Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα προτίμησε να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε εργασιακά ζητήματα καθώς αν ασχοληθείς σοβαρά με αυτά για μερικές ώρες θα καταφέρεις να ξεμπερδεύεις μαζί τους και θα σταματήσεις να αγχώνεσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι αντοχές σου θα είναι εξαιρετικές, ότι πρέπει για να ασχοληθείς με την απαιτητική καθημερινότητα. Οι κινήσεις σου σήμερα θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, καθώς θα αναγνωρίζεις διαισθητικά τον τρόπο που πρέπει να δράσεις.
Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να πείσεις το/η σύντροφό σου για οτιδήποτε θελήσεις, ακόμα και για να σε βοηθήσει σε κάποιες δικές σου υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η σχέση με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον σου θα αρχίσει να εξελίσσεται σε αισθηματική.
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα. Ο καλλωπισμός σου, μία βόλτα στο γυμναστήριο και η επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα θα ενισχύσουν και την διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθησή σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ανθρώπους οι οποίοι θα σε μαγέψουν σε προσωπικό επίπεδο. Η ημέρα μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες και αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να φέρει και ένα νέο έρωτα!
Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα καθώς οι συγκυρίες θα σε βοηθήσουν να αναζωπυρώσεις τον έρωτά σου με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και από τις δύο μεριές και αυτό θα βοηθήσει στην εξέλιξη της.
Δίδυμοι
Σήμερα προτίμησε να ασχοληθείς με δουλειές που σχετίζεται με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στη Παρθένο θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις και μία δουλειά ενός προσώπου της οικογένειάς σου για αυτό μη διστάσεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου εκεί. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως η επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους θα είναι η δύναμή σου σήμερα. Σε πρακτικό επίπεδο ευνοείται οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι και με την ακίνητη περιουσία σε γενικότερο πλαίσιο.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με το/η σύντροφό σου και αυτό θα γίνει μόνο αν περάσετε χρόνο οι δυο σας, κάπου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α θα ξεκινήσει να σε ενδιαφέρει ύστερα από μία συζήτηση που θα σας φέρει πολύ κοντά.
Καρκίνος
Σήμερα θα αναζητήσεις τον/ην αδερφό/η σου, ένα/μια ξάδερφό/η σου ή κάποιο άλλο πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον καθώς έχεις όρεξη για κουβέντα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και είναι υπεύθυνη για την επικοινωνιακή διάθεση που έχεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις εξαιρετική ικανότητα πειθούς. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη εντύπωση στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς και να κερδίσεις υποστηρικτές στις απόψεις σου. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για μία νέα συμφωνία η οποία θα αυξήσει τα κέρδη σου.
Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να παρακινήσεις το/η σύντροφό σου και να ασχοληθείτε με ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή οτιδήποτε σχετίζεται με γνώσεις και νέες πληροφορίες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση ανταλλαγής απόψεων θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις την «ήρα από το σιτάρι» σε πιθανές αισθηματικές επιλογές.
Λέων
Άλλη μία ημέρα που τα οικονομικά σου ζητήματα θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και αξίζει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία για να μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και υποδηλώνει πως θα χρειαστείς ένα καλύτερο πλάνο εσόδων-εξόδων για να έχεις καλύτερο έλεγχο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να αυξήσεις τα χρήματά σου μέσω μιας εργασιακής πρότασης που θα σου γίνει. Αυτό που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι πως η ημέρα δεν ευνοεί το ρίσκο.
Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να εκμαιεύσεις από το/η σύντροφό σου οτιδήποτε θελήσεις και αυτό σίγουρα θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει λόγω της ανάγκης σου για επιβεβαίωση.
Παρθένος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου χαρίζει την προσοχή των άλλων καθώς θα είναι δύσκολο να μη βρεθείς στο επίκεντρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα είσαι αρκετά ισχυρογνώμων με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τα «βάλει» κανείς μαζί σου, καθώς θα έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα που θα βοηθούν την άποψή σου να υπερισχύει. Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως κάποιες στιγμές καλό θα είναι να κάνεις πίσω και να μην προσπαθείς να δείξεις τη δύναμή σου με κάθε τρόπο.
Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως θα κερδίσεις πολλά περισσότερα από το/η σύντροφό σου αν προσπαθήσεις να κάνεις διάλογο μαζί του/ης παρά αν επιβάλεις τη γνώμη σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία έχει αρχίσει να επιδρά πολύ στον τρόπο που σκέφτεσαι.
Ζυγός
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως αρκετοί από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς είναι αρνητικά προσκείμενοι σε εσένα για αυτό θα προτιμήσεις να κρατήσεις αποστάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να ενισχύει την καχυποψία σου, την οποία πρέπει να προσέξεις καθώς σήμερα θα συνοδεύεται από ένα τόνο υπερβολής. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα είναι εύκολο να καταλάβεις διαισθητικά κάθε άνθρωπο που θα σε πλησιάσει. Μεγάλη προσοχή καθώς αν εμπλακεί η διαίσθηση με τις ανησυχίες και τους ευσεβείς πόθους σου θα σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να ψάχνεις πίσω από τις λέξεις ώστε να δεις τι θέλει να σου πει ο/η σύντροφός σου όμως σκέψου πως δεν χρειάζεται όλα να έχουν ένα παρασκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος/η μην μπλέξεις σε ίντριγκες που αφορούν αισθηματικά ζητήματα.
Σκορπιός
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να συναντήσεις κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ακόμα και τυχαία και αυτό θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις πολύ καιρό να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα τον από τον Αιγόκερω δείχνει πως η ήμερα δεν θα έχει μόνο συναντήσεις με παλιούς φίλους σου αλλά ευκαιρίες για να κάνεις και νέους. Δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με κάποιον συνάδελφό σου ή με ένα πρόσωπο με το οποίο ασχολείστε μαζί σε μία ομάδα!
Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου είναι και φίλος/η σου και αυτή η ιδέα μπορεί να σε χαλαρώσει και να του/ης εκμυστηρευτείς πράγματα τα οποία δεν πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα σχέση δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μετά από την εκμυστήρευση ενός φίλου/ης σου πως του/ης αρέσεις.
Τοξότης
Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με την εικόνα που δίνεις στους γύρω σου και θα αφήσεις σε δεύτερη μοίρα όλα τα υπόλοιπα, ακόμα και τα προσωπικά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα ή θα ενισχύσει το ήδη υπάρχον ,με αποτέλεσμα να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις. Ιδιαίτερη σημασία δώσε σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς αυτός είναι ο τομέας που θα εννοείται περισσότερο. Πρόσεξε μόνο καθώς η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να δημιουργήσει θέματα.
Μία συζήτηση που θα κάνεις με το/η σύντροφό σου δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις κάποια πράγματα στη σχέση σας, όμως αυτό γίνεται κατόπιν συνεννόησης και με εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η το κοινωνικό σου στάτους σύντομα θα αλλάξει σε δεσμευμένος/η.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά ζητήματα και νέες πληροφορίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πολύ βοηθητική για οτιδήποτε σχετίζεται με σεμινάρια, πιστοποιήσεις, μεταπτυχιακά και ξένες γλώσσες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως τίποτα δεν θα είναι ικανό να σε σταματήσει αν πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις κάτι που θα αυξήσει τις γνώσεις σου. Θα πρέπει να θυμάσαι πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, για αυτό μη διστάσεις να κάνεις το πρώτο βήμα και να ξεκινήσεις κάτι από τα παραπάνω άμεσα!
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφό σου καθώς μπορεί να βρει τρελή την ιδέα σου να ξεκινήσεις μία ξένη γλώσσα ή κάτι τέτοιο, όμως σίγουρα θα καταφέρεις να τον/ην πείσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα είναι η αιτία για να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα.
Υδροχόος
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο δεν θα σου αφήσει μεγάλες πιθανότητες να είσαι εξωστρεφής. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η ήμερα μπορεί να μην είναι κατάλληλη για βόλτες και πάρτι όμως είναι κατάλληλη για διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Σε περίπτωση που έχεις εκκρεμότητες με το δημόσιο, την εφορία ή με το λογιστή σου προτίμησε να ασχοληθείς μαζί τους σήμερα καθώς θα μπορέσεις να τις διαπραγματευτείς πολύ καλά. Να θυμάσαι πως ακόμα και αν δεν βγεις κερδισμένος/η σίγουρα δεν θα βγεις χαμένος/η.
Η ημέρα θα είναι άκρως ερωτική και θα σε φέρει σε άμεση επαφή με το/η σύντροφό σου προσφέροντας τις κατάλληλες συνθήκες για να θυμηθείτε τον πρώτο καιρό που ήσασταν μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε διεκδικήσει και θα σε γοητεύσει.
Ιχθύες
Η προσοχή σου είναι στραμμένη στους συνεργάτες και το/η σύντροφό σου καθώς θα αναζητήσεις τη γνώμη τους για ζητήματα που σε απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και θα σε κάνει να δώσεις σημασία σε λεπτομέρειες που ίσως να μην σου χρειάζονται με αποτέλεσμα να «περάσεις από κόσκινο» τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου μόλις καταλάβεις τη σημασία που έχεις για τους άλλους, για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς και να γεμίζεις το μυαλό σου με ερωτήσεις.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να μην ξεκινήσεις να επιμένεις για πράγματα τα οποία είτε δεν σας αφορούν είτε δεν έχουν λόγο συζήτησης. Αν είσαι ελεύθερος/η η υπομονή και η επιμονή σου -σε λογικά πλαίσια- θα βοηθήσουν ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Ζώδια 6775323204033559967
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε