Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και σε καλεί να αφιερώσεις λίγο ακόμα χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το μεσημέρι θα περάσει στους Ιχθύς και θα νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς και να ασχοληθείς λίγο με εσένα, αφήνοντας συλλογικές δραστηριότητες στην άκρη.  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως δεν θα είναι εύκολο να βρεις λύση ή να πάρεις κάποια απόφαση για κάτι που σε απασχολεί.  Προτίμησε να αφήσεις την ημέρα να περάσει χωρίς να βγάλεις συμπεράσματα για σημαντικά θέματα, καθώς είναι πιθανόν να τα δεις με τελείως ακατάλληλη οπτική.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να πεις κάτι στον/τη σύντροφό σου το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να παρεξηγηθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να κάνεις σαφείς τις προθέσεις σου σε κάποιον/α που σου αρέσει χωρίς όμως να χρειαστεί να πεις πολλά.
Ταύρος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και δείχνει πως θα σε απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι.  Προσπάθησε να ασχοληθείς μαζί τους με εντατικούς ρυθμούς ώστε μετά να έχεις την ημέρα ελεύθερη για να κάνεις αυτά που επιθυμείς. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να δεις κάποιο αγαπημένο σου φίλο ώστε να απομακρυνθείς λιγάκι από τα επαγγελματικά  θέματα που σε απασχολούν. Το  τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με την επικοινωνία σου καθώς ενδέχεται να εξελίσσεται μετά εμποδίων! Πρόσεξε ιδιαίτερα αν πέρα από τα επαγγελματικά σου ζητήματα έχεις να τακτοποιήσεις και κάποια οικονομικά.
Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή κάτι το οποίο δεν είναι σημαντικό όμως  η δυσκολία στο να βρείτε κοινή λύση μπορεί να το κάνει ιδιαίτερα σημαντικό. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και κάποιου/ας που σου αρέσει…
Δίδυμοι
Σήμερα προτίμησε να πιείς ένα καφεδάκι το πρωί παρέα με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς μετά η ημέρα ενδέχεται να έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις και να μην προλάβεις να βρεις λίγο χρόνο να χαλαρώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και υποδηλώνει πως οτιδήποτε και αν κάνεις το πρωί για εσένα, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά. Το μεσημέρι θα περάσει στους Ιχθύς θα φέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να φέρει μία διαφωνία μεταξύ  εσένα και ενός στενού σου συνεργάτη ή του/της συντρόφου σου. Προσπάθησε να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά καθώς από τις δικές σου απαντήσεις θα εξαρτηθούν και οι δικές τους!
Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η από το μεσημέρι και έπειτα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δεν θα βοηθήσει να βρεθεί άκρη σε μία συζήτηση που θα κάνεις με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει με λάθος εντυπώσεις για αυτό μην βγάλεις αμέσως συμπεράσματα.
Καρκίνος
Σήμερα είναι πιθανόν να μην ξυπνήσεις και με την καλύτερη διάθεση καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται  στον Υδροχόο  θα εντείνει την   καχυποψία σου, με αποτέλεσμα να  βρίσκεσαι σε φάση άμυνας! Από το μεσημέρι και έπειτα η διάθεσή σου θα αλλάξει  προς το καλύτερο καθώς η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων. Βέβαια  το τετράγωνο που  θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη δείχνει πως μπορεί να σε ταλαιπωρήσει για λίγο ακόμα ένα εργασιακό σου ζήτημα το οποίο έχει προκύψει και από τις προηγούμενες ημέρες. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί του προσεκτικά  ώστε να μην προκύψουν λάθη κατά τη διεκπεραίωση του!
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς ένα εργασιακό σου ζήτημα μπορεί να «εισβάλει» στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και να σας χαλάσει τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν ενδείκνυται για να προσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς θα έχει επικοινωνιακές δυσκολίες.
Λέων
Σήμερα προτίμησε να ασχοληθείς τις πρωινές ώρες με κάποιο θέμα που σχετίζεται με τους συνεργάτες σου, καθώς η Σελήνη  που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου είναι βοηθητική  για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το  μεσημέρι  θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα φέρει στο επίκεντρο του  ενδιαφέροντος σου ένα ζήτημα που σχετίζεται με ένα δημόσιο φορέα ή κάποιο ασφαλιστικό οργανισμό. Σε περίπτωση που χρειαστεί να το διευθετήσεις σήμερα, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα.  Έλεγξε πολύ καλά  οποιοδήποτε έγγραφο πριν το υπογράψεις  και ιδιαίτερα τα «ψιλά γράμματα» που μπορεί να υπάρχουν.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τα λόγια σου καθώς κάτι που μπορεί να πεις στον/τη σύντροφό σου θα ακουστεί περίεργα. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν είναι ιδανική για να κάνεις αισθηματικά ξεκαθαρίσματα.
Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και θα σε τροφοδοτεί για λίγο ακόμα με έξτρα ενέργεια προκειμένου να οργανώσεις και να τακτοποιήσεις τις δουλειές που έχεις για σήμερα. Προτίμησε να κάνεις τις σημαντικότερες από αυτές μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά  δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει  στους Ιχθύς και θα φέρει στο προσκήνιο ένα θέμα που σχετίζεται με μία συνεργασία σου. Να θυμάσαι πως δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να το επιλύσεις καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη δεν θα βοηθήσει. Η ημέρα επίσης δεν θα είναι βοηθητική για νέες συμφωνίες και συζητήσεις σχετικές με αυτές για αυτό  κράτησε μικρό καλάθι.
Σήμερα  ο τόνος που θα ζητήσεις κάτι από τον/τη σύντροφό σου μπορεί να είναι επιτακτικός/η και θα πρέπει να θυμάσαι πως χρειάζεται διπλωματία και τακτ καθώς η ημέρα ευνοεί παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις για εσένα σε κάποιον/α που σου αρέσει.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και υποδηλώνει πως η καλή σου διάθεση θα σε συντροφεύει από το πρωί και θα σε βοηθά να εστιάσεις σε θετικές σκέψεις οι οποίες θα τη βοηθήσουν  ακόμα περισσότερο. Το μεσημέρι Σελήνη θα περάσει τους Ιχθύς και υποδηλώνει πως έφτασε η ώρα να δεις ένα θέμα ρουτίνας  με το οποίο δεν θα έχεις καμία όρεξη να ασχοληθείς, αλλά θα πρέπει. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη δείχνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και κατά τις επαφές σου με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Καλό θα είναι να μην είσαι αυθόρμητος/η  σήμερα καθώς τα  λόγια σου μπορεί να παρερμηνευτούν!
Σήμερα είναι  μία ημέρα που θα πρέπει να μετράς σχεδόν κυριολεκτικά την κάθε σου λέξη καθώς από αυτές τις λέξεις μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ενδέχεται να υπάρξει ένα εμπόδιο που δεν θα σε βοηθήσει να  προσεγγίσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει/η, κάνε ένα βήμα πίσω και περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία.
Σκορπιός
Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να παραμείνεις στο σπίτι σου  και να μην κάνεις απολύτως τίποτα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε κάνει «σπιτόγατο/α». Αυτό βέβαια θα είναι προσωρινό καθώς το μεσημέρι θα περάσει στους Ιχθύς και θα νιώσεις τη διάθεσή σου να αλλάζει ευχάριστα! Είναι πιθανόν να  έχεις ένα τηλέφωνο από κάποιο αγαπημένο σου φίλο ή από το ταίρι σου  που θα σε παρασύρει να βγεις έξω και να περάσεις καλά. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα χρειαστεί να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου το ενδεχόμενο να υπάρξουν παρεξηγήσεις  με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς…
Σήμερα  η ημέρα μπορεί να φαίνεται ιδανική για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μαζί πράγματα που αγαπάτε, όμως θα πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ενδέχεται να  υπάρξουν κάποια κολλήματα στη συνεννόηση μεταξύ σας. Αν  είσαι ελεύθερος/η  πρόσεξε πολύ τι θα πεις σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει!
Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και θα εξάρει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα κάνοντας εύκολη τη συναναστροφή σου με κόσμο! Από το μεσημέρι και έπειτα θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός/η καθώς η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και είναι πιθανόν να φέρει στο προσκήνιο ένα θέμα το οποίο σχετίζεται με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δείχνει πως κάθε προσπάθεια να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση για οτιδήποτε σας απασχολεί θα είναι δύσκολη σήμερα. Πρόσεξε αυτά που θα πεις καθώς είναι πιθανόν να αποτελέσουν αφορμή για παρεξηγήσεις.
Σήμερα είναι μία ημέρα που χρειάζεται προσοχή αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου λόγω παρανοήσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα σου τα λέει λίγο μπερδεμένα για αυτό κράτησε στάση αναμονής.
Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και δείχνει πως ένα οικονομικό σου ζήτημα θα σε ταλαιπωρήσει για λίγο ακόμα, μέχρι το μεσημέρι. Έπειτα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως η επαφή με τους άλλους θα είναι «δύσκολο εγχείρημα» σήμερα καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αν φροντίσεις να μην αφήσεις παρορμητικά λόγια να ξεφύγουν τότε θα ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να παρερμηνευθεί κάτι που θα πεις.
Σήμερα  καλό θα ήταν να διαφυλάξεις θέματα της σχέσης σου από τρίτα πρόσωπα ακόμα και αν αυτά ανήκουν στο στενό σας περίγυρο  και να τα κρατήσεις «εν οίκω». Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να έρχεται με συστάσεις από το περιβάλλον σου, αλλά καλό θα είναι να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα και να μην αφεθείς στων άλλων.
Υδροχόος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί την επιθυμία να έχεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον των αγαπημένων σου ανθρώπων! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί σε οικονομικά ζητήματα, καθώς κάτι μπορεί να προκύψει το οποίο θα σου κεντρίσει την προσοχή . Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη  δεν θα σε βοηθήσει στην επικοινωνία σου και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η ιδιαίτερα αν επικοινωνήσεις με κάποιους για ένα οικονομικό σου θέμα. Έλεγξε πολύ καλά τα δεδομένα που θα εμφανιστούν σε ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με το/η σύντροφο σου για ένα οικονομικό ζήτημα. Απόφυγε να ξεκινήσεις συζητήσεις για θέματα που καίνε καθώς η επικοινωνία δεν θα  σας βοηθήσει, το αντίθετο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα σε μπερδέψει προς στιγμήν για αυτό μην βιαστείς…
Ιχθύες
Σήμερα η διάθεσή σου θα είναι λίγο περίεργη καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο φέρνει στο μυαλό σου ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν, και με βάση αυτά θα αποφασίσεις και για ζητήματα του παρόντος. Η διάθεση θα είναι περίεργη μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά το πέρασμά της Σελήνης στο ζώδιό σου θα φροντίσει να σε γεμίσει με ενέργεια! Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η που θα τη διοχετεύσεις, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη θα σε ωθήσει  να τη διοχετεύσεις σε παρεξηγήσεις!  Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις για το άτομό σου σε πρόσωπα που θέλεις να φαίνεσαι «τύπος και υπογραμμός». 
Σήμερα προσπάθησε να αποφύγεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου καθώς  μετά θα είναι δύσκολο να τη λύσετε. Αν είσαι ελεύθερος/η  προσπάθησε να είσαι μετρημένος/η με τα λόγια σου καθώς αλλά θα πεις εσύ και άλλα θα καταλάβει αυτός/η που θέλεις! 

Ζώδια 6689842359484966034
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε