Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέματα εντός οικίας καθώς έχεις κατά νου αλλαγές! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε βοηθά να ασχοληθείς με το σπίτι και να το μετατρέψεις στο καταφύγιο που εσύ επιθυμείς. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει σε οποιαδήποτε αλλαγή έχεις κατά νου καθώς ακόμα και μία μικρή αλλαγή στη διακόσμηση μπορεί να φτιάξει τη διάθεση σου.  Βέβαια είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες διαφωνίες με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, αλλά σίγουρα θα βρεις τρόπο να καταφέρεις όχι μόνο να εξομαλύνεις τα πράγματα αλλά και να τους πείσεις πως έχεις δίκιο! 
Σήμερα  ευνοούνται οι συναντήσεις με τον/τη σύντροφό σου αρκεί να γίνουν σε ένα ήσυχο μέρος, για αυτό προτίμησε το σπίτι σου ή κάπου αλλού χωρίς φασαρία καθώς δεν θα είσαι σε τέτοια διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πιθανό να υπάρξει μία ευνοϊκή εξέλιξη σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα.
Ταύρος
Σήμερα έχεις την ανάγκη να κάνεις δημόσιες σχέσεις καθώς η συναναστροφή σου με κόσμο που θα είναι το δυνατό σου σημείο και είναι κρίμα να μην το  εκμεταλλευτείς δεόντως. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να φέρνει γύρω σου κόσμο, και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως μέσα σε αυτό τον κόσμο θα υπάρχουν και νέα πρόσωπα.  Η δημοτικότητα σου αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο  κάτι που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνει ακόμα πιο  επικοινωνιακό/η! Σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου.
Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται λέει το ρητό και  εσύ θα πρέπει να συμφωνήσεις σε αυτό καθώς η επαφή με τον/τη σύντροφό σου αλλά και με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας θα σου φτιάξει εξαιρετικά τη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι νέες γνωριμίες δεν θα είναι μία, αλλά πολλές!
Δίδυμοι
Σήμερα θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάποιες αλλαγές στο οικονομικό σου πλάνο καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει ζητήματα ανασφάλειας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι περικοπές.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό δεν θα σε αφήσει έτσι καθώς θα σου φέρει εύνοια σε οικονομικά ζητήματα και νέες συμφωνίες. Ακόμα είναι πιθανό να σου φέρει μία έξτρα δουλειά από την οποία θα βγεις κερδισμένος/η.  Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να μην αφήσεις τυχόν υπεραισιόδοξες σκέψεις να κάνουν κουμάντο σε οικονομικά ζητήματα, ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. 
Σήμερα  παρόλο που  θα έχεις κάποιες σκέψεις οι οποίες σε ανησυχούν σε γενικές γραμμές θα αποπνέεις αυτοπεποίθηση και αυτή θα είναι η γοητεία σου. Αν έχεις σύντροφο η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί πολύ καλά μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος/η ο αέρας που αποπνέεις μπορεί να φέρει ένα/μια νέο/α σύντροφο.
Καρκίνος
Σήμερα συνεχίζεις να βρίσκεσαι στο κέντρο του ενδιαφέροντος των άλλων καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σου αφήσει περιθώρια να κάνεις κάτι διαφορετικό. Πιθανό να παρατηρήσεις πως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι θα σε αναζητούν καθώς η συμβουλή σου θα τους είναι πολύτιμη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει Σελήνη με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η ημέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με προσωπικές σχέσεις αλλά και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου.  Δεν αποκλείεται μέσα από τη συναναστροφή σου με κόσμο να γνωρίσεις και κάποιον/α που θα σου κάνει  αυτό το «κλικ»! 
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία η καλή σου διάθεση θα βοηθήσει και τον/τη σύντροφό σου καθώς έχει ανάγκη τη δική σου αισιοδοξία. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός συνεργάτη σου ή κάποιου άλλου αγαπημένου προσώπου είναι αυτή που αναζητάς.
Λέων
Σήμερα το πιο πιθανό είναι να προτιμήσεις την ησυχία σου καθώς η Σελήνη που  εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να αποφεύγεις τον κόσμο! Προσπάθησε να βρεις τρόπο για να ξεκουραστείς και να αδειάσεις το μυαλό σου από ότι σε αγχώνει προκειμένου να μπορέσεις να ξεκουραστεί και το πνεύμα.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει σε πρακτικά θέματα και θα σε σώσει από άβολες καταστάσεις  σαν από μηχανής Θεός.  Παρόλα αυτά θα πρέπει να θυμάσαι πως και εσύ δεν πρέπει να προκαλείς την τύχη σου  βρίσκοντας δικαιολογίες και φορτώνοντας τις δουλειές που έχεις στους άλλους!
Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου - και κυρίως για εσένα- καθώς θα βρεις τρόπο να του/ης «φορτώσεις» κάποιες από τις δικές σου υποχρεώσεις! Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες μπορούν να ξεκινήσουν από παντού αυτή την ημέρα, κυριολεκτικά!
Παρθένος
Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές προσπάθειες, κοινούς στόχους και φιλικές συναθροίσεις! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις το φιλικό σου περίγυρο με νέες προσθήκες που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σου. Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα καλή και για τη δουλειά, καθώς κάποιος συνάδελφός σου θα σου προσφέρει τη βοήθεια του και θα παρατηρήσεις πως έχεις συμμάχους! Σήμερα θα έχεις τη μαγική ικανότητα να προσελκύεις τους ανθρώπους που χρειάζεσαι είτε για προσωπικά είτε για επαγγελματικά θέματα για αυτό εκμεταλλεύσου το αναλόγως!
Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία θα έχεις προτάσεις από φίλους σου για να πιείτε ένα καφέ, ένα ποτό ή να κάνετε μία βόλτα όμως μέσα σε όλες αυτές δεν θα πρέπει να «ξεχάσεις» να συμπεριλάβεις και τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η το ενδιαφέρον κάποιου/ας που θα σε προσεγγίσει μέσα από το φιλικό σου περίγυρο δεν θα περάσει απαρατήρητο.
Ζυγός
Η ημέρα είναι θετική για να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει να κάνει με επαγγελματικά θέματα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο  και δίνει προτεραιότητα σε αυτά. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα διευκολύνει επαγγελματικές συζητήσεις και επαγγελματικά ραντεβού. Σήμερα θα έχεις τον τρόπο να εμφανίζεσαι σαν από μηχανής Θεός σε επαγγελματικές συζητήσεις που σε ενδιαφέρουν και όχι μόνο αυτό αλλά θα μπορέσεις και εύκολα να κάνεις αισθητή την παρουσία σου.  Δούλεψε για να δείξεις τις δυνατότητές σου καθώς η ημέρα θα λειτουργήσει προς όφελος σου. 
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα τραβήξει τα βλέμματα των άλλων σε μια κοινωνική εκδήλωση και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις περήφανος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να γοητεύσεις κάποιον άνθρωπο  από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, χωρίς να κάνεις τίποτα. 
Σκορπιός
Ένα ταξιδάκι είναι αυτό που θέλεις διακαώς σήμερα καθώς έχεις ξυπνήσει με διάθεση να φύγεις σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να τονίζει την ανάγκη σου για μία απόδραση είτε νοερή είτε πραγματική! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία  που βρίσκεται στο ζώδιό σου, υποδηλώνει πως σε περίπτωση που δεν καταφέρεις να αποδράσεις  κάνοντας μία εκδρομή δεν πρόκειται να πτοηθείς! Μία καλή ταινία ή απλά μια συζήτηση με πρόσωπα που αγαπάς θα είναι αρκετά για να χαλαρώσεις και να το ευχαριστηθείς  καθώς θα έχεις τη διάθεση και  αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Σήμερα μία συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με παλαιότερες αποδράσεις είναι ικανή για να σας γυρίσει πίσω στα μέρη που είχατε περάσει καλά, και να αποτελέσει αφορμή για να ετοιμάσετε  την επομένη σας εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος/η  οι γνωριμίες  με αέρα  εξωτερικού ευνοούνται πολύ σήμερα! 
Τοξότης
Σήμερα δεν θα έχεις τα κέφια σου από το πρωί καθώς η Σελήνη πού βρίσκεται στον Καρκίνο θα σε κάνει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στα λάθη που πιστεύεις πως έχεις κάνει, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεσαι στη συνηθισμένη σου διάθεση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό έχει άλλη άποψη για αυτό και θα σε βοηθήσει να δεις την πιο αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και να σταματήσεις να αναλώνεσαι σε πράγματα τα οποία δεν σου είναι ευχάριστα.  Η ημέρα σήμερα μπορεί να φέρει και ένα οικονομικό δώρο από τρίτους, ένα μπόνους από την εταιρεία που δουλεύεις ή ακόμα και  ένα δώρο από τον/τη σύντροφό σου, για αυτό προτίμησε να εστιάσεις σε αυτά για να φτιάξει και η διάθεσή σου!
Σήμερα η παρουσία σου θα είναι πληθωρική το ίδιο και η ερωτική σου διάθεση για αυτό και  ο/η σύντροφός σου θα ανήκει στους/ις τυχερούς/ες της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος/η η εύνοια που θα έχεις σε μία νέα ή πρόσφατη γνωριμία θα φανεί κατευθείαν.
Αιγόκερως
Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα θετική ημέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να επεκτείνεις τις συνεργασίες σου, καθώς οι ευκαιρίες θα έρθουν εκεί που δεν τις περιμένεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι υπεύθυνο για την επέκταση  κάθε είδους σχέσεων! Επίλεξε να προσεγγίσεις ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς οι πιθανότητες να καταφέρεις αυτό που θέλεις θα αυξηθούν σημαντικά.  Ακόμα δώσε βαρύνουσα σημασία στο φιλικό σου περίγυρο καθώς είναι άλλος ένας τομέας που ευνοείται και μπορεί να επεκταθεί με νέες γνωριμίες! 
Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα κάνει κάτι με το οποίο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερός/η είσαι που τον/ην έχεις, για αυτό εστίασε εκεί και άφησε τα πράγματα που κάνει και σε εκνευρίζουν για άλλη μέρα! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία έρχεται με φόρα κάνοντας σαφείς τις προθέσεις της!
Υδροχόος
Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα θετική για να τακτοποιήσεις εργασιακά θέματα αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο όπως και τις προηγούμενες ημέρες, όμως αυτό που θα τη διαφοροποιήσει είναι το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό!  Σήμερα θα έχεις μία χείρα βοηθείας και μία έξτρα εύνοια με οτιδήποτε και αν καταπιαστείς, ακόμα και αν είναι ζόρικες υποχρεώσεις ρουτίνας. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και ένα ευχάριστο νέο που σε αφορά και σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου, όπως μία νέα επαγγελματική πρόταση! Σήμερα ευνοούνται εξίσου και οι συνεντεύξεις για δουλειά, καθώς θα εντυπωσιάσεις.
Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είναι το ευχάριστο διάλλειμα των υποχρεώσεων! Αν είσαι ελεύθερος/η ένα αισθηματικό ραντεβού θα σε χαλαρώσει ύστερα από μία ημέρα γεμάτη  δουλειές, για αυτό αν έχεις μια πρόταση σκέψου τη σοβαρά.
Ιχθύες
Αυτή η ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα καθώς η Σελήνη όχι μόνο εξακολουθεί να βρίσκεται στο υποστηρικτικό ζώδιο του Καρκίνου αλλά θα κάνει και ένα τρίγωνο με το Δία από το ζώδιο του Σκορπιού, επισφραγίζοντας την εύνοια! Η θετική σου διάθεση, η αισιοδοξία και η όρεξη για να διασκεδάσεις θα αποτελέσουν τα κύρια χαρακτηριστικά σου σήμερα και είναι στο χέρι σου ο τρόπος που θα τα εκμεταλλευτείς. Η ημέρα μπορεί να είναι από πολύ καλή έως πάρα πολύ καλή και η επαφή με φίλους σου αλλά και με τον/τη σύντροφό σου θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η ροπή που θα έχεις σε καταχρήσεις κάθε είδους!
Ο έρωτας δεν γίνεται να μην κάνει αισθητή την παρουσία του στην ημέρα σου σήμερα είτε έχεις βρει τον/τη σύντροφό σου είτε όχι. Αν τον/την έχεις ήδη βρει τότε περίμενε μία έκπληξη από εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου θα φέρει νέες κατακτήσεις!