Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018


Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.
Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει απέναντι σου, στο ζώδιο του Ζυγού θα έχεις την τάση να βλέπεις τους ανθρώπους γύρω σου σαν κόκκινο πανί ιδιαίτερα αν τολμήσουν να διαφωνήσουν με κάτι που θα πεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει συναισθηματική αποστασιοποίηση σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν έχεις την προσοχή που θέλεις. Πρόσεξε καθώς αυτή η συμπεριφορά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα κατά τις συναναστροφές και με τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Καλό θα ήταν να ακούς τους συνομιλητές σου και να μην βιάζεσαι να τους κρίνεις!
Σήμερα είναι πιθανόν να κρίνεις κάτι που έκανε ο/η σύντροφός σου ακόμα και αν αυτό δεν σχετίζεται με εσάς όμως η αλήθεια είναι πως θα γίνεις αυστηρός/η με αυτά που θα του/ης πεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η απόμακρη συμπεριφορά σου δεν θα βοηθήσει να έρθεις κοντά με αυτόν/ην που θέλεις.
Ταύρος
Σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και θα πρέπει να ασχοληθείς με αυτές προκειμένου να ξεμπερδεύεις, για αυτό καλό θα ήταν να μην φορτώσεις το ημερήσιο σου πρόγραμμα, ώστε να έχεις ευελιξία κινήσεων. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα φέρει στο προσκήνιο και κάποιες έξτρα δουλειές που θα πρέπει να εντάξεις στη λίστα με αυτά που έχεις να κάνεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει απόσταση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς η αλήθεια είναι πως θα έχεις πολλές υποχρεώσεις. Σε περίπτωση που δεν μπορέσεις να παρευρεθείς σε μία πρόσκληση που θα σου κάνουν προσπάθησε να είσαι ευγενικός/η και να μην εκνευριστείς επειδή θα δουλεύεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή μία βόλτα που εκείνος/η θέλει να κάνει, όμως εσύ δεν θα έχεις ούτε το χρόνο αλλά ούτε και τη διάθεση για αυτή. Αν είσαι ελεύθερος τα αισθηματικά σου ζητήματα δεν θα είναι το φόρτε σου σήμερα, καθώς θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με τα εργασιακά.
Δίδυμοι
Σήμερα τα αισθηματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν πιο έντονα από καθετί καθώς η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό θα φροντίσει να τα φέρει στην επιφάνεια. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ίσως έχεις έναν αυστηρό τρόπο προσέγγισης και προς τους άλλους αλλά και προς τον εαυτό σου, που δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Αιτία για αυτό είναι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω που θα επαναφέρει στη μνήμη σου πράγματα του παρελθόντος τα οποία θα σε εκνευρίσουν. Προσπάθησε να μην τα αφήσεις να κατακλύσουν τη σκέψη σου καθώς θα γίνουν η αιτία για να απομακρυνθείς από έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.
Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις την τάση να είσαι αρκετά επικριτικός/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό δεν θα βοηθήσει ούτε εκείνον/η αλλά ούτε και τη σχέση σας, για αυτό προσπάθησε να γλυκάνεις λίγο το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σου δείξει πως δεν είναι αυτό που θέλεις σκέψου όμως μήπως και εσύ είχες μεγάλες προσδοκίες από εκείνη.
Καρκίνος
Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σου μπορεί να έρθει στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και αναμοχλεύει ζητήματα και υποχρεώσεις όχι μόνο του σπιτιού, αλλά και των δικών σου ανθρώπων. Αυτό που πρέπει να κάνεις προκειμένου να μπορέσεις να κρατήσεις ένα καλό κλίμα εντός οικίας είναι να αποφύγεις να κρίνεις κάτι που θα κάνει ένας άνθρωπος της οικογένειας σου ιδιαίτερα αν αυτό δεν σχετίζεται άμεσα με εσένα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Ήλιο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα θέμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις που θα σε εκνευρίσει και θα μεταφέρεις τον εκνευρισμό και στο σπίτι σου. Καλό θα είναι να μην ανοίξεις κι άλλο μέτωπο και να προσπαθήσεις να κρατήσεις ήπιους τόνους.
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου δεν είναι υποστηρικτικός/η σε οτιδήποτε και αν κάνεις όμως σκέψου μήπως η συμπεριφορά του/ης είναι τέτοια λόγω αντίδρασης. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς και εσύ δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη για αυτά.
Λέων
Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα αλλά και την ανάγκη σου να βγεις μία βόλτα και να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αυτό σήμερα μπορεί να είναι «επικίνδυνη αποστολή», καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μία ψυχρή ατμόσφαιρα στις σχέσεις με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι να αποφύγεις να κατακρίνεις τη στάση ενός ανθρώπου του περιβάλλοντος σου, καθώς ο τρόπος που θα το κάνεις θα εγείρει αντιδράσεις.
Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως χρειάζεται αποστασιοποίηση από πρόσωπα που ξέρεις πως δημιουργούν αρνητική ατμόσφαιρα, ώστε να μην επηρεαστεί και η σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό ζήτημα μπορεί να «κολλήσει» προσωρινά καθώς η ήμερα δεν θα το βοηθήσει.
Παρθένος
Τα χρήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα εγείρει τέτοιου είδους ζητήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω δείχνει πως η ήμερα δεν θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη κερδίζεις ή να κάνεις μία συμφέρουσα οικονομική συμφωνία. Σήμερα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις στάση αναμονής σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου και απλώς να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου. Ακόμα είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποχρεώσεις για αυτό απόφυγε περιττές αγορές.
Σήμερα είναι πιθανόν να γίνεις ιδιαίτερα περίεργος/η με τον/τη σύντροφό σου και αυτό ενδέχεται να τον/ην εκνευρίσει, για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να συγκρατήσεις τις συνεχείς ερωτήσεις για τα πάντα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην πάρεις προσωπικά πως το θέμα με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει μπορεί να παγώσει, είναι προσωρινό!
Ζυγός
Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου για αυτό και θα δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου αποφεύγοντας να ασχοληθείς με οτιδήποτε δεν σε αφορά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους, καθώς ενδέχεται να σε κάνει αρκετά απόμακρο/η ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο να εκφράσεις αυτά που θέλεις με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να μην ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους και το γεγονός πως είσαι ένα ζώδιο που φημίζεται για τη διπλωματία του.
Σήμερα είναι πιθανόν να δείξεις αδιάφορος/η προς κάτι που αφορά τον/τη σύντροφό σου και αυτό σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο από εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει, αν εσύ αποφασίσεις να της δώσεις σημασία!
Σκορπιός
Σήμερα θα προτιμήσεις να κρατήσεις για εσένα τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και τα επόμενα σου σχέδια! Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα εντείνει την καχυποψία σου σε βαθμό που μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους γύρω σου. Επίλεξε να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχεις εμπιστοσύνη αλλά και πάλι θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να μην καταφέρεις να κρύψεις την καχυποψία σου ακόμα και απέναντι τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως οι αποστάσεις που θα κρατήσεις θα είναι ικανές να δημιουργήσουν μία παγωμένη ατμόσφαιρα με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να είσαι αρκετά καχύποπτος/η με τον/τη σύντροφό σου σε σημείο που μπορεί να τον/ην θίξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η οι αποστάσεις που κρατάς διαισθητικά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα είναι προς όφελός σου.
Τοξότης
Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις τους φίλους σου και να περάσεις χρόνο μαζί τους! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει αρκετά επικριτικό/η απέναντι σε αγαπημένα σου φιλικά πρόσωπα και αυτό δεν θα βοηθήσει το κλίμα που θα επικρατήσει στην παρέα. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα πεις τη γνώμη σου, καθώς είναι πιθανόν αλλά να θέλεις να πεις αλλά να ακουστούν αλλιώς με αποτέλεσμα να παρεξηγηθείς. Σήμερα θα είσαι αφοπλιστικά ειλικρινής όμως να θυμάσαι πως η «ωμή» ειλικρίνεια μπορεί να ταράξει κάποιους ανθρώπους γύρω σου.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ήμερα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου και μια τάση για συναισθηματική ψυχρότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με δυσκολία καθώς η επικοινωνία δεν ευνοείται ιδιαίτερα.
Αιγόκερως
Σήμερα θα επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου ζητήματα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου και μπορεί να σε κάνει να βρεθείς στο επίκεντρο για τους σωστούς λόγους. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα κάνει τη δουλειά προτεραιότητά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιο σου, υποδηλώνει πως δεν θα είναι εύκολο να καταφέρεις αυτά που θέλεις καθώς δεν έχεις την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Να ξέρεις πως αν πιστέψεις πως μπορείς να τα καταφέρεις τότε οτιδήποτε και αν κάνεις θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου.
Σήμερα είναι πιθανόν να δεις τον/τη σύντροφό σου σαν υφιστάμενο σου στη δουλειά και αυτό θα απομακρύνει κάθε ερωτική ατμόσφαιρα που μπορεί να υπήρχε μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα χρειαστεί κόπο προκειμένου να μπορέσει να εξελιχθεί.
Υδροχόος
Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και θα σε κάνει να αναρωτηθείς τι μπορείς να κάνεις προκειμένου να αυξήσεις τις γνώσεις σου. Κάποιο σεμινάριο που μπορεί να δεις στο internet η μια διαφήμιση για ένα βιβλίο θα σου τραβήξουν την προσοχή, καθώς αυτή η Σελήνη χρειάζεται νέες γνώσεις και πληροφορίες! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να δημιουργηθούν αποστάσεις με τους γύρω σου. Προτίμησε να επενδύσεις τον χρόνο σου σε κάτι που σε ενδιαφέρει πραγματικά και μην πάρεις μέρος σε ανώφελες συζητήσεις καθώς αυτές μπορεί να γίνουν αφορμή για να εκνευριστείς.
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου εξαιτίας μία συζήτησης κοινωνικού περιεχομένου που θα ανοίξετε, για αυτό προσπάθησε να είσαι δεκτικός/η στην άποψη του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η μην αφήσεις παθήματα του παρελθόντος να μπλοκάρουν την εξέλιξη ενός αισθηματικού ζητήματος.
Ιχθύες
Σήμερα ενδέχεται να είσαι λίγο απόμακρος/η με όλους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό υποδηλώνει πως δεν θα είναι εύκολο να συνυπάρξεις με πολλούς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως δεν θα έχεις εμπιστοσύνη ούτε στον εαυτό σου πόσο μάλλον στους άλλους. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να το παρακάνεις και αυτό θα πρέπει να το καταλάβεις πριν δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μία παρεξήγηση με κάποιο φίλο σου είναι πιθανή για αυτό απόφυγε να κρίνεις κάποια απόφαση του, αν δεν σου ζητήσει τη γνώμη σου.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως ο/η σύντροφός σου απομακρύνεται από εσένα όμως το πιο πιθανό είναι πως εσύ τον/ην κρατάς σε απόσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα παγώσει αλλά αν αυτό θα είναι μόνιμο βρίσκεται αποκλειστικά στο χέρι σου.

Ζώδια 2955091221259961088
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε