειά σου ή σε κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται σε αυτή. Η αλήθεια είναι πως ένα ηλικιωμένο δικό σου άτομο ενδέχεται να χρειαστεί τη βοήθεια σου και εσύ θα πρέπει να αναλάβεις και κάποιες υποχρεώσεις που απορρέουν από εκείνο. Ακόμα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου τα οποία θα σε «τρέξουν» και θα σε κουράσουν. Προσπάθησε να διευθετήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα εντός οικίας άμεσα και να θυμάσαι πως ο κόπος σου θα ανταμειφθεί.
Σήμερα είναι πιθανόν να απομακρυνθείς από τον/τη σύντροφό σου καθώς οι δουλειές και οι υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου θα σε απορροφήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις κάτι που δεν σου αρέσει σε μία πρόσφατη γνωριμία και να απομακρυνθείς.
Σκορπιός
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς είναι πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο απόψεις ανθρώπων του περιβάλλοντός σου που δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν υπάρχει κοινή αντίληψη με κάποιους ανθρώπους και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις περίεργα. Από την άλλη είναι πιθανόν να απομακρύνεις εσύ ακόμα και αγαπημένους σου ανθρώπους γιατί δεν θα ανεχτείς εύκολα να ακούσεις μία διαφορετική άποψη. Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει φανατισμό απόψεων και το μόνο που θα προκύψει από αυτό είναι η απομάκρυνση από τους άλλους.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου εξαιτίας μιας διαφορετικής άποψης που θα έχετε πάνω σε ένα ζήτημα και η ατμόσφαιρα προσωρινά θα παγώσει. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν θα είναι εύκολο να προχωρήσεις ένα αισθηματικό σου ζήτημα σήμερα, όμως αυτό είναι προσωρινό.
Τοξότης
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει μία έντονη διάθεση να ασχοληθείς εδώ και τώρα με οικονομικά ζητήματα. Αφορμή για αυτό δεν αποκλείεται να σταθεί ένα τέτοιου είδους ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν και θα πρέπει να το διευθετήσεις εδώ και τώρα. Είναι πιθανόν να μην βγεις τόσο κερδισμένος/η όσο πιστεύεις από τη διευθέτηση τέτοιου είδους ζητημάτων. Θα πρέπει να θυμάσαι πως κάποιες φορές χρειάζεται να ακολουθήσεις το ρητό που λέει «μη χείρον, βέλτιστον». Από την άλλη θα πρέπει να είσαι και εσύ προσεκτικός/η στις αποφάσεις σου για να μην έχεις άμεσες ή έμμεσες απώλειες χρημάτων.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν μπορεί να καλύψει τις αισθηματικές του ανάγκες όμως μη βιαστείς να του/ης κάνεις παράπονα, μέχρι να βεβαιωθείς ότι δεν είναι απλά μία παρορμητική σκέψη της στιγμής. Αν είσαι ελεύθερος/η μη βιαστείς να ποντάρεις σε μία νέα γνωριμία γιατί μπορεί να χάσεις.
Αιγόκερως
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα φέρει τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες στο προσκήνιο με αποτέλεσμα να αδιαφορήσεις για οτιδήποτε άλλο. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις μία επικριτική διάθεση απέναντι στους άλλους ακόμα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ένα πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις πως θα το διαχειριστείς σήμερα είναι η αίσθηση του καθήκοντος η οποία θα είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σε εσένα. Αυτή μπορεί να δημιουργήσει απόσταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θα περιμένεις από τους άλλους να κάνουν πράγματα τα οποία θα έκανες εσύ αν ήσουν στη θέση τους, γιατί έτσι πρέπει. Να θυμάσαι όμως πως ο καθένας είναι διαφορετικός.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα είναι πάρα πολύ εύκολο να πιέσεις τον/τη σύντροφό σου σε σημείο που να σκεφτεί πως ήρθε η ώρα να μαζέψει τις βαλίτσες του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η όσο πιο χαλαρά δεις την εξέλιξη με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, τόσο περισσότερο θα αφήσεις το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του!
Υδροχόος
H ηλιακή έκλειψη που γίνεται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου θα φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα. Είναι πιθανόν να νιώθεις δυσφορία με αφορμή κάποιες σκέψεις που θα κάνεις σχετικά με αυτά και αυτό με τη σειρά του θα σε κάνει να απομακρυνθείς από όλους και από όλα. Η συχνότητα και η ταχύτητα των σκέψεων σου θα είναι ικανές να εντείνουν την κούραση που ούτως ή άλλως έχεις τις τελευταίες ημέρες. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να ξεκουράσεις και το μυαλό και το σώμα, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση και να βγεις από σκέψεις που σε κρατούν εγκλωβισμένο/η.
Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως θα είναι πολύ εύκολο να απομακρυνθείς από τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που δεν έχεις κλείσει οριστικά την πόρτα σε συμπεριφορές του/ης που σε έχουν πειράξει κατά το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν θα είναι πολύ βοηθητική σε αισθηματικά ζητήματα…
Ιχθύες
Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στον Αιγόκερω θα στρέψει την προσοχή σου στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να νιώσεις πως κάποιος φίλος σου δεν ήταν κοντά σου όταν τον ήθελες ή πως η διάθεσή του απέναντί σου είναι εμπαθής. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κρατήσεις αποστάσεις από εκείνον με μεγάλες πιθανότητες να απομακρυνθείς και από την παρέα σου. Καλό θα ήταν να συζητήσεις οτιδήποτε θεωρείς άδικο προς εσένα, ιδιαίτερα αν αυτό σχετίζεται με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Επίσης σήμερα δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου μία ομάδα ή κάποιο σύλλογο που μέχρι τώρα είχες ενεργό ρόλο σε αυτόν.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις τις ίδιες απόψεις με τον/τη σύντροφό σου σε πολύ συγκεκριμένα θέματα που αφορούν κοινούς σας φίλους, όμως δεν θα πρέπει να αφήσεις κάτι τέτοιο να επηρεάσει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως με κάποιο/α φίλο/η σου ταιριάζεις πολύ και σαν ζευγάρι!

Ζώδια 7255990735813316534
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε