Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα  και σου δημιουργεί μία έντονη επιθυμία για διασκέδαση, συναντήσεις με φίλους και φλερτ! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς καθώς το μεσημέρι που Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει αρκετές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ιδιαίτερα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Μην αφεθείς στο γεγονός πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι σε ξέρουν και δεν σε παρεξηγούν καθώς μπορεί να εκπλαγείς δυσάρεστα. Ακόμα πρόσεξε ιδιαίτερα  τον τρόπο με τον οποίο θα πεις οτιδήποτε, κυρίως αν σχετίζεται με εργασιακά ζητήματα.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να υπάρξει ασυνεννοησία ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, κυρίως αν ανάμεσα σας μπουν και κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δώσει πολλά και μπερδεμένα μηνύματα για αυτό μη βιαστείς να την προσεγγίσεις.
Ταύρος
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Λέοντα υποδηλώνοντας πως το ενδιαφέρον σου θα εξακολουθήσει να βρίσκεται σε ζητήματα και υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους.  Προσπάθησε να τις διεκπεραιώσεις όσο νωρίτερα γίνεται καθώς μετά  θα αλλάξεις προτεραιότητες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα έρθει στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου ή με αυτόν/η που θα ήθελες να γίνει σύντροφός σου, λόγω παρανοήσεων. Μέτρησε κυριολεκτικά τα λόγια σου καθώς σήμερα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Σήμερα αν θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου φρόντισε να μην αρχίσεις να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς η ημέρα μπορεί να έχει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με ανθρώπους που μόλις έχεις γνωρίσει.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να  εκμεταλλευτείς την καλή διάθεση που θα έχεις το πρωί και να κάνεις μία βόλτα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και  θα σε κάνει να αναζητήσεις την επαφή με κόσμο! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και είναι πολύ πιθανό να  φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη δείχνει πως η επικοινωνία θα είναι δύσκολη με τους δικούς σου ανθρώπους και μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Όσο λιγότερο μιλήσεις σήμερα τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες θα έχεις να περάσεις την ημέρα «ανώδυνα»!
Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η κατά την επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είναι εύκολο να πεις κάτι το οποίο θα ακουστεί πολύ περίεργα και θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  η επικοινωνία δεν ευνοείται σήμερα, για αυτό πρόσεξε τα επικοινωνιακά λάθη προς αυτόν/ην που σου αρέσει.
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που σχετίζονται με λογαριασμούς. Προτίμησε να έχεις τελειώσει μέχρι το μεσημέρι καθώς όσο νωρίτερα τις τακτοποιήσεις τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα καταφέρεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα φέρει συναντήσεις και  συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή καθώς οι παρεξηγήσεις δεν θα αργήσουν να συμβούν. Πρόσεξε  επίσης  και το μεταφορικό σου μέσο καθώς είναι πιθανό να χρειαστεί κάποιο service!
Σήμερα είναι μία ημέρα που  μπορεί να συμβούν επικοινωνιακά μπερδέματα για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η  με το/η σύντροφο  σου, ιδιαίτερα αν ξεκινήσεις μία συζήτηση που να αφορά οικονομικά θέματα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε μπερδέψει σήμερα για αυτό μη βγάλεις συμπεράσματα.
Λέων
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου υποδηλώνοντας πως  οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και οι επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι. Μετά η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ζητήματα που σχετίζονται με το ταμείο σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για οικονομικές διευθετήσεις και νέες συμφωνίες. Αν προκύψει κάποια συζήτηση σχετικά με χρήματα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η στο τι θα πεις και να έχεις κατά νου πως τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως θα παρουσιαστούν.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η κατά την επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου μιας και μπορεί να υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα ξεκινήσουν από ένα οικονομικό σας θέμα. Αν είσαι ελεύθερος/η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις σχετικά με κάποιον/α που σου αρέσει.
Παρθένος
Σήμερα είναι πιθανόν να μην ξυπνήσεις και με την καλύτερη διάθεση καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Λέοντα θα ενισχύσει για λίγο ακόμα τις ανησυχίες και στις σκέψεις που σου προκαλούν άγχος. Από το μεσημέρι και έπειτα τα πράγματα θα αλλάξουν καθώς η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα φροντίσει να σου χαρίσει την απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να αφήσεις πίσω «συναισθηματικά βαρίδια».  Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψει  μία διαφωνία ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου, εξαιτίας λάθος συνεννόησης. Προσπάθησε να είσαι σίγουρος/η πως έχεις γίνει κατανοητός/η ιδιαίτερα αν κανονίσεις μία δουλειά από κοινού με ένα δικό σου πρόσωπο.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου από κάτι πολύ μικρό, όμως η δυσκολία στην επικοινωνία θα το κάνει  σημαντικό. Αν είσαι ελεύθερος/η βεβαιώσου πως δεν παίζεις το χαλασμένο τηλέφωνο με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.
Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα χαρίζοντάς σου λάμψη η οποία θα φέρει κοντά σου ανθρώπους του περιβάλλοντός σου! Οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου ακόμα και οι γνωστοί σου θα έρθουν σε εσένα προκειμένου να σε συμβουλευτούν για κάποιο θέμα που τους απασχολεί, καθώς σήμερα θα είσαι πολύ δημοφιλής στους κύκλους που κινείσαι. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει μία εσωστρέφεια η οποία μπορεί να γίνει αντιληπτή και από τους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη δείχνει πως καλό θα ήταν να αποσυρθείς από τις πολλές συζητήσεις καθώς ενδέχεται να προκύψουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.
Σήμερα είναι πιθανόν αλλά να πεις στον/τη σύντροφό σου και αλλά να καταλάβει εκείνος/η για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τον τρόπο που χειρίζεσαι τις λέξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία θα εξελίσσεται μετά εμποδίων λόγω της  «ανάδρομης» επικοινωνίας.
Σκορπιός
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να διευθετήσεις και τις τελευταίες επαγγελματικές εκκρεμότητες που έχεις αφήσει, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα σε προτρέπει να το κάνεις τώρα που είσαι συγκεντρωμένος/η σε αυτό. Το μεσημέρι Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και  κάποιος φίλος σου θα κάνει την εμφάνισή του και θα σε παροτρύνει να βγείτε μία βόλτα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις και να ειπωθούν λόγια με διφορούμενο χαρακτήρα, χωρίς καν να το καταλάβεις. Πρόσεξε πολύ τις συζητήσεις καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη με συναντήσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν θέμα με το/η  σύντροφό σου καθώς είναι πιθανό να ξεχάσεις κάποιο ραντεβού σας! Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σου αρέσει θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας.
Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σε προτρέπει να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με το πνεύμα σου και με οτιδήποτε σχετίζεται με νέες γνώσεις και πληροφορίες. Αυτή η διάθεση θα  είναι μέχρι το μεσημέρι ιδιαίτερα έντονη όμως μετά  η αλλαγή της Σελήνης θα σημάνει μετατόπιση του ενδιαφέροντος σου. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο υποδηλώνει πως θα έρθει κάποιο επαγγελματικό ζήτημα στο προσκήνιο το οποίο θα σε κρατήσει απασχολημένο/η. Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αν αυτό είναι ένα ζήτημα ρουτίνας θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διευθέτηση του. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σου, μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και ζητήματα στην επικοινωνία.
Σήμερα ο συνδυασμός επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων μπορεί να σε απομακρύνει από τον/τη σύντροφό σου για αυτό αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν παρανοήσεις φρόντισε να τον/ην ενημερώσεις από νωρίς! Αν είσαι  ελεύθερος/η  θα πρέπει να θυμάσαι πως  η ημέρα  θα έχει μία τάση για μπερδέματα…
Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα δημιουργώντας σου για λίγο ακόμα έντονη εσωστρέφεια η οποία όσο περνάει η ώρα θα παρουσιάζει φθίνουσα πορεία. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα φτιάξει αισθητά τη διάθεσή σου δημιουργώντας σου την ανάγκη να βγεις έξω, να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους και  γιατί όχι να κάνεις και μία εκδρομή. Το τετράγωνο  που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.  Η επικοινωνία θα εξελίσσεται μετά εμποδίων για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, ακόμα και αν το μόνο που έχεις  κανονίσει σήμερα είναι μία βόλτα ή μία επίσκεψη σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.
Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με το/η σύντροφο σου καθώς αλλά θα λες εσύ και άλλα θα καταλαβαίνει εκείνος/η, για αυτό βεβαιώσου πως γίνεσαι κατανοητός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην αφήσεις τρίτα πρόσωπα να εμπλακούν σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.
Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα φέρνοντας συζητήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο  στρέφοντας την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που απορρέουν από τρίτους (σύντροφος, σύζυγος, επιχειρηματικός συνέταιρος, δημόσιος φορέας).  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη σου λέει πως αν είναι να διευθετήσεις κάποια οικονομική οφειλή καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά. Η ημέρα δεν είναι καθόλου κατάλληλη για να ξεκινήσεις μία νέα οικονομική συμφωνία και θα πρέπει να είσαι εξίσου επιφυλακτικός/η ακόμα  και αν θέλεις να διευθετήσεις μια παλαιότερη.
Σήμερα μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου χωρίς λόγο καθώς είναι πιθανόν και οι δύο να λέτε το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις…
Ιχθύες
Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και  εντείνει την οργανωτική σου σκέψη προκειμένου να φέρεις εις πέρας δουλειές και υποχρεώσεις που απορρέουν από την καθημερινότητα.  Εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες για να το κάνεις καθώς το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο θα μετατοπίσει το ενδιαφέρον σου αλλού.  Οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα έρθουν στο προσκήνιο, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  ανάδρομο Ερμή από τον Τοξότη δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Η ημέρα δεν είναι ελπιδοφόρα για νέα ξεκινήματα ούτε και για σημαντικές συζητήσεις για αυτό περιορίσου σε «ανώδυνα»,  χαλαρά θέματα.
Σήμερα είναι  πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον/τη σύντροφό σου για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η και να αποφύγεις ακόμα και κάποια «αιχμηρά» αστεία καθώς μπορεί να τα παρεξηγήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η η επικοινωνία δεν θα εξελιχθεί με ευκολία ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σου αρέσει. 


Ζώδια 7362149979294425337
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε