Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018


Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.
Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
Κριός
Σήμερα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις τον προϋπολογισμό σου προκειμένου να τα καλύψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και ανησυχίες που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό το πρωί υποδηλώνει πως δεν αποκλείεται να βρεις τρόπο να κερδίσεις κάποια έξτρα χρήματα. Αυτά μπορεί να έρθουν από το λογιστή σου από έναν συνέταιρο σου ή ακόμα και από  ένα δημόσιο φορέα!  Ακόμα και αν αυτά είναι λίγα να θυμάσαι πως θα έχουν πολύ θετική επίδραση στην ψυχολογία σου. 
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορείς να έρθεις πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου μεταφορικά και κυριολεκτικά καθώς η ατμόσφαιρα μεταξύ σας θα είναι θερμή! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία ακόμα και αν βρίσκεται σε πλατωνικό επίπεδο προς το παρόν, θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου.
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να δημιουργεί μία αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.  Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις την τάση να αποφασίζεις μόνος/η σου ακόμα και για θέματα που αφορούν και άλλα πρόσωπα και αυτό μπορεί να γίνει πηγή εντάσεων.  Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό δείχνει πως στο τέλος θα καταφέρεις να κατευνάσεις τα πνεύματα και να μην  μπορέσει κανείς να σου κρατήσει κακία! Παρόλα αυτά μην  εκμεταλλεύεσαι την επιρροή που θα έχεις στους άλλους και προσπάθησε να είσαι εξ αρχής εντάξει απέναντί τους. 
Σήμερα μία έκπληξη από τον/τη σύντροφό σου ή απλά μία κίνηση που θα κάνει θα σου δώσει να καταλάβεις  τα συναισθήματα του/ης για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα  θα σου κάνει ξεκάθαρο πως σε θέλει αποκλειστικά δικό/η της!
Δίδυμοι
Η διάθεση σου θα είναι περίεργη σήμερα και πιθανό να νιώθεις πως δεν έχεις αρκετά αποθέματα ενέργειας ώστε να ασχοληθείς ακόμα και με τις απλές καθημερινές σου υποχρεώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να  επηρεάζει τις αντοχές σου. Η αντίθεση που  σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό μπορεί να φέρει κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις οι οποίες όμως θα φέρουν κάτι καλό σε εργασιακό επίπεδο.  Αυτό που χρειάζεται είναι να ιεραρχήσεις τις δουλειές που έχεις να κάνεις ώστε να μην σπαταλήσεις την ενέργειά σου  σε πράγματα που δεν χρειάζεται.
Σήμερα είναι  πιθανόν να μην έχεις διάθεση για στενά τετ-α-τετ με τον/τη σύντροφό σου καθώς αλλά θα θέλει εκείνος/η και αλλά εσύ! Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα στη δουλειά σου μπορεί να υπάρχει κάποιος/α που θα φροντίσει να σου δείξει πως δεν του/ης περνάς καθόλου απαρατήρητος/η!
Καρκίνος
Οποιοδήποτε θέμα και να σε απασχολεί σήμερα καλό θα ήταν να το συζητήσεις με τους φίλους σου και να πάρεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και από αυτή τη θέση θα εξακολουθεί να τονίζει τη σημασία που έχουν οι φίλοι σου για εσένα. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό το πρωί υποδηλώνει πως η ημέρα εκτός από όλα τα άλλα θα έχει και διάθεση για φλερτ! Δεν αποκλείεται να σε φλερτάρουν σε ένα χώρο που θα βρεθείς είτε μόνος/η σου είτε παρέα με ένα φιλικό σου πρόσωπο και αυτό θα σε ανεβάσει!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξεις να  αφιερώσεις χρόνο σε εκείνον/η και να του/ης δείξεις το ενδιαφέρον σου έμπρακτα. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ ενός ανθρώπου που θα βρεθείτε σε μία κοινή παρέα σήμερα, δεν θα περάσει απαρατήρητο.
Λέων
Η ημέρα θα ξεκινήσει με άγχος για τις επαγγελματικές σου κινήσεις καθώς αυτό που έχει σημασία για εσένα είναι η καταξίωση σου μέσα από τη δουλειά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να δημιουργεί  την ανάγκη για επιβεβαίωση, η οποία θα σε συντροφεύει σε κάθε σου σκέψη. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως ενδέχεται να χρειαστεί να καταπιέσεις τις προσωπικές σου ανάγκες προκειμένου να μπορέσεις να καλύψεις τις επαγγελματικές. Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως χρειάζεται να κρατήσεις έστω και ελάχιστο χρόνο για εσένα ώστε να μην «απασφαλίσεις»  μετά!
Σήμερα είναι πιθανόν να αφήσεις τον/τη σύντροφό σου σε δεύτερη μοίρα λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων όμως να ξέρεις πως μία βόλτα μαζί του/ης θα  σου κάνει καλό. Αν είσαι ελεύθερος/η ένα φλερτ μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να εξελιχθεί αργά και σταθερά.
Παρθένος
Μια εξόρμηση είτε σε κοντινό είτε σε μακρινό προορισμό είναι αυτό που σου λείπει σήμερα κι αν δεν καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις κυριολεκτικά, σίγουρα θα το  πραγματοποιήσεις μεταφορικά με το μυαλό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου  δίνει ευκαιρίες να ξεφύγεις από τα στενά όρια της καθημερινότητας και των υποχρεώσεων της, ακόμα και με μερικές σκέψεις που θα σου φέρει στο μυαλό. Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει ως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα σίγουρα θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να χαζεύεις ένα άλμπουμ που έχεις μαζί με το/η σύντροφο σου από αγαπημένα μέρη που έχετε επισκεφθεί, καθώς αυτό και μόνο θα είναι αρκετό για να σας φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το στενό σου περιβάλλον θα έρθει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Ζυγός
Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να επηρεάζει τη διάθεσή σου καθώς σήμερα θα ξεχάσεις πόσο διπλωμάτης είσαι και θα θυμηθείς πόσο κτητικός/η μπορείς να γίνεις. Προσπάθησε να βρεις μία ισορροπία καθώς θα είναι πάρα πολύ εύκολο να πιέσεις αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα θεωρήσεις πως σου ανήκουν. Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως ένα οικονομικό σου ζήτημα μπορεί να πάει ανέλπιστα καλά. Φρόντισε να ασχοληθείς μαζί του άμεσα και μην το αφήνεις για αργότερα, καθώς αυτή η ημέρα μπορεί να είναι πάρα πολύ ευνοϊκή για τους πόρους και τα χρήματά σου.
Σήμερα  θα έχεις αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τα οποία θα ξεκινούν από εσένα και φυσικά δεν θα γίνει να περάσουν απαρατήρητα ούτε από τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει να εξελίσσεται σε σχέση.
Σκορπιός
Η ατμόσφαιρα μπορεί να είναι λίγο περίεργη σήμερα και θα αρχίσεις να πιστεύεις πως οι συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφος σου δεν έχουν και τις φιλικότερες των διαθέσεων. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και πιθανόν να σε κάνει να ανησυχείς υπερβολικά για  τη συμπεριφορά των αγαπημένων σου προσώπων προς εσένα. Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς θα  καταφέρνεις να κερδίζεις οποιονδήποτε συναναστραφείς! Μέσα από μία συνεργασία ή μέσα από τη σχέση σου δεν αποκλείεται να σου έρθουν και κάποια χρήματα σήμερα! 
Σήμερα  θα είναι μία πολύ ευνοϊκή ημέρα για τα αισθηματικά σου ζητήματα είτε είσαι ελεύθερος/η είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να έχεις την ευκαιρία να  γνωρίσεις ανθρώπους, οι οποίοι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σε αισθηματικό επίπεδο.
Τοξότης
Οι υποχρεώσεις και οι δουλειές είναι αρκετές σήμερα και δεν θα σου αφήνουν περιθώρια να τις αποφύγεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο  θα τεστάρει τις αντοχές σου. Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως  τα σχέδιά σου θα είναι άλλα για σήμερα, όμως οι δουλειές που έχουν προκύψει δεν θα σε αφήσουν να τα πραγματοποιήσεις. Να θυμάσαι πως θα χρειαστεί να βάλεις  προσωρινά στην άκρη τις  δικές σου ανάγκες καθώς είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να επικεντρωθείς σε αυτά που έχεις να φέρεις εις πέρας. 
Σήμερα  για να έχεις μία καλή επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να μην κρατήσεις για εσένα θέματα που αφορούν τη σχέση σας και κατά συνέπεια εκείνον/η. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να έχεις μία συνάντηση με ένα παλιό σου έρωτα!
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε βοηθά να βρεις ευκαιρίες και αφορμές για να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου αρέσει και σε γεμίζει.  Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα έχεις τρόπο σήμερα για να περάσεις πολύ καλά. Οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ημέρα και στη διάθεσή σου για αυτό είναι καλό να τους αφιερώσεις χρόνο.  Σήμερα θα περάσεις καλά οτιδήποτε και αν κάνεις για αυτό άδραξε την ημέρα και σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη! 
Σήμερα ο ρομαντισμός θα είναι έντονος για τα δικά σου δεδομένα για αυτό καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να τον κρύψεις από τον/τη σύντροφό σου, αντιθέτως να τον προβάλλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να έχεις μία αισθηματική γνωριμία η οποία θα σε ενθουσιάσει.
Υδροχόος
Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα επιλέξεις να ξεκινήσεις ακόμα και ένα θέμα συζήτησης με την οικογένεια σου γιατί η μία κουβέντα μπορεί να φέρει κι άλλες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και ίσως να έχει δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα εντός οικίας  το οποίο χρειάζεται σύνεση και προσοχή.  Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και αυτό θα είναι για καλό.  Δεν αποκλείεται να βγεις κερδισμένος/η οικονομικά είτε από τη δουλειά σου είτε από τους δικούς σου ανθρώπους, όμως σίγουρα η ημέρα θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου. 
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να απολαύσεις τη θαλπωρή του σπιτιού σου παρέα με τον/τη σύντροφό σου καθώς αυτό είναι το μόνο που έχεις ανάγκη. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπάρχει κάποιος/α που δεν σε βλέπει τόσο φιλικά όσο εσύ φαντάζεσαι.
Ιχθύες
Σήμερα θα είσαι εξπέρ στις δημόσιες σχέσεις και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς καθώς μπορεί να βγεις πολύ κερδισμένος/η είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να ενισχύει το πείσμα σου, το οποίο θα σου χρειαστεί προκειμένου να επιτύχεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου.  Η αντίθεση που σχηματίζει το πρωί με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βγεις έξω, να κάνεις μία βόλτα στα μαγαζιά και να ψωνίσεις κάτι για εσένα, κάτι που σχετίζεται με την εξωτερική σου εμφάνιση. Δεν πειράζει αν υποκύψεις στον πειρασμό καθώς ακόμα και αυτό χρειάζεται σε ορισμένες περιπτώσεις.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξετε να την περάσετε εκτός σπιτιού, για να συναντήσετε και κόσμο. Αν είσαι ελεύθερος/η οι δημόσιες σχέσεις θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα για την προσωπική σου ζωή! 
Ζώδια 7815125889751207477
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε