Loading...

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018


Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.
Κριός
Η Σελήνη  σήμερα βρίσκεται στο ζώδιό σου γεγονός που θα σου δώσει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια από αυτή που συνηθίζεις. Το αποτέλεσμα θα είναι να  κάνεις αισθητή την παρουσία σου στους χώρους που θα κινηθείς είτε το επιδιώκεις είτε όχι! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως κάτι μπορεί να ανακόψει τη φόρα σου και  συγκεκριμένα κάτι που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Είναι πιθανό να σου φορτώσουν παραπάνω δουλειά ή νέα λείπει κάποιος συνάδελφός σου και να χρειαστεί να επωμισθείς και τη δική του. Να θυμάσαι πως οτιδήποτε και αν κάνεις καταγράφεται από το σύμπαν  για αυτό να είσαι συνετός/η!
Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά με αποτέλεσμα να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τον/τη σύντροφό σου, ο/η οποίος/α θα ξεκινήσει τα παράπονα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικές γνωριμίες καθώς το μυαλό σου είναι στον εαυτό σου και στη δουλειά.
Ταύρος
Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς αποκλειστικά και μόνο με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα αυξήσει την καχυποψία σου. Προτίμησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε μπορεί να σε εκνευρίσει είτε αυτό είναι άνθρωποι είτε καταστάσεις για να θωρακίσεις ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει από σήμερα θα υπάρξει μία απομάκρυνση σε γενικότερο πλαίσιο και αυτό δεν χρειάζεται να σε αγχώνει καθώς είναι στοιχείο της ημέρας. Αυτό που χρειάζεται να προσπαθήσεις είναι να μην είσαι καχύποπτος/η με τους ανθρώπους που σου έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους, ώστε να μην δημιουργηθούν περαιτέρω αποστάσεις.
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να αποφύγεις ένα ραντεβού με τον/τη σύντροφό σου καθώς δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη,  όμως καλό θα ήταν να προτιμήσεις να είσαι ειλικρινής απέναντί του. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα εξελίσσονται μετά εμποδίων σήμερα καθώς η ήμερα δεν ενδείκνυται για αυτές.
Δίδυμοι
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να πιείς ένα καφέ με ένα φίλο σου ή να ασχοληθείς με μία συλλογική δραστηριότητα καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό δεν συμπαθεί τη μοναξιά!  Βέβαια το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς από τη μία θέλεις να βρεθείς με φίλους σου και αγαπημένους σου ανθρώπους, αλλά από την άλλη μόλις βρεθείς είναι πιθανόν να νιώσεις πως θέλεις να φύγεις. Σκέψου αν αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει κάποιος λόγος ή απλά είναι λόγω της κυκλοθυμίας σου, η οποία θα σε ταλαιπωρήσει λιγάκι σήμερα. Πρόσεξε τις κινήσεις σου για να μη γίνουν αφορμή να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο αγαπημένο σου φίλο.
Σήμερα καλό θα ήταν να συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου ζητήματα που αφορούν  συλλογικές δραστηριότητες με προσοχή καθώς αυτές μπορεί να γίνουν η αφορμή για να «παγώσουν» οι σχέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η  απόσταση που νιώθεις πως υπάρχει μεταξύ εσένα και αυτού/ης που σου αρέσει είναι προσωρινή.
Καρκίνος
Σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί αρκετά για το τι πιστεύει ο προϊστάμενός σου για εσένα ή  είναι πιθανόν να αγχωθείς με μία επαγγελματική σου υποχρέωση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και υποδηλώνει πως  τα επαγγελματικά ζητήματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο συνεργάτη σου εξαιτίας διαφορετικών απόψεων. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να μην δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις προς το άτομό σου, είναι να μην είσαι παρορμητικός/η ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά.
Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου εξαιτίας ενός επαγγελματικού σου ζητήματος, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να διαχωρίσεις αυτούς τους δύο τομείς. Αν  είσαι ελεύθερος/η καλύτερα να αφήσεις ένα αισθηματικό ραντεβού για άλλη ημέρα καθώς η κούραση που θα έχεις από τη δουλειά δεν θα σε βοηθήσει.
Λέων
Σήμερα είναι  πιθανόν να ψάχνεις να βρεις τρόπους να χαλαρώσεις και να αφήσεις το μυαλό σου να ταξιδέψει καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό σε προτρέπει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως  το να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας, καθώς θα προκύψουν κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις.  Αν δεν αφήσεις τις ώρες να κυλήσουν χωρίς να τις εκμεταλλευτείς, τότε θα καταφέρεις έστω με λίγη παραπάνω κούραση να ξεμπερδέψεις με οτιδήποτε και αν  προκύψει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην εκνευρίζεσαι!
Σήμερα  μπορεί να έχεις κατά νου να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχει κατά νου ο/η σύντροφός σου, όμως αυτός δεν είναι λόγος να εκνευριστείς μαζί του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται κόπο για να εξελιχθεί και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να δεις αν πραγματικά σε ενδιαφέρει.
Παρθένος
Σήμερα είναι πιθανό να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη που μόλις πέρασε στον Κριό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μόνος/η σου, ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις καλύτερα τις σκέψεις σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ανάγκη σου για μοναχικότητα καθώς  θέλεις να ανασυνταχθείς. Η συμπεριφορά σου μπορεί να παρεξηγηθεί από αγαπημένους σου ανθρώπους ιδιαίτερα αν είσαι απότομος/η μαζί τους για αυτό προσπάθησε να  είσαι ευγενικός/η όπως το συνηθίζεις!  Η ημέρα μπορεί να έχει και κάποια πίεση όσον αφορά οικονομικά ζητήματα, όμως θα είναι προσωρινή.
Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να εφευρίσκεις δικαιολογίες προκειμένου να μπορέσεις να τα βάλεις με τον/τη σύντροφό σου αλλά να μην μπορεί να σου πει και τίποτα! Αν είσαι ελεύθερος/η υπάρχει περίπτωση να προκύψει μία δυσκολία σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα αλλά το παιχνίδι δεν έχει κριθεί ακόμα.
Ζυγός
Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό θα νιώσεις αρκετά ευάλωτος/η και εκτεθειμένος/η απέναντι στη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων, των συνεργατών αλλά και του/ης συντρόφου σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ενδέχεται να προκύψουν διαφωνίες οι οποίες θα δημιουργήσουν απόσταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ημέρα δεν ενδείκνυται  για αναθέρμανση σχέσεων το αντίθετο θα έλεγα, για αυτό κάνε υπομονή και απόφυγε συζητήσεις που ξέρεις πως μπορούν να ανάψουν τα αίματα.  Ένα εμπόδιο είναι πιθανό να προκύψει και σε μία συνεργασία και η εξέλιξη του θα εξαρτηθεί από το πως θα το διαχειριστείς.
Σήμερα  προτίμησε να κρατήσεις λίγο χρόνο αποκλειστικά για εσένα καθώς οι πολύωρες επαφές με τον/τη σύντροφό σου ενέχουν κινδύνους  για καυγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η  θα χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να κρατήσεις ένα καλό κλίμα με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.
Σκορπιός
Σήμερα είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να αφήσεις τις δουλειές που έχεις ημιτελείς, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις τις κατάλληλες δικαιολογίες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως σήμερα δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Αυτό είναι πιθανό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς εσύ αλλιώς είχες φανταστεί την ημέρα σου και αλλιώς τελικά εξελίσσεται. Σκέψου πως  είναι προτιμότερο να ξεμπερδεύεις μαζί τους καθώς μετά θα ξεκινήσεις να αγχώνεσαι. 
Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου εξαιτίας κάποιας δουλειά που έχετε αναλάβει να διευθετήσετε από κοινού. Προσπάθησε να είσαι προσεκτικός/η και να μην μπλέξεις αισθηματικά ζητήματα με υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα ενδείκνυται περισσότερο για ξεκούραση  διαφορετικά θα έχεις πολλά νεύρα.
Τοξότης
Σήμερα θα είναι μία ημέρα που θα νιώσεις την ανάγκη να  ασχοληθείς με δραστηριότητες από τις οποίες μπορείς να αντλήσεις χαρά καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Κριό θα ανεβάσει τη διάθεση σου! Η επαφή με φίλους σου θα είναι βάλσαμο για εσένα σήμερα καθώς θα σε κάνει να νιώσεις «ατρόμητος/η». Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως πιθανόν να  υπάρχει ένα ζήτημα που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και θα πρέπει να το διευθετήσεις και μετά να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις. Να θυμάσαι πως σημασία δεν έχει να περάσεις όλη την ημέρα κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν, αλλά να βρεις έστω λίγες ώρες για αυτά!
Σήμερα είναι πιθανόν να  μην έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να δείξεις τα συναισθήματά σου στον/τη σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να φανείς απότομος/η, ακόμα και αν δεν είναι αυτή η πρόθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα χρειαστεί χρόνο  και προσπάθεια εκ μέρους σου για να εξελιχθεί…
Αιγόκερως
Σήμερα θα ασχοληθείς με τα «του οίκου σου» καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τακτοποιήσεις δουλειές του σπιτιού και υποχρεώσεις που απορρέουν από τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως είναι πιθανό να υπάρξει ένα ζήτημα το οποίο θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να μην το αφήσεις να πάρει μεγάλες διαστάσεις  διαφορετικά θα δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσά σας. Η ημέρα χρειάζεται λίγο προσοχή καθώς μπορεί να γίνεις αρκετά επικριτικός/η ακόμα και με ανθρώπους που αγαπάς.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η  στον τρόπο που θα πεις τη γνώμη σου στο ταίρι σου, ιδιαίτερα αν αυτή είναι αυστηρή, μιας και η ημέρα  θα έχει την τάση να δημιουργεί συναισθηματική απομάκρυνση. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να κρατήσεις θερμό το κλίμα  ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που θέλεις. 
Υδροχόος
Σήμερα εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που θα έχεις για συναντήσεις και  συζητήσεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος καθώς  η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό, σε καλεί να βγεις από το σπίτι και να συγχρωτιστείς με κόσμο! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο μυαλό σου κάποια παράπονα που έχεις από τους ανθρώπους γύρω σου εξαιτίας γεγονότων που είχαν συμβεί κατά το παρελθόν. Απόφυγε να τα φέρεις ξανά στο προσκήνιο αν δεν υπάρχει λόγος και μην ψάχνεις ευκαιρία για να τους τα «χτυπήσεις» τώρα. Αν καταφέρεις και ξεπεράσεις αυτό το σκόπελο θα καταφέρεις και να αποφύγεις τις εντάσεις.
Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά την επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου καθώς ένα θέμα συζήτησης αντί να σας φέρει κοντά μπορεί να σας απομακρύνει. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλα τα επικοινωνιακά σου ταλέντα ώστε να καταφέρεις να σπάσεις τον πάγο ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σου αρέσει.
Ιχθύες
Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι πιθανό να νιώθεις ανησυχία για ένα οικονομικό σου ζήτημα ή για μία υποχρέωση τέτοιου τύπου που δεν έχεις καταφέρει ακόμα να τακτοποιήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να δεχτείς κριτική από κάποιο φιλικό σου πρόσωπο σχετικά με τη διευθέτηση των υποχρεώσεων σου και αυτό να σε εκνευρίσει. Προτίμησε να επικεντρωθεί σε αυτά που θέλεις να κάνεις και να μην ασχολείσαι με το πως αυτά φαίνονται στους γύρω σου. Αν δεν επικεντρωθείς σε αυτά, θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να  μείνεις ανεπηρέαστος/η από την κριτική.
Σήμερα  θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί θα έχεις την τάση να παρεξηγηθείς με τον/τη σύντροφό σου, καθώς κάποιος άλλος σε έχει εκνευρίσει αλλά το ταίρι θα πληρώσει τα σπασμένα. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία πρόσφατη γνωριμία μπορεί να κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς και ίσως αναγκαστείς να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου. 
Ζώδια 3924633782665099556
Περιμένουμε το σχόλιο σου
Αρχική σελίδα item

Μόλις Ανέβηκε