Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να νιώσεις «ασφάλεια» μέσα από ανθρώπους και υλικά αγαθά. Τα οικονομικά και τα αισθηματικά ζητήματα θα έχουν τον κύριο λόγο σήμερα καθώς θα  παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου. Η ημέρα μπορεί να φέρει μία επαγγελματική επιτυχία για την οποία είχες προσπαθήσει καιρό και τώρα πλέον έφτασε η ώρα της ανταμοιβής. Άκουσε τη διαίσθησή σου πριν κάνεις οποιοδήποτε βήμα σήμερα καθώς θα σε  βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Πρόσεξε την τάση που θα έχεις να κάνεις γρήγορες κινήσεις -υπεραισιόδοξες θα έλεγα- σε οικονομικά ζητήματα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να έρθετε κοντά και να κάνετε μία νέα αρχή στη σχέση σας, σε περίπτωση το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία διαφορετική από τις υπόλοιπες θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Ταύρος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς θα τις επηρεάσει άμεσα. Είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τον/τη σύντροφό σου ή ακόμα και με κάποιους συνεργάτες σου, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Η ρομαντική σου διάθεση θα είναι έκδηλη σήμερα και θα βοηθήσει στις συναναστροφές σου. Δεν αποκλείεται να έχεις και μία πρόταση για μία νέα συνεργασία η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτές που είχες μέχρι τώρα.  Πρόσεξε καθώς ένα παλαιότερο εργασιακό θέμα μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο προκειμένου να λυθεί άμεσα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να εκμεταλλευτείς το ρομαντισμό σου και να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου κάνοντας μία νέα αρχή της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα η πρόσφατη γνωριμία θα εξελιχθεί πολύ σύντομα σε μία νέα σχέση και αυτό θα φανεί άμεσα.
Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει στο προσκήνιο υποχρεώσεις της καθημερινότητας και εργασιακά ζητήματα. Επίλεξε να κλείσεις άμεσα οτιδήποτε υπάρχει σε εκκρεμότητα ώστε να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς το χρόνο σου για πράγματα που θέλεις να κάνεις. Σήμερα θα έχεις την τάση να  ονειροπολείς και αυτό -όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο- μπορεί να σε βοηθήσει σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα. Τα φλερτ δεν θα λείψουν σήμερα ακόμα και αν έχεις αρκετές εργασιακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις και μάλιστα είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του και ένα φλερτ του παρελθόντος.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου πάνω σε ένα κάτι που θέλετε να κάνετε και να οργανώσετε τις πρακτικές λεπτομέρειες. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιο φλερτ του παρελθόντος θα εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου και θα ζητήσει  να κάνετε μία νέα αρχή.
Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά και μόνο σε θέματα αισθηματικής φύσεως.  Η ρομαντική σου διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη όπου κι αν βρεθείς και  θα  βοηθήσει πολύ τη σχέση σου με τον/τη σύντροφό σου.  Αν έχεις ελεύθερο χρόνο σήμερα κανόνισε μία εκδρομή με αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου ή με τους δικούς σου ανθρώπους θα βρει λύση άμεσα για αυτό αξίζει να του αφιερώσεις λίγο χρόνο  προκειμένου να μπορέσει να το διευθετήσεις.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα αναθερμάνει τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και είναι ιδανική για ρομαντικά ραντεβού και βόλτες! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  σε φλερτάρει και θα σου δείξει το ενδιαφέρον της για εσένα. Ο ενθουσιασμός θα είναι άμεσος και δεν θα αργήσει να προκύψει μία νέα σχέση.
Λέων
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με ζητήματα σπιτιού. Σε περίπτωση που αυτό το διάστημα σκέφτεσαι μία μετακόμιση δεν αποκλείεται σήμερα να βρεις κάτι που να σου αρέσει και να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τελικά σπίτι. Ακόμα είναι πιθανόν να βρίσκεσαι ήδη σε ένα νέο σπίτι και  αυτή η νέα Σελήνη δείχνει πως ξεκινάς ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Η ρομαντική σου διάθεση θα είναι βοηθητική για οτιδήποτε και αν κανείς και  πιθανόν να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις και διακόσμηση στο σπίτι. Η ημέρα θα φέρει επαφές με φίλους και γνωστούς και δεν αποκλείεται μέσα από  αυτές να κάνεις και μία νέα γνωριμία.
Σήμερα εκμεταλλεύσου τη ρομαντική διάθεση που θα έχεις και ετοίμασε ένα δείπνο στο σπίτι για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να κλέψεις την παράσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  μέσω της επαφής σου με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.
Παρθένος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει εξωστρέφεια και την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η ημέρα είναι πολύ καλή για να έρθεις κοντά με αυτούς που αγαπάς ιδιαίτερα αν το τελευταίο καιρό τους είχες παραμελήσει.  Σήμερα θα έρθει στο προσκήνιο και η καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σου και  θα ήταν υπέροχο να παρακινήσεις κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σου να ξεκινήσετε μαζί μία καλλιτεχνική δραστηριότητα. Ακόμα αν είχες κάποιο εργασιακό σου ζήτημα το οποίο σε απασχόλησε αρκετά το τελευταίο διάστημα, να ξέρεις πως  σήμερα θα βρεθεί τρόπος ώστε να το διευθετήσεις.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν επιλέξεις να την περάσεις παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους, καθώς  η εξωστρέφειά σας θα βοηθήσει τις σχέσεις με τους γύρω σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σε μία κοινή παρέα όπου θα βρεθείς.
Ζυγός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο Σκορπιό θα  σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις «πηγές ασφάλειας». Είναι πιθανόν να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις μία ημι-απασχόληση η οποία θα βοηθήσει το εισόδημά σου ή να διαπραγματευτείς τα οικονομικά στη δουλειά που βρίσκεσαι, καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ανασφάλεια. Σήμερα είναι εξίσου πιθανό να  πάρεις πίσω κάποια λεφτά τα οποία σου χρωστούσαν για αυτό αν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πλάνο, κάνε μία κίνηση καθώς μπορεί να το καταφέρεις. Ακόμα είναι  το ίδιο πιθανό να έφτασε η στιγμή που θα πληρωθείς για κάτι που είχες αναλάβει στο παρελθόν.
Σήμερα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του κάποιος/α πρώην σύντροφός σου και αυτό θα σε βάλει σε σκέψεις. Αν έχεις βρει ήδη το ταίρι σου σκέψου καλά πριν αποφασίσεις με παρόρμηση, καθώς μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η ζύγισε τα υπέρ και τα κατά και κινήσου αναλόγως.
Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγματα τα οποία σε ενοχλούν. Αυτά μπορεί να σχετίζονται με τους «άλλους» όπως με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου αλλά και με εσένα τον/ην ίδιο/α. Μία συνήθεια που έχεις και δεν σου αρέσει ή ακόμα και μία αντίδραση σου μπορεί να είναι κάποια από τα πράγματα που σε ενοχλούν και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις σήμερα. Πέρα από τις αλλαγές που έχεις κατά νου θα πρέπει να θυμάσαι πως σήμερα θα υπάρχει μία ρομαντική υποβόσκουσα διάθεση παντού και αν την εκμεταλλευτείς θα βγεις κερδισμένος/η.
Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να κάνεις μία ειλικρινή συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με το τι σε ενοχλεί καθώς θα μπορέσεις να το κάνεις χωρίς να φανείς επικριτικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και δεν θα σου αφήσει όρεξη να ασχοληθείς με τίποτε άλλο!
Τοξότης 
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να χαλαρώσεις, να μειώσεις το άγχος που νιώθεις καθημερινά αλλά και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να κόψεις οριστικά κακές συνήθειες του παρελθόντος και να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο σκέψης  χωρίς τόσο άγχος. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνεις μία συζήτηση με τον εαυτό σου ώστε να εντοπίσεις τις πηγές άγχους και να τις απομακρύνεις από κοντά σου. Αν αυτό δεν είναι εφικτό μην ανησυχείς, καθώς σε περίπτωση που το θέλεις σίγουρα θα βρεις τρόπο  να το διευθετήσεις καλύτερα.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι πράγματα που μπορεί να εκνευρίζουν τον/τη σύντροφό σου και να κάνεις υποθέσεις σχετικά με αυτά, όμως καλό θα ήταν να κάνεις μία συζήτηση μαζί του/ης.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  σχεδόν μυστικά…
Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε ωθήσει να κάνεις ένα διάλειμμα από τις δουλειές και από τις υποχρεώσεις που έχεις και να ασχοληθείς με πράγματα που σε ευχαριστούν. Αυτό που έχεις ανάγκη περισσότερο σήμερα είναι η ενασχόληση με  τους φίλους σου καθώς  θα σε βοηθήσει να αποβάλεις σκέψεις και πράγματα που σε αγχώνουν. Σήμερα θα  είναι δύσκολο να κρύψεις τα συναισθήματά σου -και θα είναι από τις λίγες φορές που δεν θα το καταφέρεις- όμως θα είναι για καλό. Η ενδυνάμωση των σχέσεων με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν θα είναι το δώρο της Νέας Σελήνης για εσένα.
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και τους φίλους σου και να ασχοληθείτε με μία συλλογική δραστηριότητα όλοι μαζί, καθώς μόνο έτσι θα νιώσεις γεμάτος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα  σχέση ενδέχεται να ξεκινήσει με κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον σου.
Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τελειώνεις με κάποια επαγγελματικά θέματα/ αγγαρείες που έχεις αναλάβει, ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς ανενόχλητος/η με τα δικά σου. Η προσοχή σου θα βρίσκεται στραμμένη στη δουλειά και αυτό θα είναι ευνοϊκό καθώς σήμερα μπορεί να προκύψει μία νέα επαγγελματική πρόταση η οποία θα είναι προς όφελός σου. Από την άλλη πλευρά η ημέρα δεν θα έχει μόνο επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και αισθηματικές επιβεβαιώσεις, καθώς δεν αποκλείεται να γυρίσει κοντά σου κάποιο πρόσωπο με το οποίο υπήρξατε μαζί κατά το παρελθόν.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να του/ης αφιερώσεις λίγο χρόνο και να μην τον ξοδέψεις όλο στη δουλειά! Αν είσαι ελεύθερος/η μία τυχαία συνάντηση με  ένα πρόσωπο του παρελθόντος θα σου δείξει πως όλα είναι ακόμα ρευστά μεταξύ σας.
Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βάλει στη διαδικασία να ψάξεις τρόπους να φύγεις έστω και για μερικές ημέρες. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε, για αυτό εκμεταλλεύσου την καλή ημέρα και τη διάθεση σου για να οργανώσεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή! Σήμερα εκτός από  τα ταξίδια ευνοούνται και τα εκπαιδευτικά ζητήματα για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο σε αναμονή, είναι πιθανόν να έχεις κάποια πολύ καλά νέα από αυτό. Η ρομαντική διάθεση που θα έχεις θα σε βοηθήσει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να  γίνει η αφορμή για να  δημιουργηθεί ένα νέο ειδύλλιο για εσένα που είσαι ελεύθερος/η.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εξομολογηθείς στο/η σύντροφο σου τα συναισθήματά σου και τελικά θα βρεις τον τρόπο να το κάνεις και να «ζεστάνεις» την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Αν  είσαι ελεύθερος/η μία συνάντηση με ένα ενδιαφέρον πρόσωπο θα είναι η αρχή ενός νέου έρωτα. 

Ζώδια 2859328492725898233
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε