Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Ζυγό και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς την  θετική επιρροή της στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Κανόνισε μία συνάντηση με κάποιο στενό συνεργάτη ή με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς σήμερα η αλληλεπίδραση με τους άλλους θα είναι πολύ βοηθητική και για πρακτικά θέματα αλλά και για τη διάθεσή σου.  Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα επιλέξεις να έχεις την ησυχία σου για αυτό θα αρχίσεις να απομακρύνεσαι από συναντήσεις, συζητήσεις και συναναστροφές με κόσμο. Η αντίθεση που  θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο  υποδηλώνει πως η ήμερα δεν είναι κατάλληλη για οικονομικές διευθετήσεις και συμφωνίες.
Σήμερα οι αντιδράσεις σου ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό της μέρας μπορεί να είναι έντονες και ενίοτε υπερβολικές επηρεάζοντας τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να  προκύψει τόσο ξαφνικά…
Ταύρος
H ημέρα μπορεί να ξεκινήσει με αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και αποφασίζει να κάνει θεαματική έξοδο! Όσο περνάει η ημέρα θα αρχίσεις να χαλαρώνεις καθώς αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα έρθουν στο προσκήνιο και πιθανόν να έχεις και μία συνάντηση είτε επαγγελματικό είτε προσωπικού χαρακτήρα, που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό  που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάποιες από τις αντιδράσεις σου σε πράγματα που θα ακούσεις, θα είναι αψυχολόγητες!
Σήμερα είναι πιθανό να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου μόνο και μόνο για να εκτονώσεις  την ένταση που μπορεί να νιώθεις, όμως φρόντισε έστω να βρεις μία καλή αιτία! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα κρύβει εκπλήξεις που αφορούν  τα προσωπικά σου ζητήματα.
Δίδυμοι
Σήμερα καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις πρωινές ώρες όπου η Σελήνη θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού για να συναντήσεις ένα φίλο σου ή να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και μαζί της θα φέρει δουλειές και υποχρεώσεις! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως  είναι πιθανόν να παρατήσεις ημιτελή αυτά που έχεις να κάνεις απλά και μόνο επειδή θα νιώσεις πως κουράστηκες! Καλό θα ήταν να το αποφύγεις και να φροντίσεις να φέρεις εις πέρας έστω  αυτά που είναι σημαντικά και αφορούν εργασιακές υποχρεώσεις οι δουλειές καθημερινότητας.
Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς μετά οι δουλειές και υποχρεώσεις που θα προκύψουν θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και δεν θα σε αφήσουν να ευχαριστηθείς μία βόλτα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σε εκπλήξει, ευχάριστα ή δυσάρεστα θα εξαρτηθεί…
Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού για αυτό και το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσεις το πρωί και στο μυαλό σου να βρίσκονται δουλειές και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Σκορπιό και  θα σου δώσει ευκαιρίες για να ανέβεις ψυχολογικά μέσα από φίλους σου, αισθηματικά ζητήματα αλλά και διάφορες δραστηριότητες.  Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως μπορεί να φτάσει στα αυτιά σου κάποιο νέο σχετικά με ένα φιλικό σου πρόσωπο το οποίο θα σε εκπλήξει! Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου και μη βιαστείς να πάρεις θέση.
Σήμερα  από τη μία θα είσαι τόσο ρομαντικός/η και από την άλλη θα κρατάς αποστάσεις από τον/τη σύντροφό σου με αποτέλεσμα να αρχίσει να αναρωτιέται τι σου συμβαίνει! Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία  θα σε εκπλήξει ευχάριστα και θετικά!
Λέων
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις κανονίσει μία συνάντηση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού χρειάζεται επικοινωνία και επαφές με κόσμο! Αργά το μεσημέρι θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια και την ανάγκη να κάτσεις σπίτι σου προκειμένου να χαλαρώσεις. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να  σου χαλάσει λίγο τα σχέδια καθώς θα φέρει στο προσκήνιο ένα επαγγελματικό ζήτημα το οποίο  θα χρειαστεί άμεση επίλυση. Κάνε υπομονή και δείξε της ικανότητές σου.
Σήμερα είναι πιθανόν να «φορτώσεις» στον/τη σύντροφό σου οικογενειακά και επαγγελματικά άγχη όμως κάτι τέτοιο δεν θα σε βοηθήσει, αντιθέτως θα ανοίξει άλλο ένα μέτωπο. Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα  σου δείξει το ενδιαφέρον του και θα σε εκπλήξει.
Παρθένος
Σήμερα  που η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Ζυγό εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες για να τακτοποιήσεις και να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμούς και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τράπεζες και χρήματα. Αργά το μεσημέρι θα περάσει στο Σκορπιό και το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο σου λέει αφενός να προσέχεις τις αντιδράσεις σου καθώς μπορεί να είναι υπερβολικές και αφετέρου να μη βιάζεσαι. Πρόσεξε ιδιαίτερα με τη βιασύνη καθώς σήμερα μπορεί να δημιουργήσει μικροατυχήματα.
Σήμερα  αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως θα έχεις μία καλή ημέρα με το ταίρι σου προσπάθησε να αφήσεις τρίτα πρόσωπα εκτός της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα  σε εκπλήξει με τη στάση της απέναντί σου και θα σου δείξει τις προθέσεις της.
Ζυγός
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου τονίζοντας τα θέλω σου και τις ανάγκες  που έχεις από τους αγαπημένους σου ανθρώπους.  Μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή του/ης συντρόφου σου ή κάποιου αγαπημένου σου συνεργάτη ώστε να λύσεις ένα ζήτημα που σε απασχολεί, και μην προσπαθείς να τα καταφέρεις όλα μόνος/η σου. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα θυμηθείς πως έχεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να προκύψουν και κάποια έξοδα τα οποία δεν είχες υπολογίσει όταν έκανες τους υπολογισμούς σου.
Σήμερα είναι πιθανόν  να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις αφήνοντας τον/τη σύντροφό σου στο περιθώριο, και αυτό δεν θα του/ης αρέσει καθόλου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα αποτελέσει την έκπληξη της ημέρας.
Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού δημιουργώντας σου ανησυχία ακόμα και για απλά ζητήματα της καθημερινότητας, όμως κάνε υπομονή καθώς αυτό σύντομα θα αλλάξει. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα νιώσεις πως ξαναβρήκες τον εαυτό σου.  Σιγά-σιγά θα αισθάνεσαι πιο εξωστρεφής και με διάθεση να βρεθείς και να συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως κάποιος συνεργάτης σου ή ο/η σύντροφός σου θα σου πει κάτι το οποίο θα σε εκπλήξει. Να θυμάσαι πως οι εκπλήξεις θα είναι το «αλατοπίπερο» της ημέρας.
Σήμερα είναι πιθανόν ο/η σύντροφός σου να έχει λίγα νεύρα παραπάνω για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις μία ήπια στάση απέναντί του/ης προκειμένου να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ακούσεις τα πολλά λόγια που θα σου πει κάποιος/α για να  κάνει εντύπωση.
Τοξότης
Σήμερα το πρωί πιθανόν να είσαι αρκετά απασχολημένος/η με ένα θέμα  κάποιου συνάδελφου σου το οποίο  θα μοιραστεί μαζί σου. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του  Ζυγού και αυξάνει τον αλτρουισμό σου, για αυτό και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στα ζητήματα που απασχολούν τους άλλους. Αργά το μεσημέρι θα περάσει στο Σκορπιό δημιουργώντας σου την ανάγκη να αποτραβηχτείς από δουλειές, υποχρεώσεις ακόμα και φιλικές συναντήσεις προκειμένου να χαλαρώσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο μπορεί να αλλάξει κάτι στο ημερήσιο  πρόγραμμα σου με αποτέλεσμα να μην έχεις τις ώρες που υπολόγιζες για ξεκούραση.
Σήμερα μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια του/ης συντρόφου σου σε μια δουλειά που έχεις προκειμένου να τελειώνεις γρήγορα και να σου μείνει χρόνος και για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία πρόσφατη γνωριμία θα διαψεύσει όλες τις υποθέσεις που είχες κάνει σχετικά με αυτή.
 
Αιγόκερως
Η ημέρα ξεκινά με αρκετά επαγγελματικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού δεν θα σε αφήσει ούτε να τα παραβλέψεις ούτε να τα ξεχάσεις. Ανέλαβε τις πιο σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις μέχρι το μεσημέρι καθώς μετά η διάθεσή  της ημέρας απέναντί σου θα αλλάξει. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις  για αυτό  και θα αρχίσεις να αναζητάς τους αγαπημένους σου φίλους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο υποδηλώνει πως ένα θέμα που σχετίζεται με τα αισθηματικά σου θα σε εκπλήξει και θα αποτελέσει το θέμα συζήτησης στην παρέα.
Σήμερα είναι πιθανό να  έχεις ένα έντονο τρόπο να δείχνεις τα συναισθήματά σου ακόμα και τη δυσαρέσκεια σου και αυτό μπορεί να παραξενέψει τον/τη σύντροφό σου και να αρχίσει να κάνει σενάρια. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας νέος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει εντελώς ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένεις.
Υδροχόος
Σήμερα είναι πιθανό να σχεδιάζεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό καθώς η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού κατά τις τελευταίες ημέρες, σε έχει βάλει σε αυτή τη διαδικασία. Νωρίς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και την προσοχή σου θα τραβήξει ένα επαγγελματικό ζήτημα ή μία κατάσταση που υπάρχει στη δουλειά. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο δείχνει πως είναι πιθανόν να μεταφέρεις τα νεύρα που έχουν προκληθεί από τη δουλειά στο σπίτι αλλά και το αντίθετο. Προσπάθησε να μην το κάνεις για να μην δώσεις δικαιώματα και μετά είσαι αναγκασμένος/η να δώσεις και λεπτομέρειες.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία μπορεί να είσαι υπερβολικός/η  απέναντι στον/τη σύντροφό σου καθώς θα έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει ανατροπές σε αισθηματικά ζητήματα για αυτό δράσε «συντηρητικά».
Ιχθύες
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και σου δημιουργεί ανησυχία σχετικά με κάποιο οικονομικό ζήτημα ή ένα θέμα που σχετίζεται με το δημόσιο. Αργά το μεσημέρι η ενέργεια θα αλλάξει καθώς η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού, και θα αρχίσει να συνειδητοποιήσεις πως τις τελευταίες μέρες έσκασες αρκετά για πράγματα που δεν χρειαζόταν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Ταύρο, υποδηλώνει πως μία τυχαία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θα σου προκαλέσει μια έκπληξη. 
Σήμερα προσπάθησε να βρεις κάτι διαφορετικό να κάνεις μαζί με τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να σπάσεις τη  ρουτίνα της καθημερινότητας, διαφορετικά όλα θα σου φταίνε! Αν είσαι ελεύθερος/η κάποιος/α που δεν περιμένεις θα κάνει την έκπληξη, και θα συνειδητοποιήσεις πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου! 

Ζώδια 7946373885389655255
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε