Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί έντονη ανησυχία σχετικά με ζητήματα τα οποία σου προκαλούν ανασφάλεια. Τέτοιου είδους ζητήματα μπορεί να είναι ένα οικονομικό σου θέμα,  ένας λογαριασμός που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα ή ακόμα και μία  επαγγελματική συμφωνία που έχεις κατά νου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι η κατάλληλη ημέρα για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις οι οποίες μπορεί να συνοδεύονται και από θετικό οικονομικό αντίκτυπο. Εκμεταλλεύσου την ικανότητα που θα έχεις να «διαβάζεις» το συνομιλητή σου, καθώς μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ σε  επαγγελματικά ζητήματα.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα  έχεις την ικανότητα να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλει ο/η σύντροφός σου από εσένα, για αυτό είναι στο χέρι σου αν και κατά πόσο θα του/ης κάνεις το χατίρι. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένα νέο αισθηματικό ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει λόγω της ανάγκης σου για επιβεβαίωση.
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να  δημιουργεί το κατάλληλο υπόβαθρο για κυκλοθυμία και εγωκεντρική συμπεριφορά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο απόλυτος/η με τις απόψεις σου και τελικά να δημιουργηθεί δυσφορία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να φέρεις στο  προσκήνιο τις διπλωματικές σου ικανότητες προκειμένου να μη δημιουργηθεί επεισόδιο με κάποιο συνεργάτη σου ή και τον/τη σύντροφό  σου. Μία μακρινή βόλτα ή μία εκδρομή στη φύση θα σε βοηθήσει πολύ να χαλαρώσεις και να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς και δεν χρειάζεται, να έχεις τον έλεγχο σε όλα!
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα είσαι ιδιαίτερα δοτικός/η με τον/τη σύντροφό  σου όμως θέλεις να δεις πως το λαμβάνει σοβαρά υπόψη του/της αλλιώς αλίμονο του/της! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει τη  θέληση να την εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις.
Δίδυμοι
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί ανησυχία σχετικά με ζητήματα του παρελθόντος. Είναι πιθανόν να είσαι αγχωμένος/η ακόμα και χωρίς λόγο ή να μην μπορείς να καταλάβεις από που ξεκινά όλο αυτό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις τη δύναμη να καταφέρεις ότι θέλεις και δεν επηρεάζεσαι από  έντονα συναισθήματα που σε γεμίζουν άγχος και ανησυχία. Η διαίσθησή σου θα είναι σε εξαιρετικό επίπεδο σήμερα, για αυτό πρέπει να την ακούσεις καθώς μπορεί να σε βοηθήσει σε σημαντικά ζητήματα εργασιακής και προσωπικής φύσεως.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για  εσένα και το ταίρι σου αρκεί να μην μεταφέρεις ανησυχίες που δεν έχουν βάση σε εκείνο ώστε να μην ξεκινήσετε υποθετικές συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  με ερωτική διάθεση η οποία όμως δεν θα είναι ξεκάθαρη, θα υποβόσκει.
Καρκίνος
Σήμερα  θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες που απαιτούν συλλογική προσπάθεια για αυτό και η επαφή με φίλους σου είναι δεδομένη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι χρόνο για να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς μέσα από μία ομάδα/ παρέα θα μπορέσεις να  εκφραστείς καλύτερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δυναμώσεις σχέσεις που σχετίζονται με συνεργασίες. Ακόμα είναι πιθανόν ο/η σύντροφός σου να παίξει καταλυτικό ρόλο σε ένα δικό σου ζήτημα και αυτό θα είναι βοηθητικό για εσένα.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα επιδιώξεις ουσιαστική επαφή με τον/τη σύντροφό  σου και οι εκ βαθέων συζητήσεις θα βοηθήσουν τα συναισθήματά σας να έρθουν στην επιφάνεια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σε μαγνητίσει αμέσως.
Λέων
Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις μία ημέρα γεμάτη με επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο θα τις φέρει όλες στο προσκήνιο.  Δεν θα είναι εύκολο να τις αποφύγεις για αυτό λοιπόν καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να τις διευθετήσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα  έχεις έντονη διαίσθηση, η οποία θα σε οδηγήσει  να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις σχετικά με επαγγελματικά  και εργασιακά σου ζητήματα. Πρόσεξε μόνο καθώς αυτή η έντονη διαίσθηση μπορεί να μετατραπεί  σε εξίσου έντονη καχυποψία, από τη μία στιγμή στην άλλη.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό  σου καθώς θα βρεις τον τρόπο να περάσετε καλά μαζί ακόμα και αν έχετε λίγο χρόνο στη διάθεσή σας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με  έντονα συναισθήματα  μέσα  στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.
Παρθένος
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να βγεις έξω, να συναντήσεις κόσμο και να  ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε προτρέπει να κάνεις κάτι το οποίο θα σε βγάλει από τα στενά όρια των εργασιακών υποχρεώσεων και της καθημερινότητας.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για να αλλάξεις παραστάσεις. Αν βρεις χρόνο ακόμα και μία μονοήμερη εκδρομή θα είναι ένα πολύ καλό σενάριο για σήμερα. Σε κάθε περίπτωση  προσπάθησε να  ασχοληθείς με κάτι που θα αφήσει το μυαλό σου να ξεφύγει.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα νιώσεις μεγαλύτερη ανάγκη να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό  σου απόψεις κοινωνικού και φιλοσοφικού περιεχομένου, καθώς θέλεις να τον/ην πείσεις για τα δικά σου πιστεύω. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανταλλαγή απόψεων με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει είτε θα σας φέρει κοντά είτε θα σας απομακρύνει εντελώς!
Ζυγός
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερα κέφια καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο αναμοχλεύει βαθύτερα συναισθήματα, τα οποία σου δημιουργούν ανησυχία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό για να ανακτήσεις την  αυτοπεποίθηση σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να εστιάζεις σε πράγματα που έγιναν κατά το παρελθόν και σε έχουν ενοχλήσει, καθώς έτσι θα χάσεις την ενέργειά σου χωρίς να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η. Αν ασχοληθείς με ένα οικονομικό σου ζήτημα σίγουρα έχεις πιθανότητες να το επιτύχεις, για αυτό καλύτερα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί.
Σήμερα είναι μία ημέρα που η έντονα ερωτική σου διάθεση θα σε φέρει κυριολεκτικά κοντά με τον/τη σύντροφό  σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα είναι  εύκολο για εσένα να πλησιάσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει και να καταλάβεις τις προθέσεις του/ης.
Σκορπιός
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα ασχοληθείς περισσότερο με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό  σου, καθώς μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις τα οποία θα  κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει μία έντονη διάθεση να επικρατήσει η δική σου γνώμη πάνω στη γνώμη των αγαπημένων σου ανθρώπων. Κάτι τέτοιο χρειάζεται προσοχή καθώς εύκολα μπορείς να χάσεις τις ισορροπίες και να γίνεις πιεστικός/η απέναντί τους. Άκουσε τη διαίσθησή σου καθώς εκείνη θα σου πει σίγουρα πότε πρέπει να σταματήσεις!
Σήμερα η επαφή με τον/τη σύντροφό  σου θα σου κάνει καλό για αυτό επεδίωξε την καθώς θα  νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και επιβεβαίωση αν είσαι μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον καθώς θα έχει κάτι έντονα μαγνητικό.
Τοξότης
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να δημιουργηθεί κατάλληλες προϋποθέσεις για δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες δικών σου προσώπων. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει επιμονή, υπομονή και αντοχή που θα σε βοηθήσουν να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε και αν σου ανατεθεί. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι πως ο υπερβολικός ζήλος με τον οποίο θα ασχοληθείς με κάποια ζητήματα δεν θα σε αφήσει να καταλάβεις πως έχεις ανάγκη και από ένα διάλειμμα. Μη ζορίζεις τον εαυτό σου εάν δεν υπάρχει λόγος, καθώς  σήμερα θα πρέπει να  θυμάσαι πως είσαι άνθρωπος και όχι μηχανή!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δώσεις το καλό παράδειγμα στον/τη σύντροφό  σου και να τον/ην παρακινήσεις να ξεμπερδεύει με κάποιες καθημερινές υποχρεώσεις που έχει, όμως μην εκνευριστείς σε περίπτωση που δεν σε ακούσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση ή ένα ραντεβού με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει μετά τη δουλειά, θα είναι το καλύτερο αγχολυτικό.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και να δημιουργεί ωραία ενέργεια. Η ανάγκη σου να συναναστραφείς με δικούς σου ανθρώπους, να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό  σου και να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε οτιδήποτε σου φτιάχνει τη διάθεση, θα σε βοηθήσει να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει μία εγωκεντρική διάθεση η οποία μπορεί να μην σε βοηθήσει  κατά τις επαφές σου με τους άλλους.  Προσπάθησε να τη διοχετεύσεις για καλό σκοπό σε κάτι που σε έχει ταλαιπωρήσει τις τελευταίες ημέρες, καθώς το πείσμα σου είναι σίγουρο πως θα σε κάνει να τα καταφέρεις.
Σήμερα είναι μία ημέρα  που αξίζει να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό  σου καθώς η επαφή μαζί του/ης όχι μόνο θα σου φτιάξει τη διάθεση αλλά θα σε κάνει να νιώσεις  τρομερή ενέργεια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να σε ενθουσιάσει και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου.
Υδροχόος
Σήμερα  θα αναζητήσεις τρόπο για να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς μέσα στο σπίτι παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο  θα σου δημιουργήσει αυτή την ανάγκη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα  φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα που κρύβεις μέσα σου και θα σε κάνει ιδιαίτερα δοτικό/η με τους δικούς σου ανθρώπους. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις είναι πως μαζί με τη δοτικότητα μπορεί να έρθουν και κάποιες εμμονές που αφορούν συγκεκριμένα ζητήματα και μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες  εντός οικίας. Προσπάθησε να τις διαχειριστείς με ηρεμία, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να βλέπεις κάποια ζητήματα  σαν εξαιρετικής σημασίας, χωρίς να είναι.
Σήμερα είναι μία ημέρα που θα είσαι ιδιαίτερα δοτικός/η απέναντι στον/τη σύντροφό  σου/η και δεν χρειάζεται να το κρύψεις καθώς αυτό θα  τον/ην εκπλήξει ευχάριστα! Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις την ικανότητα να  βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα μέσα από μία συζήτηση με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.
Ιχθύες
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να  πάρεις ένα τηλέφωνο κάποιο δικό σου πρόσωπο, να  συναντήσεις ένα στενό συγγενή σου ή να βγεις για ένα καφέ με κάποιον γνωστό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί  την ανάγκη να επικοινωνήσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως άνθρωποι του φιλικού και του στενού σου περιβάλλοντος, θα σε κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένο/η. Μέσα στην ημέρα θα έχεις την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις καλύτερα ποιοι είναι οι άνθρωποι με τους οποίους σε δένουν ισχυροί δεσμοί και μπορείς να βασιστείς επάνω τους.
Σήμερα θα είσαι αρκετά ισχυρογνώμων και  αυτό θα χρειαστεί να το διευθετήσεις, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα πάνω σε μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό  σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει λόγω της ανάγκης σου να φλερτάρεις, για να δεις τις ικανότητες σου σε αυτό! 

Ζώδια 1837831686510964516
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε