Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί μία έντονη διάθεση η οποία δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Αυτή η ένταση μπορεί να βγει είτε θετικά είτε αρνητικά,  το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να την αφήσεις να βγει παρορμητικά.  Η ημέρα μπορεί να φέρει ραντεβού με συνεργάτες σου η μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου πάντως το σίγουρο είναι πως δεν θα είσαι μόνος/η σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό το βράδυ σου εφιστά την προσοχή γιατί τα νεύρα σου μπορεί να εξωτερικευθούν με λίγο πιο ιδιαίτερο και έντονο τρόπο από ότι χρειάζεται.
Σήμερα είναι πιθανόν να εκνευριστείς με τον/τη σύντροφό σου με κάτι που είχε γίνει πολύ παλαιότερα και όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν είναι βοηθητικό ούτε για τη δική σου διάθεση αλλά ούτε για τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να ξεκινήσει έτσι ξαφνικά…
Ταύρος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να φέρνει στο νου σου περασμένα συναισθήματα, ανθρώπους και καταστάσεις με αποτέλεσμα  οι συζητήσεις σου να στραφούν σε θέματα του παρελθόντος. Η αλήθεια είναι πως αν δεν εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις δεν θα νιώθεις άνετα,  αλλά θα πρέπει να προσέξεις τους ανθρώπους που θα επιλέξεις να  μοιραστείς τις σκέψεις σου, τις ανησυχίες σου και τα συναισθήματά σου. Η σύνοδος που  θα σχηματίζει με  τον Ουρανό από τον Κριό το βράδυ δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να τα πεις «έξω από τα δόντια» σε κάποιον άνθρωπο που σε έχει  ενοχλήσει η συμπεριφορά του.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την  οποία θα φαίνεται σαν να ψάχνεις αφορμή να καβγαδίσεις και αυτή  η ροπή που έχεις μπορεί να γίνει θέμα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να μην είναι τόσο νέα και να έχετε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν.
Δίδυμοι
Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους ξέρεις πως μπορείς να περάσεις καλά όταν βρεθείς, θα αποτελέσουν πόλο έλξης για σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να τους συναντήσεις. Η ημέρα είναι ιδανική για συλλογικές δραστηριότητες και οτιδήποτε σχετίζεται με παρέες  για αυτό μη χάσεις την ευκαιρία για να περάσεις καλά. Το βράδυ η σύνοδος  που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να ειπωθεί κάτι το οποίο θα σε εκνευρίσει ή θα σου θυμίσει κάτι που δεν θέλεις. Προσπάθησε να αντιδράσεις με σύνεση και μην αφήσεις τον  παροδικό εκνευρισμό που μπορεί να νιώσεις, να χαλάσει την ημέρα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες αλλά μην ξεχάσεις τον/τη σύντροφό σου έξω από αυτές! Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανόν να μην είναι καλή ημέρα για μία πρόσφατη γνωριμία καθώς θα υπάρξει διάχυτος εκνευρισμός ανάμεσά σας όσο περνούν οι ώρες.
Καρκίνος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεχωρίσεις, να διαπρέψεις και να βγεις μπροστά σε κάθε ζήτημα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Αυτό θα σου χαρίσει ενέργεια που θα τροφοδοτήσει τους στόχους σου, για αυτό και σήμερα θα είναι δύσκολο να σε απασχολήσει οτιδήποτε άλλο πέρα από ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου. Όσο περνούν οι ώρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάποια αντίδραση σου μπορεί να  δημιουργήσει θέμα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το βραδάκι δείχνει μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις πως ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί δεν σε αφήνει να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές με τον/τη σύντροφό σου και θα χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να το αφήσεις για λίγο στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα πιθανόν θα σε εντυπωσιάσει με μία κίνηση  της.
Λέων
Σήμερα θα έχεις μία ιδιαίτερη αγάπη σε οτιδήποτε δεν έχεις ξανακάνει για αυτό και δεν αποκλείεται να ψάξεις να βρεις μία νέα δραστηριότητα να περάσεις το χρόνο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να τη συναρπάζουν νέες δραστηριότητες, νέες πληροφορίες και νέες γνώσεις! Η επαφή με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα σου κάνει πολύ καλό καθώς θα έχεις τη δυνατότητα να ανταλλάξεις τα νέα σου και ενδεχομένως να μάθεις και κάτι ενδιαφέρον. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα έχεις κάποιες αναλαμπές εκνευρισμού, οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν θέματα.
Σήμερα είναι μία ημέρα  που αν επιλέξεις να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία μεγάλη βόλτα ή να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους σίγουρα θα περάσεις τέλεια. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ εκτός από όλα τα άλλα καλά, είναι και αγχολυτικό!
Παρθένος
Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να θυμάσαι πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, τα οποία θα σου δημιουργήσουν μία εσωτερική ανησυχία καθώς θα αναμοχλεύσουν τα συναισθήματά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να φέρεις το παρόν οτιδήποτε έγινε στο παρελθόν. Προσπάθησε να μην το κάνεις αν δεν υπάρχει πραγματικός λόγος καθώς θα περάσεις όλη την ημέρα σκεπτόμενος/η πράγματα που είχαν γίνει. Το βράδυ η σύνοδος που  θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως  μπορεί να προκύψουν εντάσεις με κάποιο συνεταίρο σου ή ακόμα και με τον/τη σύντροφό σου.
Σήμερα είναι πιθανόν να υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου,  για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάτι που θα πεις μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι αντιδράσεις κάποιου/ας που γνώρισες πρόσφατα μπορεί να σε εκπλήξουν για αυτό κάνε μικρά και διακριτικά βήματα προς το μέρος του/ης.
Ζυγός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τα ζητήματα που αφορούν τους αγαπημένους σου ανθρώπους, για αυτό  και είναι πολύ πιθανόν να αφήσεις τα δικά σου σε δεύτερη μοίρα.  Βέβαια ενδέχεται να ασχοληθείς με υπερβάλλοντα ζήλο με κάποιο ζήτημα του/ης συντρόφου σου ή κάποιου στενού σου συνεργάτη σε σημείο που μπορεί να φανείς πιεστικός/η.  Πες τη γνώμη σου όταν σου ζητηθεί αλλά απόφυγε υπερβολές για να μη δημιουργηθούν εντάσεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό το βράδυ δείχνει πως μπορεί να δημιουργηθεί μία παρεξήγηση της στιγμής, με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις πως ο/η σύντροφός σου είναι έτοιμος/η για καυγά όμως σκέψου μήπως εσύ έχεις κάποιο μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με τρόπο που δεν περιμένεις και σίγουρα θα κάνει εντύπωση.
Σκορπιός
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα σε απασχολήσουν έντονα ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να στρέφει την προσοχή σου σε αυτά. Το κλειδί για να καταφέρεις να τελειώνεις ότι έχεις σε εκκρεμότητα χωρίς να αγχωθείς είναι να σχεδιάσεις το κατάλληλο πλάνο εργασιών και να το ακολουθήσεις πιστά. Όσο περνούν οι ώρες  ο εκνευρισμός μπορεί να κάνει την εμφάνισή του για αυτό προσπάθησε να τελειώνεις όσο πιο νωρίς μπορείς με  αυτά που έχεις να κάνεις. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό σε προτρέπει να πας μία βόλτα προκειμένου να χαλαρώσεις.
Σήμερα είναι πιθανόν  οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας να σου έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η για να μην τον μεταφέρεις και στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία θα ανατρέψει την εικόνα που έχεις για εκείνη.
Τοξότης
Η ημέρα ευνοεί πολύ και εσένα αλλά και  τα σχέδιά σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Οι επαφές με φίλους σου, μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου και η ενασχόληση με ένα χόμπι σου είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας που θα σε βοηθήσουν στο να περάσεις καλά. Το βράδυ η σύνοδος θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξει μία ανατροπή στα σχέδια που είχες κανονίσει για το βράδυ και αυτό μπορεί να σε εκνευρίσει, όμως θα είναι προσωρινό. Μην το αφήσεις να σου χαλάσει για πολύ τη διάθεση.
Σήμερα είναι μία ημέρα που αξίζει να δραστηριοποιηθείς παρέα με τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση σε μία έξοδο  που θα κάνεις παρέα με τους φίλους σου.
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου. Προτίμησε να ασχοληθείς με σημαντικές υποχρεώσεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς όσο περνούν οι ώρες η κούραση σου θα αυξάνεται και η υπομονή σου θα ξεκινήσει να μειώνεται. Η σύνοδος που θα σχηματίσει  η Σελήνη με τον Ουρανό το βράδυ δείχνει πώς μπορεί να υπάρξει τελικά μία διαφωνία εντός  οικίας η οποία  μπορεί να σε εκνευρίσει.
Σήμερα οι δουλειές του σπιτιού θα σε κουράσουν ιδιαίτερα όμως καλό θα ήταν να μη μεταφέρεις την κούραση στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου  αν εκείνος/η δεν έχει μερίδιο ευθύνης σε αυτή. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά σου ζητήματα.
Υδροχόος
Σήμερα την προσοχή σου θα τραβήξουν κάποια νέα που θα έρθουν από ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος για αυτό και θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς σε οτιδήποτε άλλο, καθώς το μυαλό σου θα είναι σε αυτά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για κοινωνικό σχολιασμό! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς άθελά σου μπορεί να πεις κάτι με τρόπο που ενδέχεται να παρεξηγηθεί. Το βράδυ η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τις μετακινήσεις σου και να μην βιάζεσαι ούτε να τρέχεις, αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως θα αποφύγεις τα ατυχήματα.
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία οι συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να ανάψουν τα αίματα για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να έχεις όμορφο τρόπο άμα δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω κάποιου γνωστού σου με ανορθόδοξο τρόπο.
Ιχθύες
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια. Μία συζήτηση με δικούς σου ανθρώπους μπορεί να σου δώσει μία ιδέα σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των ζητημάτων που σε απασχολούν. Προσπάθησε να μην είσαι ισχυρογνώμων και να ακούσεις τους άλλους καθώς μπορεί να έχουν μία πολύ καλή ιδέα. Το βράδυ η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό υποδηλώνει πως μπορεί να προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα ή ξαφνικά έσοδα, ανάλογα βέβαια και με τον προσωπικό σου χάρτη.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις έντονη ανασφάλεια και θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να μην την αφήσεις να επηρεάσει τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου, χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία θα δημιουργήσει ένα σκηνικό το οποίο δεν θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει, για αυτό χρειάζεται υπομονή. 

Ζώδια 1191413519420256101
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε