Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Σήμερα όσες υποχρεώσεις και αν έχεις προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί. Εάν αυτό το «κάτι» περιλαμβάνει και την παρέα σου θα είναι ακόμα καλύτερο, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες. Ακόμα  και μία έξοδος για φαγητό με συναδέλφους μετά τη δουλειά θα κάνει πολύ καλό στη διάθεσή σου καθώς θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς. Το μυστικό της ημέρας είναι να βρεις λίγο χρόνο για  να  δεις αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς οτιδήποτε  περιλαμβάνει συζητήσεις, συναντήσεις και κόσμο θα σου φτιάξει τη διάθεση.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να επιλέξεις να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου και να συναντήσετε τους φίλους σας, καθώς τέτοιου είδους επαφές ευνοούνται πολύ. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να φανεί μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.
Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανόν να σε απασχολήσει ιδιαίτερα ένα επαγγελματικό σου ζήτημα καθώς θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπος προκειμένου να το φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να καταφέρεις οτιδήποτε σου ανατεθεί στον επαγγελματικό τομέα προκειμένου να κερδίσεις την αναγνώριση που επιθυμείς. Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να τραβήξεις τα βλέμματα και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς προς όφελός σου. Απόφυγε προσωπικές συζητήσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως δεν  θα εκτεθείς.
Σήμερα  θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου ένα ζήτημα της δουλειάς σου και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, αν δεν θέλεις να μονοπωλήσει και ολόκληρο το χρόνο που θα έχεις με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με επαγγελματική διάθεση όμως θα είναι ενδιαφέρουσα.
Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στον  Υδροχόο και  φέρνει στο μυαλό σου τρόπους προκειμένου να περάσεις μία όμορφη ημέρα κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.  Μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο που δεν βλέπεις τόσο συχνά, η επαφή με ανθρώπους που ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να συζητήσεις και να σε ακούσουν, καθώς και η προοπτική μιας εκδρομής στο επόμενο ρεπό σου είναι μερικά από τα σενάρια που μπορούν να σου φτιάξουν την ημέρα. Θα πρέπει να θυμάσαι πως οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα θα είναι καλύτερο να το κάνεις με παρέα, για αυτό προτίμησε  συλλογικές δραστηριότητες, συζητήσεις και συναντήσεις αν θέλεις να περάσεις όμορφα!
Μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου με αφορμή ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε θα είναι η αρχή της υλοποίησης του! Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου  θα έχεις την ευκαιρία να  γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε εντυπωσιάσουν με τις γνώσεις τους και τη φιλοσοφία τους.
Καρκίνος
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη για να κάνεις πολλά πράγματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα σε κάνει να αποφύγεις τις «εστίες φασαρίας»! Εκμεταλλεύσου την εσωστρέφεια που θα έχεις καθώς είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις μία ενδοσκόπηση και να δεις τι θέλεις ή δεν θέλεις, και τι σε ενοχλεί. Σήμερα η ημέρα μπορεί να έχει και μία ευκαιρία για ένα οικονομικό σου ζήτημα για αυτό προσπάθησε το, αν ξέρεις πως υπάρχει κάτι τέτοιο άλυτο στο προσκήνιο. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι πως η αρνητική διάθεση δεν θα βοηθήσει πουθενά και θα προδικάσει τις καταστάσεις και τη σκέψη σου, και αυτό θα είναι άδικο για εσένα.
Σήμερα η ημέρα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ερωτική και να σου χαρίσει στιγμές πάθους για εσένα και τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια για αυτό καλό θα ήταν να κάνεις μικρές κινήσεις ώστε να είσαι πιο σίγουρος/η με τον εαυτό σου.
Λέων
Σήμερα την προσοχή σου θα τραβήξουν ζητήματα που απασχολούν τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο δεν θα σε αφήσει να τους προσπεράσεις. Η αλήθεια είναι πως η επαφή μαζί τους θα σου κάνει πολύ καλό για αυτό επεδίωξε τη.  Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι πως υπάρχει ενδεχόμενο να παρασυρθείς και να ταυτιστείς τόσο με τα θέματα που τους απασχολούν, που τελικά να μην μπορέσεις να  τους δώσεις ούτε μία συμβουλή. Κράτησε  συναισθηματικές αποστάσεις από τα δικά τους ζητήματα, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να έχεις καθαρό μυαλό και να μπορέσεις να τους συμβουλέψει σωστά.
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου για αυτό επεδίωξε να του/ης αφιερώσεις χρόνο και να κάνετε κάτι αποκλειστικά για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τη γνωρίσεις καλύτερα!
Παρθένος
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία τον πρώτο λόγο στο πρόγραμμα σου θα τον έχουν οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο φέρνει μαζί της αρκετές! Εκμεταλλεύσου την όρεξη που θα έχεις ώστε να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς είναι σίγουρο πως θα το καταφέρεις. Κράτησε και λίγο χρόνο για εσένα προκειμένου να κάνεις το απαραίτητο διάλειμμα. Σε περίπτωση προκύψει και κάποια έκτακτη δουλειά ή αγγαρεία, ο ελεύθερος χρόνος  που θα αφήσεις θα σε βοηθήσει να την τακτοποιήσεις και αυτή!
Σήμερα  είναι πιθανό να έχεις αρκετές υποχρεώσεις και να μην είναι εύκολο να βρεις χρόνο για εσένα και τον/τη σύντροφό σου,  για αυτό  να θυμάσαι πως ίσως είναι καλή ιδέα να ζητήσεις μία ημέρα ρεπό από τη σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον.
Ζυγός
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για τα αισθηματικά σου ζητήματα και για οτιδήποτε σε κάνει χαρούμενο/η, καθώς αυτό είναι το κύριο αίτημα της Σελήνης που βρίσκεται στον υδροχόο. Είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με τους φίλους σου και να πιείτε ένα ποτό, να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε κάτι  διαφορετικό από τα συνηθισμένα σας ή να αφιερώσεις χρόνο σε μία δημιουργική δραστηριότητα ή κάποιο χόμπι. Αυτά είναι σενάρια της ημέρας τα οποία θα  ανεβάσουν τη διάθεση σου και θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά.  Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις σε περίπτωση που βγεις έξω είναι να μην το παρακάνεις με τις καταχρήσεις!
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία  αν αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου τότε σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά! Αν είσαι ελεύθερος/η ένας νέος έρωτας μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά όμως θα πρέπει να προσέξεις καθώς ο  ενθουσιασμός σου δεν θα σε αφήσει να  δεις τα πράγματα όπως είναι!
Σκορπιός
Η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα του σπιτιού καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις κατά νου μια αλλαγή στη διακόσμηση ή κάποια άλλη διαμόρφωση του χώρου.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις το χώρο που ζεις καθώς αυτό θα αλλάξει και τη διάθεσή σου προς το καλύτερο.  Οι αλλαγές στο σπίτι μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου, γιατί οι απόψεις τους μπορεί να είναι διαφορετικές.  Καλό θα ήταν να επιλέξεις το διάλογο προκειμένου να λυθεί οτιδήποτε προκύψει και μη ρίξεις λάδι στη φωτιά,  καθώς έχεις καλύτερα πράγματα να κάνεις! 
Σήμερα  είναι πιθανό να ξεκινήσεις να αλλάζεις κάποια πράγματα στο χώρο του σπιτιού σου με τη βοήθεια του/ης συντρόφου σου καθώς ακόμα και οι συμβουλές που θα σου δώσει θα πιάσουν τόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και μέσα σε ένα κατάστημα που έχεις πάει να κάνεις αγορές για το σπίτι σου!
Τοξότης
Σήμερα θα είσαι ακόμα πιο επικοινωνιακός/η από ότι συνήθως για αυτό θα αρχίσεις τις βόλτες σε συγγενείς και γείτονες προκειμένου να μάθεις τα νέα τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με συζητήσεις, επαφές και η ανταλλαγή απόψεων.  Σήμερα θα είσαι «άπιαστος/η» στις δημόσιες σχέσεις και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει όχι μόνο σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά σου ζητήματα.  Αν έχεις σκοπό να βγεις μία βόλτα για να ψωνίσεις δυο-τρία πράγματα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η,  αν δεν θέλεις να γυρίσεις σπίτι έχοντας ψωνίσει τον προϋπολογισμό του μήνα! 
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  για να  κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου σε αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς οι συναντήσεις με κόσμο ευνοούνται. Αν είσαι ελεύθερος/η οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα είναι πολύ βοηθητικές για να σπάσεις τον πάγο ανάμεσα σε εσένα και αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.
Αιγόκερως
Σήμερα δεν πρόκειται να νιώσεις ασφάλεια αν δεν τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο  θα  στρέψει το μυαλό σου αποκλειστικά σε οικονομικές δραστηριότητες. Η ημέρα είναι καλή για να επιδιώξεις διευθετήσεις σε οικονομικά ζητήματα, νέες συμφωνίες και τακτοποίηση τέτοιου είδους εκκρεμοτήτων. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα ασχοληθείς  μαζί τους με τόση θέρμη που μπορεί να περάσεις στο άλλο άκρο. Αποτέλεσμα θα είναι να μη σε ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέρα από αυτά και να δυσανασχετήσουν οι δικοί σου άνθρωποι!
Σήμερα δύσκολα μπορεί να κρατήσει κάτι αμείωτο το ενδιαφέρον σου εκτός αν σχετίζεται με οικονομικά ζητήματα, και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου αν δεν το προσέξεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει καθώς πιθανό να δεχτείς ένα διακριτικό φλερτ.
Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει αντικρουόμενα συναισθήματα με αποτέλεσμα να γίνεις κυκλοθυμικός/η. Από τη μία θα νιώθεις χαρούμενος/η και γεμάτος/η ζωντάνια και από την άλλη αυτό θα μετατρέπεται σε εκνευρισμό και έλλειμμα ενέργειας. Αυτό θα επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς  θα μπερδέψεις τους άλλους και δεν θα ξέρουν με τι τρόπο να σου φερθούν. Προσπάθησε να κρατήσεις μία συναισθηματική ισορροπία αν δεν θέλεις να βάλεις σε κίνδυνο σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.
Σήμερα είναι μία  ημέρα που από τη μία θα λατρεύεις τον/τη σύντροφό σου και θα του/ης το δείχνεις και από την άλλη θα τα βάζεις μαζί του/ης για οτιδήποτε στραβό συμβαίνει,  προκαλώντας σύγχυση. Αν είσαι ελεύθερος/η  η πορεία μιας πρόσφατης γνωριμίας θα εξαρτηθεί από το πόσο θα δείξεις πως θέλεις και εσύ να υπάρξει μέλλον.
Ιχθύες
Σήμερα μπορεί να νιώσεις ένα  περίεργο κλίμα στην ατμόσφαιρα και για αυτό το λόγο θα γίνεις αρκετά καχύποπτος/η και εσωστρεφής. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να φέρνει στην επιφάνεια ανησυχίες και φοβίες με αποτέλεσμα να μην νιώθεις αρκετά άνετα.  Αυτό μπορεί να σε κάνει καχύποπτο/η ακόμα και απέναντι σε αγαπημένους σου ανθρώπους, δημιουργώντας μία περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Προσπάθησε να διαχειριστείς τις σκέψεις σου καθώς είναι πιθανό να γίνουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και να δημιουργήσουν ζητήματα. Η εντατική ενασχόληση σου με κάποια δουλειά που έχεις θα σε βοηθήσει να αποφύγεις δυσάρεστες σκέψεις.
Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις πως ο/η σύντροφός σου φέρεται περίεργα, όμως η αλήθεια είναι πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάτι τέτοιο να μη συμβαίνει, απλά εσύ θα ψάχνεις τρόπο να δικαιολογήσεις την ανησυχία σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  η εσωστρέφεια σου μπορεί να μην σε αφήσει να δείξεις αυτό που θέλεις σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.
Ζώδια 186134580578995826
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε