Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να στρέφει την προσοχή σου στο σπίτι και στους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα θα είσαι αρκετά υποστηρικτικός/η μαζί τους και το ίδιο θα περιμένεις από εκείνους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να θυμώσεις αν νιώσεις πως δεν έχεις την απόλυτη προσοχή και στήριξη τους. Επίσης είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να παραμελήσεις την ξεκούραση σου και τη θαλπωρή του σπιτιού καθώς ένα επαγγελματικό θέμα θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με αυτό, δημιουργώντας σου εκνευρισμό.
Σήμερα είναι πιθανόν να είσαι πιεστικός/η με το/η σύντροφό σου όμως το ίδιο ενδέχεται να είναι και εκείνος/η μαζί σου καθώς θα πρέπει να θυμάσαι πως η δράση φέρνει αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει υπό άκρα μυστικότητα.
Ταύρος
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να αναζητήσεις τη συναναστροφή σου με κόσμο καθώς θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και δε θα μπορέσεις να μείνεις σπίτι μόνος/η σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν διαφορετικές γνώμες από τη δική σου πάνω σε συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό μπορεί να σου φανεί περίεργο και να του δώσεις μεγαλύτερη σημασία από τι χρειάζεται. Προτίμησε να μείνεις μακριά από ανθρώπους που ξέρεις πως σε ενοχλούν καθώς η επαφή μαζί τους θα σε κάνει ιδιαίτερα αντιδραστικό/η.
Σήμερα είναι πιθανόν να προσπαθήσεις να εκμαιεύσεις κάτι από το/η σύντροφό σου όμως θα ήταν καλύτερα να τον/ην ρωτήσεις ευθέως χωρίς ενοχές! Αν είσαι ελεύθερος/η μην ανοίξεις εντελώς τα χαρτιά σου σε κάποιον/α που θα γνωρίσεις, για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το παιχνίδι!
Δίδυμοι
Σήμερα το μυαλό σου θα εστιάζει στα θέματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια τις τελευταίες ημέρες και αυτά δεν είναι άλλα από τα οικονομικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σε καλεί να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου είτε υλικά αγαθά είτε ανθρώπους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως ο τρόπος που θα το κάνεις δεν θα αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης από κανέναν. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να πιέσει τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να κρατήσεις μία πιο χαλαρή στάση διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς.
Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις πειστικός/η προς το/η σύντροφό σου όμως η συναισθηματική ένταση θα φέρει πάθος ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η θα διεκδικήσεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει όμως μπορεί να το παρακάνεις, για αυτό προτίμησε μία πιο χαλαρή προσέγγιση.
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου εφιστά την προσοχή καθώς η συμπεριφορά σου προς τους αγαπημένους σου ανθρώπους δεν θα είναι σταθερή. Είναι πολύ πιθανόν να αλλάζεις εύκολα διάθεση και αυτό θα επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να νιώσεις πιεσμένος/η από τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων απέναντι σου. Να θυμάσαι πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις μαζί τους αυτό που σε έχει ενοχλήσει και να μην κάνεις το ίδιο απλά και μόνο για εκδίκηση.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις ανταγωνιστικά απέναντι στο/η σύντροφό σου και αυτό θα δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις μία πρόσφατη γνωριμία να εισβάλει στη ζωή σου, και ακολούθησε τους δικούς σου χρόνους.
Λέων
Σήμερα είναι πιθανό να σε ακολουθεί η εσωστρεφής διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια ανάκαμψης. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις από κάποιους ανθρώπους, μάλιστα δεν θα κάνεις καμιά προσπάθεια να κρύψεις τη διάθεσή σου απέναντι τους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι μία ημέρα που θα είσαι αρκετά κτητικός/η με τους ανθρώπους που αγαπάς και απόλυτος/η με αυτά που λες. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις για αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις κάποιες ιδέες και απόψεις μόνο για εσένα.
Σήμερα είναι πιθανόν να ψάχνεις αφορμές να εκνευριστείς με το/η σύντροφό σου όμως αν έχεις κάτι, καλό θα ήταν να το συζητήσεις μαζί του/ης ευθέως. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην είσαι καχύποπτος/η με κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα αν δεν σου έχει δώσει δικαίωμα για αυτό.
Παρθένος
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με αγαπημένους σου φίλους, να βγεις για ένα ποτό μετά τη δουλειά με τους συναδέλφους σου ή να ασχοληθείς με μία ομάδα στην οποία είσαι μέλος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σε προτρέπει να αναζητήσεις ανθρώπους που ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως ενδέχεται να υπάρξουν κάποιοι διαξιφισμοί οι οποίοι μπορεί να σε εκνευρίσουν, όμως ο εκνευρισμός θα είναι προσωρινός. Μην χαλάσεις την ημέρα σου για διαφωνίες λόγω εγωισμού και απόλαυσε την.
Σήμερα είναι πιθανόν να διαφωνήσεις με το/η σύντροφό σου με αφορμή ένα ζήτημα που μπορεί να έχει προκύψει στην κοινή παρέα σας, όμως καλό θα ήταν να μην το μεταφέρεις και στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με κάποιον/α θα δημιουργήσει φλερτ και το φλερτ με τη σειρά του θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα.
Ζυγός
Σήμερα θα επιλέξεις να ασχοληθείς περισσότερο με τη δουλειά σου και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και λιγότερο με οτιδήποτε άλλο και μέσα στα άλλα συγκαταλέγεται και η προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να νιώσεις αρκετά πιεσμένος/η εξαιτίας των υποχρεώσεων που τρέχουν. Προσπάθησε να τις ιεραρχήσεις προκειμένου να κρατήσεις και λίγο χρόνο για εσένα διαφορετικά είναι πιθανό η κούραση να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Επίσης είναι πιθανόν να ακουστούν και κάποια παράπονα από τους ανθρώπους του οικογενειακού σου περιβάλλοντος εξαιτίας της εργασιομανίας σου!
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως το ταίρι σου φέρεται περίεργα απέναντι σου και αυτό θα είναι το καμπανάκι πως το έχεις παραμελήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπάρχει ενδιαφέρον προς εσένα από κάποιον/α που δεν έχεις καταλάβει.
Σκορπιός
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με ένα ταξίδι που έχεις κατά νου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει μία ταξιδιάρικη διάθεση. Ακόμα δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις μία έρευνα αγοράς καθώς θα ξεκινήσεις να φλερτάρεις την ιδέα για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να πείσεις το/η σύντροφό σου ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να το οργανώσετε μαζί. Σε περίπτωση που δεν βρίσκονται στην ίδια διάθεση με εσένα, μην θυμώσεις!
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις εντελώς διαφορετικές απόψεις από αυτές του/ηε συντρόφου σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο που θα το διαχειριστείς και να μην το πάρεις εγωιστικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον ακόμα κι αν σε εκνευρίσει λίγο στην αρχή!
Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να δημιουργεί έντονο ερωτισμό και διάθεση να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως οι συναντήσεις που θα έχεις σήμερα θα κρύβουν μία ερωτική χροιά η οποία θα σου φτιάξει τη διάθεση. Σε πρακτικό επίπεδο καλό θα ήταν να ασχοληθείς και με ένα οικονομικό σου ζήτημα καθώς η ημέρα μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για να αυξήσεις τους πόρους σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι το έντονο ταπεραμέντο σου, που μπορεί να γίνει αιτία συγκρούσεων με τους συνεταίρους αλλά και με το/η σύντροφό σου.
Σήμερα είναι μία ερωτική ημέρα που θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα ερωτική περιπέτεια θα ξεκινήσει άμεσα και θα σου χαρίσει στιγμές γεμάτες έντονα συναισθήματα.
Αιγόκερως
Οι αγαπημένοι σου «άλλοι» θα αποτελέσουν τη βασική ενασχόληση σου σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σε κάνει να στρέψεις την προσοχή σου στους ανθρώπους που περιστοιχίζεσαι. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να προστατεύσεις τους αγαπημένους σου. Αν το παρακάνεις είναι πιθανόν να γίνεις αρκετά επεμβατικός/η στις δικές τους αποφάσεις με αποτέλεσμα να προκληθεί δυσφορία εκ μέρους τους. Δώσε τη βοήθεια σου ή τη γνώμη σου μόνο αν σου τη ζητήσουν, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Σήμερα θα έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να δείξεις τα συναισθήματά σου στο/η σύντροφό σου με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιθανόν να φανείς κτητικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η για να καταφέρεις να δράσεις σωστά σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα πρέπει να το δεις χαλαρά χωρίς καχυποψία.
Υδροχόος

Σήμερα θα νιώσεις την καθημερινότητα να σε πιέζει αρκετά καθώς οι υποχρεώσεις που καλείσαι να αναλάβεις είναι πολλές και θα σου δημιουργήσουν άγχος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο υποδηλώνοντας πως αυτές οι ημέρες είναι εξαιρετικές για να τελειώσεις με οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως δεύτερες και τρίτες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σου και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Προτίμησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου, το πείσμα και την υπομονή σου για να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου και μην κάνεις υποθετικά σενάρια.
Σήμερα είναι πιθανόν να προτιμήσεις μία πλαγιά προσέγγιση σε ένα ζήτημα που αφορά εσένα και το/η σύντροφό σου όμως ίσως είναι καλύτερο να είσαι ευθύς ώστε να μην υπάρχουν πιθανότητες παρανοήσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τη διαίσθησή σου σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα.
Ιχθύες
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου χαρίζει στιγμές με ευχάριστα συναισθήματα. Οι φίλοι σου και ο/η σύντροφός σου θα βοηθήσουν πάρα πολύ στη διάθεσή σου για αυτό επεδίωξε να τους συναντήσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πιθανόν να έρθουν στο μυαλό σου ζητήματα του παρελθόντος τα οποία θα σου προκαλέσουν εμμονές. Πρόσεξε πως θα διαχειριστείς τέτοιου είδους αναμνήσεις καθώς είναι πιθανόν να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με αγαπημένα σου πρόσωπα και να χαλάσουν την καλή σου διάθεση.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το ταίρι σου αρκεί να αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας καθώς θα είναι αρκετά εύθικτος/η και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η τα συναισθήματα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα, αρχίζουν να εξελίσσονται και να αλλάζουν μορφή.
Ζώδια 5838207276103121464
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε