Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019


Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα θα είσαι αρκετά δραστήριος/α καθώς πέρα από τις υποχρεώσεις σου θα έχεις και τις κοινωνικές προσκλήσεις που θα τις δεις σαν ένα ευχάριστο διάλλειμα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ανεβάζει τη διάθεση σου ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο! Σήμερα που κάνει και σύνοδο με το Δία καταλαβαίνεις πως θα έχεις μεγάλη εύνοια σε οτιδήποτε αποφασίσεις να ασχοληθείς. Ακόμα θα παρατηρήσεις πως θα γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής στο περιβάλλον σου και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Ακόμα δεν αποκλείεται να κερδίσεις ένα ταξίδι ή να σου γίνει μία πρόσκληση για ένα ταξίδι στο εξωτερικό!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν βγείτε έξω, διασκεδάσετε και φλερτάρετε ξανά ο ένας τον άλλον όπως το πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πνευματική συζήτηση που θα ξεκινήσεις με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα είναι η αρχή ενός νέου ειδυλλίου.
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σου προκαλεί συναισθηματική υπερχείλιση που θα πρέπει να προσέξεις πως θα διαχειριστείς προκειμένου να την καταστείλεις και όχι να την κάνεις ακόμα μεγαλύτερη. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία δείχνει πως είναι μία ευνοϊκή μέρα για εσένα και συγκεκριμένα για το ταμείο σου. Είναι πιθανόν να έχεις νέα έσοδα από μία επιχειρηματική δραστηριότητα ή από ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται και με τρίτα πρόσωπα. Σίγουρα αυτό θα είναι αρκετό για να σε κάνει να αισθανθείς πολύ καλύτερα για αυτό επίλεξε να του δώσεις προτεραιότητα.
Σήμερα θα έχεις την τάση της υπερβολής προς τον/τη σύντροφό σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η αντίδρασή σου θα είναι υπέρ του δέοντος έντονη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ερωτική περιπέτεια μπορεί να ξεκινήσει άμεσα όμως να θυμάσαι πως είναι περιπέτεια.
Δίδυμοι
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να τονίζει θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις μία συζήτηση με κάποιους συνεργάτες σου ή τον/τη σύντροφό σου στην οποία θα διαπιστώσεις πως έχετε τελείως διαφορετικές απόψεις και καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή. Την ίδια στιγμή η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία δείχνει πως με κάποιο ανεξήγητο τρόπο ο/η ευνοημένος/η κάθε συζήτησης θα είσαι εσύ! Συζητήσεις που σχετίζονται με νέες συνεργασίες και επαγγελματικές ιδέες ευνοούνται εξίσου σήμερα, για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου κυνήγησε το.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να φέρει την απόλυτη ταύτιση με τον/τη σύντροφό σου η την απόλυτη διαφωνία καθώς η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα δημιουργήσει υπερβολές είτε προς τη μία πλευρά είτε προς την άλλη. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία θα γίνει η νέα σου σχέση.
Καρκίνος
Οι υποχρεώσεις καλά κρατούν σήμερα και θα πρέπει να ξεκινήσεις την ημέρα σου κάνοντας ένα πλάνο προκειμένου να μη ξεχάσεις τις πιο σημαντικές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για εσένα. Η βοήθεια είναι πιθανόν να έρθει μέσω ενός προσώπου του εργασιακού σου περιβάλλοντος που θα προθυμοποιηθεί πραγματικά να σε βοηθήσει. Επίσης δεν αποκλείεται να φανείς τυχερός/η και σε θέματα που σχετίζονται με εργασιακά project αλλά και υποχρεώσεις ρουτίνας! Να ξέρεις πως σήμερα μπορείς να φέρεις και το πιο δύσκολο ζήτημα εις πέρας καθώς θα έχεις εύνοια.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να σε απορροφήσουν οι δουλειές της καθημερινότητας όμως ο/η σύντροφός σου θα καταφέρει να σου ανεβάσει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία τυχαία συνάντηση κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει, θα είναι τυχερή σου.
Λέων
Άλλη μια ημέρα που η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και άλλη μία ημέρα που εσύ εξακολουθείς να είσαι από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού κύκλου. Σήμερα αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο καθώς η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα εντείνει τα συναισθήματα χαράς αισιοδοξίας και φυσικά θα σου φέρει τύχη. Πρόσεξε βέβαια καθώς είναι πιθανόν εκτός από τύχη να φέρει και τη διάθεση για υπερβολές. Καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός/η στα αισθηματικά σου ζητήματα ιδιαίτερα αν έχεις ήδη βρει το/η σύντροφο σου, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από πειρασμούς! Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η η ημέρα προμηνύεται γεμάτη εκπλήξεις!
Σήμερα είναι μία ημέρα που η επαφή με το/η σύντροφο σου είτε θα σου ανεβάσει τη διάθεση είτε θα σε εκνευρίσει σίγουρα όμως δεν θα είναι εύκολο να υπάρξει μέση λύση. Αν είσαι ελεύθερος/η ο ενθουσιασμός με τον οποίο θα προσεγγίσεις για νέα γνωριμία θα βοηθήσει, ο υπερβολικός ενθουσιασμός όμως θα βλάψει.
Παρθένος
Η διάθεση σου θα είναι πιο εσωστρεφής σήμερα για αυτό και θα αναζητήσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις ένα βήμα πίσω από δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις σε καθημερινή βάση προκειμένου να βρεις λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα βοηθήσει να επικρατήσει ένα ευχάριστο κλίμα εντός οικίας. Σε περίπτωση μάλιστα που είχες έρθει σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου τις προηγούμενες ημέρες σήμερα θα είναι εύκολο να αντιστρέψεις το κλίμα προς όφελος σου!
Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να σου κάνει και μία έκπληξη η οποία σχετίζεται με το σπίτι σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η πεποίθηση που έχεις πως όλα θα πάνε καλά σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Ζυγός
Οι αγαπημένοι σου συγγενείς, γνωστοί ακόμα και γείτονες θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα σου καθώς με κάποιο τρόπο θα βρεθούν μπροστά σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και φέρνει γύρω σου ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να περάσεις πολύ καλά σήμερα! Η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες η για να συναναστραφείς με ανθρώπους που θα περάσεις πολύ καλά! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι σε περίπτωση που αποφασίσεις να κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά καθώς δεν θα περιοριστείς στη βόλτα αλλά θα ξοδέψεις χρήματα!
Σήμερα η ημέρα θα είναι πολύ ευχάριστη και για εσένα και για τον/τη σύντροφό σου αλλά θα πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις από πρόσωπα που ξέρετε πως είναι ικανά να δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ σας, ακόμα και αν ανήκουν στο στενό σας περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες είναι κάτι παραπάνω από πιθανές σήμερα.
Σκορπιός
Σήμερα θα νιώσεις ασφαλής μόνο αν έχεις τακτοποιήσει τις οικονομικές σου υποχρεώσεις για αυτό και η ημέρα θα ξεκινήσει με προσθέσεις και αφαιρέσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και από αυτή τη θέση θα σου δημιουργήσει άγχος για τα οικονομικά σου ζητήματα. Την κατάσταση έρχεται να σώσει ο Δίας καθώς η σύνοδος που θα σχηματίσει με τη Σελήνη δείχνει πως είναι πιθανόν να έχεις έσοδα που δεν περιμένεις! Επίσης είναι πιθανόν να πάρεις ένα δώρο από τη δουλειά σου, τον/τη σύντροφό σου ή ένα δικό σου πρόσωπο και αυτό θα είναι πολύ θετικό για τη διάθεση σου!
Σήμερα να θυμάσαι πως η επαφή με τον/τη σύντροφό σου θα είναι πηγή αυτοπεποίθησης για εσένα για αυτό μην την αμελήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί ακόμα και μέσα σε μια τράπεζα και μάλιστα θα είναι η τυχερή σου!
Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου δίπλα στον υπέροχο Δία και θα σημάνει μια πολύ ευνοϊκή ημέρα για προσωπικές επαφές, νέες συνεργασίες αλλά και για την προσωπική σου ζωή. Σήμερα μπορείς να έχεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές επιτυχίες αρκεί «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση για υπερβολές που θα είναι έντονη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και ανατροπές σε καταστάσεις οι οποίες έχουν πάρει το δρόμο τους. Απόφυγε τα πολλά λόγια καθώς είναι φτώχεια και επικεντρώσου κυρίως σε αυτά που θα ακούσεις.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή και ευνοϊκή μέρα και για εσένα και για τον/τη σύντροφό σου αρκεί να αποφύγεις τη διάθεση που θα έχεις για υπερβολές, από τα λόγια μέχρι τις πράξεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μην ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα καθώς θα φανείς αφερέγγυος/α και θα εκτεθείς.
Αιγόκερως
Οι μυστικές σου σκέψεις, τα απωθημένα σου και κάθε τι που κρατάς για εσένα θα έρθει στο προσκήνιο σήμερα και θα σου προκαλέσει μια αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη όμως η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σε βοηθήσει να βρεις και να εστιάσεις στη θετική πλευρά κάθε γεγονότος και κάθε ανθρώπου. Άκουσέ τη διαίσθησή σου καθώς θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα σε ωθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για κάθε ζήτημα που σε απασχολεί. Πρόσεξε μόνο καθώς η παρασκηνιακή δράση μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, για αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος/η και με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό σου.
Σήμερα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένας παλιός σου έρωτας ή ένας παλιός γνώριμος που θα σε αναστατώσει ευχάριστα. Αν έχεις ήδη βρει τον/τη σύντροφό σου σκέψου καλά πριν αποφασίσεις να ενδώσεις στον πειρασμό αν είσαι ελεύθερος/η τουλάχιστον θα ενδώσεις χωρίς τύψεις!
Υδροχόος
Άλλη μία ημέρα κατά την οποία οι προτάσεις για έξοδο από τους φίλους σου ακόμα και από τους συναδέλφους σου θα έχουν την τιμητική τους, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με διασκέδαση, παρέα και τα συναφή! Σήμερα αυτό θα γίνει ακόμα καλύτερο καθώς η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία υποδηλώνει πως οτιδήποτε και αν κάνεις σίγουρα θα διασκεδάσεις και θα το ευχαριστηθείς με την ψυχή σου! Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι ο αυθορμητισμός σου καθώς υπό συνθήκες είναι πολύ καλός, όμως σήμερα μπορεί να περάσει τα όρια και να σε κάνει να πεις πράγματα που θα δημιουργήσουν παρεξηγήσεις!
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχει όλα τα φόντα για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να περάσετε τέλεια. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα σε μία ομάδα ή ένα χώρο που κινείσαι θα βρεις αυτόν/ην που θα σου κάνει την καλύτερη εντύπωση και τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία!
Ιχθύες
Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω -κυρίως η επαγγελματική-θα σε απασχολήσει σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα καριέρας, φήμης και αναγνώρισης. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να επιτύχεις τη φήμη και την αναγνώριση που θέλεις για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Δεν αποκλείεται να έχεις και ένα ευχάριστο νέο από ένα επαγγελματικό σου ζήτημα το οποίο θα έχει την έκβαση που επιθυμείς! Σήμερα επίσης μπορείς να συνδυάσεις δουλειά και χαρά, για αυτό αν σου γίνει μία πρόταση από τους ανθρώπους της δουλειάς σου για φαγητό ή για ένα ποτό μην αρνηθείς.
Σήμερα μην ψάξεις δικαιολογίες να αποφύγεις να παρευρεθείς σε μία κοινωνική υποχρέωση καθώς να ξέρεις ότι αν πας με τον/τη σύντροφό σου θα περάσεις πολύ καλά και θα τραβήξεις και τα βλέμματα των υπολοίπων επάνω σου! Αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση με κάποιο πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.
Ζώδια 3257178060664041997
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε