Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο της με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως σήμερα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σχετικά με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα. Είναι πιθανό να ακυρωθεί ένα επαγγελματικό ραντεβού ή να χρειαστεί να το τροποποιήσεις, και αυτό θα είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει. Κάνε υπομονή καθώς το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου θα βρεις τρόπο να χαλαρώσεις συζητώντας με ένα φίλο σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα ανεβάσει τη διάθεση σου και θα σε κάνει να ξεχάσεις την απαιτητική ημέρα.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να τον/ην δεις από το απόγευμα και ύστερα που η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη, γιατί θα έχεις ξεμπερδέψει με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσω ενός φίλου σου.
Ταύρος
Σήμερα  η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου φτιάχνει τη διάθεση, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού σημαίνει πως «κάτι» σε κρατάει πίσω. Πιθανό να μάθεις κάποιο νέο για ένα πρόσωπο ή να έχεις μια τυχαία συνάντηση με κάποιον που σε εκνευρίζει! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθει  ένα επαγγελματικό ζήτημα στο προσκήνιο. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα ανεβάσει τη διάθεση σου - ιδιαίτερα την ερωτική- οπότε θα ξεχάσεις όλα τα υπόλοιπα!
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιλέξεις να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου, καθώς ακόμα και  τα νεύρα σου θα συνοδεύονται από αυξημένη λίμπιντο. Αν είσαι ελεύθερος/η  τα έντονα συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σε ένα νέο φλερτ και θα οδηγήσουν πολύ γρήγορα τις εξελίξεις.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ξυπνήσει με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει στο μυαλό σου  αναμνήσεις που μπορεί να σε ενοχλούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού υποδηλώνει πως μία συζήτηση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο, μπορεί να μην έχει το αναμενόμενο αποτέλεσμα και να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Το απόγευμα η διάθεσή σου θα αλλάξει άρδην προς το καλύτερο καθώς το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα σε ευνοήσει πολύ. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει γύρω σου ανθρώπους, οι οποίοι θα  σου δείξουν τον θαυμασμό τους!
Σήμερα η πληθωρική σου παρουσία δεν θα περάσει απαρατήρητη οπουδήποτε και αν βρεθείς,  σε τέτοιο σημείο που μπορεί ο/η σύντροφός σου να ξεκινήσει να  ζηλεύει. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για νέες γνωριμίες και ένα ξεκίνημα μιας νέας αισθηματικής σχέσης.
Καρκίνος
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία οι συναντήσεις με συνεργάτες σου αλλά και η επαφή με το ταίρι σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να  δημιουργήσει ένταση στο επαγγελματικό σου περιβάλλον για αυτό θα πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα. Το απόγευμα η διάθεσή σου θα αλλάξει καθώς το πέρασμα της Σελήνης στον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα γίνεις περισσότερο εσωστρεφής. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βρεις μία πηγή ενέργειας και ευχαρίστησης μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητες.
Σήμερα μην ψάχνεις να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον/τη σύντροφό σου καθώς η μαγεία κρύβεται στα μικρά καθημερινά πράγματα, όπως ένας καφές ή ένα δείπνο μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να σταματήσει το ενδιαφέρον σου για  κάποιον/α, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως αυτό τελικά θα σου βγει σε καλό.
Λέων
Σήμερα  το πρωί ενδέχεται να σε ταλανίζουν λίγο οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι αποφασισμένη να κάνει θεαματική έξοδο! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως μπορεί να έρθει ξανά στο προσκήνιο ένα θέμα που σχετίζεται με το εξωτερικό, με κάποιο ταξίδι ή με μία εκπαιδευτική υποχρέωση το οποίο -προς το παρόν- θα σε εκνευρίσει. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα είναι πολύ καλύτερο για εσένα, καθώς το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτεί νέα από συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου. Το εξάγωνο θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως αυτά τα νέα θα είναι πολύ καλά!
Σήμερα σε περίπτωση που έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα χρειαστεί προσπάθεια για να παραμείνεις «φρόνιμος/η» και μακριά από πειρασμούς. Αν είσαι ελεύθερος/η  το δεύτερο μισό της ημέρας ευνοεί φλερτ, κεραυνοβόλους έρωτες και νέες γνωριμίες!
Παρθένος
Η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στον Αιγόκερω γεγονός που εσένα σε ευνοεί καθώς είσαι ζώδιο της γης, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό από το Κριό μπορεί να δημιουργήσει κάποια μικρά θέματα. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι εύκολα σήμερα, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχεις.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει τον Υδροχόο και  μαζί της θα φέρει μία υποχρέωση της καθημερινότητας. Το εξάγωνο που  θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως όσες δουλειές και αν προκύψουν εσύ θα βρεις τρόπο, χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς και με αυτά που σου αρέσουν!
Σήμερα  κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας ενδέχεται να σου δημιουργήσουν νεύρα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν θέλεις να τα ξεσπάσεις στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  τα αισθηματικά σου ζητήματα ευνοούνται από το δεύτερο μισό της ημέρας και έπειτα.
Ζυγός
Σήμερα με οτιδήποτε και αν ασχολείσαι στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα βρίσκονται το σπίτι σου και οι δικοί σου άνθρωποι, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω τους δίνει προτεραιότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως κάποιος συνεργάτης σου ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε εκνευρίσει, η αλήθεια είναι όμως πως και εσύ δεν θα είσαι πολύ ψύχραιμος/η σήμερα. Το  απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο γεγονός που θα  ευνοήσει πολύ τα προσωπικά σου ζητήματα και την αισθηματική σου ζωή. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει νέες γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις  καθώς κάποια λόγια που θα πεις με παρόρμηση μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα ευνοεί αισθηματικά  ζητήματα, φλερτ και νέους έρωτες.
Σκορπιός
Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Αιγόκερου υποδηλώνοντας πως εξακολουθεί να υπάρχει η ανάγκη για συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό ενδέχεται  να φέρει μία ξαφνική αγγαρεία η οποία θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Είναι στο χέρι σου αν θα χαλάσεις τη διάθεσή σου, για αυτό σκέψου καλά πριν σπαταλήσεις ενέργεια. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και το εξάγωνο που  θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως είναι μία καλή ευκαιρία για να κάνεις μια επίσκεψη στους ανθρώπους της οικογένειάς σου.
Σήμερα προτίμησε να μείνεις σπίτι  παρέα με τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι σίγουρο πως θα περάσετε καλύτερα μέσα παρά έξω. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία ίσως να μην πηγαίνει όπως ακριβώς τη φανταζόσουν όμως αυτό τελικά θα είναι  θετικό.
Τοξότης
Σήμερα  θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η κατά τις οικονομικές συναλλαγές καθώς το τετράγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει κάποιο θέμα με αυτές. Πρόσεξε μην κάνεις κάποιο λάθος υπολογισμό ή μην ξεχάσεις σημαντικά έγγραφα που χρειάζονται για οικονομικές σου δραστηριότητες. Το απόγευμα η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου θα κάνουν την εμφάνισή τους  φέρνοντας σου νέα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να κάνεις νέες γνωριμίες, να βγεις κερδισμένος/η μέσα από μία εμπορική  συμφωνία ή απλά για να χάσεις το μέτρο αν πας για ψώνια!
Σήμερα είναι μία ημέρα πολλά υποσχόμενη κατά το δεύτερο μισό της, για αυτό προτίμησε να κάνεις μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου το βραδάκι η οποία θα είναι εξαιρετική για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η ημέρα θα βοηθήσει πολύ τις νέες γνωριμίες  και τα φλερτ.
Αιγόκερως
Η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί συναισθηματική ένταση η οποία θα φανεί αμέσως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως από τον εκνευρισμό σου δεν θα «γλυτώσουν» ούτε οι άνθρωποι της οικογένειάς σου, καθώς θα θυμηθείς κάτι που έκαναν! Προσπάθησε να κρατήσεις μία πιο χαλαρή στάση για να μην δημιουργήσεις μεγάλα θέματα με τους γύρω σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα  στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ένα οικονομικό ζήτημα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη υποδηλώνει πως αυτό το οικονομικό ζήτημα θα «κλείσει» προς όφελος σου.
Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς θα έχεις την τάση να δημιουργήσεις ένα περίεργο κλίμα στη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ευδοκιμήσει, αν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις και να αφήσεις και κάποια πράγματα στην τύχη!
Υδροχόος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει ως καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η  με τις συζητήσεις σου. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να έρθεις σε ρήξη με κάποιο πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος λόγω διαφορετικών απόψεων, και αυτό τελικά να δημιουργήσει μεγαλύτερο εκνευρισμό από ότι φαντάζεσαι. Το  απόγευμα η Σελήνη θα περάσει το ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα τις διαφωνίες! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη θα φέρει δίπλα σου φίλους, βοηθώντας να φτιάξει το κλίμα αλλά και η διάθεσή σου.
Σήμερα είναι μία καλή μέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να επιλέξετε να κάνετε μία βόλτα και να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα την κατάσταση με αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει κατά το δεύτερο μισό της ημέρας, καθώς το πρωί μπορεί να έχεις λίγα νεύρα.
Ιχθύες
Τις τελευταίες ημέρες πιθανόν να είχες αρκετές επαφές με φίλους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω σε έστρεψε προς αυτή την κατεύθυνση! Το τετράγωνο που σχηματίζει σήμερα με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό υποδηλώνει πως μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο ζήτημα ανάμεσα σε εσένα και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο το οποίο θα σε αναστατώσει. Προσπάθησε να το διαχειριστείς με σύνεση και μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να μιλήσει πρώτος. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει τάσεις εσωστρέφειας. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από τον Τοξότη  μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο σχετικά με κάποιο επαγγελματικό σου ζήτημα!  
Σήμερα  πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και μην ξεκινήσεις να δημιουργείς εντάσεις με το ταίρι σου απλώς επειδή θέλεις να ανάψουν λίγο τα αίματα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία «τυχερή» γνωριμία θα  ξεκινήσει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.


Ζώδια 265186970973631357
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε