Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η ημέρα θα έχει δουλειές, υποχρεώσεις ακόμα και αγγαρείες καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου κάνει τεστ αντοχής. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα είναι βοηθητικό για να ξεμπερδέψεις με  αυτά σχετικά σύντομα, καθώς θα το πάρεις προσωπικά! Σίγουρα σήμερα θα είσαι σε φόρμα και μπορεί να καταφέρεις και μία επιτυχία σε ένα επαγγελματικό ή εργασιακό σου ζήτημα, όμως προσπάθησε να μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου.  Καλό θα ήταν να ενισχύσεις τις αντοχές σου με βιταμίνες και μην «προσπαθείς» να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πραγματοποιήσεις οτιδήποτε έχεις βάλει στο μυαλό σου και  αυτό θα ισχύσει και στη σχέση με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ θα λειτουργήσει σαν μέσο επιβεβαίωσης για εσένα σήμερα για αυτό εξάσκησε το, όχι όμως στη δουλειά!
Ταύρος
Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται λέει μια παροιμία και αυτή σήμερα θα βρει τη σημασία της σε εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει στην επιφάνεια τις επιθυμίες σου. Μερικά από τα σενάρια που θα σου φτιάξουν την ημέρα είναι να συναντήσεις αγαπημένους σου φίλους, να φλερτάρεις και να καλομάθεις τον εαυτό σου για αυτό επέλεξε ποιο σου αρέσει! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις και γυμναστήριο προκειμένου να διοχετεύσεις την ενέργεια σου για καλό σκοπό!
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να  επενδύσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου και να ασχοληθείς εις βάθος με τη σχέση σας, όμως πρόσεξε καθώς αυτό μπορεί να σε κάνει να αποκτήσεις εμμονή με κάποιες λεπτομέρειες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  σου δημιουργήσει  έντονες επιθυμίες!
Δίδυμοι
Σήμερα  η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και «δείχνει» θέματα που έχουν δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες. Αυτά με τη σειρά τους συνέβαλαν να δημιουργηθούν παράπονα, ιδιαίτερα ανάμεσα σε εσένα και τους δικούς σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα είναι βοηθητικό για να λύσεις παρεξηγήσεις αρκεί να το θέλεις.  Η επιμονή και υπομονή είναι δύο αρετές που αν επικαλεστείς θα σε βοηθήσουν,  για αυτό μην τις ξεχάσεις σήμερα αν θέλεις να  διευθετήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί. Η εξαιρετική σου πειθώ θα είναι μια επιπλέον βοήθεια στις επιδιώξεις σου  καθώς θα είναι δύσκολο να «παραδώσεις τα όπλα»!
Σήμερα μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις καθώς  θα έχεις έναν μαγικό «υπόγειο» τρόπο για να το επιτύχεις, ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται διερεύνηση  και εσύ θα έχεις ιδιαίτερη διάθεση για αυτό!
Καρκίνος
Η ανάγκη σου για επικοινωνία είναι επιτακτική, για αυτό και θα συνεχίσεις τις επαφές με τους ανθρώπους του κοινωνικού και συγγενικού σου περιβάλλοντος προκειμένου να την κατευνάσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου χαρίζει την επιβεβαίωση των αγαπημένων σου ανθρώπων και αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η ανάγκη σου να μάθεις πολλές πληροφορίες για τα πρόσωπα που θα συναντήσεις, καθώς μπορεί να φανείς αδιάκριτος/η. 
Σήμερα θα είσαι δύσκολος αντίπαλος και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα επικοινωνιακό μπρα-ντε-φερ με το/η σύντροφό σου από το οποίο θα βγεις νικητής/ρια. Αν είσαι ελεύθερος/η  η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι αυτή που θα  σε βοηθήσει να κερδίσεις το ενδιαφέρον αυτού/ης που σε ενδιαφέρει.
Λέων
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις μία ανησυχία για οικονομικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου. Χρήματα και αγαθά θα έρθουν στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος σου καθώς  ψάχνεις να βρεις τρόπους ακόμα και να τα αυξήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει  η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω  θα σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτό που θέλεις μέσα από μία οικονομική διευθέτηση που θα είναι προς όφελός σου. Συμφωνίες και συναλλαγές ευνοούνται σήμερα για αυτό μην τις αφήσεις για άλλη ημέρα.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ζητήματα αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και στα προσωπικά, ιδιαίτερα αν έχεις ήδη βρει το/η σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η  μία  αισθηματική επιτυχία θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου.
Παρθένος
Η συμπεριφορά σου θα τραβήξει τα φώτα της ημέρας πάνω σου καθώς θα αναζητήσεις την προσοχή από τους συνεργάτες ή το/η σύντροφο σου, διαφορετικά θα ξεκινήσεις να εκνευρίζεσαι!  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις οτιδήποτε και να βάλεις στο μυαλό σου. Αιτία θα είναι το πείσμα σου καθώς θα αποτελέσει  το πιο δυνατό σου χαρτί ιδιαίτερα για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρόσεξε καθώς  ελλοχεύει ο κίνδυνος  να γίνεις αρκετά επίμονος/η σε συγκεκριμένα θέματα και αυτό να κουράσει αγαπημένους σου ανθρώπους. 
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με τη σχέση σου και με το/η σύντροφό σου καθώς θα έχεις τον τρόπο να μη σου χαλάσει χατίρι. Αν είσαι ελεύθερος/η η θέλησή σου θα καθορίσει την έκβαση ενός αισθηματικού σου ζητήματος, για αυτό μην τα παρατήσεις.
Ζυγός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί ανησυχία ακόμα και για απλά ζητήματα της καθημερινότητας.  Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές τα πράγματα και αυτό τελικά είναι η πηγή του κακού. Προσπάθησε να διαχωρίσεις ποια από αυτά χρειάζονται  το 100% της προσοχής σου ώστε να μην σπαταλήσεις ενέργεια χωρίς λόγο. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δώσει ένα χέρι βοηθείας, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις ικανότητες και θέληση που θα σε  κρατήσουν μακριά από ανασφάλειες και ανησυχίες. 
Σήμερα οι διαισθητικές ικανότητες θα είναι στα ύψη και ο/η σύντροφός σου δεν θα μπορέσει να σου κρυφτεί καθώς θα τον/ην διαβάζεις σαν ανοιχτό βιβλίο. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τη διαίσθησή σου και όχι τους ευσεβείς πόθους σου για να διαχειριστείς μία αισθηματική κατάσταση.
Σκορπιός
Οι φίλοι σου θα είναι το πεδίο δράσης σου για άλλη μία ημέρα καθώς η Σελήνη πού βρίσκεται στην Παρθένο σου δημιουργεί την ανάγκη να έρθεις σε επαφή μαζί τους, να μοιραστείς αυτά που σε απασχολούν και να νιώσεις πως ανήκεις σε μία ομάδα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα  σε βοηθήσει επικοινωνιακά καθώς η πειθώ σου θα είναι χαρακτηριστική.  Σήμερα θα είναι δύσκολο να διαφωνήσει κάποιος μαζί σου καθώς θα έχεις τον τρόπο να τον πείσεις πως έχει άδικο! Εκμεταλλεύσου την ικανότητά σου καθώς μπορείς να βγεις κερδισμένος/η σε ζητήματα που σε απασχολούν.
Σήμερα  θα έχεις την ικανότητα να βλέπεις το νόημα πίσω από τις λέξεις του/ης συντρόφου σου, όμως απόφυγε να δράσεις παρορμητικά και κράτησε  τα συμπεράσματα καθώς θα σου χρειαστούν. Αν  είσαι ελεύθερος/η οι μετοχές σου θα αυξηθούν επικίνδυνα σε ανθρώπους που βρίσκονται  στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον σου.
Τοξότης
Το ενδιαφέρον σου βρίσκεται σε επαγγελματικά θέματα καθώς είναι πιθανό να σε ταλαιπωρούν διλλήματα που σχετίζονται με το μέλλον σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να πάρεις μία απόφαση εδώ και τώρα για ζητήματα δουλειάς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενισχύει τη διαίσθησή σου και καλό θα ήταν να την ακούσεις πριν  πάρεις τις αποφάσεις σου. Θα χρειαστεί να θυμάσαι πως η ημέρα ενδείκνυται για οποιαδήποτε επαγγελματική διαπραγμάτευση καθώς θα βγεις κερδισμένος/η σε ότι και αν αναλάβεις. 
Σήμερα  θα έχεις μία ιδιαίτερη ανησυχία στο πως φαίνεσαι στον κοινωνικό σου περίγυρο και σε αυτό θα παρασύρεις και το/η σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να δώσετε προτεραιότητα στην εικόνα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η το ενδιαφέρον κάποιου/ας που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον δεν θα περάσει απαρατήρητο.
Αιγόκερως
Η ανάγκη σου για να μάθεις νέα πράγματα και να αποκτήσεις γνώσεις που θα διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες θα είναι έκδηλη και σήμερα. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως δεν πρόκειται να σταματήσεις την «έρευνα» για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Κάθε τι που θα μαθαίνεις θα ανοίγει μία ακόμα πόρτα για κάτι άλλο με αποτέλεσμα να απορροφηθείς τελείως από τη μελέτη.  Σήμερα πιθανό να σκεφτείς να ξεκινήσεις και ένα επιμορφωτικό σεμινάριο ή μία ξένη γλώσσα για αυτό δεν θα ήταν κακή ιδέα αν έκανες τη σκέψη σου πράξη! 
Σήμερα με αφορμή μία συζήτηση θα μπορέσεις να ξεδιπλώσει τις γνώσεις σου στο/η σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος/η πως αυτές θα προκαλέσουν το θαυμασμό του/ης. Αν είσαι ελεύθερος/η  κάποιος άνθρωπος του ευρύτερου περιβάλλοντος σου θα έρθει κοντά σου!
Υδροχόος
Η διάθεση σου θα έχει σκαμπανεβάσματα σήμερα καθώς η Σελήνη η οποία βρίσκεται στην Παρθένο δεν θα την αφήσει να σταθεροποιηθεί μιας και θα φέρνει αναμνήσεις του παρελθόντος. Αυτές μπορεί να είναι είτε γλυκές είτε πικρές για αυτό και θα επαναφέρουν έντονα συναισθήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα και επιμονή που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις  από τις σκέψεις που σου προκαλούν συναισθηματική αναστάτωση. Προτίμησε να  επικεντρωθείς σε κάποιο οικονομικό σου ζήτημα καθώς  μπορεί να εμφανιστεί μία ευκαιρία σχετικά με αυτό.
Η ημέρα θα έχει ένα διάχυτο ερωτισμό ο οποίος θα σε βοηθήσει να ανάψεις ξανά τη σπίθα του πάθους στη σχέση με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σου ξυπνήσει γνώριμα συναισθήματα όμως θα ήταν άδικο να τη συγκρίνεις  με κάποια από το παρελθόν.
Ιχθύες
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου και το/η σύντροφο σου θα βρεθούν στο προσκήνιο και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και δεν σου αφήνει περιθώρια να μην τους σκεφτείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τη  διαισθητική σου ικανότητα με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για ζητήματα και ανθρώπους που σε απασχολούν. Οι αποφάσεις σχετικά με μία προσωπική σου σχέση ή μία συνεργασία δεν θα λείψουν καθώς είσαι αποφασισμένος/η να τις αλλάξεις προς το καλύτερο! Μην δράσεις με παρόρμηση ώστε να επιτύχεις το στόχο σου.
Σήμερα  θα νιώσεις πως έφτασε η ώρα για αλλαγές στη σχέση σου τις οποίες σκεφτόσουν καιρό, όμως καλό θα ήταν να ενημερώσεις το ταίρι σου για τα σχέδιά σου, ώστε να μην του έρθει απότομα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία απλή -έως τώρα- γνωριμία θα «μεταμορφωθεί» στη νέα σου σχέση! 
Ζώδια 328093860201804402
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε