Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και αυτό δείχνει πως η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε αισθηματικά ζητήματα. Σήμερα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να κερδίσεις την προσοχή όλων των ανθρώπων που θα συναναστραφείς, πόσο μάλλον αν μέσα σε αυτούς υπάρχει και κάποιος/α που σε ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο. Η διάθεσή σου θα είναι καλή όμως είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες στιγμές εκνευρισμού στον απόηχο της χθεσινής Έκλειψης. Η ενασχόλησή σου με δραστηριότητες και φίλους σου εγγυάται πως θα περάσεις μία καλή ημέρα γεμάτη ενέργεια και καλή διάθεση.
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις κάποιο μικρό ζήτημα που μπορεί να δημιουργήθηκε εχθές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σου κάνει απλά κλικ, θα σε ενθουσιάσει!
Ταύρος
Η προσοχή σου θα είναι στραμμένη στο σπίτι σου και τους ανθρώπους που το απαρτίζουν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα στρέψει την προσοχή σου στα «εν οίκω». Είναι πολύ πιθανόν να κάνεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου προκειμένου να διευθετήσετε κάποιες δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι, από κοινού. Βέβαια σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις παράπονα τα οποία θα σχετίζονται με υποθέσεις του παρελθόντος. Προτίμησε να κρατήσεις τις δυνάμεις σου για κάτι άλλο, από το οποίο θα έχεις μεγαλύτερο κέρδος και δεν θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να επιλέξεις να την περάσετε στο σπίτι συζητώντας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει να γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, μόλις σπάσει ο πάγος μεταξύ σας.
Δίδυμοι
Σήμερα προτίμησε να περάσεις μία χαλαρή ημέρα και να αφιερώσεις χρόνο στους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος καθώς εκείνοι θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και δείχνει πως η επαφή σου με κόσμο και ιδιαίτερα με ανθρώπους που αγαπάς θα έχει ευεργετική επίδραση στη διάθεσή σου. Την ίδια επίδραση θα έχει και μία βόλτα για ψώνια για αυτό πάρε ένα/μια φίλο/η σου και βγείτε στα μαγαζιά! Πρόσεξε την παρορμητική σου διάθεση αν δεν θέλεις να αγοράσεις πράγματα τα οποία μετά από λίγο θα αναρωτιέσαι γιατί τα πήρες!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις με το/η σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη εγωιστικές τάσεις που τις προηγούμενες ημέρες δεν βοήθησαν την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος η συζήτηση θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις αυτόν/ην που σου αρέσει και να σπάσεις τον πάγο μεταξύ σας.
Καρκίνος
Η ημέρα ενδέχεται να ξεκινήσει με ανησυχίες και σκέψεις οι οποίες σχετίζονται με τα οικονομικά σου ζητήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και είναι πιθανό να σε κάνει να σκεφτείς αλλαγές προκειμένου να μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση για μία νέα δουλειά η οποία θα έχει και το ανάλογο οικονομικό αντίτιμο. Καλό θα ήταν να πάρεις απόφαση σκεπτόμενος/η μακροπρόθεσμα και όχι βραχυπρόθεσμα διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως δεν κινήθηκες σωστά. Η ημέρα ευνοεί την αποταμίευση για αυτό άδραξε την ευκαιρία και ξεκίνησε σήμερα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου αρκεί να καταφέρεις να συγκρατήσεις την ανταγωνιστική διάθεση που θα νιώθεις με όλους ακόμα και με εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αφορμή την επίσκεψή σου σε ένα χώρο που σχετίζεται με χρήματα, όπως είναι μία τράπεζα.
Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου προκαλεί πληθώρα συναισθημάτων είτε αρνητικών είτε θετικών. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα διαμορφώσουν τη διάθεση σου για αυτό επίλεξε να συναναστραφείς μόνο με ανθρώπους που ξέρεις πως μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να φοβάσαι πως θα σε παρεξηγήσουν. Βέβαια οι συζητήσεις που θα γίνουν μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις όμως είναι στο χέρι σου αν θα τις αφήσεις να υπάρχουν ή αν θα τις λύσεις εκείνη τη στιγμή. Η προσοχή που θα σου δείξει κάποιος άνθρωπος που θα συναντήσεις σήμερα θα σε κολακέψει, καθώς θα συνειδητοποιήσεις τη σημασία που έχεις για κάποιους.
Σήμερα θα έχεις την τάση να φερθείς αρκετά εγωιστικά και εγωκεντρικά απέναντι στο/η σύντροφό σου όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου να μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει γιατί εσύ θα νιώσεις κολακευμένος/η από την προσοχή που θα σου δείξει.
Παρθένος
Σήμερα δεν θα είσαι ιδιαίτερα φιλικός/η προς τους άλλους καθώς θα τους νιώσεις σαν «απειλή» για αυτό και θα προτιμήσεις να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας, ίσως βέβαια το παρακάνεις λίγο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα ενισχύσει σκέψεις που σε αγχώνουν με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά καχύποπτος με όλους/η. Καλό θα ήταν να επικαλεστείς την τετράγωνη λογική σου για να μπορέσεις να φιλτράρεις μέσω αυτής τις ανησυχίες σου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θυμάσαι πως οι σκέψεις που κάνεις θα σου προκαλέσουν άγχος και θα μειώσουν τα αποθέματα ενέργειας σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις αρκετά κουρασμένος/η ακόμα και αν δεν έχεις κάνει τίποτα.
Σήμερα είναι πιθανόν να δημιουργηθεί αντιπαράθεση ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου αν του/ης δείξεις πως δεν τον/ην εμπιστεύεσαι, για αυτό προσπάθησε οι κινήσεις σου να είναι διακριτικές. Αν είσαι ελεύθερος/η μη βγάλεις αποτελέσματα για μία πρόσφατη γνωριμία πριν τσεκάρεις πως είναι ειλικρινείς απέναντί σου.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σου υπενθυμίζει πράγματα που έχεις υποσχεθεί στους φίλους σου όπως μία βόλτα για ένα καφέ. Σήμερα είναι μία καλή ευκαιρία να συναντήσεις ανθρώπους που ξέρεις πως μαζί τους περνάς καλά, προκειμένου να χαλαρώσεις λίγο από τις υποχρεώσεις αλλά και τη συναισθηματική υπερχείλιση που ενδεχομένως να σου δημιούργησε η χθεσινή έκλειψη. Σε περίπτωση που έχει πολλή δουλειά, και το να δεις τους φίλους σου είναι ένα σενάριο φαντασίας, μια έξοδος για φαγητό με τους συναδέρφους σου θα έχει θετικές μεταβολές για τη ψυχολογία σου!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου για αυτό αφιέρωσε του/ης χρόνου καθώς θα είναι εύκολο να φτιάξει ξανά το κλίμα μεταξύ σας, σε περίπτωση που είχατε απομακρυνθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο/η και υπεύθυνη για αυτή θα είναι ένας φίλος σου.
Σκορπιός
Σήμερα το ενδιαφέρον σου θα περιοριστεί μόνο σε θέματα επαγγελματικής φύσεως καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα στρέψει την προσοχή σου σε αυτά. Δώσε σημασία στην εικόνα που δίνεις προς τα έξω αλλά σε καμία περίπτωση μην αφήσεις αυτή την εικόνα να επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και τις αποφάσεις που παίρνεις. Είναι πιθανόν να βρεθείς σε ένα δίλημμα επαγγελματικής φύσεως σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις και με το τι θέλεις να κάνεις. Αυτό που είναι καλύτερο για εσένα είναι να μελετήσεις με προσοχή τα ουσιαστικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει μία κίνηση σου, ώστε να μπορέσεις να πάρεις πιο εύκολα την απόφαση.
Σήμερα η γνώμη του/ης συντρόφου σου σχετικά με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα είναι βοηθητική για εσένα, για αυτό μη διστάσεις να τη ζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αφορμή μία επαγγελματική δουλειά.
Τοξότης
Το μυαλό σου σήμερα θα βρίσκεται σε αγαπημένα σου μέρη και προορισμούς καθώς νιώθεις κουρασμένος/η από την καθημερινότητα και η χθεσινή έκλειψη ενδεχομένως να επιδείνωσε το αίσθημα της κούρασης. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και σου δημιουργεί τάσεις φυγής από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις προκειμένου να καταφέρεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Σήμερα δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή με κάποιο φίλο σου που βρίσκεται στο εξωτερικό. Αυτή η επικοινωνία θα γίνει η αφορμή για να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού.
Σήμερα μία βόλτα με το/η σύντροφό σου σε ένα αγαπημένο σας μέρος θα σας ξυπνήσει ευχάριστες αναμνήσεις για αυτό οργάνωσε τη. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να βρεθείς σε μία συνάντηση με ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου η οποία θα αποδειχθεί εξαιρετική για νέες γνωριμίες.
Αιγόκερως
Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να μείνεις μόνος/η και να «τακτοποιήσεις» τις σκέψεις σου και τα συναισθήματα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και είναι υπεύθυνη για τη συναισθηματική αναμόχλευση που νιώθεις, ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις σκέψεις σχετικές με σημαντικά ζητήματα. Σήμερα εκτός από «εσωτερικές διευθετήσεις» θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις και κάποιες οικονομικές, ιδιαίτερα αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με μία τράπεζα έναν ασφαλιστικό οργανισμό ή το δημόσιο φορέα γενικότερα. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες θα είναι εξαιρετικές για αυτό αξίζει να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.
Σήμερα μπορεί να νιώθεις μία γενικότερη εσωτερική αναστάτωση όμως αυτή θα δημιουργήσει έντονη ερωτική διάθεση ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου. Για να μπορέσεις βέβαια να εκμεταλλευτείς την καλή εκδοχή της ημέρας, θα πρέπει να αποφύγεις εντάσεις απλά και μόνο για να εκτονωθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη σε ένα αισθηματικό ραντεβού.
Υδροχόος
Σήμερα θα έχεις την τάση να παίρνεις αποφάσεις με τη βοήθεια τρίτων καθώς ανησυχείς μήπως κάνεις κάτι και δυσαρεστήσεις κάποιον. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και θα σου δημιουργήσει δεύτερες και τρίτες σκέψεις, σε περίπτωση που σου περάσει από το μυαλό πως κάτι θα κάνεις και θα στεναχωρήσεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Καλό θα ήταν να συζητήσεις μαζί τους για τις επόμενες κινήσεις σου αλλά θα πρέπει να θυμάσαι πως τις τελικές αποφάσεις για ζητήματα που σε αφορούν, καλό θα είναι να τις πάρεις με τα δικά σου κριτήρια. Συζητήσεις για νέες συνεργασίες, συμβόλαια και συμφωνίες ευνοούνται.
Μία συζήτηση με το/η σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε ένα θέμα που σε απασχολεί για αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που θα σου δοθεί για να ακούσεις μία δεύτερη γνώμη. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για ένα αισθηματικό ραντεβού την οποία δεν περιμένεις.
Ιχθύες
Σήμερα θα έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις να ασχοληθείς καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα τις φέρει όλες στο προσκήνιο. Αυτό θα φέρει αλλαγές στο πρόγραμμά σου καθώς θα χρειαστεί να δουλέψεις λίγο παραπάνω ή να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Προτίμησε να ασχοληθείς με αυτά που δεν παίρνουν αναβολή, διαφορετικά θα είναι εύκολο να γεμίσεις την ημέρα σου με δουλειές και τελικά ούτε να τις προλάβεις όλες αλλά ούτε και να τελειώσεις με τις πιο επείγουσες. Η απουσία ενός συναδέλφου σου από τη δουλειά μπορεί να σου προσθέσει κάποιες αγγαρείες, όμως θα είναι προσωρινές.
Σε περίπτωση που η ημέρα σου είναι φορτωμένη με αρκετές δουλειές προτίμησε να αφιερώσεις τον ελεύθερο σου χρόνο στην ξεκούραση και όχι στο/η σύντροφό σου, διαφορετικά θα είναι εύκολο η κόπωση σου να μετατραπεί σε νεύρα προς εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται ανάμεσα στις δουλειές και τις υποχρεώσεις να υπάρξει κάποιος/α που θα σου τραβήξει την προσοχή.

Ζώδια 1103103227295520362
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε