Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις σε άμεση επαφή με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την καθημερινότητά σου. Βέβαια αυτό θα έχει και τα αρνητικά του καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι εργασιακές υποχρεώσεις δεν θα σου αφήσουν χρόνο για τις προσωπικές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να αφιερώσεις χρόνο στις δουλειές σου ώστε να μπορέσεις από αύριο να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις και επιθυμείς. Αν κάνεις το αντίστροφο οι υποχρεώσεις θα σε συντροφεύουν για αρκετές ημέρες ακόμη.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να παροτρύνεις το/η σύντροφό σου να τελειώνει με κάποιες υποχρεώσεις που έχει ώστε να έχετε μπροστά σας το σαββατοκύριακο ή δύο ημέρες «ελεύθερες υποχρεώσεων», μόνο για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον.
Ταύρος
Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την κατάλληλη διάθεση για να περάσεις καλά. Μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που δεν σε αφήνει αδιάφορο/η σε αισθηματικό επίπεδο ή μία βόλτα με φίλους σου θα σε διασκεδάσουν και θα σε βοηθήσουν να περάσεις μία πολύ όμορφη ημέρα. Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να ασχοληθείς με κάποιες δραστηριότητες και καλό θα ήταν να μην βρεις αφορμή για να τις αποφύγεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να σε κερδίσουν. Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς και με κάποιο χόμπι σου ή αν να ξεκινήσεις σήμερα κάτι που σου αρέσει.
Σήμερα θα είναι εύκολο να παρακινήσεις το/η σύντροφό σου ώστε να ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν, για αυτό μη χάνεις χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σε μία έξοδο που θα κάνεις ή σε μία συνάντηση με φίλους σου.
Δίδυμοι
Σήμερα οι συνθήκες θα δημιουργήσουν το ιδανικό κλίμα για να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να περάσεις χρόνο στο σπίτι σου μαζί με τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα με μια αφορμή θα ξεκινήσεις μια συζήτηση που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις αυτά που σε έχουν πειράξει και να τα αφήσεις οριστικά στο παρελθόν. Μην ασχοληθείς με μικρά πράγματα που έχουν συμβεί κατά το παρελθόν, καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς και να ξεκινήσεις να κάνεις παράπονα στους οικείους σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να εστιάσεις σε εκείνον/η και όχι στους ανθρώπους γύρω του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε πλησιάσει αρκετά και ίσως να μην καταλάβεις τον τρόπο που θα το καταφέρει.
Καρκίνος
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να κάνεις μία εμφάνιση σε μία κοινωνική εκδήλωση ή μία επίσκεψη σε ένα αγαπημένο/συγγενικό σου πρόσωπο. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου χαρίσει ευχέρεια σε κοινωνικές συναναστροφές και δημόσιες σχέσεις. Εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου για να ενδυναμώσεις τις σχέσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Επίσης σήμερα είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις μία παρεξήγηση η οποία είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα, με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.
Σήμερα αν είσαι κοινωνικά δραστήριος/α παρέα με το/η σύντροφό σου τότε είναι σίγουρο πως θα περάσετε καλύτερα από το να μείνετε σπίτι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο/η. Σε περίπτωση που έρχεται από το στενό σου περιβάλλον φρόντισε να πάρεις τις απαραίτητες συστάσεις!
Λέων
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ένα οικονομικό ζήτημα προς επίλυση και η ενασχόληση μαζί του θα σε κάνει να νιώσεις πιεσμένος/η. Η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο είναι πολύ ευνοϊκή για αυτό καθώς θα σου χαρίσει οργανωτικό πνεύμα και τη διάθεση να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες εδώ και τώρα. Είναι πολύ πιθανό να σου δοθούν ευκαιρίες τις οποίες αν δεν αφήσεις ανεκμετάλλευτες θα βοηθήσουν το ταμείο σου με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Επίσης είναι πολύ πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσεις μία ιδέα σου η οποία θα σου αποφέρει κέρδος.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου μέσα από την επαφή με το/η σύντροφο σου καθώς είναι πολύ πιθανό να σε γεμίσει κομπλιμέντα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία αισθηματική υπόθεση φαίνεται να εξελίσσεται με θετικό τρόπο για εσένα.
Παρθένος
Η Σελήνη έχει μπει στο ζώδιό σου και θα σου φέρει ευκαιρίες για να κάνεις μία νέα αρχή στις διαπροσωπικές του σχέσεις είτε είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ανοίξεις ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τους συνεργάτες σου ή με το/η σύντροφό σου τα οποία αιωρούνταν το προηγούμενο διάστημα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Επίλεξε το διάλογο και όχι το μονόλογο αν θέλεις να καταφέρεις να αποκτήσεις σημείο επαφής με τους άλλους. Η ημέρα μπορεί να είναι πάρα πολύ θετική για εσένα και να σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα για τις σχέσεις σου, αρκεί να μην αφήσεις τον εγωισμό σου να υπερισχύσει.
Σήμερα θα έχεις την τάση να μην ακούς καθόλου το/η σύντροφό σου και να επιμένεις στις δικές σου αποφάσεις κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με αυτόν/ην που σου αρέσει εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σου.
Ζυγός
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις αρκετά κοντά με τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου όμως αυτό θα είναι θετικό για εσένα καθώς θα μπορέσεις να τις διαχειριστείς καλύτερα. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα προκειμένου να μπορέσεις να αφήσεις πίσω μερικά από τα πράγματα που σε αγχώνουν, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με την καθημερινότητα. Βέβαια είναι πιθανόν να νιώθεις λίγο απαισιόδοξος/η σήμερα και αυτό μπορεί να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις ακόμα και για τα πιο απλά ζητήματα. Βρες τη θετική σου σκέψη καθώς αυτή είναι το αντίδοτο.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις απόσταση με το/η σύντροφό σου, για αυτό θα χρειαστεί μία συζήτηση προκειμένου να δεις αν υπάρχει κάποιο υπόβαθρο για αυτή. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για να πάρεις αποφάσεις σχετικές με αισθηματικά ζητήματα καθώς το τοπίο δεν θα είναι ξεκάθαρο.
Σκορπιός
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως η επαφή με τους φίλους σου θα είναι το κατάλληλο γιατρικό για οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και τονίζει την καλή και επικοινωνιακή σου διάθεση. Σήμερα θα νιώθεις και θα ενεργείς καλύτερα μέσα από ομάδες και παρέες, παρά μόνος/η σου. Στην προσπάθεια σου να βοηθήσεις σε συλλογικές εργασίες και ενδεχομένως υποχρεώσεις φιλικών σου προσώπων μπορεί να γίνεις πιεστικός/η προς εκείνους. Αν θέλεις να αποφύγεις τέτοιου είδους ζητήματα να θυμάσαι πως πρέπει να προσφέρεις τη βοήθεια σου μόνο αν σου τη ζητήσουν, διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κανονίσεις από μία συνάντηση μαζί με το/η σύντροφό σου και τους φίλους σας έως και μία μεγάλη έξοδο για διασκέδαση! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον θα σου δείξει το αισθηματικό του ενδιαφέρον.
Τοξότης
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις κάποια νέα και κάποιες εξελίξεις που σχετίζονται με μία επαγγελματική σου υπόθεση ή θα γίνουν στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη έχει περάσει την Παρθένο και θα φέρει στο μυαλό σου επαγγελματικές ιδέες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αναδείξει τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Απόφυγε συζητήσεις εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος για θέματα που δεν αφορούν τη δουλειά, αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως δεν θα υπάρξουν διάφορα σχόλια.
Σήμερα η σχέση με το/η σύντροφό σου θα γίνει αντικείμενο συζήτησης σε παρέες ανθρώπων του κοινωνικού περιβάλλοντος για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν αισθάνεσαι ωραία με τόση «δημοσιότητα». Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σε ένα επαγγελματικό ραντεβού.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη πως θέλεις να φύγεις για ένα ταξίδι ή έστω για μία μονοήμερη εκδρομή προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής κυριολεκτικά και μεταφορικά. Βέβαια ίσως να είναι δύσκολο να πραγματοποιήσεις άμεσα αυτό το ταξίδι που έχεις κατά νου, καθώς θα υπάρξουν λεπτομέρειες που πρέπει να κανονίσεις ή μπορεί ακόμα να δημιουργηθούν και κάποια προσωρινά εμπόδια. Δεν χρειάζεται να πτοείσαι, ξεκίνησε να το σχεδιάζεις άμεσα καθώς αν το θέλεις πολύ σίγουρα θα βρεις τρόπο να το καταφέρεις!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις το/η σύντροφό σου και να πάτε σε ένα μέρος όπου θα σας γεμίσει με όμορφες εικόνες και θα κάνει το μυαλό σας να ταξιδέψει. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος άνθρωπος ο οποίος σχετίζεται με το εξωτερικό θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.
Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα η οποία όμως θα είναι πολύ βοηθητική για εσένα. Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να δεις μέσα σου και να συνειδητοποιήσεις το λόγο που κρατάς συναισθήματα, ανθρώπους και καταστάσεις εκεί. Αυτό μπορεί να μην σου ακούγεται ευχάριστο όμως θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα ποιες καταστάσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και με ποιες αξίζει να ασχοληθείς ακόμα. Η ημέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και κάποιο θέμα οικονομικής φύσεως όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να έρθεις κυριολεκτικά κοντά με το/η σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο θα αυξήσει τη λίμπιντο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μην κάνεις βιαστικές κινήσεις προς κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα, καθώς δεν θα σου βγουν όπως τις περιμένεις.
Ιχθύες
Σήμερα αυτό που θα επιδιώξεις είναι η ουσιαστική επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ενισχύσεις τους συναισθηματικούς δεσμούς κάθε είδους σχέσης. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως έχεις παραμελήσει κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου και τους αγαπάς πολύ και αυτό είναι μία καλή ευκαιρία για να επανορθώσεις. Βέβαια σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η υπερβολική προσοχή στους άλλους μπορεί να επηρεάσει είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα τον τρόπο σκέψης σου, ακόμα και την άποψη σου.
Η επαφή με το/η σύντροφό σου θα είναι πολύ βοηθητική στη διάθεσή σου για αυτό επεδίωξε να τον/ην πάρεις, να βγείτε μία βόλτα και να του/ης αφιερώσεις χρόνο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω ενός συνεργάτη σου και η χημεία που θα υπάρξει μεταξύ σας θα είναι εμφανής.
Ζώδια 1586083372517985677
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε