Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
Κριός
Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και φροντίζει να σε φέρει σε πραγματική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου, καθώς θα συνειδητοποιήσεις και εσύ πως σήμερα θα αγαπάς όλο τον κόσμο! Ο/η σύντροφός σου ή κάποιος αγαπημένος άνθρωπος σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι οι ευνοημένοι της υπόθεσης, μιας και θα  είσαι ιδιαίτερα υποστηρικτικός/η μαζί τους.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη δεν αποκλείεται να φέρει συναντήσεις και  συζητήσεις με αγαπημένους ανθρώπους από το ευρύτερο περιβάλλον σου, όπως κουμπάρους, συγγενικά πρόσωπα και αγαπημένα σου πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό εκμεταλλεύσου την καλή διάθεση που υπάρχει για να κάνετε μία εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση με τη συμβολή ενός προσώπου από το περιβάλλον του.
Ταύρος
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις εργασιακά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό δεν θα σε αφήσει να τα ξεχάσεις ακόμα κι αν το προσπαθήσεις. Κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις ακόμα και μερικές αγγαρείες θα κάνουν την εμφάνισή τους και εσύ θα πρέπει να έχεις τη μαεστρία να τις «χωρέσεις» στο ημερήσιο σου πρόγραμμα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως τελικά θα τα καταφέρεις καθώς θα έχεις αυτοπεποίθηση η οποία δεν θα σε αφήσει μόνο/η στα δύσκολα.  Οικονομικά ζητήματα ευνοούνται εξίσου, για αυτό αν έχεις κάποιες εκκρεμότητες με αυτά φρόντισε να τις τακτοποιήσεις σήμερα κιόλας.
Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς θα σας δώσει ευκαιρίες για να έρθετε πραγματικά κοντά και να αναθερμάνετε τη σχέση σας, ακόμα και αν έχεις αρκετές εργασιακές υποχρεώσεις να ασχοληθείς! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να σου κάνει θετική εντύπωση!
Δίδυμοι
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να διευθετήσεις τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό θα σε βοηθήσει με αυτά! Ακόμα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε βοηθά να φέρεις στο προσκήνιο την καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σου, για αυτό  δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να ζωγραφίζεις, να γράφεις ποιήματα ή να συνθέτεις στίχους! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ο/η σύντροφός σου ή κάποιος στενός σου συνεργάτης θα είναι πολύ υποστηρικτικός/η απέναντί σου και αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα. Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα εκμεταλλεύσου τη στο έπακρο!
Σήμερα  προτίμησε να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνεις συνήθως παρέα με το ταίρι σου, καθώς η ημέρα ευνοεί την εύρεση νέων δραστηριοτήτων που θα σας κρατούν ευχάριστα απασχολημένους! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και ένας νέος έρωτας θα ξεκινήσει.
Καρκίνος
Σήμερα  είναι πιθανόν να θυμηθείς καταστάσεις που ήταν δύσκολες για εσένα και ανθρώπους που σε αδίκησαν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σου δημιουργήσει μία ροπή προς τα παράπονα. Για να μπορέσεις να δικαιολογήσεις τα παράπονα, το μυαλό σου θα τριγυρίζει συνέχεια  σε γνώριμες υποθέσεις του παρελθόντος οι οποίες  σε πίκραναν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως  θα έχεις ένα πολύ καλό νέο που σχετίζεται με ένα ζήτημα της καθημερινότητας ή ένα εργασιακό project. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για εσένα για αυτό εκμεταλλεύσου τη για να τακτοποιήσεις πρωτίστως τις δουλειές σου, και όχι για να κάνεις παράπονα!
Σήμερα  προτίμησε τα μέρη χωρίς πολύ κόσμο για να βρεθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς η φασαρία ενδέχεται να σε κουράσει και να μην  σε αφήσει να χαλαρώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον.
Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και σε προτρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον/ην αγαπημένο/η σου αδελφό/η ή ξάδερφο/η, να στείλεις ένα μήνυμα σε ένα γνωστό σου πρόσωπο το οποίο συμπαθείς ιδιαίτερα ή να πιείς ένα καφέ με τον γείτονά σου.  Οτιδήποτε και αν κάνεις σίγουρα θα περάσεις πολύ καλύτερα αν το κάνεις με παρέα για αυτό επεδίωξε το! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για νέες γνωριμίες αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου!  Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βγεις και μία βόλτα στα μαγαζιά, αρκεί να προσέξεις να μην παρασυρθείς σε πολλές αγορές!
Σήμερα προσπάθησε να ξεσηκώσεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία επίσκεψη σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή να περάσετε τον κοινό σας χρόνο παρέα με φίλους σας, καθώς είναι σίγουρο πως έτσι θα περάσετε πολύ καλύτερα από ότι αν μείνετε οι δυο σας το σπίτι! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  έρθει να σε βρει!
Παρθένος
Σήμερα  καλό θα ήταν να προτιμήσεις να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα και λογαριασμούς καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα σε βοηθήσει πολύ να τα τακτοποιήσεις.  Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου θα είναι πολύ υποστηρικτικό είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά απέναντί σου, και θα σε βοηθήσει πολύ σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Αν έχεις ελεύθερο χρόνο επίλεξε να τον περάσεις σπίτι παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις!
Η ημέρα είναι πολύ καλή για να ετοιμάσεις ένα δείπνο αποκλειστικά για εσένα και τον/τη σύντροφό σου και να  κάνεις ένα διάλειμμα από  τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  το διακριτικό φλερτ κάποιου/ας μπορεί να μη σε ενδιαφέρει αλλά σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση!
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και  θα είναι εύκολο να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς. Σε αυτό θα βοηθήσει και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη το οποίο θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων για τους σωστούς λόγους, χωρίς καν εσύ να το προσπαθήσεις.  Οι επαφές και οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και θα παρατηρήσεις από νωρίς πως η δημοτικότητα σου θα αρχίσει να αυξάνεται!  Η ημέρα μπορεί να φέρει και μία καλή συμφωνία αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο ή μία πρόταση για μία νέα συνεργασία.
Σήμερα  θα είναι εύκολο να παρασύρεις τον/τη σύντροφό σου στο δικό σου αισιόδοξο τρόπο σκέψης και σίγουρα θα κερδίσεις το θαυμασμό του/ης και τα  όμορφα λόγια προς το πρόσωπό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η δεν θα περνάς απαρατήρητος/η ακόμα και αν το προσπαθήσεις!
Σκορπιός
Σήμερα θα παρατηρήσεις πως μπορεί να αρχίσεις να ανησυχείς ακόμα και για απλά ζητήματα της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα εντείνει το άγχος σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως  η πίστη στον εαυτό σου είναι το αντίδοτο για το άγχος, τις ανησυχίες και οτιδήποτε άλλο σου χαλάει τη διάθεση! Προσπάθησε να μείνεις μακριά από τοξικούς ανθρώπους και πηγές αρνητισμού σήμερα, καθώς θα είναι εύκολο να επηρεαστείς από αυτές με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεσή σου και εσύ να μην ξέρεις το λόγο.  Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να είσαι κοντά σε  ανθρώπους με θετική διάθεση!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να αφήσετε συζητήσεις για τρίτα πρόσωπα εκτός της σχέσης σας καθώς και οτιδήποτε άλλο σας χαλάει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα βρει τρόπο να σε πλησιάσει έστω και αν αυτός δεν είναι απόλυτα εμφανής.
Τοξότης
Η Σελήνη  βρίσκεται στο Ζυγό και  υποδηλώνει πως είναι μία εξαιρετική ημέρα για συλλογικές δραστηριότητες και επαφές  με φίλους καθώς  σίγουρα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για αυτές. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις ενεργό ρόλο στις αποφάσεις των φιλικών σου προσώπων, καθώς η εμπιστοσύνη που αποπνέεις θα φέρει τους άλλους κοντά σου για να ζητήσουν τη γνώμη σου. Σήμερα θα λάμπεις και θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τη δημοτικότητα σου και να κερδίσεις τις καλύτερες εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί να αναλάβεις και έναν σημαντικό ρόλο μέσα σε μία ομάδα, στην οποία είσαι ενεργό μέλος.
Σήμερα η ημέρα προτιμά τις επαφές με φίλους παρά με τον/τη σύντροφό σου και αυτό είναι παγίδα καθώς είναι πιθανόν να τον/ην παραμελήσεις εντελώς! Αν είσαι ελεύθερος/η στο φιλικό σου περιβάλλον θα γνωρίσεις κάποιον/α φίλο/η φίλου σου, που θα σε γοητεύσει.
Αιγόκερως
Σήμερα  από το πρωί ενδέχεται να προκύψουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα σε κρατήσουν απασχολημένο σχεδόν για το υπόλοιπο της ημέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις  λόγω των ικανοτήτων που έχεις στη δουλειά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να καταφέρεις να μιλούν όλοι για σένα. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς μαζί με τα θετικά ενδέχεται να ακουστούν και κάποια αρνητικά. Κράτησε απόσταση από ανθρώπους που ξέρεις πως δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα και επικεντρώσου στο στόχο σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να του/ης αφιερώσεις χρόνο καθώς το πιο πιθανό είναι  να δουλεύεις όλη μέρα και τελικά να τον/ην παραμελήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα παρατηρήσεις πως  δεν περνάς καθόλου αδιάφορος/η μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
Υδροχόος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σε προτρέπει να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, κάτι που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Επίλεξε να αγοράσεις και να διαβάσεις ένα καινούργιο βιβλίο ή αναζήτησε πληροφορίες για μία πιστοποίηση ή κάποιο πρόγραμμα σπουδών το οποίο σε ενδιαφέρει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα καταφέρεις να επιτύχεις σε οτιδήποτε και αν ασχοληθείς σήμερα ιδιαίτερα αν σχετίζεται με νέες γνώσεις και πληροφορίες. Μία συνάντηση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο είναι πιθανή και θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.
Σήμερα μπορείς να παρακινήσεις τον/τη σύντροφό σου να ξεκινήσετε μαζί κάποιο σεμινάριο ή μία πιστοποίηση καθώς οι κοινοί στόχοι θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά! Αν είσαι ελεύθερος/η θα πρέπει να θυμάσαι πως το φλερτ ευνοείται πολύ σήμερα!
Ιχθύες
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα έχεις έντονες ανησυχίες οι οποίες θα πηγάζουν από αισθηματικά ζητήματα κατά κύριο λόγο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να φέρνει στην επιφάνεια έρωτες, πάθη και απωθημένα με αποτέλεσμα να νιώθεις μία εσωτερική ένταση! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα κατάφερες να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο και να μην τα αφήσεις  ανεξέλεγκτα! Σε αυτό θα βοηθήσει και μία επαγγελματική επιτυχία σου, η οποία θα φροντίσει να  στρέψει το ενδιαφέρον σου στους επόμενους επαγγελματικούς στόχους που έχεις.
Σήμερα είναι μία ημέρα ιδιαίτερα ερωτική για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό  αξίζει να βρεις χρόνο για εκείνον/η, καθώς  θα βρεθεί τρόπος να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα  επαγγελματική γνωριμία θα ξεκινήσει με μία έντονα ερωτική διάθεση. 

Ζώδια 4260802596113105401
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε